- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #25.861
Aa niye kız inciyle ben genelde oluyoruz burda
Yoksa bizi beğenmiyuuurmusun
Kizlar galiba dogurcam bu seffer sancilar 5 dk bir geliyor ve hafif kanamsm oldu ne olur dua edin 1 saat daha bekliycem ayni sekilde dvm ederse gidiyorum sizleri haberdar ederim durumdann
Hastanedeyim 2 cm acilmam var ve sancilar cok dualariniza ihtiyacim varrrrrrr
Sen mi ben mi sorma asıl sen nerelerdesin
Bizde iyi sayılırız bigün iyiyim bigün kötü işte yuvarlanıp gidiyoruz
Pazartesi detaylı ultrasonumuz var incim biraz heyecanlıyım
İnşallah bi aksilik çıkmaz
Hazadeye gidelim birgün ne dersin:26:
Anaa bu sefer gelecek galiba Allah yardımcın olsun canımHastanedeyim 2 cm acilmam var ve sancilar cok dualariniza ihtiyacim varrrrrrr
Mervem dualarım seninle canım.. Çok da stres yapma. Sağlıkla gelecek inşallah prensesEn kısa zamanda görüşelim.. Moral verelim birbirimize.. Körler sağırlar hesabı
Hepinize teker tekr tesekkur ederim dogurmadim desem inanmayin kuzum 3120gr olarak sabsh saat 10 da dunyaya geldi simdi hastanedeyiz derecesi cok dusuyor onu ayarlanaya calisiyoruz yoksa evimize gidecektik geri kalan hersey yok iyi bebegim saglikli cok sukur
Hepinize teker tekr tesekkur ederim dogurmadim desem inanmayin kuzum 3120gr olarak sabsh saat 10 da dunyaya geldi simdi hastanedeyiz derecesi cok dusuyor onu ayarlanaya calisiyoruz yoksa evimize gidecektik geri kalan hersey yok iyi bebegim saglikli cok sukur
Ee olsun canım bizim evimizde 2+1 malesef oda yapamayacağız
belki tayinimiz çıkabilir bakalım hayırlısı.güle güle kullansın yavrun sağlıklı günlerde
Ben daha hiçbir şey almadım pazartesi günü detaylı ultrasonumuz var canım
Onu kazasız belasız atlatalım inşallah ondan sonra yavaş yavaş başlarız artık
Biraz korkuyorum birazda heyecan var karışık duygular işte şu detaylı yüzünden
Rabbime emanet inşallah
Uyku uyku uyku:84:
Kızlar yerime biriniz bebege bakabilirmisiniz bende azıcık uyuyumm
Sürekli aranıyor kızım pek doyumsuz çıktı maşallahh
Sarılıgımız var korkuyorum bende acaba sütüm yetmiyormu diye aslında iyide geliyor ama:44:
Geçen günkü degeri 17 çıktı yavrumun bana yüksek geldi ama doktor 20 nin altında korkma dedi..
Acaba biberonada sagsam versemmi??
Canımmm herzaman gelebilirsin herzaman beklerim sizi çooook öpüyorum incim marta az kaldı inşallah bu de herşey iyi olucak.
canım yarın 35 haftalık olucam kısmetse1 hafta ilerden mi göründük bir an
sağol canım ama yarın 35 olucam inşallah
Ben de inanılmaz heyecanlıyım. Uzun zaman geçti ya ondan büyük ihtimalle :) Aynen kuzum aynen çok şükür.
Adetlerimde bir şaşma olmazsa 5-6 mart gibi kontrol, Rabbim nasip eder doktor da başlayabilirsiniz derse 19-20 martta maceramız başlayacak inş.
Aaaa özlem doğmuş kızın sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah...
canım pazartesi güzel haberlerle gel ...
canım ilk günler zor olur olsun emsin ki süt kanalların açılsın...
ay ben de gelebilsem keşke...
maşallah şifa ne çabuk geçti kız mı erkek mi?
ay canım ne kadar azaldı hayırlısıyla geçse günler...
ben de iyiyim kızlar sütüm azaldı biraz artırmaya çalışıyorum...
evet canım ya zaman su gibi akıp-geçiyormuş meğerAaaa özlem doğmuş kızın sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah...
canım pazartesi güzel haberlerle gel ...
canım ilk günler zor olur olsun emsin ki süt kanalların açılsın...
ay ben de gelebilsem keşke...
maşallah şifa ne çabuk geçti kız mı erkek mi?
ay canım ne kadar azaldı hayırlısıyla geçse günler...
ben de iyiyim kızlar sütüm azaldı biraz artırmaya çalışıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?