Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ben cok cektim ama degdi simdi dunya tatlisi bir kzim var
Simdikinde 4,5 ay bulantim kusmam oldu sonra gecti o gecer gecmez yanma basladi
Ama olsun sikayetcide olsam bu sefer ilac kullanmiycam sabredicem ne kaldiki
Bukadar sabrettim 27 gun mu sabredemiycem olsun olsun bir dunya atlisi kizim daha olsun insallah

Nerelrdesinizsen merak ettim sizi kuzum ya nasilsiniz iyimisiniz
özlem ben burdayım da topiğe girmiyorum pek
iyiyim çok şükür özlem
ödemden dolayı sıkıntılıyım biraz ,minicik ayaklarım davul gibi oldu ,eşim sürekli masaj yapıyor,bilek kemiğimde acı var ayağımın üzerine basamıyorum,dün annem geldi ,sevdiğim yemeklerden yaptı sağolsun .
eskisi gibi çok ayakta durunca daha çok şişiyor ,
bu gidişle yemek yapamayacağım artık galiba öyle gözüküyor
hamsiler ii olsun da yeterki gerisi önemli değil çok şükür bugünlere kadar taş gibi geldim bundan sonra da o kadar olsun diyorum
eşim nasıl sabredeceksin böyle diyor,onlar içerde durmak istedikçe ben sabrederim diyorum
biraz da sanırım kendim kilo almadığımdan oldu bu ödem ,ne varsa göbeğimde var ,bedenim hala aynı ne popo ne yanlardan bişey yok
oralardan kilo alsam taşımam belki daha kolay olurdu ama böyle 36 beden popoyla artık taşımak zor oluyor o da bacağa vuruyor galiba
ama yine de şükürler olsun ki iki bebeği bu zaman kadar getirdim ,4 aydır düşük riskiyle bir de ..
eşim kimse bu kadar dayanamazdı diyor ,inş. çatlayana kadar sonuna kadar gideceğim diyorum ben de
RABBİM nasip eder inş.

maş.İNŞ. hep böyle devam eder

allah yardımcın olsun delikız iki bebekle zor olur artık. tansiyonunu düzenli ölçtür. normalde düşük olsa da hamilelik başka bişey. ödem varsa tansiyona ayrı bi dikkat etmek gerekiyo. kilo alsan daha zor taşırdın. hem bebekleri hem aldığın kiloyu taşıman gerekicekti. her türlü zor oluyo son aylar. sağlıkla atlatırsın inş.

ben de merak ettim şimdi. iyidir inş.
sen nasılsın mervoş

ben çok iyiyim bugün maşallah
şimdi yemek hayalleri kuruyorum
aklımdan binbir türlü yemekler geçiyor
eşimin gelmesini bekiyorum
maşallah senin diyet işi iyi gidiyor 6.5 kilo vermişsin tebrikler

Allah kabul etsin canım. Çok sağol.. Şükür sen kötü günleri aştın. Yakışıklı erkekin kucağında Darısı bizlerin başına...

Çok iyi bir doktora benziyor. Ne güzel bişey. Erinmemiş yazmış..

Evet canım. Ben kendim yaşadığım için daha çok korkuyorum. Onun bunları yaşamaması için çok mücadele ettim. Maddi manevi tüm imkanlarımı kullandım. Bu işi en iyi yapan hastaneyle çalıştım. Testlerim Amerika'da yapıldı. O nedenle vicdanen çok rahatım. Buna rağmen tıp yanıldıysa benim yapabileceğim birşey yok. O Allah'ın takdiri derim. Ben tüm tedbirimi alıp tevekkül ettim. Gerisi Rabbim'in bileceği.. Ama her türlü o benim evladımdır. Kabulümdür. kesinlikle aldırmayacağım. Allah inşallah yüzümü güldürür.

merhaba arkadaşlar şimdi hastaneden geldim malesef tedaviye başlayamadım sag yumurtalıkta 2.5 cm kist varmış dogum kontro hapı verdi doktor 1 ay kullan adet olunca gel dedı .

Canım geç olsun da iyi olsun.

Naz canım hastaneni de bulmuşsun..Anneciğin de gelecek.. Gözün aydın kuzum.. Allah sağlıkla bir avazda kurtulmanı nasip etsin inşallah

Hazadem fotolarına ve prensesimizin odasına bayıldım O odada güle güle büyüt inşallah bebişini... Eşine de üzülme tatlım.. Bebiş nasibi ile şansı ile gelecek.. İnşallah babası da iyi olacak.. Allah yardımcınız olsun

akasyam o sineklerii elinle al ve atıver annem tencereden
3 ocakta güzel haberlerini alacağız inşallah senin minik kuşun

Mervişim güldürdün kız beni Dua et bana kuzumm..

Özlemciğim maşallahh bebişine.. Çok iyi beslemişsin. Ben maalesef pek iyi beslenemiyorum. Evde yemek de pek yapamıyorum. Eşim birşeyler yapmaya çalışıyor. Bir de şu günler gerginlikten doğru dürüst yemek yiyemedim... İnşallah bebeğim toparlar kendini

sağolasın mattika..
tansiyonum sürekli ölçülüyor zaten hep normal çıkıyor ,bire haftada birden ödem olması doktoru da tansiyona yöneltti ama tansiyonum gayet normal ,tuzlu da yemiyorum ,doktorum ağırlıktan oluyor dedi ,içinde 5 kgdan fazla bebek var ,tek gebeler bile taşıyamıyor senin ödem yaşaman çok normal dedi ,su da içiyorum aslında ama sonlara geldin artık o kadar olur yine çok iyi taşıdın iyi gidiyorsun diyor doktor ..
bi de sürekli yatanlar bu kadar getiriyor sen ise normal hayatına devam ettiğin halde iisin diyor doktor
ağır iş yapmıyorum ama evimin işini görüyorum her gün yemek yapıyorum ağır yemekleri değil ama çorba salata vs kaç aydır ,dışarı çıkıyorum işlerim için filan,yormuyorum kendimi ama yatalak değilim çok şükür ..
artık 3-4 güne bir çağırıyor doktor,sürekli tansiyonu ,sularını filan kontrol etmek için...
buna da şükür inş. 36-37 leri görürüm

gül tabi canikom hep stres hep üzüntü olmazki bacımm
dua etmez olurmuyum inanki hep dualarımdasın sen ismende

Az kaldi canim sabret , esin cok hakli valla baksan bize tek cocugu tasiyacz diye anamiz agliyor
Senin masallahin var canimdoktorum bugun biraz fircaladi beni cok ayakta durma cok yurume
Cok oturma hepsini orantili yap yani abartili yapma zaten hicbirsey yapamiyorum ki az bir is yapiyim
1 gun yerimden kalkamiyorum cok agrim oluyor neyseki az kaldi kavusucaz yavrulaimiza

Delikız bence de çok iyi yürüttün bu süreci. Senin yerinde olan çoğu kişi yatarak geçirdi hamileliğini. Alın artık şu çocukları diyenleri bile bilirim O kadar zorlanmışlardı. Senin az kaldı maşallah... Allah yardımcın olsun..

sağol canım. allahım inşallah sağlıklı bir bebek nasip eder.
gerçekten insan başına gelmeden anlayamıyor. en azından ben anlayamazdım. oğlumu çok özlüyorum ama yanımda olduğundan daha huzurluyum. çünkü şu ana acı çekmediğini ve günahsız bir şekilde cennette olduğunu biliyorum. ama yanımdayken her gün acı çekiyordu. kendi adıma belki aynı acılara katlnabilirim ama çocuğumun aynı acıları çekmesini kendi isteğimle kabul edemem. Başıma böyle birşey gelmeseydi ne olursa o benim çocuğum doğururum derdim. çünkü o zaman çocukların bu kadar acı çektiğini tahmin edemezdim. ama şimdi bile bile doğuramam. anne baba olarak bizim çektiklerimizin çocukların çektiklerinin yanında çok ufak kaldığını düşünüyorum. hala yine oğlumu kaybettiğim için değil 15 ay boyunca çektiği acıları unutamadığım için ağlıyorum.

Bu yüzden doğurma kararınında çok iyi düşünerek verilmesi gerekiyor. bende akasyanın bebeğinin sağlıklı olduğuna inanıyorum. elinden gelen her tedbiri aldı.

merhaba arkadaşlar şimdi hastaneden geldim malesef tedaviye başlayamadım sag yumurtalıkta 2.5 cm kist varmış dogum kontro hapı verdi doktor 1 ay kullan adet olunca gel dedı .

benim tedavimde merkezin teknik nedenlerinden dolayı ertelenmişti. en son ertelenirken doğum kontrol hapı vermişti. kist falan olursa bir ay daha ertelemeyelim daha. içimden kızmıştım önceki aylarada niye vermedi diye. sağlık olsun geç olsunda güç olmasın.

allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin. bende hızlıca bu günlere gelsem. böyle günü gün ne zaman bitecek.

maşallah özlem prensesine. 3 kilonun üstünde doğar kızın.

Rosa canım ikili testin iyi çıkmış. Çok sevindim. Benim kromozomlara da bakılacağından ikili test yapmadılar. Yani herşey genetik test ile belli olacak. Bebeği doğurup doğurmamak çok ciddi bir karar. Allah hiç kimseyi böyle bir karar vermek zorunda bırakmasın. Ama seni çok iyi anlıyorum. İnsan birşeyleri yaşayınca farklı düşünüyor. Ben de benim gibi hasta olmasından bu nedenle çok korkuyorum. Yine de Rabbim verdiyse yapacağım birşey yok. İnşallah herkesin bebeği sağlıklıdır ve hepimiz bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız.

canım doktorun neden hemen öyle yapmış ya
benimde tedaviye başlamaya gittiğimde doktor muayene etmişti
3.5 yada 3cmydi galiba kistim vardı.başladık tedaviye
sonra eridi gitti zaten

merve doktor risk almayalım başlarım ama yumurtan az olur dedi canım bir aylık belara dogum kontrol hapı kullan istersen 1 ay sonra başlayalım dedi bende tamam iyi olcaksa 1 ay daha beklerim dedim.hayırlısı olsun artık merve

sağolasın akasya
sorma yaa ,eşim anlatıyor da bir arkadaşının da var ikizleri de ,onun eşi de bu haftalarda aynı dediğin gibi alın artık dayanamıyorum demiş ve almışlar kadın dayanamayınca ..
ben ki 37-38 i bile görürüm belki diyorum
2500 üstü doğurmayı çok istiyorum hatta 3 e yakın ,inş.RABBİM nasip eder ..
eşime akşam diyorum ki bi de 3 er kilo dğuruyormuşum yok yaa çatlarsın o kadar dayanamazsın diyor,niyeymiş dedim dayanırım belki bellimi olur
anneme çekmişim ben ağrı eşiğim düşük ,dirayetliyim ,kolay kolay mızlanmam ,çekerim yani sonuna kadar
inş. senin de sonuçların güzel çıkar da sen de bu haftaları görürsün..
RABBİM nasip ettiyse herşey boş valla ,ben bu haftalara geleceğimi düşünemiyordum bile ,ilk düşük riskiyle hastaneye gittiğimde 24. haftayı bekliyorduk o günleri düşündükçe bu günlere gelmek hayaldi ama ALLAH isteyince oluyor demekki..
senin de nasibinde bu bebek varsa ve sağlıkla doğacaksa hiçbirşey engel olamaz,ne genetik sorun ne başka birşey ..
hepsi bahane aslında ,aslolan ALLAHın takdiri ..

özlem ben evde her gün toz alıyorum ,makine tutuyorum ,silmek gerekince siliyorum ama eğilmeden yorulmadan azar azar ,eşim kızıyor ama evde durunca da yapılıyor ..
gerçi dediğim gibi ben dikkat ederek yapıyorum ,hepsini bir arada değil bi gün birini bi gün birini gibi
komşularım geliyor arada şaşıyorlar bu halinle evin tertemiz diye
ne yapayım annem kardeşim gelse de yine de evde otururken bile tozlanıyor
diyetimde öğle yemeği olduğu için ve dışardan söylemek sağlıksız olduğu için mecbur hafif yemeklerden yapıyorum
3 litre su içiyorum ,malum günde on kere wcye gidiyorsun derken hareket ediyorum çok şükür yani bunları yapmaya gücüm var hala ve gücüm bitmedi o anlamda ..
sadece bileğimdeki kemikteki sanki kemiğim kırılmış gibi olan acı zorluyor beni ,yürürken tekliyorum ,o olmasa ben hala devam edeceğim de
dün annem geldi işte yemek yaptı vs. akşam üzeri canım kurabiye çekti attım fırına hemen
yani evde olunca insan duramıyor da bir uğraş arıyor
ama yine de ben niyeyse bebeklerde sorun çıkmazsa kendi açımdan daha 1 ay daha dyanabilecek gücü görüyorum kendimde hem de bu şiş halimle
inş. bebeklerde bir sorun çıkmaz da gönlüme göre kiloları yerinde doğarlar ,emmeleri güzel olur vs.
RABBİM inş. hepimizin gönlüne göre versin

bence de doktorun haklı ,çünkü kistle tedaviye başlanması hatalı bir davranış
aldığımız ilaçlar kistleri büyütüyor ,herkeste aynı olmayabilir ama doktor o riski neden alsın ki almak istemez
bence de bekle ve geç olsun güç olmasın
bende miyom var ,rahim dışında ,hiçbir zararı yok ama gebelikte büyüdü ve şuan acayip canımı acıtıyor ,çünkü bebekler miyomu tepikledikçe kitlenip kalıyorum ..
sen neden bu tip durumları yaşayasın ki ..

tertemiz bi şekilde başlamak en mantıklısı ,ben böyle zorlayacağını bilsem miyomumu baştan aldırır rahat ederdim ,doğumdan sonra da doğumda almazlarsa ilk işim aldırmak olacak ..

bu arada tulip gözünaydın

hayırlısı artık canım ya vardır bundada bi hayır

canım herhalde öyle pata küte başlamadı benim doktorumda
test yapıldı bakldı hormon salgılayıp salgılamadığına
miyom değildi benimki mesela kistti
kistler genelde daha zararsız oluyor myoma göre

canım herhalde öyle pata küte başlamadı benim doktorumda
test yapıldı bakldı hormon salgılayıp salgılamadığına
miyom değildi benimki mesela kistti
kistler genelde daha zararsız oluyor myoma göre
ya seninki öyle olabilir ama kimi doktor da ne kadar hormona baksa da risk almak istemez
ben olsam ben de risk almak istemezdim
ben miyomu örnek olarak verdim yani sıkıntı çekilebilir belli olmaz anlamında
herkes bir değilki ,sen sıkıntı yaşamazsın ama başkasında belli olmaz yaşayabilir
neden aklında şüphe kalsın rahatsız olsun ki onu demek istiyorum
ayrıca kist ve miyom konusu karışık
miyomlar rahim dışında olduktan sonra zararsızdır ama kistlerin çok zararlı çeşitleri var
ben bu sıkıntıları yaşadığım için kafa rahat tedaviye başlamak bence en mantıklısı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…