Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Naz bugun kontrolum vardi dun arayip persembeye almislar ki iykide almislar
Dun oglen vakti bir kar basladi sabaha kadar yagdi bugun de ara ara yagdi
Heryer kar cocukla cok zor olurdu sabah sabah persembe gunu ogleden sonra gidecegiz
Esimde gelecek en azindan rahat ve sicak sicak gideriz

Kiz kar yagdida kizimi oynatayim dedim karda cocuk kar i gordu disari cikmaz
Ayaklari geri geri gidiyo zorla cikarttim kucagimdan inmedi face resimlerini attim bakarsin
Agladi korkudan balkonu gosteriyorum gel cikalim diye bagirip kaciyo

Nazzz zamanın varsa fotoları yüklesene yükleyeceğim demiştin annenin aldıklarını
Canımm birazcık işlerimiz vardı evde çıkmak zorunda kaldımmmYarınn dogurmazsam eve geldigim zaman koyarım kuzummm
Kız maşallah bu gidişle 40. haftayı geçersen şaşırmam
Ee suyu felan nasıldı en son azalmış baya diyordun:26:
Suyu hala az kuzum ama daha kilosu az oldugu için doktor hergün degerli ne beklesek kardır diyor..Bakalım yarın ne diyecek yazarımmmm..
Mattikam valla sıkılmaya başladım artık inanki hergün bavullarla hastaneye gidiyoruzArtık kızımı alıp eve gelmek istiyorummm

Bi yönden iyi olmuş bi yöndende kötü olmuş aslında kuzum arayı fazla uzatmadan bi ultrosonla baksalar bari..
Perşmbe bir an önce gelsinde senden iyi haberler alalım kuzummm..
Benmde kardeşimle annem izmirden geldi ya,kardeşim 9 yaşında dün kar oynayalım dedik çıktık ,karı eline almış abla bunu eve götürüp besleyecem diyo hayvan falan sandı çocuk galiba Hayatında ilk kez kar görmüş izmirde yaşayınca böyle oluyor tabii sıcacık yer

Akideciğim şükür iyiyiz. Senin de bu kez bebeğin seni bırakmayacak inşallah.

Akasyam elim telefona gitmedi bir türlü. İnsan bazen böyle zamanlarda yalnızlığı bazen de yanında birileri olmasını tercih eder.
İnşallah yakın zamanda arayacağım. Çabuk dağılıyorum ben daha önce acı yaşadığım için. Seni de üzmek istemedim. Rosada dağılmıştım senin acın da çok üzdü beni. Allahım bir daha yaşatmasın en tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin. Amin...

Ah keşke mattikam Hepimiz inanmıştık Ama olmadı malesef kaderden kaçılmıyor işte
evet maşallah kımıl kımıl ama geceleri şöyle yatacak zaman daha hareketli neden acaba:26:

Chnb nerelerdesinn yaaa özletiyorsun kendiniiiiii

Ne demek mutlaka bir iz birakir ya?
Saglikli kromozimlar denk gelirse ne izi?
Ayrica sen tasiyicisin, neyin var cok sukur.
Doktorlara elimiz mahkum

Pgtde saglikli bulunamamis derken neyi kastetti merve?

İzciğim yeni gördüm mesajını kusura baka cevap geç oldu
Evet işte yani en iyi ihtimal benim gibi sağlıklı olup taşıyıcı olmasıymış
Amaaann bu ihtimalleri biliyoruz zaten canım bebek artık karnımda
bundan sonra genle kromozomla ilgili bişey duymak istemiyorum doktorlardan
incim açıklamış olayı zaten bana transfer edilen embriyoların sağlıklı oluğ olmadığını bilmiyoruz
O yüzden şüpheci yaklaştı doktor.
çok şükür bi sıkıntım yok annem bazen kafadan üşütük desede onun dışında sapasağlamım
İnşallah yavrumda sağlıklı olur

Bu benden sana gelsinnn
[video=youtube;oKQHjL3nD5A]http://www.youtube.com/watch?v=oKQHjL3nD5A[/video]

Cnım arkadaşlarım merhaba hepinizi inanın çok ama çok özledim hep aklımdasınız, ama inanın girmeye fırsatım olmadı ayın 3 de sezeryanla kızım dünyaya geldi 1.740 gr Arya Minam ...
Hemen küveze aldılar solunumu yoktu kendikendine nefes alamıyordu.burnundan ve agzınzan hortum takmışlardı ve serumla besleniodu.
8 gün hergün gittim günde 2 dk gösterdiler ama dokunamadım.9 gün çok şükür emzirdim bu nasıl ifade edilir inanın bilemiorum.
Şimdi hastanede sarılı yüksek beklioruz inanın dogumda hepinize dua ettim.

Akasyam nesrinin dediği gibi inan kaç defa aramak istedim ama cesaret edemedim ...
Allahım sana en kısa zamanda tekrar tedavi için güç vericek ben inanıorum sen çok güçlü bir kadınsın bunuda atlatıcaksın inan n zaman istersen gelirim yanına.biz neler neler yaşadık biliosun hepsi geçicek..

Nazım eylül azram henüz gelmemiş ne olur kızlar bana haber verin naz dogurdugu zaman aramayı çok isterim.
dilerim kuzunu sağlıkla kucagına alırsın ..

mervem iyisin sanırım bulantın geçmiş ne olur dikkat et kendine bu günlerin kıymetini bil kuzum inanki hepsi ayrı güzel.

incim cnm arkadaşım hergün aradın msj attın allah razı olsun senden,nesrinimde hep aradı, lavunqe aradı çok saolunn, akasyamm saolun tekrar tekrar..

hepinizi çok ama çok sewiyorum özlemim tuliprosa akide adını şimdi hatırlayamadıgım kızlar hepinize çok teşekkürlerr ...

Ay uyku tutmadı mervem bir bakayım dedim nasılsınn kuzumm çok özlemişim burayı ya vallahiii

Kuzum benim bizde seni çok özledik valla.İyi diyelim iyi olalım çok şükür
Şu sarılığıda bi atlatsaydınız inşallah canım az kaldı kavuşmanıza

Kuzum benim bizde seni çok özledik valla.İyi diyelim iyi olalım çok şükür
Şu sarılığıda bi atlatsaydınız inşallah canım az kaldı kavuşmanıza

İnşallah mervem inşallahh vallahi çok zor oluyor bırkaıp gelmek
Saat 12 de gidiorum emziriorum, sonra 4de emziriorum hastanede bekle bekle mahfoluorum vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…