Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İnşallah incim inşallahh ama herşeyin üst üstte gelmesi kötü oldu kordon yine dolandı eşimin tedavi süreci benim hamilelik dönemim durmadan ağlıorum hep kötü şeyler düşünüorum ay artık dogsunda rahatlayayım diorum acaba sağlıklımı deilmi :
Düşünmek insanı inan delirtio ...
Sen nasılsın cnm ne var n yok

Haklısın, zor zamanlar yaşadın hala da yaşıyorsun ama hepsi geçecek Allah'ın izniyle. Kötü düşünürsek kötüyü çağırırız onun için yapma böyle. Her şey insanlar için.
Eşinde bir şey çıkmayacak, yavrun sağlıklı gelecek inş bunları düşün. Evet insan kendisiyle baş başa kaldı mı kafasında kuruyor da kuruyor. Bunu hepimiz yaşıyoruz inan bana. Kendimizi çok dinlemekten oluyor bu. Kendimize en büyük zararı yine kendimiz veriyoruz maalesef. Annene gidince aklın eşinde olacak ama onlarla birlikte olmak iyi de gelecek sana. Çok az kaldı biraz daha sabır canım.
Ben nasıl olayım, evde gün sayıyorum. Askerlerin takvime çizgi atıp şafak sayması gibi sayıyorum ben de :) Bir yandan da kitaplar geldi bu ara onları yapıyorum. Allah'tan oyalanacak bir şeyler var yoksa oynatmaya az kaldı doktorum nerde moduna girerdim :)

Ahhh incim ahhh aynen ölee oynatmaya az kaldı vallahi ...
Eşimin geçen seneki taramasında troid ameliyatı oldugu zaman doktoru metastaz old. söledi yani akciğere sıçramış dedi ama çok küçük old. için ameliyat mümkün deil dedi radyasyon verildi hastanenin 3 kat altında tek başına kaldı 4 gün sonra ewde bir odada tek kaldı 20 gün ya çok zor günlerdi.ve doktoru tekrar istedi büyük ihtimal bişeylerden şüphelendiki istedi ..
Ahh incim ahh anneme gidince daha kötü olucam aklım hep onda kalıcak ama gitmeye mecburum bebek için
Yoksa kimse beni bir yere götüremezdi, inan çok zor bir durum Allahım hepimizin yardımcısı olsun ...
hep dualarımdasın inan inan cnm herzaman diorum allahım inciyede hayırlı sağlıklı bir ewlat ver..

Bende durum böle incim stresli ve baya sıkıntılı bir dönem dilerim bu zamanlar geride kalır ...
Çok öptüm incim seni iyikki varsın ben çıkıorum eşim uyudu ona sarılıp uyuycam

Ah hazadem zor olmaz mı Çok büyük imtihanlardan geçiyoruz, alnımızın akıyla çıkacağız inş. Allah razı olsun kuzum. Sen de buradaki tüm arkadaşlar da benim dualarımda...
Tamam canım, ben de çıkayım yavaştan. Çok öpüyorum seni. Her şey iyi olacak Allah'ın izniyle.

canım bu günler çok hızlı geçiyor imkan varsa gitme. baharda parklara da çıkarsınız...

canım benim şükür iyiyim yoğunum hala temizlik ve düzenle uğraşıyorum. misafirler de başladı.

canım o korkular hep var. ben de 3-4 gün önce bebeğin gözleri hafif çekik 2 kaşının arası mesafeli geniş. acaba bir şey var anlamadılar mı diye yedim kendimi. çocuk dr si de burada şimdilik normal tepkilerinden birkaç ay sonra netleşir dedi içime kurt düşürdü. her yerini inceledim bende. 2 gündür tepkileri belirginleşti de rahatladım az. offf offf...

canım kolay gelsin. aslında sana da iyi oluyordur kafan dağılır....

canım allahın izniyle bir şey yoktur... bugün ararım seni her şey güzel olacak inşallah...

Ay böyle doktorlar insanın içini şişirir Korkma canım. Allah'ın izniyle sapasağlam paşan. Allah korusun öyle bir şey olsa buradaki doktorun, hastane bir şey demez miydi.

Kızlar günaydın hepinize

Topiğimiz bu aralar sıkıntılı günler geçiriyor. Herkes birşeyler bekliyor. Hazadem gergin. Mervişim stres yapmış. İnşallah bu stresleri de atlatacağız.. Bu topik neler gördü neler . Ama Allah'ın izniyle , dualarımızla herşeyi aştık.

Ben dün annem ile babamı gezdirdim. Babam Yuşa Hazretleri türbesini görmek istedi. Gerçekten çok güzel, mistik, ulvi bir yerdi. Bol bol dua ettim. Hamilelerimiz sağlıkla bebeklerine kavuşsunlar, bebeği olmayan arkadaşlarım da bir an önce bebek sahibi olsunlar diye isim isim saydım hepinizi... İnşallah Rabbim kabul eder

Allah kabul etsin canım.

Günaydın İncim ;

Nasılsın canım ? Yılbaşın nasıl geçti

İyiyim şükür canım. Sen de iyisin inş.
Diğer günlerden pek bir farkı yoktu :) Evimizde sakin sakin oturduk

Hazademm güzel haberlerle gel kuzumm sanırım bizimkinede kordon dolandı hareketleri acayip azaldı sıpanın..
Neyseki yarın hastaneye gidicem..
Zor günler geçiriyorsun bebegim allah yardımcın olsunnn bir an önce atlat şu günnleri inşallahh

Mervemmm güzelll haberle gel kuzummm o haftalarda çıok normal ama için rahat olsunn rahim büyüyor sonuçta..

Kızlar günaydınnnnn nasılsınızzzz???

Ben rüyamda çok kötü şeyler gördüm kızımı emzirken bi bakıyorumki elimde ölmüşPsikolojik sorunlu oldum çıktımmm

Mattikkaaaa canımmm son haftalarda bebegin hareketleri azalıyormu canım?Bizim kız az hareket etmeye başladı korkutuyor beni..

Kusuruma bakma ne olur burdayim dedim kacmis gibi oldum
Kizi tmak icin ciktim bende uyumusum onunla beraber
Kizimi sormussun cok sukur duzeldi teyzesi kizim cok iyi

Sende iyisindir umarim birsey yoktur arkadaslarin dedikleri dogru
Rahim buyudugu icin o agrilarin olmasi cok normal hatta adet sancisi gibi oluyor
Kasiklara vuruyor ben de cok yasadim ama mattika nin dedigi gibi doktora bir gorun
Herkesin ayni olacak die birsey yok kendine dikkat et cok kafana takarsan sancilar dahada cogalir

Mattikkaaaa canımmm son haftalarda bebegin hareketleri azalıyormu canım?Bizim kız az hareket etmeye başladı korkutuyor beni..

Naz cim korkutmak istemem ama bence sen doktora bugun git yarini bekleme
Madem azaldi hareketleri ha bugun ha yarin git bence bir baktir
Bak gecenlerdede yasadin ayni seyi sen git kuzum ben hic son gunlerde azzaldigini hatirlamiyorum

Naz cim korkutmak istemem ama bence sen doktora bugun git yarini bekleme
Madem azaldi hareketleri ha bugun ha yarin git bence bir baktir
Bak gecenlerdede yasadin ayni seyi sen git kuzum ben hic son gunlerde azzaldigini hatirlamiyorum

Ayy kuzummm doktor acayip yogunnn bakmaz hayattaa zaten baksa bile tek başıma gidemem
Hareket ediyor ama biraz azaldı sanki son zamanlar için normal yazıyor nette..İnşallah bişey yoktur yarın hemen gidip baktırıcam kuzum.
Sen nasılsın ??Benm yalancı dogum sancıları başladı epey yoruyor beni:18:

O sancilar benide mahvediyor suanda bile var uf hic egilemiyorum
Oturup kalkamiyorum yatakta donemiyorum cok zor cok
Yilbasida gecti temizlik yapmam lazim o beni cok stress yapiyor her yer her yerde
Bu agrilarla ancak doguma kadar bitiririm galiba ama bi baslasamda

maşallah canım bana yaklaştın:) kiloları da iyi maşallah...

sen kaçta doğurmuştun chnb?
kaç kiloydu seninki
valla 3 e yakın doğarlarsa süper olacak inş.
yarın yine nstye gireceğim inş. bir sıkıntı çıkmaz

herkese yeni yıldan merhaba..
2 gündür kardeşim yanımdaydı ,yılbaşında yedik ,içtik ,okey partisi yaptık ,çok güzel geçti
hep beraberdik ama kaçırdım tabi yemek işini ,pizzalar ,çerezler ,cipsler gırla gitti
ne yapayım bi seferlik kendime kıyak geçtim olsun o kadar
onlar yerken bakamazdımya
bi de hamsiler de sevdi valla cipsi çerezi ,nasıl hareketliydiler yedikten sonra anlatamam size
ama moral olarak çok ii geldi valla ,uzun zamandır evde yalnızımya böyle toplu birarada ye iç yat kalk olayı ii geldi
yiğenime de çok düşkünümdür ilaç gibi geldi valla
şimdi de evimi sildi süpürdü gitti sağolsun
iş arkadaşım aradı demin,rüyamda gördüm seni doğurmuştun diyor
dedim ağzını hayra aç ben daha en az 2 hafta dayanacağım inş.
kız zilli maş. kaç aydır dayanıyorsun bugünlere getirdin helal olsun sana diyor bana
dedim dur nazar değer söyleme öyle doğunca söylersin
benim odam tamamlandı çok şükür birazdan resimlerini koyacağım bakalım beğenecekmisiniz

Yeri daraldıyı için hareketletk kisitlaniyo ama azalma olmuyor sayı olarak. Korkutucak bi azalma varsa dr.a git
Son zamanlar artık dr yoğunsa yoğun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…