Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

ozlem nasılsın. nasıl gidiyo? büyük kızın ne yaptı, bebiş nasıl. sen nasılsın dikiş atıyolar mı orda da normal doğumda

Canim simdilik iyi gidiyorda ben hala uyuysmiyorum uykum gelmiyor buyuk kizim cok seviyor bebek uyuyunca unutuyor aglayincaa birden bi sasiriyor ama sukur hic rahatsiz etmiyor emzirirken felan altini acarken rahatiz simdilik

Bu seferki dogum cok tuhaf oldu ilk de tam 2 saate dogmustu bunda cok cabuk gelisti hersey saat 9 da doktor geldi bakti 4 cm acilmis esini ara gelsin dedi esimi aradim buyuk kizi halasina birakmaya gitti dogum odasina gectim suyumu patllattilar sancilar cogaldi esimi bidha aradim cabuk gel dedim 5 dk ordayim dedi doktor dedi 7 cm acildi ben dayanamadim ikinmya basladim kizdi hayir daha var dedi esim girdi iceri neyse doktor bakti bebek geliyo devam et dedi bebegin kafasini gordum 9:50 dd dunyaya geldi sukur ve 3 dikis atildi ama kesmediler kendi acilmasiydi sukur boyle oldu canim bugune kadar pek doymuyordu bizimki bugunden beri iyi sutum gelmeye basladi sukur iyi de emiyor massallah insallah devam eder

2.doğum daha kolay olur dedikleri doğru demek ki. kesmemeleri iyi bişey. o ıkınma gelince duramazsın tabi.
eşin yanındaydı yani doğumu gördü mü.
bol sütler canım

Minnoşun adı minnoş olarak kalacak sanırım kendimi öyle odaklamışımki şu detaylıya isim bile düşünmedik daha :):)
Önemli değil dedi doktor bende irdelemedim artık yaa
valla doktorlardan duymak istemiyorum artık gen kromozom sağlıksız sözlerini işitmek istemiyorum
Laveee aşk olsun yaa İlla tedavidemi olmak lazım ya bizde geliyoruz iki muhabbet ediyoruz bazen gülüşüyoruz bazen dertleşiyoruz
sanki gerçek hayat gibi burası benim için yani o derece dikkate ciddiye alıyorum ben burayı
Sende kendini bizden mahrum bırakma hep aklımızdasın seni unutmak ne mümkün...
Çok rahatladım artık kabussuz geceler var önümde çok şükür:)
Allah'a çok şükür canım.. Çoook sevindim. Allah'ım sağlıkla kucağına aldığın günleri de gösterecek inşallah Artık no stres
İnşallah o günler gelecek değil mi akasyam Yüce Mevlam sanada incimede tulipede banada nasip etsin inşallah
Biraz ne kelime tulipciğimmm baya baya rahatladım

Mervişkommm çok sevindim tatlım hem biliyorduk ki detaylının tertemiz çıkacağına hem korkma bacak boyu diğerine ulaşacak hep dualarımdasınız herbiriniz öptük sizi hadi artık yavaştan yavaştan ciciler alışverişler başlasın demiii

Maşallah çok çabuk bir doğum olmuş, çok beklememişsin. Süt de iyiymiş
Almina şaşkındır şimdi, eve yeni biri geldi kolay değil :) Yavaş yavaş alışır kardeşine.

Cok sagol incim ellerine saglik

Rica ederim canım :) İçine sinmeyen bir şey varsa değiştirelim lütfen söyle.

Akasyam o kadar güzel yazmışsın ki Allah'a şükürler olsun her zaman.

Eşim yine Üsküp'e gidelim diyor Programı yapmış bile

İncim süper olur... Gidersen tedaviden önce mi gideceksin ? Ahh ben de gidebilsemm ama nerdee Eşimin işleri benim işler.. Mümkün değil bir yere gitmemiz. Geçen yazı da tedavi nedeniyle tatilsiz geçirdik. Bakalım bu yaz neler olacak..

ne güzel alıntı yapmışımmmm

bu saatte bu kadar oluyor demekki

hala işyerindeyim maalesef

kızlar hepinizi çok seviyorum

dualarımdasınız

Adacığım biz de seni seviyoruz. Sen de bizim dualarımızdasın. Arada sırada gel..Var mı bir gelişme ? Tedavi düşünüyor musun ? :26:

Evet canım nasipse tedavi öncesi. Bu kez hem Üsküp hem Kosova Geçen sene de tedavi öncesi gitmiştik ama tedavi hüsranla bitmişti, inşaallah bu kez öyle olmaz :)
Ah Akasyam biz de en son 2010 yazında tatile gidebilmiştik. Bu yazı ikimiz de hamile geçireceğiz inşaallah. Onun için oturacağız totomuzun üzerine

2.doğum daha kolay olur dedikleri doğru demek ki. kesmemeleri iyi bişey. o ıkınma gelince duramazsın tabi.
eşin yanındaydı yani doğumu gördü mü.
bol sütler canım

Canim benim ilk dogumdada kesilmedi onda uyusuk oldugum icin 10 cm acilmayi bekleyebilmistim 1 dikis atilmisti bunda bekleyemedigim icin tam acilmadan oldu 3 dikis yedik :))

Evet esim ve eltim yanimdaydi burada esin mecbur diger bir kisiyi eger sen istersen aliyorlar ben eltimi iki dogumdada aldim iykide almisim cok faydasi oluyor

günaydın kızlarrrrr

akasyam gelişme yok ben de

galiba alıştım durumuma

tedaviyi düşünmek bile zor mu zor geliyor

senin dondurulmuşlar vardı dimi ne zaman düşünüyorsun

Kızlar yapmayın böyle ama Kaçmak korkmak nereye kadar... Zaman hızla akıp geçiyor. İleride bu günleri de çok ararız böyle yaparsak. Bırakın şu üşengeçliği lütfen.

Lave, Ada, İzz, Trkuaz hadi kızlar neyi bekliyorsunuz?

evet canım oyle dusunuyorum ama popomu kaldırıp gorusmeye gıdecek gucu bıle bulamadım henuz. oyle bır nekahat donemıne gırdım kı bu rahatlık cok hayra alamet degıl.
selam incim

okuyorum ama yoğunluktan yazamıyorum

iyi haberlerinizi alıyorum

adacım ben de aynen senın gıbıyım sanırım . duruma alıstım . ve yenı bır seyler yapmak nasıl zor gelıyor anlatamam. benım durumum bıraz daha farklı , hepınızden daha olumsuzum ben. bu yuzden de motıvasyon yok benı ıtekleyen.

canım insallah diyeyim:) ne diyeyim ben de bilemiyorum. yukarıda yazdıgım gıbı psikolojim.ben uzun yıllardır mucadele edıyorum Akasyam , cok yorgunum.umudum da yıllarla tukendı . ılk yıllardakı heyecan yok artık.

yook tabı kı oyle bır seye gerek yok . ben de ozluyorum sızlerı ınan . sen nasılsın??bebekle ılgılı bır kac sey okudum ama cok gerıye gıdemedıgım ıcın tam baglantı kuramadım . nasıl durum?

lavemm

seni o kadar iyi anlıyorum ki

tedaviyi düşündüğüm zaman bile o kadar mutsuzum ki bunu farkettim

düşünmemek olayı kabullenmek daha mutlu ediyor beni

şimdilik böyleyim

akasya incim sizler bir başlayın hele

belki bize de umut olur

dogru diyorsun , sonuna kadar katılıyorum sana Akasyam .
kacmak degil bu benim icin.
ben kaçmıyorum ama içimde öyle bir kabullenmişlik ve olmayacagına dair inanıs var ki elimi kolumu kaldırmak istemiyorum bu yuzden .
daha net nasıl acıklayabılırım ki?

beni iyi anlayan birinin olması bile beni nasıl sevindiriyor Suskunadam.
aynen dediğin gibi.
ya içimde bir kıvılcım dahi yok.
yıllar tüketti benim umutlarımı , inanclarımı.
geri de getiremiyorum ne yaptıysam .

mrb kızlar. laveciğim hissettiklerini az çok anlayabiliyorum. ama tabi birebir yaşamış olmak çok ayrı birşey.

akasyam sana birşey sormak istiyorum ama seni üzmekten de korkuyorum. test sonucun geldi mi diye soracaktım. sonuçta bir sonraki tedavinde pgt nin güvenilirliği konusunda senin için önemli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…