Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

amin inşallah merve benim de normal yolla hamile kaldım 3 de kalbi durunca aldırdırmak zorunda kaldım benım de yaşım yirmidört ilk denemem olcak inşallah hersey yolunda gider.

chnb canım evet komşuyuz seninle canım adanalıyım ben üniversiteye burdura gıttım esımle oarada tanıştım burdurda evim orda aslında eşimin işi dolayısıyla kışları adanada kalıyorum yazın iki üç aylıgına burdura dönüyorum canım.

Nasilsin canim sende benim gibi isim konusunda baya bir bocalamissin
Bizde cok degistirdik en sonunda galiba ESLEM koymaya karar verdik
Anlamida guzel kura'an da da geciyormus hosumada gitmeye basladi

Canım valla son anda kararsızlıga dalmıştım ama son kararımız Eylül..Degiştirmiycem alıştık çünkü babamızda çok istiyor
Ben şimdi hastane konusuna dalış yapmış durumdayım dogumu nerede yapacagıma karar veremedim
Sen özel hastaneyemi gidiyorsun kuzum? Yada orada özel-devlet ayırımı varmı

Burada ozel devlet yok ama normal hamilelik yasayanlar genelde ebe ye kontrole gidiyorlar
Bizimki farkli oldugu icin hastaneye jinekologa gidiyorum dogumda hastanede oluyor
Normal gebelik yasayanlar isterkerse ozel dogum otelleri var ,hastanede isterlerse mecbur para oduyorlar
Yani hepsi parali ama yarisini sigortan oduyor benim hastanede olmasi lazim ve ehicbirsey odemiyorum

Kuzum benim bilirim çok stresli bir dönem ama allahın izniyle atlatıcaz bak gör ...
inan herzaman dualarımdasınız.

Canım benim sor bakalım doktora n diycek dogum yaklaştı bence belirtisi işde kuzum ...
Vallahi cnm kiloyu boşver nazım sağlıklı olsunlarda.
ben yarın gidicem cnm bakalım 1.685 di ne kdr oldu kızım .

Anladım canım iyi doguma para vermeyeceksin yani..Ayy özlem dogumumuza az kaldı kız heyecan varmıBende heyecandan çok korku varSenn ilk bebegin kaç kilo dogmuştu canım?
Canım gidince sorucam ne dşyecek bakalım..Yarın senden güzel haberler bekliyorum hazademmm allahın izni ile 1800 olmuştur diye umuyorum
Sagol hazadem iyiyim ne olsun kizla ugrasiyorum, benimde yarin kontrolum var
Bakalim bizim ufaklik kac kilo olmus yanliz gitmekte hic istemiyorum ama mecbur

Yarın sendende hazademde bol bol kilolu haberler bekliyorum

Hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin cnm benim ...
Vallahi tek zor oluyor ama yapıcak bişey yok bende ewde hep tekim

Canım gidince sorucam ne dşyecek bakalım..Yarın senden güzel haberler bekliyorum hazademmm allahın izni ile 1800 olmuştur diye umuyorum

Yarın sendende hazademde bol bol kilolu haberler bekliyorum

Yarın gitmiorum cnm oluş hanım izinliymiş pteside yok salıda
çarşamba artık gidicem
inşallah kilo almıştır cnm senden iyi haberler bekliorum inşallah dualarım seninle

Yok canim para vermiycez bizde gecen ay ogrendik bu normal hamile kaldigim icin vericez diye biliyoduk
Ama yinede riskli konuma girdigi icin vermiycekmisiz ilk bebisim 3480 dogmustu (2hafta gec dogdu)
Heyecen mi ne demek catliycam ya heyecandan meraktan sizin szeryan pek korkunuz olmasin
Ben normal dogurucam korkular gittikce artiyor ilkde bisey bilmiyorsun ama ikincide bilerek gidiyorsun
Cok zor Allah yardimcimiz olsun artik

amin inşallah merve benim de normal yolla hamile kaldım 3 de kalbi durunca aldırdırmak zorunda kaldım benım de yaşım yirmidört ilk denemem olcak inşallah hersey yolunda gider.
inşallah canım allah gönlüne göre versinn
incim mervemm chnb mattikaa kızlar sizler nasılsınız özlemimm

kuzumm asıl sen nasılsınn özletiyorsun kendini
bu arada resmine bayıldımmm

hehe
aman kabul etme kız onlar senin ayağına gelsinn
naz yap azıcık
nerden bulmuşlarki seni
mail felan mı atmıştın gzateye

yok canım memorialin dergisi için röportaj yapılmıştı benle foto çekilmişti. hastane ya da dr m bildirdi herhalde. konu ilgisini çekmiş gazetenin.

canım konu erken doğum. pgt den laf açılırsa sokuştururum...
canım iyi olacak her şey inan...

Evet evet benim nesrin abla

tamam ablacığım...

Anladım canım...

güzelmiş eslem de...

güzel haberlerle gelin kızlar...

ohooo sen çoktan meşhur olmuşsunda haberimiz yok

selam kızlar, giremedim bayadır.
geçmişi okudum da herkes iyi maşallah.

hazade demiştim sana kordondan kurtulur daha küçük, kaç kere döner diye. ah bu doktorlar stresten götürcek insanı.
akasya çok zor bi bekleyiştir tahmin ediyorum da, bizler 9 ay böyle bekledik, iyi yaptın aslında sonucu alıp rahat olucaksın bundan sonra.
merve, özlem geçmiş olsun.
naz çok tatlı bi hamile olmuşsun canım.

Son düzenleme:
kuzumm asıl sen nasılsınn özletiyorsun kendini
bu arada resmine bayıldımmm
Vallahi cnm ewde net yok mobil modem var onuda eşim kullanıo mecburen götürüo, komşuyla ortak kullanıcaz bakalım ...
Resimleri begenmene sewindim cnm benim pazar günüde eşimle çekicekler, ama saçlarımı yarın boyatıcam vallahi kötü duruo

güzel haberlerle gelin kızlar...
Oluş hanım izine çıkmış cnm gidemiorum rapor için gidicem sadece ,
nasılsın arda bey nasıl iyi dimi cnm.

selam kızlar, giremedim bayadır.
geçmişi okudum da herkes iyi maşallah.
hazade demiştim sana kordondan kurtulur daha küçük, kaç kere döner diye. ah bu doktorlar stresten götürcek insanı
Ay sormaq cnm vallahi öldük öldük dirildik ama kilo almamasının sebebini sadece kordona bağlamıo plasenta beslemio dio büyük ihtimal,bakalım çarşamba n diycek..
Paşamız nasıl cnm kocaman olmuştur artık .

Canım inşallah bu stresli bekleyiş mutlulukla sona erer. Bizim hastalıktan yapılan PGT ile ilgili haber de Memorial dergisinde çıkmıştı. Ben de o habere bakarak tedavi sırasında çok moral bulmuştum. O haberler öyle güzel ümit oluyor ki.. Eminim sen de senin durumundaki çoğu kişiye umut olacaksın... Ben de sağlıklı bir bebek sahibi olursam ve teklif gelirse röportaj veririm. Ben de başkalarına umut olmak isterim...

Canım ben bu süreçte hep sizi ,seni ve Nesrin'i düşündüm. Aklıma geldi. Her ultrasonda çektiğiniz sıkıntılar, doktorların yazdığı bin türül senaryo. Ve bu süreci 9 ay yaşamak.. O kadar zor ki.. Cehennem azabı. Siz bunu 9 ay çektiniz. Allah sabrını veriyor demekki Ama ben cidden çok zorlanıyorum. İyi düşünüyorum. Allah'a sığındım. Beni rahatlatan tek şey dua. Yanılma ihtimalleri düşük biliyorum amaa ahhh o kuruntu.. Sinek tencereye düşünce eskisi gibi rahat olamıyorsun

ohooo sen çoktan meşhur olmuşsunda haberimiz yok

canım nasılsın? paşamız nasıl?

anladım canım. aedam iyi şükür. bebek sıkıntıları işte. dr iyi dedi. kafası büyük mesela. dr de dedi ki orantılı. vücudu küçük olsa kafası büyük ılsa sorun. bebeğin her yeri büyük... boyu kilosu da fazla dedi... sorun yok dedi.

ah akasyam ah. Arda bey doğuma alacağım dedi ya. ilk arda bey ultrasonda bulgu yoktu değil mi diye yine sordum. ne sıkıntıdır o. 10 da 1. çok dua ettim çok... bebeğim geldi down belirtileri var mı tek tek araştırmalaımda öğrendiğim şeylere baktım o yarı baygın halimle... iyi olacak kurtuldun bu sıkıntıdan.

canım bana uygulanan serklaj tekniği türkiyede pek uygulanmayan etkili bir teknik. forumda benden sonra da uyguladı arkadaşlara arda bey çok kaybı olanlara. umut olurum inşallah. kk nın dr si bora beye de yazdım cevaplamış . şimdi alıntılayım burayada.

sen de yap canım röportaj...

hazadem gece yasin okudum sana canım bugün de akasyamın okurum. allah kabul etsin...

chnb kullanıcısından alıntı
Merhabalar, ben 14 haftalık gebeyim. 3 gün önce 3 saat süren bir laparoskopik serklaj oldum. Operasyon esnasında daha önceden olan (8 sene önce) sezaryen dikişine mesane yapışmış. Operasyonda ayırmışlar. Sonda ile bir hafta geçirmem gerekiyor. Çok zor bir operasyon olmuş 12. haftada rahim ağzı uzunluğum 2 cm indiği için daha önce 2 düşük bir de 25 haftalık erken doğumum olduğu için dr m bu yöntemi seçti. Ama çok zorlanıyorum hala. Bu sezaryen dikişine mesana neden yapışmış olabilir ben tekrar vakti gelince normal doğum yapabilir miyim? Artık bu acılardan sezaryen olmak istemiyorum . Serklaj dikişim vajinal alınamaz mı sezaryende mi alınmak zorunda?Bir de pıhtılaşma problemi için 0.6 cleksan kullanıyorum.
Daha önceden sorduğum soruya cevap vermiştiniz yine cevaplarsanız çok sevineceğim...

Op.Dr. Bora CENGİZ kullanıcısından alıntı
çOK GEÇMİŞ OLSUN. Yapılanlar sizi endişelendirmesin. Doktorunuzun önerileri doğru. Sezaryen sorası mesane sezaryen kesisine sıklıkla yapışmaktadır. Zor bir operasyonu başarı ile gerçekleştirmişler, tebrik ediyorum. Maalesef sezaryen ile doğum yapacaksınız. doğum yaptığınızı duymak, sağlıklı olduğunuzu duymak isterim.

chnb:
Sevgili Bora Bey sizi haberdar etmek istedim. laparoskopik serklajdan bir hafta sonra amniyo sıvımın sızdığını farkettik. Hastanede yattım tedavi sonucu kese kendini tamir etti. Şükür 41 gün önce Ahmet Ardamı dünyaya getirdim.(Dr mizin ismini koyduk:)))
Bu arada down riskimiz 10 da 1 di yazmıştım size 4 lü testte. Şükür sağlıklı doğdu oğlum amniyosentez de yaptırmamıştık...
Çok teşekkür ederim ne zaman yazdysam size hep döndünüz...

bora bey:
İnanın çok sevindim. Sizin ve Ahmet Arda nın sağlıklı olduğunu duymak benzeri şikayetleri olan gebeler için de bir umut olacak. Sağlıklı huzurlu ve mutlu nice senelere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…