- 16 Mayıs 2011
- 1.184
- 43
- 158
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #25.121
O sancilar benide mahvediyor suanda bile var uf hic egilemiyorum
Oturup kalkamiyorum yatakta donemiyorum cok zor cok
Yilbasida gecti temizlik yapmam lazim o beni cok stress yapiyor her yer her yerde
Bu agrilarla ancak doguma kadar bitiririm galiba ama bi baslasamda
Yeri daraldıyı için hareketletk kisitlaniyo ama azalma olmuyor sayı olarak. Korkutucak bi azalma varsa dr.a git
Son zamanlar artık dr yoğunsa yoğun.
Sana yardım edende yok tabi allah yardımcın olsun canım benm..
Bende annemi bekliyorum temizlik için
Bi gelseydi güzel anacagızım..
Benimde adet agrısına benzer agrım oluyor sonra geçiyor benm için bu zamanlara gelmek hayaldi vallahii çok şükür geldik hemde 3 cm açılmayla
Bide bu ara iştahım kesildiki sorma hiç yiyesim yok..İnşallah yavrum 3 kilo olmuştur diye ümit ediyorum..
incim canım yeni yılın kutlu olsun inşallah 2013 sana ve bu topikteki bütün arkadaşlara uğur getirir ve bebeklerinize kavuşursunuz tatlımNaz hareketlerde fazla azalma varsa yarını bekleme canım.
Merve, hazade hadi gelin güzel haberlerle.
Sorma burada hic kimsem yok cuma da benim kontrolum var
Onuda atlatalim haftasonu temizlige baslarim artik esimde evde camlari sildiririm
Perdelerimi takar gerisinide iki gunde yavas avas yaparim artik
Annem olsaydi buyuk ihtimalle getirirdim onu yanima ama maalesef ki annem yok
Ablam var oda calisiyor yeni ev aldilar mecbur calismasi lazim yoksa oda gelebilirdi
Nasip kismet artik yavas yavas idare edicez
Naz bu arada bugun benim kzda az harejet ediyor kz anlamadim he
Naz hareketlerde fazla azalma varsa yarını bekleme canım.
Merve, hazade hadi gelin güzel haberlerle.
Allah kabul etsin canım.
İyiyim şükür canım. Sen de iyisin inş.
Diğer günlerden pek bir farkı yoktu :) Evimizde sakin sakin oturduk
Hazademm güzel haberlerle gel kuzumm sanırım bizimkinede kordon dolandı hareketleri acayip azaldı sıpanın..
Neyseki yarın hastaneye gidicem..
Zor günler geçiriyorsun bebegim allah yardımcın olsunnn bir an önce atlat şu günnleri inşallahh
Ayy Nazım sorma yaa.. Hepimizin psikolojisi bozuldu. Hamile kalmak da ayrı bir stresmiş. Hayatımın en psikopat dönemini yaşıyorum.Mervemmm güzelll haberle gel kuzummm o haftalarda çıok normal ama için rahat olsunn rahim büyüyor sonuçta..
Kızlar günaydınnnnn nasılsınızzzz???
Ben rüyamda çok kötü şeyler gördüm kızımı emzirken bi bakıyorumki elimde ölmüşPsikolojik sorunlu oldum çıktımmm
sen kaçta doğurmuştun chnb?
kaç kiloydu seninki
valla 3 e yakın doğarlarsa süper olacak inş.
yarın yine nstye gireceğim inş. bir sıkıntı çıkmaz
herkese yeni yıldan merhaba..
2 gündür kardeşim yanımdaydı ,yılbaşında yedik ,içtik ,okey partisi yaptık ,çok güzel geçti
hep beraberdik ama kaçırdım tabi yemek işini ,pizzalar ,çerezler ,cipsler gırla gitti
ne yapayım bi seferlik kendime kıyak geçtim olsun o kadar
onlar yerken bakamazdımya
bi de hamsiler de sevdi valla cipsi çerezi ,nasıl hareketliydiler yedikten sonra anlatamam size
ama moral olarak çok ii geldi valla ,uzun zamandır evde yalnızımya böyle toplu birarada ye iç yat kalk olayı ii geldi
yiğenime de çok düşkünümdür ilaç gibi geldi valla
şimdi de evimi sildi süpürdü gitti sağolsun
iş arkadaşım aradı demin,rüyamda gördüm seni doğurmuştun diyor
dedim ağzını hayra aç ben daha en az 2 hafta dayanacağım inş.
kız zilli maş. kaç aydır dayanıyorsun bugünlere getirdin helal olsun sana diyor bana
dedim dur nazar değer söyleme öyle doğunca söylersin
benim odam tamamlandı çok şükür birazdan resimlerini koyacağım bakalım beğenecekmisiniz
incim canım yeni yılın kutlu olsun inşallah 2013 sana ve bu topikteki bütün arkadaşlara uğur getirir ve bebeklerinize kavuşursunuz tatlım
Bizim kızlar isyana girdi sanırım
Arada azalıyor heralde hareketleri anlamadımki vallahhiii yaa bi günü bü gününe uymuyor sıpaların..
Ben şimdi bi paket çikolata yedimBakalım hareketlenecekmi
Sen çantanı hazırladınmı kuzum?Ben daha hazırlamadım sezeryan olacagı için önceki gün hazırlarım diyorum..
İncim tespit için çikolata yedim bakalım hareketlenecekmi cimcime
Ben de herhalde en sakin yılbaşımı geçirdimBütün gece uyudum. 12'de eşim uyandırdı. Biraz takıldım. Sonra yine yattım. Anlayacağın yılbaşından hiçbirşey anlamadım. Neyse bu seneyi böyle atlatalım da seneye nasip
Canım ihmal etme baktır ama netten okuduğum kadarıyla son aylarda yeri daraldığı için hareketleri azalıyormuş. Çok da strese girme.. Allah'ın izniyle hiçbirşey olmaz inşallah
Ayy Nazım sorma yaa.. Hepimizin psikolojisi bozuldu. Hamile kalmak da ayrı bir stresmiş. Hayatımın en psikopat dönemini yaşıyorum.Kabuslar bende de çok fazla
Delikız bu tarz kutlamalar kalabalıkla çok güzel oluyor. Biz de eskiden yılbaşında tombola ya da okey oynardık. Bu sene biz memlekete gidemedik. Annemler geldi. Ama tabii sayı olarak azdık. O yüzden pek bişey anlamadık..
Hadi bakalım hamsiler istediğimiz günde sağlıkla doğacaklar inşallahsiz sırayı savacaksınız sıra bize gelecek.. Darısı başımıza. İnşallah ben de senin kadar rahat geçiririm hamileliğimi
evet yaa akasya ben uzun zamandır yalnızdımya bana da iyi geldi vallaDelikız bu tarz kutlamalar kalabalıkla çok güzel oluyor. Biz de eskiden yılbaşında tombola ya da okey oynardık. Bu sene biz memlekete gidemedik. Annemler geldi. Ama tabii sayı olarak azdık. O yüzden pek bişey anlamadık..
Hadi bakalım hamsiler istediğimiz günde sağlıkla doğacaklar inşallahsiz sırayı savacaksınız sıra bize gelecek.. Darısı başımıza. İnşallah ben de senin kadar rahat geçiririm hamileliğimi
amin inci sağolasınDelikız sağlıklı günlerde kullansın kuzular odalarını inş.
Delikız herşeyleri çok güzel.. Güle güle kullansın yavrukuşlar
delikız cok guzel olmuş allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsın darısıda bıze bulaşsın....
sağolasın
darısı inş. başınıza ...
yalnız ikiz olursa gerçekten herşeyleri zor oda hazırlamak da zor ..
yani özel yaptırırsan kolay da ,böyle olursa zor oluyor ,aynı renkleri bulmak ayarlamak zor oldu valla
niyeyse bizi düşünen yokya kız ya erkek konsepti var
aman sağlıcakla doğsunlar da gerisi hiç mühim değil halloluyor bi şekilde ..
inş. sizlere de böyle hazırlayıp da doğumu beklemek nasip olsun ..
ben şuan bekleme modundayım artık kafam rahat ,eksiğim kalmadı ,çantam da hazır çok şükür ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?