Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Mervem uzan ve dua oku geçecektir bak gör. Yarın da doktora git, için rahat etsin

dinlenince bişeyi kalmaz inş. mervenin.
sen nasılsın incim

İnş canım. Mervem sakin ol, bir şey olmaz Allah'ın izniyle.
Merve öyle yazınca aklıma ne geldi. Bir gün hastaneden dönüyorum, arabada yalnızım. Trafiğin ortasında iki ayağıma birden kramp girmesin mi Kenara çekecek bir yer de yok, ana yoldayım. Ellerimle bacaklarımı tutup başladım ayetel kürsi okumaya. Okumaya başlayınca azaldı çok şükür sonra da geçti.
İyiyim canım sen nasılsın? Uyudu mu paşan?

Akasya'nın sonucunu öğrenmeye de 1 gün kaldı. O da temiz çıkacak inş.
Hazade'nin randevusu yarındı değil mi?

iyi atlatmışsın canım ya. kramp zor oluyo, hamileyken gece uyandırıyodu beni de. normalde yorgunken de olur.
iyiyim ben de, uyudu şükür paşa.
evde bunalmaya başladım incim, 2.dönem işe başlasam mı diyorum, 4,5 aylık olucak o zamana.
tabi kaynana kayınpeder gelicek bu durumda.
bunu düşünüp duruyorum

Çok korkarım kramptan özellikle yüzerken :18: Araba kullanırken ilk kez geldi başıma çok şükür bir şey olmadı. Hamilelikte kramplar sık oluyor değil mi
Çalışan için evde olmak zor canım ya. Şimdi kış olduğu için fazla dışarı da çıkamazsın. Havalar ısınınca daha sık çıkarsınız belki. Seneye başlarsan da mı onlar bakacak çocuğa?

seneye büyümüş olcak bakıcı bulabilirim inş.
ama şimdi çok küçük kafam çok karışık bu konuda. hayırlısı bakalım

seneye büyümüş olcak bakıcı bulabilirim inş.
ama şimdi çok küçük kafam çok karışık bu konuda. hayırlısı bakalım

Maddi olarak sıkıntıda değilseniz eylüle kadar dayanabilirsen dayan bence. O da annesine doysun Hakkında hayırlısı olur inş.

Hazadem benc sacın çok guzel olmuştur
Güzele ne yakışmaz

Hadi bakalım bekliyoruz fotoları :)

Ayetel Kürsi, Nas, Felak oku canım.

Kızlar tek tek alıntı yaptım ama aralara yazılmıo çok zor telden girdigim için en son sayfalara bakalamadım ...

Akasyam az kaldı seninle inan bende bekliorum herzaman dualarımdasın ...

İncimm sakın kendini kasma bebegi görünce içinden nasıl geliosa öle yap, Allahım en kısa zamanda sanada vericek inşallah .

Mervem iyisindir inşallah bulantılar azda olsa azalmış olmalı ..

Mattika cnm bende düşünüyorum acaba bırakıp çalışsammı die ama sanırım bırakamıyacagım ..

Chnb kuzum sende yoksun damadım rahat bırakmıo galiba

Özlemim prenses iyidir inşallah,senden kendine dikat et az kaldı.

Laveque kuzum giremiosun özledim seni inşallah sende yakın zamanda karar verip naşlarsın tedaviye,

Suskunada, turkuaz, aklıma şuan adı ghelmeyen kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir ...

Bende yarın dabah 8 de doktora gidicem cuma günü eşimin ilacını hast götürdüm ve nöbetci doktor vardı bebege baktı kordon yine dolanmış

Bakalım yarın ne diycek oluş hanım ayın 20 de oluş hanım gördü 1.675 gr idi. bakalım kuzumne kadar oldu...

Kızlar çok giremiorum ewde net yok tek girmek zor oluyor inanın ama herzaman dualarımdasınız inanın..

Hazadem inş en az 2 kilo çıkacak yavrun. Yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz. Öğlene doğru ararım seni inş.
Eşinin işlemi yarın mı başlayacak? Sen annende mi kalacaksın?

Hazadem inş en az 2 kilo çıkacak yavrun. Yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz. Öğlene doğru ararım seni inş.
Eşinin işlemi yarın mı başlayacak? Sen annende mi kalacaksın?

İyiyim kuzum sağolasın. Sen nasılsın? Keyfin iyi mi?

İnşalllah incim 2 kilo olmuştur.hayırlı haberlerle yazarım hemen.Eşime yarın iğne yapıcaklar, perşembede yapıcaklar cuma günü radyoaktif vericekler bende cuma günü anneme gidicem
Bu zamana kdr onu hiç yanlız bırakmadım çok zoruma gidio ama bebek için gitmem en iisi

Bebek olmasa yine yalnız bırakmazdın ama sizin artık bir bebeğiniz var canım. Her şey onun için. Düşünüp üzme kendini. Eşin de iyi olacak inş. Sonra prenses gelecek ve çok güzel bir ömür süreceksiniz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…