- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #25.601
Evet çok sakin
Nasılsın tulip iyimisin canım?
cinsiyeti bellimi bebeğin?
Canımm birazcık işlerimiz vardı evde çıkmak zorunda kaldımmmNazzz zamanın varsa fotoları yüklesene yükleyeceğim demiştin annenin aldıklarını
Suyu hala az kuzum ama daha kilosu az oldugu için doktor hergün degerli ne beklesek kardır diyor..Bakalım yarın ne diyecek yazarımmmm..Kız maşallah bu gidişle 40. haftayı geçersen şaşırmam
Ee suyu felan nasıldı en son azalmış baya diyordun:26:
Mattikam valla sıkılmaya başladım artık inanki hergün bavullarla hastaneye gidiyoruzselam kızlar. topikte hep güzel şeyler paylaşabilsek keşke, akasyaya çok üzüldüm. okuyorum ama yazasım gelmedi bikaç gündür.
özlem ve naz doğurun artık sağlıkla. naz senin olay benim doğuma benzemiş ha bugün ha yarın diye bekle bekle ölmüştük. ama 1 gün fazla durması bile iyi bebeğin.
merve nasılsın napıyo zıplıyo mu artık bebiş
Naz bugun kontrolum vardi dun arayip persembeye almislar ki iykide almislar
Dun oglen vakti bir kar basladi sabaha kadar yagdi bugun de ara ara yagdi
Heryer kar cocukla cok zor olurdu sabah sabah persembe gunu ogleden sonra gidecegiz
Esimde gelecek en azindan rahat ve sicak sicak gideriz
Kiz kar yagdida kizimi oynatayim dedim karda cocuk kar i gordu disari cikmaz
Ayaklari geri geri gidiyo zorla cikarttim kucagimdan inmedi face resimlerini attim bakarsin
Agladi korkudan balkonu gosteriyorum gel cikalim diye bagirip kaciyo
Ya kızlar akasya ya cok üzüldüm dağıldım resmen onu düşünemiyorum inşallah çabuk toparlanır...
Güzel haberlerde varmış çok şükür hazadecikk minasıyla çıkıyormuş ona cok sevindimm..
Delikız doğurmuşş,delikız tebrik ederim cnm sende tez zamanda yavrularınla evine dönersin inşallah..
Nazcık ,bugun mu doğuruyor??kolaylıkla sağlıkla bebişini kucağına al inşallah cnmm..
Özlemmm ,sırada sen varsınnn hazır mısın cnmm??
İnciciğim ,hastaymışsın cok geçmiş olsun cnmm..ballı limonlu ıhlamur kuru iyi gelir bana sende dene cnm..
merve ciğim ah bu drlar bazen bızı cok uzuyor,takma kafana boşver birdaha da gitme tabii..bizim moralimizin bozulmasına değil moral verilmesine ihtiyacımız var..
tulip yok mu göremedim onun hakkında iyidir inşallah....
chnb, mattika taze anneler gerçi siz artık kıdemlı oldunuz iyi misiniz kızlar,yavrular nasıll büyüdüler mi??
tüm kızlar hepinize sevgiler inşallah iyisinizdir..
bende iyiyim hala beklemedeyim buda cok zor 2 hafta geçti bebişim benimle mi değil mi bilemiyorum,,Rabbim hayırlısını yazsın hepimiz için inşallah...
Herkese selam ;
Tüm arkadaşlarımın iyi dileklerine, dualarına teşekkür ederim. Ben evdeyim. Ara ara ağrılarım oluyor. Yarın kontrol için hastaneye gideceğim. Umarım hiçbir operasyona gerek kalmadan bu süreci atlatırım. Duruma göre raporum uzatılabilir. Henüz karar vermedim ama bir süreliğine memlekete gidebilirim. Psikolojim dalgalı bir deniz gibi. Bazen ağlamak, bazen ümitlenmek vs vs tuhaf duygular yaşıyorum. Yine de ümidimi kaybetmiyorum. Küçük de olsa hala bir ümidim var. Ümidim var ki zihnim yeni tedaviyi hayal edebiliyor. Yeni tedavimi düşleyip heyecanlanabiliyorum. Kendimi kötü hissettiğimde benimle aynı katta yatan diğer hastaları düşünüyorum. Kanser tedavisi görenleri, ölümün kıyısında olanları.. Bunları düşününce halime şükretmeye çalışıyorum. Bende durumlar böyle...
Delikız bebişlerin doğmuş. Allah iyi günlerde sağlıkla büyütmeni nasip etsin.. Umarım oğlunun da birşeyi yoktur. Sağlıkla evine dönecektir.
Naz canım bebişin doğdu mu bilmiyorum ama dualarım seninle..
Akidem mesajın için teşekkürler.. İnşallah senin bebeğin sağlıklı ve annesini terk etmeyecek..
Mervem kötü düşünceleri aklından kov. Kızçeni de üzme. Herşey yoluna girecek..
Hazadem hastaneden çıkıyormuş. Kendimi iyi hissedersem bebişini görmeye gitmek istiyorum. Bakalım nasip...
Özlemciğim hayırlısı ile sen de kurtulursun inşallah...
Allah'a emanet olun kızlar..
iyim merveciğim sağol. sen nasılsın? bulantıların geçti mi?
ayın 25 inde gideceğim kontrole o zaman belli olur cinsiyeti.
selam kızlar. topikte hep güzel şeyler paylaşabilsek keşke, akasyaya çok üzüldüm. okuyorum ama yazasım gelmedi bikaç gündür.
özlem ve naz doğurun artık sağlıkla. naz senin olay benim doğuma benzemiş ha bugün ha yarın diye bekle bekle ölmüştük. ama 1 gün fazla durması bile iyi bebeğin.
merve nasılsın napıyo zıplıyo mu artık bebiş
Akideciğim şükür iyiyiz. Senin de bu kez bebeğin seni bırakmayacak inşallah.
Akasyam elim telefona gitmedi bir türlü. İnsan bazen böyle zamanlarda yalnızlığı bazen de yanında birileri olmasını tercih eder.
İnşallah yakın zamanda arayacağım. Çabuk dağılıyorum ben daha önce acı yaşadığım için. Seni de üzmek istemedim. Rosada dağılmıştım senin acın da çok üzdü beni. Allahım bir daha yaşatmasın en tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin. Amin...
Ne demek mutlaka bir iz birakir ya?
Saglikli kromozimlar denk gelirse ne izi?
Ayrica sen tasiyicisin, neyin var cok sukur.
Doktorlara elimiz mahkum
Pgtde saglikli bulunamamis derken neyi kastetti merve?
Hazadeeee yakaladıkk seniiiii
Ay uyku tutmadı mervem bir bakayım dedim nasılsınn kuzumm çok özlemişim burayı ya vallahiii
Kuzum benim bizde seni çok özledik valla.İyi diyelim iyi olalım çok şükür
Şu sarılığıda bi atlatsaydınız inşallah canım az kaldı kavuşmanıza
İnşallah mervem inşallahh vallahi çok zor oluyor bırkaıp gelmek
Saat 12 de gidiorum emziriorum, sonra 4de emziriorum hastanede bekle bekle mahfoluorum vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?