- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #25.641
Kızlar Naz aradı şimdi. Eylül gelmiş3080 kg 49 cm olarak Naz yarın çıkacakmış hastaneden. Çok ağrım var onun için emziremiyorum tek sıkıntımız o diyor. İnş en kısa zamanda geçer ağrıları. Arkadan ağlama sesi geliyordu, ay o ses bile ne güzel geliyor insana
Allah Subhenehu Teale çocuklarınızı sağlıklı, salıh, çektiyiniz tüm sıkıntılardan daha fazlasına değecek güzel evlatlar eylesin. Büyüyüp iyi insanlar olduklarını görmeği, yüzlerine her baktığınızda kalbinizin huzur ve mutlulukla dolmasını dilerim. Rabbim anneli-babalı mutlu bir ömür geçirmelerini nasip eylesin.
Delikızdan haber varmı, oğlu nasıl acaba???
amin sağolasıngözünüz aydın canım rabbim nelere kadirsin anneli babalı büyütsün hayırlı evlatlar olsular inş
çok mutlu oldum sizin adınıza
sağolasın chnb amin inş.Delikız bebişlerin doğmuş Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun...
...
Delikız sadece doğum yaptığını yazdı ondan sonra da yazmadı hiç. İnş iyilerdir.
sağolasın merak ettiğin içinAllah Subhenehu Teale çocuklarınızı sağlıklı, salıh, çektiyiniz tüm sıkıntılardan daha fazlasına değecek güzel evlatlar eylesin. Büyüyüp iyi insanlar olduklarını görmeği, yüzlerine her baktığınızda kalbinizin huzur ve mutlulukla dolmasını dilerim. Rabbim anneli-babalı mutlu bir ömür geçirmelerini nasip eylesin.
Delikızdan haber varmı, oğlu nasıl acaba???
Bir güzel haber de faceten geldi
Hazade yavrusuna kavuşmuş
çok sevindim. güzel heberleri hep sen veriyorsun bize inci. inşallah en kısa zamnada da kendi güzel haberini verirsin.
sağolasın amin inşherkese selamlar
delikız , hazade , nazefsaaaaaa
analı babalı büyütün inşallah
vatana millete ailelerine hayırlı evlatlar olsunlar
çok sevindim. güzel heberleri hep sen veriyorsun bize inci. inşallah en kısa zamnada da kendi güzel haberini verirsin.
delikız maşşallah bebişlerin çok tatlı. allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin.
herkese selamlar
yoğunluktan yazamıyorum ama okumaya çalışıyorum
nolur kusuruma bakmayın
akasyam çok çok çokkkkkkkkk üzüldüm
allah sana güç versin sabır versin ki dondurulmuşlarınla yoluna en kısa zamanda devam edebilesin
özlem darısı başına canım inşallah tez zamanda seninde haberini alırız geç olsun da önemli değil
incim ,lave , izz ,tulip , merve ,chnb , akide ....
allaha emanet olun
bu yıl topiğimizin yılı olur inşallah
hepinizi çok seviyorum kocaman öpüyorummmmmmm
mrb adacığım. ben iyim çalışıyorum. sen neler yapıyorsun?
herkese selamlar
yoğunluktan yazamıyorum ama okumaya çalışıyorum
nolur kusuruma bakmayın
akasyam çok çok çokkkkkkkkk üzüldüm
allah sana güç versin sabır versin ki dondurulmuşlarınla yoluna en kısa zamanda devam edebilesin
özlem darısı başına canım inşallah tez zamanda seninde haberini alırız geç olsun da önemli değil
incim ,lave , izz ,tulip , merve ,chnb , akide ....
allaha emanet olun
bu yıl topiğimizin yılı olur inşallah
hepinizi çok seviyorum kocaman öpüyorummmmmmm
Selam chnb evet sira bende ama ben ya tam gununde yada gec doguracam gibime geliyor
Aman hayirli saglikli olsun gec olsun da guc olmasin artik ne diyim daha beklemiyorum
Erken gelir diye kizim nezaman isterse ozaman gelsin insallah
chnb cim merhaba tebrikler oğlun olmuş daha önce de yazmıştım ama görmedin sanırım,sık giremediğim için kayboluyor yazdıklarım...neyse nasıl gidiyor oğlun nasıl,benim oğlan 10 aylık oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?