- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #25.941
Sagol incimmmm evet ismini yazsan sevinirim ismi Eslem
Sagol incimmmm evet ismini yazsan sevinirim ismi Eslem
ozlem nasılsın. nasıl gidiyo? büyük kızın ne yaptı, bebiş nasıl. sen nasılsın dikiş atıyolar mı orda da normal doğumda
Tamam canım hemen yazıyorum :)
Canim simdilik iyi gidiyorda ben hala uyuysmiyorum uykum gelmiyor buyuk kizim cok seviyor bebek uyuyunca unutuyor aglayincaa birden bi sasiriyor ama sukur hic rahatsiz etmiyor emzirirken felan altini acarken rahatiz simdilik
Bu seferki dogum cok tuhaf oldu ilk de tam 2 saate dogmustu bunda cok cabuk gelisti hersey saat 9 da doktor geldi bakti 4 cm acilmis esini ara gelsin dedi esimi aradim buyuk kizi halasina birakmaya gitti dogum odasina gectim suyumu patllattilar sancilar cogaldi esimi bidha aradim cabuk gel dedim 5 dk ordayim dedi doktor dedi 7 cm acildi ben dayanamadim ikinmya basladim kizdi hayir daha var dedi esim girdi iceri neyse doktor bakti bebek geliyo devam et dedi bebegin kafasini gordum 9:50 dd dunyaya geldi sukur ve 3 dikis atildi ama kesmediler kendi acilmasiydi sukur boyle oldu canim bugune kadar pek doymuyordu bizimki bugunden beri iyi sutum gelmeye basladi sukur iyi de emiyor massallah insallah devam eder
Minnoşun adı minnoş olarak kalacak sanırım kendimi öyle odaklamışımki şu detaylıya isim bile düşünmedik daha :):)çok güzel canım bu minnoşun adı ne olacak?
canım harika olmuş eline sağlık...
sağ ol canım bizim oğlan ilk ay çok hızlı aldı şimdi aldığı kilonun yarısını aldı bu ay bende aç mı kaldı diye korktum. şimdi senin ve birkaç kişinin yazdığını okuyunca rahatldım...
akasyam ben de hep dua ediyorum inanıyorum olacak fazla bekleme süren dolunca. çivi çiviyi sökermiş...
canım çok sevindim sağlıklıymış.kısalık nedenmiş.
Laveee aşk olsun yaa İlla tedavidemi olmak lazım ya bizde geliyoruz iki muhabbet ediyoruz bazen gülüşüyoruz bazen dertleşiyoruzmerhaba kızlar,
bir girip bakayım dedim , son sayfada Mattikamın yazdıklarını okuyordum ki akılnda oldugumu gorunce cok sevındım :)
canım evet son zamanlarda pek giremiyorum.hem işler cok yogun hem de biraz uzak kalmak belki daha iyi olur diye dusundum konudan uzaklasmak ıcın.
ama buradakı herkes aklımda ınan.
umuyorum herkes iyidir.
Çok rahatladım artık kabussuz geceler var önümde çok şükür:)Özlemcim, chnb bana şifresini verdi o şekilde girip ekledim.
Oh oh maşallahMervem çok sevindim gözünüz aydın olsun Sağlıkla doğacağı günü de görmek nasip olsun inş.
Rahatladın değil mi
İnşallah o günler gelecek değil mi akasyam Yüce Mevlam sanada incimede tulipede banada nasip etsin inşallahAllah'a çok şükür canım.. Çoook sevindim. Allah'ım sağlıkla kucağına aldığın günleri de gösterecek inşallahArtık no stres
Biraz ne kelime tulipciğimmm baya baya rahatladımmerveciğim çok sevindim. için biraz olsun rahatlamıştır.
mrb laveciğim. arada uğra bize. izmirde tedavi olmayı düşünüyordun bir gelişme var mı? bende bursada yaptırdığım için benimkine benzer olacak senin sanırım. benim pgt ist. yapılmıştı.
Canim simdilik iyi gidiyorda ben hala uyuysmiyorum uykum gelmiyor buyuk kizim cok seviyor bebek uyuyunca unutuyor aglayincaa birden bi sasiriyor ama sukur hic rahatsiz etmiyor emzirirken felan altini acarken rahatiz simdilik
Bu seferki dogum cok tuhaf oldu ilk de tam 2 saate dogmustu bunda cok cabuk gelisti hersey saat 9 da doktor geldi bakti 4 cm acilmis esini ara gelsin dedi esimi aradim buyuk kizi halasina birakmaya gitti dogum odasina gectim suyumu patllattilar sancilar cogaldi esimi bidha aradim cabuk gel dedim 5 dk ordayim dedi doktor dedi 7 cm acildi ben dayanamadim ikinmya basladim kizdi hayir daha var dedi esim girdi iceri neyse doktor bakti bebek geliyo devam et dedi bebegin kafasini gordum 9:50 dd dunyaya geldi sukur ve 3 dikis atildi ama kesmediler kendi acilmasiydi sukur boyle oldu canim bugune kadar pek doymuyordu bizimki bugunden beri iyi sutum gelmeye basladi sukur iyi de emiyor massallah insallah devam eder
Cok sagol incim ellerine saglik
Akasyam o kadar güzel yazmışsın kiAllah'a şükürler olsun her zaman.
Eşim yine Üsküp'e gidelim diyorProgramı yapmış bile
ne güzel alıntı yapmışımmmm
bu saatte bu kadar oluyor demekki
hala işyerindeyim maalesef
kızlar hepinizi çok seviyorum
dualarımdasınız
İncim süper olur... Gidersen tedaviden önce mi gideceksin ?Ahh ben de gidebilsemm ama nerdee Eşimin işleri benim işler.. Mümkün değil bir yere gitmemiz. Geçen yazı da tedavi nedeniyle tatilsiz geçirdik. Bakalım bu yaz neler olacak..
2.doğum daha kolay olur dedikleri doğru demek ki. kesmemeleri iyi bişey. o ıkınma gelince duramazsın tabi.
eşin yanındaydı yani doğumu gördü mü.
bol sütler canım
İncim süper olur... Gidersen tedaviden önce mi gideceksin ?Ahh ben de gidebilsemm ama nerdee Eşimin işleri benim işler.. Mümkün değil bir yere gitmemiz. Geçen yazı da tedavi nedeniyle tatilsiz geçirdik. Bakalım bu yaz neler olacak..
Adacığım biz de seni seviyoruz. Sen de bizim dualarımızdasın. Arada sırada gel..Var mı bir gelişme ? Tedavi düşünüyor musun ? :26:
merveciğim çok sevindim. için biraz olsun rahatlamıştır.
mrb laveciğim. arada uğra bize. izmirde tedavi olmayı düşünüyordun bir gelişme var mı? bende bursada yaptırdığım için benimkine benzer olacak senin sanırım. benim pgt ist. yapılmıştı.
selam incim
okuyorum ama yoğunluktan yazamıyorum
iyi haberlerinizi alıyorum
Dua ettiğinizi biliyorum canım. Bunu hissediyorum. Zaten diyorum ya dualar sayesinde çok büyük bir depresyona girmedim. Ailem, arkadaşlarım, sizler ,herkesin dualarını aldım. Geçenlerde kontrole gittim Nesrinciğim. Operasyona gerek olmadığını söylediler. Birkaç pıhtı varmış. Onları da atar dediler. Semra Hoca ile de görüştük. Fazla ara vermememi Nur Hanım da söyledi. Allah kısmet ederse haziranda deneyeceğiz. Uzun protokol olacak bu sefer.
Allah razı olsun canım. Hamişlerin duaları kabul olurmuş. Haziran annesi olmak bana kısmet olmadı. İnşallah ben de bir dahaki tedavimde muradıma kavuşurum. Vurulduk ama ölmedikMahsun'un bir şarkısı vardı " Yıkılmadım ayaktayım dertlerimle başbaşayım " Ben de öyleyim. Maşallah kızçene Erkekler fazla derken kızçeler de çoğalmış
Lavem aşkolBen bile yeniden yazmaya başladım. Sen uzaklaşmaya çalışıyorsun. Niye ki ? Bu da hayatımızın gerçeği, derdimiz, dileğimiz.. Hiç bitmeyen umudumuz. Yalnız bırakma beni. Geçen sefer ki gibi beraber girelim bu yola
Minnoşun adı minnoş olarak kalacak sanırım kendimi öyle odaklamışımki şu detaylıya isim bile düşünmedik daha :):)
Önemli değil dedi doktor bende irdelemedim artık yaa
valla doktorlardan duymak istemiyorum artık gen kromozom sağlıksız sözlerini işitmek istemiyorum
Laveee aşk olsun yaa İlla tedavidemi olmak lazım ya bizde geliyoruz iki muhabbet ediyoruz bazen gülüşüyoruz bazen dertleşiyoruz
sanki gerçek hayat gibi burası benim için yani o derece dikkate ciddiye alıyorum ben burayı
Sende kendini bizden mahrum bırakma hep aklımızdasın seni unutmak ne mümkün...
Çok rahatladım artık kabussuz geceler var önümde çok şükür:)
İnşallah o günler gelecek değil mi akasyam Yüce Mevlam sanada incimede tulipede banada nasip etsin inşallah
Biraz ne kelime tulipciğimmm baya baya rahatladım
Kızlar yapmayın böyle amaKaçmak korkmak nereye kadar... Zaman hızla akıp geçiyor. İleride bu günleri de çok ararız böyle yaparsak. Bırakın şu üşengeçliği lütfen.
Lave, Ada, İzz, Trkuaz hadi kızlar neyi bekliyorsunuz?
lavemm
seni o kadar iyi anlıyorum ki
tedaviyi düşündüğüm zaman bile o kadar mutsuzum ki bunu farkettim
düşünmemek olayı kabullenmek daha mutlu ediyor beni
şimdilik böyleyim
akasya incim sizler bir başlayın hele
belki bize de umut olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?