Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar Eylül bebek geliyor nihayet :) Dualarınızı eksik etmeyin.
Özlem sıra sende :)

Valla beni cok bekliyecek gibisiniz bu gidisle inatci kizim gelmeye niyeti yok
Ablasi gibi onatci olacak ablasida gec geldi galiba sorun bende bilemedimki

Eylul bu sefer gercekten geliyor he allah naz simdi ne heyecanlidir canim ya

Ah keşke mattikam Hepimiz inanmıştık Ama olmadı malesef kaderden kaçılmıyor işte
evet maşallah kımıl kımıl ama geceleri şöyle yatacak zaman daha hareketli neden acaba:26:
sen hareketsiz olunca o hareketleniyodur canım. arabada sarsıntıdan uyur ya bebekler, anne karnında hafif sarsıntıya alıştıklarındanmış.

hazadem az kaldı sarılık nedir ki onu da atlatıcak kızın maşallah. allah bundan sonra sağlık afiyet versin ailenize.

çok sevindim, topiğimizin kızlar geliyo sırayla, sağlıkla kurtulsunlar inş ikisi de.

hazadeciğim çok çok geçmiş olsun. sarılık için korkma. bebeklerin yarısından fazlasında oluyor. inşallah tez zamanda eve de gidersinizde anne kız hasret giderirsiniz? Bu arada eşin nasıl? Onunda tahlilleri falan vardı sanırım.

hadi hayırlısı.

Canım, senin normal doğum olacak ya tabi bekletiyorlar ama olsun nazlı olsun kızı annesi geç gelsede , yuvasında rahat ve besleniyor:)) sağlıkla gelsin inşallah cnm..

Akasyacığım, herşey geride kalacak ve güzel günler mutluluklar yıne senınle olacak.. Güzel dileklerin içinde sağol cnm..

Akidem hoş geldin...
Topiğimiz hüzünlü bu günlerde
Hoşbulduk cnm benim,ya sorma üzücü haberler var,, ama tedaviler başlasın güzel haberler bir bir gelecek inşallah incim..

Mervecim, inşallah kusum,sen daha iyisin değil mi bulantıların geçmiştir inşallah prenses nasıl annesi?

Tamam cnm arada girebiliyorum sizleride merak ediyorum zaten,senin nasıl gidiyor iyi misin?

Akideciğim şükür iyiyiz. Senin de bu kez bebeğin seni bırakmayacak inşallah.
.
İnşallah cnm ya inşallah..İyi olmanıza cok sevindim cnm,paşamızda büyümüştür artık,ilk oğlundan tecrübelisin daha rahat oluyordur bebişe bakmak sanırım...

Canım nasıl mutlu oluyorum senin adına,,maşallah Arya minaya da annesinide,,umarım en yakın zamnda yavrun evine gelir kavuşursunuz cnm benim,bir ömür mutlu olun inşallah Hazadem..

Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah Eylul bebek..

Kızlar kendimi yazmayı unutmuşum:))bende dun dr gıttim..randevumu erkene aldılar aynı güne cağardılar ben bır gerildim içimi korkular sardı, basım tuttu,neyse esim geldi gittik elim ayağım titriyor gene kontrol benden cıktı,tansiyonumu nabzımı ölçtüler epey yüksek dediler su verdiler sakinleşin dediler,oda da hazırlanırken birde üstüne ağlama krızı engelliyemiyorum delimiyim neyim kendime laf geçiremiyorum sakınles diyorum kendime olmuyor..neyse doktorum beni görünce hemen geldi cok hızlıca baktı bebeğin iyi rahatla dedi ve ben keldime gelmeye başladım cok şükür yavrum benimleymiş sonra onu izledik el salladı dünyalar benim olduuuu:)))işte benim maceralar böyle..eşimde cok korktum sana bişey olacak sandım diyor,napacağım bilmiyorum ama kontrol edemiyorum kendimii bunu yenmem gerek ama nasıl bilemiyorumm((

Cok haklisin bu duygulari yasamakta ama cok da abartma bebegini dusun
Bebegininde kalp atislari degisiyor seninle beraber
Bu aada nekadarlik oldu bebisin

ben de kesin kalbi durdu bari gidip öğreneyim diye gidiyodum hep. ama kötü olcak kadar yapma, dua et, bildiğin sureleri oku, okudukça için ferahlıcak.
inş bebeğin sağlıkla gelicek.

İnşallah mervem inşallahh vallahi çok zor oluyor bırkaıp gelmek
Saat 12 de gidiorum emziriorum, sonra 4de emziriorum hastanede bekle bekle mahfoluorum vallahi
Dur daha eve gelince uykusuz gecelere hazır ol
Hadi bakalım bu sefer kesin mı
Guzel haberlerini bekliyoruz ikisininde
Heyecanlandim ya

Aa oyle mı bilmiyordum CANIM bu araba seysini:)
Bide süt icince çok kimildiyor sutu seviyo galiba
Banada ölümle bi geliyo süt icmek uf
İcine nesquik katsam biraz değerlerini öldürürmü?

Ay CANIM haklisin kıyamam sana ama yazık bebeğine
Akidecigim ben inanmıyordum onceden bebeklerin annenin duygularından etkilendiğini
Ama bunu son olanlardan sonra oyle iyi anladım ki
Bunu ona yapmaya hakkım yok dedim lütfen sende yapma CANIM
Pozitif olalımki bebeklerimizde doğduğu vakit mutlu birer bebek olsunlar

Akidem kuzum geçmiş olsun Çok şükür yavrun seninle Hep böyle gitsin inş.

Mervem evet canım kesin Yatışını yapmışlar, 1 saate doğuruyorum yazmış Naz

Kızlar Naz aradı şimdi. Eylül gelmiş 3080 kg 49 cm olarak Naz yarın çıkacakmış hastaneden. Çok ağrım var onun için emziremiyorum tek sıkıntımız o diyor. İnş en kısa zamanda geçer ağrıları. Arkadan ağlama sesi geliyordu, ay o ses bile ne güzel geliyor insana

gözün aydın naz. çok sevindim. maşallah kilosuda iyi. sezeryan mı oldu.

teşekkürler inci haber verdiğin için.

Cok haklisin bu duygulari yasamakta ama cok da abartma bebegini dusun
Bebegininde kalp atislari degisiyor seninle beraber
Bu aada nekadarlik oldu bebisin

ben de kesin kalbi durdu bari gidip öğreneyim diye gidiyodum hep. ama kötü olcak kadar yapma, dua et, bildiğin sureleri oku, okudukça için ferahlıcak.
inş bebeğin sağlıkla gelicek.

Akidem kuzum geçmiş olsun Çok şükür yavrun seninle Hep böyle gitsin inş.

Mervem evet canım kesin Yatışını yapmışlar, 1 saate doğuruyorum yazmış Naz
sağolun kızlar,bundan sonra daha kontrollü olmaya çalışacağım bebişim için,onu etkilemek hiç istemem(
mattıkacım ,senin dediğin gibi dua okuyorum gerçekten huzurlu oluyorum o zaman..
bu arada naz doğurmuş sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun eylül hanım inşallah:))

Tebrık ederım canım .
Sen de nıhayet bebgını saglıkla kucagına aldın .
Allah uzun , saglıklı ömürler nasip etsin insallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…