Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Delikiz dediklerinin hepsini bende senin gibi yapiyorum ama kizim oldugu icin ayakta daha cok durmak zorunda kaldigim zamanlar oluyor ozamanda iste alt taraftaki agri basliyor artik neden agriyor bilemiyorum bebek yukleniyor heralde
Bugun doktora sordum tekrar geri doner mi diye donebilr ama cok kucuk bir ihtimal artik yeri cok daraldi dedi
Buda beni rahatsiz ediyor hissediyorum resmen kendisini asagi itiyor ayakari kaburgalarimda cok canimi acitiyor
Geceleri donerken bile o alt tarafin agrisina uaniyorum cok sizliyor ama dedigim gibi az kaldi artik onemli degil
Yavrum sag salim dunyaya gelein kucagima alayim da onlarin hepsi gececek biliyorum tecrubeliyim yani hersey dogana kadar

O senin kemikteki agri benim esimdede oluyor doktora gitmisti kilodan demisti kilolu oldugu icin vucut tasiyamiyor
Belki seninde ondandir odemden degildir bence e artik senin kilon hamsilerin kilolari baya yoruldu ayaklar
Okadarda oluversin ne guzel esinde masaj yapiyormus oh cok guzel, boyle benimde yuzustu yere uzanip guzel bir masaja ihtiyacim var
Sirtim, belim, omuzlarim, boynum felaket tutulmus bi dogum yapiyim esimede diyom boyle yaticam super bir masaj yapican haberin olsun, canin sagolsun askim istersen simdi yapiyim diyo yok dogumdan sonra olacak
Dogumdan sonra butun kaslarin agiriyor varya resmen kendin doguruyosun doktorlar bisey yapmiyorki derin nefes al ve ikin diyo
Okadar gerisini kendin yapiyorsuo yuzden butun vucudun dokuluyr dogumdan sonra

ay özlem benimkinin birinin de ayakları kaburgalarımda
bi ara ise ikisinin de ayakları kaburgalarımdaydı nefes alamıyordum bi de çok hareketliler hiç durmuyorlar zor oluyordu
şimdi en azından birinden yırttım ama benimkiler çok dönüyor belli olmaz belki yine değişmişlerdir yer ..
benimkiler 2 tane olup nasıl sürekli yer değiştiriyorlar anlamıyorum ,hem de artık yerleri iice daraldı ,doktor bile şaşırıyor
evet dönme olayımız sıkıntılı bizim de ,bende bi de iki taneya nereye döneceğimi bilemiyorum ,bi de keratalar çok rahatlarına düşkünler hemen tepikliyorlar öte tarafa dön diye
benim bilek kemiğim de şiş ama özlem ,şiş olmasa kilodan diyeceğim ama orası da davul gibi şiş ,doktor eliyle baktı ödem dedi bilmiyorum artık neyse ne ama normalde bacak arkalarımda da ödem var hissediyorum ben kendimi ii tanırım
doğumdan sonra geçsin de önemli değil bi de onunla uğraşmayalım
ay sorma yaa ben yüzüstü yatmayı çok özledim ,genelde hep yüzüstü yatarım normalde şimdi ise yatamamak deli ediyor beni
bence doğumdan sonra bi kaplıcaya falan gidip keselenmek masaj yaptırmak lazım
senin normal doğum tabi daha zor ağrı açısından ,benimki de bi nevi ameliyat o açıdan zor ama RABBİM inş. onun da sabrını verir de çabucak toparlarız,fit anneler olarak döneriz podyumlara

Insallah insallah Allah iyligini versin podyumlara he bari bugun ne giysem e de katilalim
2013 guzel ve fit anneleri olarak hahahahaha

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallah benimde senden bir farkim yok kizim buyuk olsada daha oda kucuk yani
Bayildim cok tatlilar kizimla beraber izledik bebek diyooooo

çevirip çevirip izliyorum mest oldum yaaa :)))
yarın dolaplarımız geliyor inş.
annem de gelecek odalarını tam takır hazırlayacağız yarın inş. yerleştireceğiz ,bi dolapları kalmıştı hamsilerin o da geliyor çok şükür
artık ondan sonra da tam gaz beklemeye devam :))
pazartesi de kontrolüm var bakalım hamsiler ne alemde

Akasyam kuzum yavrun sağlıklı inş. Bunu hepimiz hissediyoruz. Dua etmeye devam, bugün de konuştuğumuz gibi dua bütün kapıları açar Allah'ın izniyle.

chnb canım son durum nedir ropörtaj konusunda? Gelsinler ayağına :)

mervem ne yapıyorsun kuzum?

mattika hoşgeldin canım. Sen de yoktun bir kaç gündür. Her şey yolunda değil mi? Paşa da büyümüştür iyice

hazadem yokluğun belli Fotolara bittim resmen, hepsi birbirinden güzel Çarşamba günü de iyi haberlerle geleceksin inş. Eşinde de her şey iyi çıkacak inş.

özlemcim maşallah kızına İyi beslemişsin :)

tulip canım çok sevindim

büyüyo incim, hergün yeni bişey yapıyo. eşin hastaymış geçmiş olsun, nasıl iyileşti mi

bence de

Maşallah kuzuya
Sağol mattikam. Burnunda sorun var. Kemiği yamuk, burundan nefes alamadıkça faranjit oluyor. Burnu, göğsü tıkanıyor. Bugün gitme dedim, yattı dinlendi. Sabahtan beri çorba, ıhlamur, ada çayı, meyve takviyesi yapıyoruz :) Bu gece de bir kaç kez güzelce terlerse daha iyi olur inş.

canım ben sizi haberdar ederim şubatta gelip gelmeyeceğimiz konusunda dedim son olarak. haberci olarak onlar gelse daha iyi değil mi?

hayırlı olsun dolaplar. bu arada karadeniz hamsisi hareketli olur. seninkiler sen de kilo filan bırakmaz...:)

canım yasinini okudum. 2 selavat arası edilen dualar kabul olurmuş. o şekilde okudum yasini. yasini ne için okursan kabul olurmuş. inşallah kabul olur dualarımız...

nazefsa canım hayırlısıyla vaktinde gelecek canım az kaldı...

incim sigorta işini ne yaptın?

tulip çok sevindim teste canım...

hazadem dünürüm 3 resim var di mi? 3 tane gördüm çok güzeller...

Onların gelmesi lazım tabi :) Eşime de sordum şimdi, onlar gelmeli diyor.
Allah kabul etsin inş.
Sigortayı inş yaptıracağım canım. Arkadaşını arayamadım, hep bir şeyler girdi araya. Haftaya arayıp bilgi alacağım inş. Sen sigortalı olarak serklaja ne kadar ücret ödemiştin?
Büyük oğlan alıştı mı kardeşin varlığına? Nasıl araları? :)

Son düzenleme:

eşine geçmiş olsun incim nerelerdeydin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…