- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #24.841
Bende 2 ile 7 de resiprikal tipte trans. Var
Kaderimizde ne varsa o CANIM artık
Ben 24 yaşındayım iki düşük yaptım
Bu ilk denememizdi ben hiç beklemiyordum
Tutacağını Rabbim ne takdir buyurduysa onu yasıyoruz
İnsallah Rabbim sanada nasip etsin
Nasilsin canim sende benim gibi isim konusunda baya bir bocalamissin
Bizde cok degistirdik en sonunda galiba ESLEM koymaya karar verdik
Anlamida guzel kura'an da da geciyormus hosumada gitmeye basladi
Canım valla son anda kararsızlıga dalmıştım ama son kararımız Eylül..Degiştirmiycem alıştık çünkü babamızda çok istiyor
Ben şimdi hastane konusuna dalış yapmış durumdayım dogumu nerede yapacagıma karar veremedim
Sen özel hastaneyemi gidiyorsun kuzum? Yada orada özel-devlet ayırımı varmı
Kuzum benim bilirim çok stresli bir dönem ama allahın izniyle atlatıcaz bak gör ...Hazadem biz de seni özledik.. Ben iyi olmaya çalışıyorum. Süreç uzadıkça gerildim. Çok dillendirmek istemiyorum ama çok korkuyorum. Kötüyüm yani. Stresten yüzümde sivilceler çıktı. Günlerdir baş ağrıları çekiyorum. Bu süreç PGT'yi beklemekten çok daha zormuş. İnşallah bebeğim sağlıklıdır.. Dua edin bana..
Yaa hazadem böyle kalkıp oturamıyorum bıçak saplanıyor sanki...Sanırım bel fıtıgı oldum
Sen yine iyi aldın kuzucum 10 kilo neki..Ben abarttım 17 kilo almışım
Sen çok iyi gidiyorsun..
Sen Ne zaman gidicektin canım hastaneye?
incim mervemm chnb mattikaa kızlar sizler nasılsınız özlemimm
Anladım canım iyi doguma para vermeyeceksin yani..Ayy özlem dogumumuza az kaldı kız heyecan varmıBurada ozel devlet yok ama normal hamilelik yasayanlar genelde ebe ye kontrole gidiyorlar
Bizimki farkli oldugu icin hastaneye jinekologa gidiyorum dogumda hastanede oluyor
Normal gebelik yasayanlar isterkerse ozel dogum otelleri var ,hastanede isterlerse mecbur para oduyorlar
Yani hepsi parali ama yarisini sigortan oduyor benim hastanede olmasi lazim ve ehicbirsey odemiyorum
Canım gidince sorucam ne dşyecek bakalım..Yarın senden güzel haberler bekliyorum hazademmm allahın izni ile 1800 olmuştur diye umuyorumKuzum benim bilirim çok stresli bir dönem ama allahın izniyle atlatıcaz bak gör ...
inan herzaman dualarımdasınız.
Canım benim sor bakalım doktora n diycek dogum yaklaştı bence belirtisi işde kuzum ...
Vallahi cnm kiloyu boşver nazım sağlıklı olsunlarda.
ben yarın gidicem cnm bakalım 1.685 di ne kdr oldu kızım .
Sagol hazadem iyiyim ne olsun kizla ugrasiyorum, benimde yarin kontrolum var
Bakalim bizim ufaklik kac kilo olmus yanliz gitmekte hic istemiyorum ama mecbur
Hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin cnm benim ...Sagol hazadem iyiyim ne olsun kizla ugrasiyorum, benimde yarin kontrolum var
Canım gidince sorucam ne dşyecek bakalım..Yarın senden güzel haberler bekliyorum hazademmm allahın izni ile 1800 olmuştur diye umuyorum
Yarın sendende hazademde bol bol kilolu haberler bekliyorum
Anladım canım iyi doguma para vermeyeceksin yani..Ayy özlem dogumumuza az kaldı kız heyecan varmıBende heyecandan çok korku var Senn ilk bebegin kaç kilo dogmuştu canım?
Canım gidince sorucam ne dşyecek bakalım..Yarın senden güzel haberler bekliyorum hazademmm allahın izni ile 1800 olmuştur diye umuyorum
Yarın sendende hazademde bol bol kilolu haberler bekliyorum
inşallah canım allah gönlüne göre versinnamin inşallah merve benim de normal yolla hamile kaldım 3 de kalbi durunca aldırdırmak zorunda kaldım benım de yaşım yirmidört ilk denemem olcak inşallah hersey yolunda gider.
incim mervemm chnb mattikaa kızlar sizler nasılsınız özlemimm
hehe
aman kabul etme kız onlar senin ayağına gelsinn
naz yap azıcık
nerden bulmuşlarki seni
mail felan mı atmıştın gzateye
Canım benim kendimde tek ge hastalığı var. Eşim sağlıklı..
Nesrinciğim ;
Süper.. Meşhur oluyorsun demek..Laf arasında PGT tüp bebek masraflarını devletin karşılamadığını sıkıştır
Hazadem biz de seni özledik.. Ben iyi olmaya çalışıyorum. Süreç uzadıkça gerildim. Çok dillendirmek istemiyorum ama çok korkuyorum. Kötüyüm yani. Stresten yüzümde sivilceler çıktı. Günlerdir baş ağrıları çekiyorum. Bu süreç PGT'yi beklemekten çok daha zormuş. İnşallah bebeğim sağlıklıdır.. Dua edin bana..
Evet evet benim nesrin abla
chnb canım evet komşuyuz seninle canım adanalıyım ben üniversiteye burdura gıttım esımle oarada tanıştım burdurda evim orda aslında eşimin işi dolayısıyla kışları adanada kalıyorum yazın iki üç aylıgına burdura dönüyorum canım.
Nasilsin canim sende benim gibi isim konusunda baya bir bocalamissin
Bizde cok degistirdik en sonunda galiba ESLEM koymaya karar verdik
Anlamida guzel kura'an da da geciyormus hosumada gitmeye basladi
Kuzum benim bilirim çok stresli bir dönem ama allahın izniyle atlatıcaz bak gör ...
inan herzaman dualarımdasınız.
Canım benim sor bakalım doktora n diycek dogum yaklaştı bence belirtisi işde kuzum ...
Vallahi cnm kiloyu boşver nazım sağlıklı olsunlarda.
ben yarın gidicem cnm bakalım 1.685 di ne kdr oldu kızım .
Sagol hazadem iyiyim ne olsun kizla ugrasiyorum, benimde yarin kontrolum var
yok canım memorialin dergisi için röportaj yapılmıştı benle foto çekilmişti. hastane ya da dr m bildirdi herhalde. konu ilgisini çekmiş gazetenin.
canım konu erken doğum. pgt den laf açılırsa sokuştururum...
canım iyi olacak her şey inan...
tamam ablacığım...
Anladım canım...
güzelmiş eslem de...
güzel haberlerle gelin kızlar...
Vallahi cnm ewde net yok mobil modem var onuda eşim kullanıo mecburen götürüo, komşuyla ortak kullanıcaz bakalım ...kuzumm asıl sen nasılsınn özletiyorsun kendini
bu arada resmine bayıldımmm
Oluş hanım izine çıkmış cnm gidemiorum rapor için gidicem sadece ,güzel haberlerle gelin kızlar...
Ay sormaq cnm vallahi öldük öldük dirildik ama kilo almamasının sebebini sadece kordona bağlamıo plasenta beslemio dio büyük ihtimal,bakalım çarşamba n diycek..selam kızlar, giremedim bayadır.
geçmişi okudum da herkes iyi maşallah.
hazade demiştim sana kordondan kurtulur daha küçük, kaç kere döner diye. ah bu doktorlar stresten götürcek insanı
yok canım memorialin dergisi için röportaj yapılmıştı benle foto çekilmişti. hastane ya da dr m bildirdi herhalde. konu ilgisini çekmiş gazetenin.
canım konu erken doğum. pgt den laf açılırsa sokuştururum...
canım iyi olacak her şey inan...
tamam ablacığım...
Anladım canım...
güzelmiş eslem de...
güzel haberlerle gelin kızlar...
selam kızlar, giremedim bayadır.
hazade demiştim sana kordondan kurtulur daha küçük, kaç kere döner diye. ah bu doktorlar stresten götürcek insanı.
akasya çok zor bi bekleyiştir tahmin ediyorum da, bizler 9 ay böyle bekledik, iyi yaptın aslında sonucu alıp rahat olucaksın bundan sonra.
merve, özlem geçmiş olsun.
naz çok tatlı bi hamile olmuşsun canım.
ohooo sen çoktan meşhur olmuşsunda haberimiz yok
selam kızlar, giremedim bayadır.
hazade demiştim sana kordondan kurtulur daha küçük, kaç kere döner diye. ah bu doktorlar stresten götürcek insanı.
akasya çok zor bi bekleyiştir tahmin ediyorum da, bizler 9 ay böyle bekledik, iyi yaptın aslında sonucu alıp rahat olucaksın bundan sonra.
merve, özlem geçmiş olsun.
naz çok tatlı bi hamile olmuşsun canım.
Vallahi cnm ewde net yok mobil modem var onuda eşim kullanıo mecburen götürüo, komşuyla ortak kullanıcaz bakalım ...
Resimleri begenmene sewindim cnm benim pazar günüde eşimle çekicekler, ama saçlarımı yarın boyatıcam vallahi kötü duruo
Oluş hanım izine çıkmış cnm gidemiorum rapor için gidicem sadece ,
nasılsın arda bey nasıl iyi dimi cnm.
Ay sormaq cnm vallahi öldük öldük dirildik ama kilo almamasının sebebini sadece kordona bağlamıo plasenta beslemio dio büyük ihtimal,bakalım çarşamba n diycek..
Paşamız nasıl cnm kocaman olmuştur artık .
Canım inşallah bu stresli bekleyiş mutlulukla sona erer. Bizim hastalıktan yapılan PGT ile ilgili haber de Memorial dergisinde çıkmıştı. Ben de o habere bakarak tedavi sırasında çok moral bulmuştum. O haberler öyle güzel ümit oluyor ki.. Eminim sen de senin durumundaki çoğu kişiye umut olacaksın... Ben de sağlıklı bir bebek sahibi olursam ve teklif gelirseröportaj veririm. Ben de başkalarına umut olmak isterim...
Canım ben bu süreçte hep sizi ,seni ve Nesrin'i düşündüm. Aklıma geldi. Her ultrasonda çektiğiniz sıkıntılar, doktorların yazdığı bin türül senaryo. Ve bu süreci 9 ay yaşamak.. O kadar zor ki.. Cehennem azabı. Siz bunu 9 ay çektiniz. Allah sabrını veriyor demekkiAma ben cidden çok zorlanıyorum. İyi düşünüyorum. Allah'a sığındım. Beni rahatlatan tek şey dua. Yanılma ihtimalleri düşük biliyorum amaa ahhh o kuruntu.. Sinek tencereye düşünce eskisi gibi rahat olamıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?