- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #25.881
mrb kızlar. biraz geç haber verdim size. bebeğimin cinsiyeti belli oldu. erkekmiş. biraz sürpriz oldu. etrafımdaki herkes kız olacağını söylüyordu. herkese sürpriz oldu.
özlemciğim doğurmuşsun. hayırlı uğurlu olsun. allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
iyi geceler herkese.
maşallah canım sağlıklıca ve vaktinde gelsin paşamrb kızlar. biraz geç haber verdim size. bebeğimin cinsiyeti belli oldu. erkekmiş. biraz sürpriz oldu. etrafımdaki herkes kız olacağını söylüyordu. herkese sürpriz oldu.
özlemciğim doğurmuşsun. hayırlı uğurlu olsun. allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
iyi geceler herkese.
Nazımm ben bakarım Eylül'e valla hemen geliyorum yanınaa
AMa bi şartla bana güzel hamur işleri yemekler hazırlasın annen
Eee doktor normal demiş yahu daha ne bu endişe
Valla ilk günler çok zor oluyormuş rabbim sabrını versede rahatca atlatsak..Mattika canımm ünden beridir ayrı bi huzursuz oldu gazı var sanırım ne yapsak iyi gelirki kuzum bilgin vardır senn??Naz ilk gunler memeye yapisik oluyolar. Doymadigindan degildir. Yavrum dunyaya alismaya calisiyo. Oglumda bir ay memeye yapisik gezdi
Hemen gönderiyorum kargoyla teyzesi:)Şifam maşallahAnam ne zaman 35 oldun
Mervem iyi haberlerle geleceksin buraya inş.
Hazadem kuzum haberleşelim
Özlem yazmamış, doğurdu büyük ihtimalle
Nazım kolay gelsin. Ben seve seve bakarım
Tulip de yazmamış :26:
Hepinize teker tekr tesekkur ederim dogurmadim desem inanmayin kuzum 3120gr olarak sabsh saat 10 da dunyaya geldi simdi hastanedeyiz derecesi cok dusuyor onu ayarlanaya calisiyoruz yoksa evimize gidecektik geri kalan hersey yok iyi bebegim saglikli cok sukur
Canım süt arttırıcı yiyecek içecekler neler onlardan tüketsenİnş. bol bol gelir.
Yazın geldiğinde yine toplanırız inş.
chnb canım takvimini görünce Ahmet Arda için takvim yaptım. Özel mesajla gönderiyorum linki sana ve nasıl ekleyeceğini
evet canım ya zaman su gibi akıp-geçiyormuş meğerkız canım cinsiyetimiz topikte kızları çoğalttık demi inşallah hepimizin hasreti son bulacak tez zamanda inşallah sütün artar canım
mrb kızlar. biraz geç haber verdim size. bebeğimin cinsiyeti belli oldu. erkekmiş. biraz sürpriz oldu. etrafımdaki herkes kız olacağını söylüyordu. herkese sürpriz oldu.
iyi geceler herkese.
Ay neler tüketmiyorum ki incim. biraz daha iyi sanki şimdi...
canım beceremedim özele yazdım sana yapar mısın takvimimi..
maşallah kızına. kız her zaman bir anneye şart. biz kızı bulamadık inşallah kızımız yerine geçecek gelinlerimiz olur...
canım sağlıkla kucağına alasın inşallah...
nazefsa canım ben rezene veriyorum ama susmayacaksa susmaz. belki rahatlatır...
Allah hayırlı evlat eylesin inş.
maşallah canım sağlıklıca ve vaktinde gelsin paşa
Ay neler tüketmiyorum ki incim. biraz daha iyi sanki şimdi...
canım beceremedim özele yazdım sana yapar mısın takvimimi..
maşallah kızına. kız her zaman bir anneye şart. biz kızı bulamadık inşallah kızımız yerine geçecek gelinlerimiz olur...
canım sağlıkla kucağına alasın inşallah...
nazefsa canım ben rezene veriyorum ama susmayacaksa susmaz. belki rahatlatır...
tulip gözünaydın RABBİM sağlıkla doğurmak nasip etsin
özlem gözünaydın RABBİM analı babalı büyütsün inş.
sağolun kızlar. allah inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder. gece rüyamda bebeğimin doğduğunu gördüm. aynı oğluma benziyordu. sonra ağlarken sesi çok cılız çıktı. sanırım bu bebekte hasta dedim. bu kabuslar hiç bitmeyecek galiba.
Sağolasın Ablam İnşallah güzel haberlerle gelirimAaaa özlem doğmuş kızın sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah...
canım pazartesi güzel haberlerle gel ...
canım ilk günler zor olur olsun emsin ki süt kanalların açılsın...
ay ben de gelebilsem keşke...
maşallah şifa ne çabuk geçti kız mı erkek mi?
ay canım ne kadar azaldı hayırlısıyla geçse günler...
ben de iyiyim kızlar sütüm azaldı biraz artırmaya çalışıyorum...
geldi mi inci?
tulipciğim malesef o kabuslar hiç bitmiyor. sağlıkla alacaksın kucağına inşallah ben inanıyorum...
chnb yaptım canımGüle güle kullan
Arka fondaki resmi siteyle uyumlu olması açısından öyle yaptım, istersen değiştirebilirim. Her renk var.
canım eline sağlık. 14 kasım yazdın di mi? açık mavi gibi oluyor mu? bir de erkek bebiş resmi:))
canım eline sağlık. 14 kasım yazdın di mi? açık mavi gibi oluyor mu? bir de erkek bebiş resmi:))
Ayyy çokkk güzel olmuşş ama fon rengi biraz kızsı olmuş maviş olsaydı ya:26:
Benimki nasıl ama minnoşumun çizelgesi güzelmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?