Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

merve ve ıncı tesekurler öncelikle cevabınız için genetik tahlıllerimi yaptırmıstım zaten mart ayında kasım ayındada pgt ye karar verdık yaptırmaya doktorla gorusmeye gittik genetik tahlıllı tekrar yaptırdı sonucta bu ay cıktı hastaneden aradılar benı adetinin 2 günü gelceksin dedi doktor bende bugun adet oldum aradım cuma gunune randevu verdıler pgt yapılacagını bılıyorlar hatta ben adanadayım yumurta takıp süreci çatlatma ignesi adanada yapılacak toplama ve transfer işlemi ankarada yapılacak şimdi cuma tekrar tahlıl yapılıp ona gore mı tedaviye başlanacak bir aksilik çıkmaz inşallah

Anam su melek diye bi program var onu izliyorum
Ekopolis var pis evleri temizliyor
Ama oyle böyle pis değil ya
Midem ayağa kalktı resmen
Bu gercek mı oyun mu ya

Yok sevdacım tahlillerin tamamsa başka bir şey yapılmayacak. Tedaviye başlarsın Allah'ın izniyle. Allah yardımcın olsun. İnş yavruna kavuşursun...

Tamam CANIM iste her sey yolunda
Endişe etmene gerek yok rahat ol
İnşallah tedavinin iptal olma gibi bi durumu yok

tesekurler rahatladım biraz merve senın kac embriyo olusmustu pgt kac tane gırdı kac tane transfer etmişlerdi akasyada senın le beraber baslamıstı sanırım tedaviye akasyanın durumu nasıldı

tesekurler rahatladım biraz merve senın kac embriyo olusmustu pgt kac tane gırdı kac tane transfer etmişlerdi akasyada senın le beraber baslamıstı sanırım tedaviye akasyanın durumu nasıldı

Benden 12 yumos toplandı
7 embriyo gitti pgt ye 2 tane tansfwr edildi
Evet AKasya da hamile çok şükür
Onunda 6 embriyo gitti pgtye
Ona bir tane transfer ettiler

Benden 12 yumos toplandı
7 embriyo gitti pgt ye 2 tane tansfwr edildi
Evet AKasya da hamile çok şükür
Onunda 6 embriyo gitti pgtye
Ona bir tane transfer ettiler

ne güzel hamilesiniz şimdi inşallah bende sizin gibi güzel sonuçlar alırım kızın olcak galıba akasyanın da erkek mıs kesın deyılmıs sanırım saglıklı bı sekilde kucagınıza alırsınız inşallah şimdilerde başka pgt başlıcak olan yok sanırım benım dışımda aslında hemen hemen takıp edıyorum sızleri ara ara da kafama takılan soruları yazdım cogu kişide cvp ladı bu zorlu süreçte benide aranıza alırsanız cok sevincem şimdiden herkeze teşekür ederım son sorumda yeni pgt yaptıranlar olarak akasya ve merve(bu arada benimde adım merve )genetik problem kimdeydi eşlerinizdemi sizdemiydi.

Sevdacığım hoşgeldin canım.

Tedavi sürecinde Allah yardımcın olsun. Benim 5 embiryom PGT sürecine girmişti. 4'ü sağlıklı çıktı. 2 tane transfer riskli olduğu için tek embiryo transfer edildi. 14 haftalık hamileyim. İnşallah sen de güzel sonuçlar alırsın.

Insallah dedigin kadar kilo almistir ama ben zannetmiyorm
En son bakildiginda 1660 di yavas gidiyor biraz ama saglikli olsunda
Kilosunu aldiririz Almina da zayif dgdu ama sukur simdilik herseyi guzel gidiyor
Canım olmuştur bence 2500 kilo rahat..Ama önemli olan saglıklı olması anne baba yapısındanda farkediyor kuzum..
Herkese tunaydin
Çürük elma geldi :79:

Sen bizim evdeki çürük elmayı gör iki büklüm kaldım hareket edemiyorum belimden :))

cevap verdiğin için sağol arkadaşım en son volkan baltacıyla konuştum senini durumunda normal denenir eşinin test sonucuna göre bi yol haritası çizeriz dedi yaza kadar zaten pgt yaptıramayız...şuanda coraspin ve folikasit kullanıyorum...bugünde dra gittik hormon testlerimi yaptırdık sonuç yarın çıkacak eğer problem çıkmazsa inşallah bu ay tekrar deneyeceğim inşallah bu kez bebeğim beni bırakmaz ve sağlıkla kucağıma alırım...

inşallah akasya sizler gibi olmayı çok istiyorum allahım bana nasib eder inşallah annem ablam cok heycanlı umutlular ben daha cok korkuyorum sanki olumsuz bişey olcak ne bilim karamsarım biraz inşallah bende guzel olumlu şeyler yazarım buraya tedavi sonrasında eşim beni sürekli uyarıyo fazla ümitlenmemi istemiyo çünkü benim moralimin yerine gelmesi için baya ugrasıyo sorun sendemiydi eşindemi akasya

canım tedavin hayırlı olsun...ankarada nerede yaptıracaksınız pgt yi?birde fiyat olarak drla görüştünüzmü ne dedi?ayrıca pgt yaptırmanın sebebi neydi?çok soru sordum : ))

Sevdacım bu o kadar ince bir çizgi ki ne çok umutlanıp olacakmış gibi bakmak gerekiyor ne de karamsarlığa kapılıp olmayacakmış gibi bakmak.

canım tedavin hayırlı olsun...ankarada nerede yaptıracaksınız pgt yi?birde fiyat olarak drla görüştünüzmü ne dedi?ayrıca pgt yaptırmanın sebebi neydi?çok soru sordum : ))

inan ben senden daha cok soru soruyorum ayse yumurta geliştirme catlatma aşaması adana başkent hastanesinde toplama transfer işlemi ankara başkentte yapılacak canım adanada doktorumla görüştüm net bi fiyat veremeyiz çünkü embriyo sayısına göre fiyat verceklerini söyledi 7 bin 8 bin tutar galiba ama ben ankarada otelde kalcagım için annem eşim ben ekstra şeylerle 10 bulur sanırım ınşallah herşey yolunda gider benim kromozomlarda dengeli translakosyon var canım senın problem ney ayse

Sende gelişmeleri gelip paylaşırsın bizimle
Evet Canm sorun bende
Kromozom translokasyonu var bende

Canım olmuştur bence 2500 kilo rahat..Ama önemli olan saglıklı olması anne baba yapısındanda farkediyor kuzum..

Sen bizim evdeki çürük elmayı gör iki büklüm kaldım hareket edemiyorum belimden :))

Ya ben kemiklerim ağrıyo sanki biri iliklerimi somuruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…