- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #24.801
Tamam :)
Sen içine sinen ismi koy.
Zayıf doğanlar sonradan daha güzel toparlıyor ozlem.
Ay sorma hemen eridi gitti ya
Pencerenden izlemesi bile o kadar guzel oluyorki
Ama daha Ocak sonu gibi yağar gecen seneyi hatırlasana
Nasıl çok yağmıştı
merve ve ıncı tesekurler öncelikle cevabınız için genetik tahlıllerimi yaptırmıstım zaten mart ayında kasım ayındada pgt ye karar verdık yaptırmaya doktorla gorusmeye gittik genetik tahlıllı tekrar yaptırdı sonucta bu ay cıktı hastaneden aradılar benı adetinin 2 günü gelceksin dedi doktor bende bugun adet oldum aradım cuma gunune randevu verdıler pgt yapılacagını bılıyorlar hatta ben adanadayım yumurta takıp süreci çatlatma ignesi adanada yapılacak toplama ve transfer işlemi ankarada yapılacak şimdi cuma tekrar tahlıl yapılıp ona gore mı tedaviye başlanacak bir aksilik çıkmaz inşallah
merve ve ıncı tesekurler öncelikle cevabınız için genetik tahlıllerimi yaptırmıstım zaten mart ayında kasım ayındada pgt ye karar verdık yaptırmaya doktorla gorusmeye gittik genetik tahlıllı tekrar yaptırdı sonucta bu ay cıktı hastaneden aradılar benı adetinin 2 günü gelceksin dedi doktor bende bugun adet oldum aradım cuma gunune randevu verdıler pgt yapılacagını bılıyorlar hatta ben adanadayım yumurta takıp süreci çatlatma ignesi adanada yapılacak toplama ve transfer işlemi ankarada yapılacak şimdi cuma tekrar tahlıl yapılıp ona gore mı tedaviye başlanacak bir aksilik çıkmaz inşallah
tesekurler rahatladım biraz merve senın kac embriyo olusmustu pgt kac tane gırdı kac tane transfer etmişlerdi akasyada senın le beraber baslamıstı sanırım tedaviye akasyanın durumu nasıldı
Benden 12 yumos toplandı
7 embriyo gitti pgt ye 2 tane tansfwr edildi
Evet AKasya da hamile çok şükür
Onunda 6 embriyo gitti pgtye
Ona bir tane transfer ettiler
ne güzel hamilesiniz şimdi inşallah bende sizin gibi güzel sonuçlar alırım kızın olcak galıba akasyanın da erkek mıs kesın deyılmıs sanırım saglıklı bı sekilde kucagınıza alırsınız inşallah şimdilerde başka pgt başlıcak olan yok sanırım benım dışımda aslında hemen hemen takıp edıyorum sızleri ara ara da kafama takılan soruları yazdım cogu kişide cvp ladı bu zorlu süreçte benide aranıza alırsanız cok sevincem şimdiden herkeze teşekür ederım son sorumda yeni pgt yaptıranlar olarak akasya ve merve(bu arada benimde adım merve )genetik problem kimdeydi eşlerinizdemi sizdemiydi.
Canım olmuştur bence 2500 kilo rahat..Ama önemli olan saglıklı olması anne baba yapısındanda farkediyor kuzum..Insallah dedigin kadar kilo almistir ama ben zannetmiyorm
En son bakildiginda 1660 di yavas gidiyor biraz ama saglikli olsunda
Kilosunu aldiririz Almina da zayif dgdu ama sukur simdilik herseyi guzel gidiyor
Herkese tunaydin
Çürük elma geldi :79:
Hazadem Akasyam canım her şey güzel olacak inanıyorum...
İncim iyi akşamlar kuzum...
Ayşe pıhtılaşmaya dikkat et öncelikle iğnelerine... doğal dene bence...
Ay kızlar ben geldim. Bugün oğlum da ben de kontrole gittik. Malum 40 çıktı. Korunma yöntemlerini konuştuk. Spiralin döllenmeyi engellemeyip embriyonun rahime ulaşmasını engellediğini okumuştum. öyleymiş( hapların da çoğu rahimin kalınlaşmasını engelliyormuş ( bana östrojen hormonu yükselten ve emzirmede kullanılan hap yazdı...bu yumurtlamayı engelliyor..
Bebiş de iyiymiş sarı hala. uzarmış bazen. Maşallah boyu kilosu da iyi. anne karnındaki gibi önden gidiyor... maşallah...
Sevdacığım hoşgeldin canım.
Tedavi sürecinde Allah yardımcın olsun. Benim 5 embiryom PGT sürecine girmişti. 4'ü sağlıklı çıktı. 2 tane transfer riskli olduğu için tek embiryo transfer edildi. 14 haftalık hamileyim. İnşallah sen de güzel sonuçlar alırsın.
inşallah akasya sizler gibi olmayı çok istiyorum allahım bana nasib eder inşallah annem ablam cok heycanlı umutlular ben daha cok korkuyorum sanki olumsuz bişey olcak ne bilim karamsarım biraz inşallah bende guzel olumlu şeyler yazarım buraya tedavi sonrasında eşim beni sürekli uyarıyo fazla ümitlenmemi istemiyo çünkü benim moralimin yerine gelmesi için baya ugrasıyo sorun sendemiydi eşindemi akasya
canım tedavin hayırlı olsun...ankarada nerede yaptıracaksınız pgt yi?birde fiyat olarak drla görüştünüzmü ne dedi?ayrıca pgt yaptırmanın sebebi neydi?çok soru sordum : ))
ne güzel hamilesiniz şimdi inşallah bende sizin gibi güzel sonuçlar alırım kızın olcak galıba akasyanın da erkek mıs kesın deyılmıs sanırım saglıklı bı sekilde kucagınıza alırsınız inşallah şimdilerde başka pgt başlıcak olan yok sanırım benım dışımda aslında hemen hemen takıp edıyorum sızleri ara ara da kafama takılan soruları yazdım cogu kişide cvp ladı bu zorlu süreçte benide aranıza alırsanız cok sevincem şimdiden herkeze teşekür ederım son sorumda yeni pgt yaptıranlar olarak akasya ve merve(bu arada benimde adım merve )genetik problem kimdeydi eşlerinizdemi sizdemiydi.
Sevdacım bu o kadar ince bir çizgi ki ne çok umutlanıp olacakmış gibi bakmak gerekiyor ne de karamsarlığa kapılıp olmayacakmış gibi bakmak.
Canım olmuştur bence 2500 kilo rahat..Ama önemli olan saglıklı olması anne baba yapısındanda farkediyor kuzum..
Sen bizim evdeki çürük elmayı gör iki büklüm kaldım hareket edemiyorum belimden :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?