Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım mahkeme kararı evinize gelecek. Ayrıca e-devlet şifresi ile uyap üzerinden dava sonuçları netten bakılabiliyor galiba :26: Ben aktif avukatlık yapmadığımdan uyapı bilmiyorum. Ama googleda ara sonuç çıkar bence.

Boşver Mervem.. Allah'a havale et..Sen ve bebeğin iyi olun gerisi önemli değil..

Kızlar bu arada benim sonucum 3 Ocakta çıkacak.. Benim için dua edin.. İnşallah bebeğim sağlıklıdır.

Sagol kuzumm

İnşallahh akasyamm saglıklı bebeginnn dualarım sennle canımm

Geçmiş olsun mervem.

Cahil insanla uğraşmak zor. Tıka kulaklarını, sen bu çocuğa uğraşmak için neler çektin. Bir iki dengesizin lafıyla canını sıkma.

Hazadem çok şükür. O kadar sevindim ki... Şimdi artık rahatla biraz

inşallah canım iyi çıkacak sonuçlar... canım şu kanamam tam kesilsin hazademle sana ayrı yasin okuyacağım. ...

Başımı kırpamadım
Eki Görüntüle 586284

Buda yavrum parmağını emerken pek net değil ama olsun teyzeleri
Eki Görüntüle 586287

maşallah kuzuya ve sana...

bir tanem, canım gelinimin annesi. çok mutlu oldum. kanamadan kurtulamadım hemen okuyacağım yasin... çoookkkk sevindim 37-38 i görürüz inşallah...

kızlar 3-4 sayfa okudum yaramazlık yok galiba şükür...

bizim de 40 mız doldu bugün. banyomuzu yaptık. rabbim uzun ömürler versin...

Saol mervem allah razı olsun ...
Vallahi inşallah 35i görürüz,inşallah 2 kiloyu görürüz.sen nasıl oldun cnm iyimisin??

Saol cnm benim vallahi bende çok sewindim
Aman Allah korusun daha gelmesin prenses beklesin ay bu kızlara n oldu böle n aceleci çıktılar yaaa

Oyy oyy oyy çok şükür rabbimee içim rahatladı valla bugün 2. güzel haberimi aldım çok çok mutlu oldumm
EN son kaç gr .dı?
Saol nazım şükürler olsun az da olsa kilomuz ilerlio inşallah artık daha iyi ilerler ...
perşembe günü 1.585 di cnm şimdi 1,658 dedi oluş hanım az gidio ama karnında olması daha iyi dedi.

Başımı kırpamadım
Eki Görüntüle 586284

Buda yavrum parmağını emerken pek net değil ama olsun teyzeleri
Eki Görüntüle 586287
Oooo Maşallahh mervemmm kocaman olmuş karnınnn, prensesede bak artık belli oluo :)

Oyyyy Hazademmm Allah'a çok şükür.. Sen de üzme kendini.. Bana da dua et.. Herşey iyi olacak kuzum
Saol Akasyammm ewet çok şükür...
sana hep ediyorum inanki paşamız sağlıkla gelicek inan bakk ben inanıorum ..

Kızlar bu arada benim sonucum 3 Ocakta çıkacak.. Benim için dua edin.. İnşallah bebeğim sağlıklıdır.
Allahın izniyle bak gör cnm temiz çıkıcaz az kaldı dualarım seninle ...

Hazadem çok şükür. O kadar sevindim ki... Şimdi artık rahatla biraz
Saol incim şükürler olsun kordondan kurtulduk ama bakalım kilosu artıcakmı inşallah perşembe günü iyi şeyler söler ...

Saol cnm benimmm dünürüm :)
Artık bekliorum yaza istemeye :)
Allah razı olsun cnm hep dua ettin bana,Ohhh maşallah paşaya 40 da çıkardınız sağlıkla büyüsün ahmet ardamız ...

gelmez miyim beşiği olsaydı beşik kertmesi de yapardık doğmadan:)) amin canım... sen de göreceksin 40 ı çıkmasını:))

Masallah Arda pasaya Rabbim hayirli, saglikli, huzurlu bir omur nasip etsin ins.

Amin canım...

Al incim kiloları ye ye...

Sagol kuzumm

İnşallahh akasyamm saglıklı bebeginnn dualarım sennle canımm

Allah razı olsun canım Dualarla burada neleri aşmadık.. İnşallah Hazade de ben de bu süreci sizin dualarınızla atlatacağız...

inşallah canım iyi çıkacak sonuçlar... canım şu kanamam tam kesilsin hazademle sana ayrı yasin okuyacağım. ...

bizim de 40 mız doldu bugün. banyomuzu yaptık. rabbim uzun ömürler versin...

Nesrinciğim çok sağol arkadaşım. Allah razı olsun..Paşamız kırkını doldurmuş. Maşallah ona.. Ne güzel bir duygudur kimbilir. Daha birkaç ay önce acaba sağlıklı mı diye kaygılanıyordun. Hayat işte.. Bizi ne büyük sabır sınavlarına tabi tutuyor.. İnşallah ben de senin gibi mutlu sona erişirim..

Hazadem merak etme canım. Minamız kuvöze falan girmeden gayet sağlıkla evine gelecek.. Ben öyle hissediyorum. Daha da kilo alacak..

İnşallah ben de yılbaşından sonra mutlu haberler alırım. Senin hislerine güveniyorum Hazadem..

Durmadan bir seyler yiyesim var. Azmettim en az 4 kilo alacagim ins.

Ye kuzumm Senin kiloya ihtiyacın var. İnşallah da birkaç ay sonra bööylee olacaksın

arkadaşlar benim dört tane düşüğüm var bende kan pıhtılaşması ve 46xx21ps+ var drlar bunun düşük sebebi olduğunun kesin olmadığını söylemişlerdi eşimin genetik test sonucu 15 ocakta çıkıyor şuan adetimin 2.günü eşimin testi çıkmadan bir kez daha doğal yolla deneyip denememekte kararsızım düşünceleriniz benim için çok önemli ve fikir verirseniz çok mutlu olurum...

Hazadem Akasyam canım her şey güzel olacak inanıyorum...

İncim iyi akşamlar kuzum...

Ayşe pıhtılaşmaya dikkat et öncelikle iğnelerine... doğal dene bence...

Ay kızlar ben geldim. Bugün oğlum da ben de kontrole gittik. Malum 40 çıktı. Korunma yöntemlerini konuştuk. Spiralin döllenmeyi engellemeyip embriyonun rahime ulaşmasını engellediğini okumuştum. öyleymiş( hapların da çoğu rahimin kalınlaşmasını engelliyormuş( bana östrojen hormonu yükselten ve emzirmede kullanılan hap yazdı...bu yumurtlamayı engelliyor..

Bebiş de iyiymiş sarı hala. uzarmış bazen. Maşallah boyu kilosu da iyi. anne karnındaki gibi önden gidiyor... maşallah...

Canımm geçmiş olsunnn ohh mis valla anne ogul iyisin ikinizde Allah nazarlardan saklasın sizi..

Maşallah kuzuma

Bugün chnb ve naz dışında kimse yazmamış, neredesiniz kızlar :26:

Iyi aksamlar herkese,Bende gelip baktim birkackere kimsecikler yoktu
Bugun burada noel heryer ve herkes tatil esim evdeydi
Uzun zamandir ilk defa kizimla oglen uyku uyudum cok ozlemisim
Benim arada sanciar gelip gidiyor yalanci sancilar cogaldi
Cuma gunu kontrolumuz var bakalim kizim kac kilo olmus nasildir durumlarimz

Günaydınlar herkeseeee..

2 Gündür yürüyemiyorum bile belime aniden bıçak saplanıyor kilitlenip kalıyorum sanırım bel fıtıgı oldum
Yavaş yavaş doguma yaklaşıyoruz tabi normal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…