Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Allah hayırlı evlat eylesin inş.

maşallah canım sağlıklıca ve vaktinde gelsin paşa

Nazımm ben bakarım Eylül'e valla hemen geliyorum yanınaa
AMa bi şartla bana güzel hamur işleri yemekler hazırlasın annen
Eee doktor normal demiş yahu daha ne bu endişe

Ayyy yapmazmıyız kuzummm sen yeterki susturabil yaramazı :)
Canım sarılıgı biraz sınırda internette 17 degerinin çok yüksek oldugunu söylüyor.

Naz ilk gunler memeye yapisik oluyolar. Doymadigindan degildir. Yavrum dunyaya alismaya calisiyo. Oglumda bir ay memeye yapisik gezdi
Valla ilk günler çok zor oluyormuş rabbim sabrını versede rahatca atlatsak..Mattika canımm ünden beridir ayrı bi huzursuz oldu gazı var sanırım ne yapsak iyi gelirki kuzum bilgin vardır senn??
Hemen gönderiyorum kargoyla teyzesi:)

OYY OYY OYYY maşallahhh allhım analı babalı büyütsün kuzucum çoooooooooook sevindimmm

Hepinize tesekkur ederim yorumlarinizi oludum ama alinti yapamadim
Incim akasyam ve bebek sahibi olmak isteyen arkadaslar hepnize dua ettim
Rabbim dualarimi kabul etmistirr

Canım süt arttırıcı yiyecek içecekler neler onlardan tüketsen İnş. bol bol gelir.
Yazın geldiğinde yine toplanırız inş.

Ay neler tüketmiyorum ki incim. biraz daha iyi sanki şimdi...

chnb canım takvimini görünce Ahmet Arda için takvim yaptım. Özel mesajla gönderiyorum linki sana ve nasıl ekleyeceğini

canım beceremedim özele yazdım sana yapar mısın takvimimi..

evet canım ya zaman su gibi akıp-geçiyormuş meğer kız canım cinsiyetimiz topikte kızları çoğalttık demi inşallah hepimizin hasreti son bulacak tez zamanda inşallah sütün artar canım

maşallah kızına. kız her zaman bir anneye şart. biz kızı bulamadık inşallah kızımız yerine geçecek gelinlerimiz olur...

canım sağlıkla kucağına alasın inşallah...

nazefsa canım ben rezene veriyorum ama susmayacaksa susmaz. belki rahatlatır...

Canım gelmedi mesaj :26:

naz gaz için rezene veya kimyon çayı verebilirsin az az. ayaklarını sıcak tut, kucakta gezdirin bol bol, hareket ettikçe çıkıyo gazı. bi de gazlı bi bebekse ne yapsan oluyo. allah yardımcın olsun

Allah hayırlı evlat eylesin inş.

maşallah canım sağlıklıca ve vaktinde gelsin paşa

sağolun kızlar. allah inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder. gece rüyamda bebeğimin doğduğunu gördüm. aynı oğluma benziyordu. sonra ağlarken sesi çok cılız çıktı. sanırım bu bebekte hasta dedim. bu kabuslar hiç bitmeyecek galiba.

İnşaallah canım.
Böyle korkularının olması çok normal. Rabbim korkularından emin kılsın, yavrunun sağlıkla doğmasını nasip etsin inş.

Son düzenleme:
geldi mi inci?

tulipciğim malesef o kabuslar hiç bitmiyor. sağlıkla alacaksın kucağına inşallah ben inanıyorum...

Sağolasın Ablam İnşallah güzel haberlerle gelirim
Allah razı olsun

chnb yaptım canım Güle güle kullan
Arka fondaki resmi siteyle uyumlu olması açısından öyle yaptım, istersen değiştirebilirim. Her renk var.

geldi mi inci?

tulipciğim malesef o kabuslar hiç bitmiyor. sağlıkla alacaksın kucağına inşallah ben inanıyorum...

Ayyy çokkk güzel olmuşş ama fon rengi biraz kızsı olmuş maviş olsaydı ya:26:
Benimki nasıl ama minnoşumun çizelgesi güzelmi

chnb yaptım canım Güle güle kullan
Arka fondaki resmi siteyle uyumlu olması açısından öyle yaptım, istersen değiştirebilirim. Her renk var.

canım eline sağlık. 14 kasım yazdın di mi? açık mavi gibi oluyor mu? bir de erkek bebiş resmi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…