- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #24.721
merve geçmiş olsun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet haklısın ,annemin sütü iimiş ben onun kopyasıyımya o açıdan inş. sütüm olur diyorum ama belli olmaz tabi bu işler
süt stresle ,uykusuzlukla ve yediğin içtiğinle çok alakalıymış
çok şükür annem yanımda olacak inş. kardeşim de var o da yetişir bi işim olsa misafirim gelse
o açıdan şanslıyım beni rahatlatırlar inş. diyorum ama bakalım hayırlısı ..
Yok canim bebege bir zarar vermez cunki verecek olsa doktorlar biseyler yapardi
Bide seninki kucuk benimki dogdu dogacak hicbirsey yapmadilar bebege zarar verir dogurtalim diyebilirlerdi
Ama hicbirsey olmaz bol bol sivi tuket ve dinlen diyorlar cok su icmeye calis cok faydasi oluyor
Ayrilik cok zormus ama bu gibi durumlarda normalde hayatimdan memnunum
Rahatliga ve yanlizliga alistim ve seviyorum kizimda bana yoldas oldu artik e ikincide kiz
Anne kizlar yardimci oluruz artik birbirimize gezer tozar insallah o gunleri goruruz
merve geçmiş olsun..
Kız şu kayganamgil canımı sıktı işte
kızımı beğenmedilerr
ben ayrım yapmazlar diye düşünüyordum kız erkek diye
kaynım faceden yazmış biz erkek bekliyorduk abi diye
nasıl canım sıkıldııı nasılllll
kızımı beğenmedilerr
Evet insan yalnızlığa rahatlığa alışıyor ama böyle durumlarda uzaklar dahada uzak oluyor işte
hiç sorma eşim limonu sıkıyor içine birazda tuz serpiyor onu lıkır lıkır içiyorum
ama canım nasıl isityo onu:) hep ondan içmek istiyorum mandalina sıkıyo onu içiyorum
oh çok şükür bebeğime bişey olmasında ben zaten bitmiş tükenmişim![]()
Valla ya beni kıskanıyo zaten kendisinin kızı yok yaAman merve cim takilma sen oyle seylere kendisi yapar bir erkek
Sen sagligina bak kizini dusun yeter gerisi bos
Ha senin kayınvalide ha benm kayın baba ikiside aynı akıl..Merak etme bi süre sonra alışıyorlar..Bende daha cinsiyetini bilmeden önce kız hissediyordum onun yanındada böyle bi konuşma geçti .Dönüp bana ne dese begenirsin?Kız doguracaksan hiç dogurma dedi..Başımdan kaynar sular aktı..
Önemli olan bizim ne istedigimiz ,bizde sadece saglıklı olmalarını istiyoruz..Eşin bişey demedimi yavrum?
Kiz varya esini oyle bir anlatiyorsun ki baksana bu adam icin bence bu soyleneleri hic dinleme
Neler yapiyor senin icin benim esim benim icin kisir mi yapacak heh duyda inanma
O ancak disardan getirir yemek valla iki yumurta kirar oda ye yiyebilirsen tamam
Cok cok iyidir ama cokda beceriksizdir esinin kiymetini bil kuzum
kızımı beğenmedilerr
eşin de kardeşim çok istiyorsan sen yapıver bir erkek de biz de sevelim deseymiş![]()
Ewet cnm vallahi zor oluyor ewde ama dediğin gibi uğraşıcak ve yapılıcak bir cok sey var :)Çalışmaya alışkın olunca evde olmak zor gelir ama geçici bir dönem senin için, öyle düşün. Mina'nın odasını düzenle, mutfakta yeni şeyler dene, kitap oku :) Oyalanacak bir şeyler bulunca insan vaktin nasıl geçtiğini anlamıyor.
Amin cnm aminn bizde inşallah 2 kiloları görürüz..Sagol canımmm darısı minamızın başına inşallahhh çok merak ediyorum gelince haber verrrr ne diycek doktor???
Geldikten sonrada fotograg istiyoruzz kuzucuk haberin olsunnn![]()
Ahh kuzum geçmiş olsun.aman dikkat et ayy sende benim gibisin yaa herşeye üzülüoruz geçmiş olsun cnm ..Kızlar bende hastaydım giremedim 3-4 gündür
bademciklerim şişmişti kulaklarıma vuruyordu ağzımın içi felan yara oldu hep
biraz yumuşadı boğazım bugün.Herkesler iyidir inşallah
Bikaç şey oldu onlara üzüldüm hep
Bidaha asla kendimi üzmeyeceimmmm
gittim gittm mervem :))9Hazade bugün doktora mı gidecekti acaba yaaa:26:
Neye üzdün kuzucum kendini,hiç bişey için canını sıkma..Kendini üzmekle kalırsın biraz gamsız olmak gerekiyor hamilelikte..
Evet canım sabah 8 de gidecekti bende ondan haber bekliyorum meraktayımm:44:
sen dersen adın kötü olur kötü gelin olursun ,eşinin demesi lazım ,eşin dese bi daha ağzını açamazdıAslında varya doğunca hiçbirine sevdirmeyeceğim kucaklarına bile vermeyeceğim
ama yok yapamam işte şu yufka yüreğim
bana deseydi ben derdim erkeğide senin karın doğursun diye
eşimde sağlıklı olsun bize yeter demiş okudum yani çaktırmadan![]()
Ewet cnm vallahi zor oluyor ewde ama dediğin gibi uğraşıcak ve yapılıcak bir cok sey var :)
Amin cnm aminn bizde inşallah 2 kiloları görürüz..
resim için söz veremem :))
diplerim çıktı berbat görünüorum
Ahh kuzum geçmiş olsun.aman dikkat et ayy sende benim gibisin yaa herşeye üzülüoruz geçmiş olsun cnm ..
gittim gittm mervem :))9
Kızlar canım arkadaşlarımm geldimmm çokşükür iyi haberlerle geldim kordonumuzdan kurtulmuşuz
kilomuzda 1.685 oldu oluş hanım iyi gidio dedi bu ayı çıkartırız hedefim 36 dedi bakalım n olucak..
Vallahi dualarla kurtulduk kordondan hepinizden allah razı olsunn ...
Ewet cnm vallahi zor oluyor ewde ama dediğin gibi uğraşıcak ve yapılıcak bir cok sey var :)
Ahh kuzum geçmiş olsun.aman dikkat et ayy sende benim gibisin yaa herşeye üzülüoruz geçmiş olsun cnm ..
Kızlar canım arkadaşlarımm geldimmm çokşükür iyi haberlerle geldim kordonumuzdan kurtulmuşuz
kilomuzda 1.685 oldu oluş hanım iyi gidio dedi bu ayı çıkartırız hedefim 36 dedi bakalım n olucak..
sen dersen adın kötü olur kötü gelin olursun ,eşinin demesi lazım ,eşin dese bi daha ağzını açamazdı
ayy bana diyecekler öyle bişey amanın düşünemiyorum
gerizekalı insanlara hiç tahammülüm yok merve valla kusura bakmasın kimse ,benim eşim de bir numaradır ama eşim iyi diye suscak biri hiç değilim
sonuçta eşim ii se ben de iiyim ve asla lafın altında kalmam ,hele de karnım burnumdayken
ay geçen konuşuyoruz da görümcemle kaynım gelecekmiş 1 hafta kalacaklarmış da
dedim annen gelmeyecekmi ,aman gelmesin boşver o şimdi havayı bozar herkesi birbirine katar gider diyo eşim
dedimki bence de gelmesin ,başlar yok orda yatamam ,yok o öyle olmaz böyle olur ,bi bildiği akıl vermek ,gelmesin kalsın keyfimi bozmasın
zaten stresliyim bi de onunla kavga edip keyfimi bozmak istemiyorum dedim eşime
eşim de haklısın gelmesin o kalsın danalarıyla diyor![]()
Benimde tahammülüm yok canım ama ne yaparsın işte
atsam atamam satsam satamam yoksa öyle bi sinir oluyorumki
baksana sağlığımdan oluyorum kafaya taka taka
bu adamla evli olduğum sürece onlar hep hayatımda olacak
eşimde geçen diyo onlar değişmez sen değiş diyo
neden ben deişecekmişimkii demi amaa
ayy ben doğumu hiç düşünemiyorum lohusa lohusa hiç çekilmez o kadın
işte karakter meselesi eşin anlayışlı o konuda
benim eşim ise öyle bi şey içine girmişki yani onlar hep koruma altında bi kelime söyletmez
o yüzden iş bana düşüyor bazen zaten söylesemde beni sevmiyorlar söylemesemde![]()
ALLAH yardımcın olsun zor gerçkten öyle insanlarla yaşamak ..
ben her bir lafı söylediğim için hiçbirşeyi sakınmadığım için ve eşim de laf söyletmediği için sorun olmuyor ama ben de eşime laf söyletmem o da var ,yani tek taraflı asla olmaz bu işler..
yani benim ailemden de eşime kimse bişey söyleyemez ,biz baştan öyle bir karar almıştık ikimiz de ailelerimizi dinlemeyip kendi kararımızı kendimiz verip onları karıştırmayacağız diye ..
bunun da etkisi olduğunu düşünüyorum ben çünkü başta ben eşimle çok konuştum bu konuları ,baştan ben de o da ailelere böyle tavır aldık onlar da karışmak isteseler de karışamadılar ..
sen değişme bence de çok sıkı fıkı olmamaya çalış onun da faydası olur ,mesafeli ol ,soğuk davran ,belki o zaman çok yakın durmayınca ağızları durur..
ya da ilgilenmeyip cevp vermeyince daha çok kudururlar belki ,bazı insanlarda da o vardır ,susmakla daha çok delirtirsin ..![]()
Oyy oyy oyy çok şükür rabbimee içim rahatladı valla bugün 2. güzel haberimi aldım çok çok mutlu oldumm
EN son kaç gr .dı?