- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #25.621
Kızlar Eylül bebek geliyor nihayet :) Dualarınızı eksik etmeyin.
Özlem sıra sende :)
sen hareketsiz olunca o hareketleniyodur canım. arabada sarsıntıdan uyur ya bebekler, anne karnında hafif sarsıntıya alıştıklarındanmış.Ah keşke mattikam Hepimiz inanmıştık Ama olmadı malesef kaderden kaçılmıyor işte
evet maşallah kımıl kımıl ama geceleri şöyle yatacak zaman daha hareketli neden acaba:26:
hazadem az kaldı sarılık nedir ki onu da atlatıcak kızın maşallah. allah bundan sonra sağlık afiyet versin ailenize.Cnım arkadaşlarım merhaba hepinizi inanın çok ama çok özledim hep aklımdasınız, ama inanın girmeye fırsatım olmadı ayın 3 de sezeryanla kızım dünyaya geldi 1.740 gr Arya Minam ...
Hemen küveze aldılar solunumu yoktu kendikendine nefes alamıyordu.burnundan ve agzınzan hortum takmışlardı ve serumla besleniodu.
8 gün hergün gittim günde 2 dk gösterdiler ama dokunamadım.9 gün çok şükür emzirdim bu nasıl ifade edilir inanın bilemiorum.
Şimdi hastanede sarılı yüksek beklioruz inanın dogumda hepinize dua ettim.
Akasyam nesrinin dediği gibi inan kaç defa aramak istedim ama cesaret edemedim ...
Allahım sana en kısa zamanda tekrar tedavi için güç vericek ben inanıorum sen çok güçlü bir kadınsın bunuda atlatıcaksın inan n zaman istersen gelirim yanına.biz neler neler yaşadık biliosun hepsi geçicek..
Nazım eylül azram henüz gelmemiş ne olur kızlar bana haber verin naz dogurdugu zaman aramayı çok isterim.
dilerim kuzunu sağlıkla kucagına alırsın ..
mervem iyisin sanırım bulantın geçmiş ne olur dikkat et kendine bu günlerin kıymetini bil kuzum inanki hepsi ayrı güzel.
incim cnm arkadaşım hergün aradın msj attın allah razı olsun senden,nesrinimde hep aradı, lavunqe aradı çok saolunn, akasyamm saolun tekrar tekrar..
hepinizi çok ama çok sewiyorum özlemim tuliprosa akide adını şimdi hatırlayamadıgım kızlar hepinize çok teşekkürlerr ...
çok sevindim, topiğimizin kızlar geliyo sırayla, sağlıkla kurtulsunlar inş ikisi de.Kızlar Eylül bebek geliyor nihayet :) Dualarınızı eksik etmeyin.
Cnım arkadaşlarım merhaba hepinizi inanın çok ama çok özledim hep aklımdasınız, ama inanın girmeye fırsatım olmadı ayın 3 de sezeryanla kızım dünyaya geldi 1.740 gr Arya Minam ...
Hemen küveze aldılar solunumu yoktu kendikendine nefes alamıyordu.burnundan ve agzınzan hortum takmışlardı ve serumla besleniodu.
8 gün hergün gittim günde 2 dk gösterdiler ama dokunamadım.9 gün çok şükür emzirdim bu nasıl ifade edilir inanın bilemiorum.
Akasyam nesrinin dediği gibi inan kaç defa aramak istedim ama cesaret edemedim ...
Allahım sana en kısa zamanda tekrar tedavi için güç vericek ben inanıorum sen çok güçlü bir kadınsın bunuda atlatıcaksın inan n zaman istersen gelirim yanına.biz neler neler yaşadık biliosun hepsi geçicek..
Nazım eylül azram henüz gelmemiş ne olur kızlar bana haber verin naz dogurdugu zaman aramayı çok isterim.
mervem iyisin sanırım bulantın geçmiş ne olur dikkat et kendine bu günlerin kıymetini bil kuzum inanki hepsi ayrı güzel.
incim cnm arkadaşım hergün aradın msj attın allah razı olsun senden,nesrinimde hep aradı, lavunqe aradı çok saolunn, akasyamm saolun tekrar tekrar..
hepinizi çok ama çok sewiyorum özlemim tuliprosa akide adını şimdi hatırlayamadıgım kızlar hepinize çok teşekkürlerr ...
Kızlar Eylül bebek geliyor nihayet :) Dualarınızı eksik etmeyin.
Gunaydin canimm senin iyi olmana sevindim
Inan akasya ya bende cok uzuldum sanki kendim yasamis gibiyim
Ki bu durumu yasamistimda ama cok sukur o gunler geride kalsi
Insallah akasyada birgun bebegini kucagina alinca onun icinde hepsi geride kalacak
Nazz bugun doguracak ama kesin degil doktoru % 85 alirim bebegi demis hazirlikli gel
Belkide bebegine kavustu henuz bir ses seda yok hayirlsi osun insallah
Gelelim bana dedigin gibi sira bende ama benim kizim cok nazli teyzesi
Galiba ablasi gibi olacak cok cektirdi ama gec gelmek istiyor heralde
Neyse gec olsunda guc olmasin normal olacagi icin bekliyoruz iste
Akasyacığım, herşey geride kalacak ve güzel günler mutluluklar yıne senınle olacak.. Güzel dileklerin içinde sağol cnm..Herkese selam ;
Tüm arkadaşlarımın iyi dileklerine, dualarına teşekkür ederim. Ben evdeyim. Ara ara ağrılarım oluyor. Yarın kontrol için hastaneye gideceğim. Umarım hiçbir operasyona gerek kalmadan bu süreci atlatırım. Duruma göre raporum uzatılabilir. Henüz karar vermedim ama bir süreliğine memlekete gidebilirim. Psikolojim dalgalı bir deniz gibi. Bazen ağlamak, bazen ümitlenmek vs vs tuhaf duygular yaşıyorum. Yine de ümidimi kaybetmiyorum. Küçük de olsa hala bir ümidim var. Ümidim var ki zihnim yeni tedaviyi hayal edebiliyor. Yeni tedavimi düşleyip heyecanlanabiliyorum. Kendimi kötü hissettiğimde benimle aynı katta yatan diğer hastaları düşünüyorum. Kanser tedavisi görenleri, ölümün kıyısında olanları.. Bunları düşününce halime şükretmeye çalışıyorum. Bende durumlar böyle...
Delikız bebişlerin doğmuş. Allah iyi günlerde sağlıkla büyütmeni nasip etsin.. Umarım oğlunun da birşeyi yoktur. Sağlıkla evine dönecektir.
Naz canım bebişin doğdu mu bilmiyorum ama dualarım seninle..
Akidem mesajın için teşekkürler.. İnşallah senin bebeğin sağlıklı ve annesini terk etmeyecek..
Mervem kötü düşünceleri aklından kov. Kızçeni de üzme. Herşey yoluna girecek..
Hazadem hastaneden çıkıyormuş. Kendimi iyi hissedersem bebişini görmeye gitmek istiyorum. Bakalım nasip...
Özlemciğim hayırlısı ile sen de kurtulursun inşallah...
Allah'a emanet olun kızlar..
Hoşbulduk cnm benim,ya sorma üzücü haberler var,, ama tedaviler başlasın güzel haberler bir bir gelecek inşallah incim..Akidem hoş geldin...
Topiğimiz hüzünlü bu günlerde
Canım benim sağol haklısın
sende rahatla biraz bak bebeğin seninle annesi bu kez olacak inşallah
İncim nasıl oldun daha iyisin umarım
Nazdan haber gelirse bizide haber et
bence doğum yaptı galiba bugün nazcık
Tamam cnm arada girebiliyorum sizleride merak ediyorum zaten,senin nasıl gidiyor iyi misin?merhaba kızlar.
akasyacığım daha iyi olmana sevindim. daha da iyi olacaksın. zamanın ilaç olmadığı bişey yok.
akide bende senin durumunu merak ediyordum. arada bize bilgi ver böyle.
delikız maşallah sende doğurdun. oğluşunda toparlar inşallah.
hazade ne durumda acaba.
nazdan hala haber yok doğurdu galiba.
inci, özlem, merve ve diğer kızlar hepinizi takip ediyorum.
kendinize iyi bakın.
İnşallah cnm ya inşallah..İyi olmanıza cok sevindim cnm,paşamızda büyümüştür artık,ilk oğlundan tecrübelisin daha rahat oluyordur bebişe bakmak sanırım...Akideciğim şükür iyiyiz. Senin de bu kez bebeğin seni bırakmayacak inşallah.
.
Cnım arkadaşlarım merhaba hepinizi inanın çok ama çok özledim hep aklımdasınız, ama inanın girmeye fırsatım olmadı ayın 3 de sezeryanla kızım dünyaya geldi 1.740 gr Arya Minam ...
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah Eylul bebek..Kızlar Eylül bebek geliyor nihayet :) Dualarınızı eksik etmeyin.
Kızlar kendimi yazmayı unutmuşum:))bende dun dr gıttim..randevumu erkene aldılar aynı güne cağardılar ben bır gerildim içimi korkular sardı, basım tuttu,neyse esim geldi gittik elim ayağım titriyor gene kontrol benden cıktı,tansiyonumu nabzımı ölçtüler epey yüksek dediler su verdiler sakinleşin dediler,oda da hazırlanırken birde üstüne ağlama krızı engelliyemiyorum delimiyim neyim kendime laf geçiremiyorum sakınles diyorum kendime olmuyor..neyse doktorum beni görünce hemen geldi cok hızlıca baktı bebeğin iyi rahatla dedi ve ben keldime gelmeye başladım cok şükür yavrum benimleymiş sonra onu izledik el salladı dünyalar benim olduuuu:)))işte benim maceralar böyle..eşimde cok korktum sana bişey olacak sandım diyor,napacağım bilmiyorum ama kontrol edemiyorum kendimii bunu yenmem gerek ama nasıl bilemiyorumm((
Kızlar kendimi yazmayı unutmuşum:))bende dun dr gıttim..randevumu erkene aldılar aynı güne cağardılar ben bır gerildim içimi korkular sardı, basım tuttu,neyse esim geldi gittik elim ayağım titriyor gene kontrol benden cıktı,tansiyonumu nabzımı ölçtüler epey yüksek dediler su verdiler sakinleşin dediler,oda da hazırlanırken birde üstüne ağlama krızı engelliyemiyorum delimiyim neyim kendime laf geçiremiyorum sakınles diyorum kendime olmuyor..neyse doktorum beni görünce hemen geldi cok hızlıca baktı bebeğin iyi rahatla dedi ve ben keldime gelmeye başladım cok şükür yavrum benimleymiş sonra onu izledik el salladı dünyalar benim olduuuu:)))işte benim maceralar böyle..eşimde cok korktum sana bişey olacak sandım diyor,napacağım bilmiyorum ama kontrol edemiyorum kendimii bunu yenmem gerek ama nasıl bilemiyorumm((
Dur daha eve gelince uykusuz gecelere hazır olİnşallah mervem inşallahh vallahi çok zor oluyor bırkaıp gelmek
Saat 12 de gidiorum emziriorum, sonra 4de emziriorum hastanede bekle bekle mahfoluorum vallahi
Hadi bakalım bu sefer kesin mıKızlar Eylül bebek geliyor nihayet :) Dualarınızı eksik etmeyin.
sen hareketsiz olunca o hareketleniyodur canım. arabada sarsıntıdan uyur ya bebekler, anne karnında hafif sarsıntıya alıştıklarındanmış.
hazadem az kaldı sarılık nedir ki onu da atlatıcak kızın maşallah. allah bundan sonra sağlık afiyet versin ailenize.
çok sevindim, topiğimizin kızlar geliyo sırayla, sağlıkla kurtulsunlar inş ikisi de.
Kızlar Naz aradı şimdi. Eylül gelmiş3080 kg 49 cm olarak Naz yarın çıkacakmış hastaneden. Çok ağrım var onun için emziremiyorum tek sıkıntımız o diyor. İnş en kısa zamanda geçer ağrıları. Arkadan ağlama sesi geliyordu, ay o ses bile ne güzel geliyor insana
gözün aydın naz. çok sevindim. maşallah kilosuda iyi. sezeryan mı oldu.
teşekkürler inci haber verdiğin için.
Cok haklisin bu duygulari yasamakta ama cok da abartma bebegini dusun
Bebegininde kalp atislari degisiyor seninle beraber
Bu aada nekadarlik oldu bebisin
ben de kesin kalbi durdu bari gidip öğreneyim diye gidiyodum hep. ama kötü olcak kadar yapma, dua et, bildiğin sureleri oku, okudukça için ferahlıcak.
inş bebeğin sağlıkla gelicek.
Ay CANIM haklisin kıyamam sana ama yazık bebeğine
Akidecigim ben inanmıyordum onceden bebeklerin annenin duygularından etkilendiğini
Ama bunu son olanlardan sonra oyle iyi anladım ki
Bunu ona yapmaya hakkım yok dedim lütfen sende yapma CANIM
Pozitif olalımki bebeklerimizde doğduğu vakit mutlu birer bebek olsunlar
sağolun kızlar,bundan sonra daha kontrollü olmaya çalışacağım bebişim için,onu etkilemek hiç istememAkidem kuzum geçmiş olsunÇok şükür yavrun seninle Hep böyle gitsin inş.
Mervem evet canım kesinYatışını yapmışlar, 1 saate doğuruyorum yazmış Naz
Naz korkma, sağlıkla gelecek inş.
Özlemcim bir sen kaldın :)
Çok hastayım ben de. Yatak döşek yatıyorum[/QUO
Incim gecmis olsun
ıyilesmissinidr insallah arkadasım
Incim gecmis olsun
ıyilesmissinidr insallah arkadasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?