- 15 Haziran 2012
- 1.899
- 259
- 173
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #25.721
çok tşk cvp için. bayağı yüksekmiş. ben bu sefer raporlu yaptırıyorum tüp bebeği. dediğin gibi merkezlere göre değişiyordur. ne güzel sizler kavuşmuşsunuz bebişleirnize. darısı bizlere inş. gerçekten tutunma şansını arttırıyor mu? fikriniz nedir bu yöntem hakkında.
Evt ozlemcim tutarsa ikiz olcak allahin izniyle
Senin kac cocugun var ve kac senelik evlisin canim
Merhaba arkadaslar benim bugun transferimin 9. Gunu bu sabah idrar testi yaptim ve cok cok silik ikinci çizgi belirdi yarin tahlil gunum sizce bebeklerim tutunmusmudur bu arada cok kotu adet sancilarim var sizdede oyle oldumu yorumlarima cavap yazarsaniz cok sevinirim allah cocugu olmayanin kucagini doldursun
çok tşk cvp için. bayağı yüksekmiş. ben bu sefer raporlu yaptırıyorum tüp bebeği. dediğin gibi merkezlere göre değişiyordur. ne güzel sizler kavuşmuşsunuz bebişleirnize. darısı bizlere inş. gerçekten tutunma şansını arttırıyor mu? fikriniz nedir bu yöntem hakkında.
Ozlemcim allah sana kizlarini bagislasin ben de yurt disindan geldim pgt icin eger tutarsa 2 hafta sonra fransaya gidicem alahhin izniyle bu arada yasini ogrene bilirmiyim
Supermis ben demistim hemen veriliyor diye o 5 kiloyuda verirsin hic kalici degildir
Bende 71,5 la hamile kaldim simdi 87 olmusum bakalim dogurana kadar daha nekadar olurum
Ve ben nekadar zamanda nekadar veririm artik hayirlisi insallah
iki çocuğa yetişmek ,sütümü yetiştirmek ve sütü sağdıkça çok yemiyorsan hemen kilo kaybı oluyor
ile hamile kaldım şuan kiloyum ::
bugün tartıldım da1 kilo daha vermişim toplamda 16 kilo vermiş bulunmaktayım
inş. sen de çabucak verirsin özlem darısı başına
canım şükür bugünümüze. yorma kendini fazla...
hayırlısıyla gelsin de olsun ne zaman gelirse gelsin...
sağ ol canım görmedim nasıl oğluşun işe başladın mı?
slm merve ne yapıyorsun? hala miden bulanıyor mu?
İyi sayılırım canım ne olsun bel ağrılarım başladı bugün ilk defa mutfağa girdim vee kendime çorba pişirdim
Mide bulantın geçti sabahları hariç tabi
Sen nasılsın iyimisin?
Gunaydin arkadaslar birazdan test yapmaya gidicem bir saat sonra sonuc cikicak cikinca mutlaka sizi haberdar edicem bana dua edin ne olur
Herkes doğurdu kimse gelmez oldu
Özlem sende doğurursun bir haftaya sende uğramaz olursun canım
allah razı olsun cnm. bizim embryolar görüntüde 1. kalite 3. güne kadar 8 hücreye cok düzgün geldiler ama tutunmadı. dr umda bizden cok umutluydu kesin gözüyle bakıyordu. olmayınca bir dahakine pgt yi deneme kararı aldı zaman kaybetmek ve riske atmak istemiyor. henüz kan testi yaptırmadık o yüzden genetik açıdan bir sorun varmı bilmiyoruz. yeni başlıyorum uzun protokole. dün merkezi inceledim merkezde yapılıyormuş.o biraz rahatlattı beni çünkü d rum maddi konudada cok yardımcı oluyor dısarıya ihtiyaç olmadığı takdirde. allahım emeklerimizi bosa cıkarmasın dilerim.Eger emrioların tutunamama sorunu genlerle bağlıysa, genetik açıdan daha sağlıklı ebriolar seçildiği için tutunma şansı yüksek oluyor. Fiyatlat farklı arkadaşların dediği gibi. Mesela 1200-1500&, ve ya embrio başına olmakla 350-700 tl ola biliyor. Tabii her hastane ücreti farklıdır. Bir de bildiğim kadarıyla rapor pgt ücretini karşılamıyor. Sen yine de en sağlıklısı tedavi gördüğün hastaneni ara öyren.
Allah kolaylık versin.
tutunmayı engelleyen sorunu tespit edebilirlerse ve buna yönelik embriyo seçimi yapabilirlerse başarı şansını artırır bence. çok çeşitli sebeplerle pgt yapılıyor. bende bebeğin tutunma şansını artırmak için değilde sağlıklı gebelik elde etmek için yapılmıştı. (Tek gen hastalık taşıyıcılığı var)
kaçıncı denemen olacak?
allah razı olsun cnm. bizim embryolar görüntüde 1. kalite 3. güne kadar 8 hücreye cok düzgün geldiler ama tutunmadı. dr umda bizden cok umutluydu kesin gözüyle bakıyordu. olmayınca bir dahakine pgt yi deneme kararı aldı zaman kaybetmek ve riske atmak istemiyor. henüz kan testi yaptırmadık o yüzden genetik açıdan bir sorun varmı bilmiyoruz. yeni başlıyorum uzun protokole. dün merkezi inceledim merkezde yapılıyormuş.o biraz rahatlattı beni çünkü d rum maddi konudada cok yardımcı oluyor dısarıya ihtiyaç olmadığı takdirde. allahım emeklerimizi bosa cıkarmasın dilerim.
bizim henüz kan testi yapılmadığı için genetik sorun varmı bilmiyoruz ama sanırım genetik bir sorun çıkmasada tutunma sansını arttırmak içinde tercih ediliyormuş.
benim 2. denemem olacak. sebepsiz gruptayız hiçbir sorun bulunamadı. hayırlısı bakalım birde bunu tecrübe edeceğiz. sadece endişeliyim bişey cıkacak diye.
inş. herşey yolunda gider bu sefer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?