Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Selam cnm nasılsın nasıl oldun

Ayyy çokkk güzel olmuşş ama fon rengi biraz kızsı olmuş maviş olsaydı ya:26:
Benimki nasıl ama minnoşumun çizelgesi güzelmi

çok güzel canım bu minnoşun adı ne olacak?

Hemen yapayım :) Evet 14 kasım unutur muyum hiç
Buradaki kız mı :26: Ortadaki çiçekli kısmı da değiştirebilirim istersen

canım harika olmuş eline sağlık...

sağ ol canım bizim oğlan ilk ay çok hızlı aldı şimdi aldığı kilonun yarısını aldı bu ay bende aç mı kaldı diye korktum. şimdi senin ve birkaç kişinin yazdığını okuyunca rahatldım...

akasyam ben de hep dua ediyorum inanıyorum olacak fazla bekleme süren dolunca. çivi çiviyi sökermiş...

canım çok sevindim sağlıklıymış. kısalık nedenmiş.

Beni merak ettiğin için çok sağol canım. İyi olmaya çalışıyorum. Günler geçtikçe acılar azalıyor. Sen nasılsın? Senin de kızçen olacak galiba Allah tamamına erdirsin.

Sagol canim hep aklimizdasin cok dua ettik ama olmadı demekki hayırlısı bitmermiş Rabbim yardimcin olsun yüreğine bir inşirah ferahligi versin cnm iyi olmana cok sevindim inşallah daha da iyi olursun Rabbim en kısa Amanda tekrarını yaşatsın sağlicakla kucağına alırsın hamdolsun bende kızım da iyi amin inşallah bı kızım olacak Rabbim izin verirse

merhaba kızlar,

bir girip bakayım dedim , son sayfada Mattikamın yazdıklarını okuyordum ki akılnda oldugumu gorunce cok sevındım :)
canım evet son zamanlarda pek giremiyorum.hem işler cok yogun hem de biraz uzak kalmak belki daha iyi olur diye dusundum konudan uzaklasmak ıcın.
ama buradakı herkes aklımda ınan.

umuyorum herkes iyidir.

akasyam ben de hep dua ediyorum inanıyorum olacak fazla bekleme süren dolunca. çivi çiviyi sökermiş...

Dua ettiğinizi biliyorum canım. Bunu hissediyorum. Zaten diyorum ya dualar sayesinde çok büyük bir depresyona girmedim. Ailem, arkadaşlarım, sizler ,herkesin dualarını aldım. Geçenlerde kontrole gittim Nesrinciğim. Operasyona gerek olmadığını söylediler. Birkaç pıhtı varmış. Onları da atar dediler. Semra Hoca ile de görüştük. Fazla ara vermememi Nur Hanım da söyledi. Allah kısmet ederse haziranda deneyeceğiz. Uzun protokol olacak bu sefer.

Allah razı olsun canım. Hamişlerin duaları kabul olurmuş. Haziran annesi olmak bana kısmet olmadı. İnşallah ben de bir dahaki tedavimde muradıma kavuşurum. Vurulduk ama ölmedik Mahsun'un bir şarkısı vardı " Yıkılmadım ayaktayım dertlerimle başbaşayım " Ben de öyleyim. Maşallah kızçene Erkekler fazla derken kızçeler de çoğalmış

Lavem aşkol Ben bile yeniden yazmaya başladım. Sen uzaklaşmaya çalışıyorsun. Niye ki ? Bu da hayatımızın gerçeği, derdimiz, dileğimiz.. Hiç bitmeyen umudumuz. Yalnız bırakma beni. Geçen sefer ki gibi beraber girelim bu yola

Ah canım benim. çok iyi olur hazirana ne kaldı ki... bazen sancılı oluyor bu süreçler. Allah bizlere sağlık versin önce... yoksa bebiş nasıl olur di mi:)) Allahın izniyle benim gibi özlem gibi 2. leri doğrduk haberlerinizi yazacaksınız...

lavem dua ederken hep seni de zikrediyorum aklımda hala hacca giden bulamadım umreye giden bulursam özellikle ismine dua ettireceğim sözüm var:))

Akasyam beklemek bizim kaderimizde var galiba

Ahh İncim kader arkadaşım hakkaten öyle. Beklemek heybesinden bize epey bir pay düştü. Ama çok şükür yine de. En azından çaremiz var. Ümidimiz var . Ya genetiği çözülmeyen bir hastalık olsaydı ? Genetiği çözülmeyenlerde hiçbirşey yapamıyorlar. Kaderinle başbaşa kalıyorsun. Ya da hiçbir şekilde hamile kalamasaydık ? Valla ben polyanna mantığı ile bunları düşünüp şükrediyorum.

Nesrin'in de dediği gibi çok şükür sağlığımız yerinde. Biz sağlıklı olmazsak bebek hiç olmaz. Eşimiz yanımızda. Allah dermansız dert vermesin. Bakarsın hamilelik sürecimiz denk gelir. Beraber geçiririz bu süreci Çok da keyifli olur

Akasyam o kadar güzel yazmışsın ki Allah'a şükürler olsun her zaman.

Eşim yine Üsküp'e gidelim diyor Programı yapmış bile

merveciğim çok sevindim. için biraz olsun rahatlamıştır.

mrb laveciğim. arada uğra bize. izmirde tedavi olmayı düşünüyordun bir gelişme var mı? bende bursada yaptırdığım için benimkine benzer olacak senin sanırım. benim pgt ist. yapılmıştı.

selam incim

okuyorum ama yoğunluktan yazamıyorum

iyi haberlerinizi alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…