Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Artık hayata dair plan yapmayı bıraktım İncim.. " Kul kurarken kader güler" derler..Ama inşallah önce sen sonra ben bu sevinci yaşarız.

günaydın kızlarrrrr

akasyam gelişme yok ben de

galiba alıştım durumuma

tedaviyi düşünmek bile zor mu zor geliyor

senin dondurulmuşlar vardı dimi ne zaman düşünüyorsun

Canım dondurulmuş da yok maalesef.. Sıfırdan başlayacağım tekrar. Allah kısmet ederse haziran dedik ama bilmiyorum ki ne olur ne biter.. Hayırlısı.. Sizi de çok iyi anlıyorum. O stres, bekleyiş sonra hayalkırıklığı.. İnsanın gücü olmuyor. Ben de bazen kendimi çok güçsüz hissediyorum...

Düşüncelerinde, hislerinde çok haklısın Lavem. Kim olsa öyle hisseder. Hakkında hayırlısı olsun...

Kelin ilacı olsa dermişim İnşallah başlayacak gücüm, enerjim cesaretim olur...

Canım mesaj atarım sana. 10 dk engeline takıldım

merhaba tulip

çalışıyorum canım

maalesef

senin cinsiyet belli olmuş sağlıklı olsun da önemli olan o ama

erkek geliyormuş inşallah

bende çalışıyorum. çalışmanın kıymetini evde olunca anladım. evet cinsiyet belli oldu. yine oğlum olacak. allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsinde başka bişey istemiyorum.
allahım en kısa zamanda sana da nasip etsin.

hadi kozlar bu topik bu kadar uzun sğre tedavisiz kalmazdı...

Selam arkadaslar uzun zaman oldu gorusmeyeli arkadasin evinde internet yok tu bu arada test sonucum pozitif degerim 257,02
Cok mutluyum allah olmayanlarada nasip etsin

Selam arkadaslar uzun zaman oldu gorusmeyeli arkadasin evinde internet yok tu bu arada test sonucum pozitif degerim 257,02
Cok mutluyum allah olmayanlarada nasip etsin

Maşallah yıldız.Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin? Ne kadarlık oldunuz? Tek mi çift mi belli mi?

Inci tanesi canim cuma gunu randevum var o zaman belli olur tekmi ciftmi diye buyuk ihtimal 19. Gunum deyim canim trasferimin 10. Gununde test yapmistim ve degerim257,02 cikti sizce ikizmi gerci iki emrio aldim

Inci tanesi canim cuma gunu randevum var o zaman belli olur tekmi ciftmi diye buyuk ihtimal 19. Gunum deyim canim trasferimin 10. Gununde test yapmistim ve degerim257,02 cikti sizce ikizmi gerci iki emrio aldim

Haberdar et bizi :)
Nerede tedavi olmuştun? İkiz olabilir yüksek ihtimalle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…