- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #25.701
Eki Görüntüle 610100 Eki Görüntüle 610101
Kızlar hepinizi ilk önce çokk öpüyorummm..Kızımı çok şükür kucagıma aldım..
Üstede resimlerini koydummm o göbekten bu bebiş çıkıverdi..
Sezeryan agrılarım beni kıvrandırıyor çok çok zor..
Sürekli emişme derdindeyiz kızımla tam 3 gündür hiç uyumadım..
Yinede çok şükür bembeyaz bi kızım oldu rabbim olmayanlarda nasip etsin..
Hepinizi çok seviyorum yine giricemm..
kızlar nerelere kayboldunuz.
Tulip cim ben varim daha dogurmadim hala bir belirti de yok
Dua edinde bende hayirlsi ile kuzumu kucagima alayim artik
Bende gelip bakiyorum kimsecikler yok geri cikiyorum cok sessiz kaldik ya
herkese merhaba,
konuyu başından beri okudum sayılır. bol bebişli bir topik çok hosuma gitti maaşallah.
ben geçen hafta ilk denememde negatif sonuç aldım. yasım 29 sebepsiz gruptayız. değerlerimiz herşey gayet iyi. 2 tane 8 hücreli embryo transfer edilmişti. ama malesef olmadı. şu anda regliyim doğum kontrol ilacına basladım. dr um uzun protokole başlayalım dedi. ve pgt yapalım bu sefer dedi. biz henüz kan verip genetik test yaptımadık.
şansımızı %20 yükselteceğini söyledi. sizlerin tecrübelerinize ihtiyacım olacak.
maliyeti hakkında bilgi verebilirmisiniz.
40 haftan hangi gün doluyor. bende böyle heyecanla beklemiştim ama en ufak bir belirti olmamıştı. tam günümde doktora gittim bebek doğum pozisyonuna geçmemiş dedi. hatta suni sancı ile bile normal doğum yapamayabilirsin dedi. sonrasında da sezeryan olmuştum. ama senin ilkide normal olmuşya buda olur bence. geç olsunda güç olmasın. bende şu günler bir an önce geçsin istiyorum. çok yavaş ilerliyormuş gibi geliyor hamilelik.
ben burdayım
Gel delikizz hamsicikler nasillar varmi bir problemm?
geldim özlemçok şükür yok teyzesi ,uyuyorlar uyandıracağım birazdan ..
mrb bubuş. fiyatlar yapılan merkeze, yönteme ve ne için yapıldığına göre değişkenlik gösterebiliyor. ben tüp bebek masrafıyla birlikte toplamda 15.000 tl ödedim.
çok şükür iyiyim ben de turp gibiyim ..Aman cok sukur ne guzel insallah hic olmazda sen nasilsin peki
Varmi agrilarin felan toparladinmi epey?
Merhaba arkadaslar benim bugun transferimin 9. Gunu bu sabah idrar testi yaptim ve cok cok silik ikinci çizgi belirdi yarin tahlil gunum sizce bebeklerim tutunmusmudur bu arada cok kotu adet sancilarim var sizdede oyle oldumu yorumlarima cavap yazarsaniz cok sevinirim allah cocugu olmayanin kucagini doldursun
çok şükür iyiyim ben de turp gibiyim ..
benim ağrılarım 2.gün bitmişti ,5.gün tamamen normal hayatıma döndüm ,dönemk zorundaydım ,her zamanki gibi hasta modunda yatmayıp kalktım normal hayata döndüm ,bebeklerim için bu şarttı ,şimdi ise ameliyat olduğumu bile unuttum valla
bu arada toplamda 20 kilo almıştım ilk bir haftada 15 kilom gitti sadece 5 kilom kaldı
Ozlemcim yorumun icin tesekkurler yarini sabirsizlikla bekliyorum bugun benim icin hic gecmiyor yarin sabah kan tahlili yapicam sonucumu kesinlikle yazarim bana 5. Gun embriosu transfer edildi doktorum Yuzde 70 tutar dedi ama tutmuyada bilir onun icin cok heyecanliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?