Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

mrb kızlar. özlem ve chnb sanırım burdasınız. bugün üçlü sonucumu aldım. afp değeri yüksek çıkmış. çok moralim bozuldu. daha doktora göstermedim. pazartesi göstereceğim.

Rosa bozma moralini canım. Doktorlar üçlü teste önem vermiyorlar. ikili iyi çıktıysa üçlüye gerek bile görmüyorlar.Hem zaten sen pgt yaptırdığında kromozomlara baktırmıştın. Sorun olmaz inşallah.. Değerine nette baktın mı ?

Mervişim nasılsın canım ? bulantılar bitti mi ?

Nesrinciğim sen nasılsın ? paşalar da iyi mi ? Abi kardeşi ile iyi anlaşıyor mu ?

Uzun zaman sonra gece nete girdim. Ama birazdan benim koca müdahale eder. Alır elimden pc'yi

63 gün mü sürdü
Allah Allah. Bir bak bakalım bu kez ne kadar sürecek. İnş. adettir.
Söylerim, Allah razı olsun

Söyle canım:)) Evet canım çok sürdü muayeneye gittim drm dedi ki rahimde varis var... Arda beye sordu ilaç vermiş arda bey içtim ama çoktu ilaç 50 tane. 12 tane içince kestim.4-5 gün sonra başladı yine...

Canım ultrasonda ayrıntılıda görünür. hem sen folikasit kullanmadın mı? sorun yoktur kullandıysan...
kardeşimin kızı spina bifida hastası olarak doğdu en iyi guruptan şükür. ama o doğru düzgün gidememişti dr ye... foikasit eksikliğinden demiş dr..

Ya canım varya bi arkadaş vardı üçlüde direk down sendromu pozitif çıktı riski felanda geçtim hani direk pozitif demiş doktoru
Amniyo yaptırdı tertemiz çıktı.Sen bilirsin eğer kafana çok takacaksan çok düşüneceksen hayat zehir olacaksa yaptır
Ama akışına bırakıp ne olursa olsun artık diyeceksen yaptrıma.Ben üçlüye güvenmiyorum benim doktorumda öyle demişti
Bizim pgt sonucumuz bile belli değildi yani
En son gittiğim doktor amniyo yapalım dedi kabul etmedim gerek yok olan olmuş artık yani
Detaylıya girdik detaylımı profesör yaptı.% 80 Sağlıklı gebelik dedi ben sordum sağlıksız olsa belli olurmuydu diye
Muhakkak bi belirti verirdi dedi tabi % 100 diyemem orasını allah bilir dedi.çok şanslıymışsınız bi daha böyle sağlıkl bebeği
Kaçıncı gebeliğnde elde edersin bilemem dedi.Tabi benim aklım şimdi bunda hele sağlıcakla alayımda kucağıma

Söyle canım:)) Evet canım çok sürdü muayeneye gittim drm dedi ki rahimde varis var... Arda beye sordu ilaç vermiş arda bey içtim ama çoktu ilaç 50 tane. 12 tane içince kestim.4-5 gün sonra başladı yine...

Niye kestin? Ondan geldi her halde canım ya. Rahimde varisi ilk kez duyuyorum :26:

Afp ne ki :26::26:

bu tam olarak kromozomlardan kaynaklanan bir hastalık değil. bebeğin omuriliğinde veya beyin yapısında açıklık olması. fiziksel olarak görülen bişey. kromozomlar normal olsada hastalık olabiliyor. trizomi 21 ve 18 normal çıkmış. aslında banada bir sorun yokmuş gibi geliyor ama en ufak bir şüphe bile çok kötü.

Kızlar afp ne? Trizomi 21 mi?

afp bebeğin karaciğerinden salgılanan bir madde. nöral tüp defekti olması durumunda anne kanında olması gerekenden yüksek çıkıyormuş. ama bu değer mutlaka bir sorun var anlamına gelmiyor.

Buradayım gülüm evlatları uyuttum geldim...

Ohh kafanı dinle o zaman
Ya ben bu tetanoz aşısını vurundum vurunmaz olaydım 3 gündür ağlamaktan içim dışıma çıktı
Çok dokundu bana bütün iç organlarım ağrıyo damarlarım tık tık atıyor habire doktora gitmem gerek mi sence geçici bir durummudr
Sanki sen vurunmadın diye hatırlıyorum
Mahvetti beni hayatım zehir oldu şu 3 gündür bide nefesim kesiliyo
Bebeğin hareketleride azaldı gibi karnımı vuruyorum hafiften ancak o zaman kımıldıyor bide çikolata yediğimde
Sence bu aşı etkilemiş olabilir mi bebeği?

İncim bakalım biz ne yapacağız ? Kromozomlara da baktırırsak 2 parça alınacak. Baktırmazsak şüphe olacak.. Offf yaa.. Genetikten nefret ettim Kabusum oldu.

Sorma Akasyam Düşünsen bir türlü düşünmesen bir türlü. Gerçi akıldan hiç çıkmıyor
Allah'ım en hayırlı kararları aldırsın hepimize.

Abla senin bu kanama yada varis işte hani serklaj yapılmıştı ya ondan kaynaklanabilirmi
İpinde alınamamış kaynamış ya orda onunla ilgili olabilirmi?

Kızlar afp ne? Trizomi 21 mi?

Nöral tüp defekti dedikleri spina bifida denilen hastalık sanırım. Çoğunlukla folik asit eksikliğinden oluyor. Belde açıklık vs. Allah korusun. Öyle bişey yoktur bence. Olsaydı ultrasonda görünürdü. Rosa stres yapma canım. Ama içim rahatlasın dersen amniyo yaptırabilirsin. Kolay bir işlem. Sorun olmuyor.

O zaman canını sıkmaya, strese girmene hiç gerek yok. İnş. sağlıklı yavrun.

Hoşgeldin kuşum ne yapayım bu zıkkım aşı beni mahvetti eve sığamıyorum yaa
Beni bulur hep böyle şeyler bi kerede küçükken penisilin vurunmuştum
İki hafta felç kalmıştım tövbe yarabbim allahtan tekrar yürüdümde paçayı sıyırdım
Neyse sen nasılsın iyi misin??Memlekete gidecekmisin?

Canım sana bir şey soracağım. Şimdi ben bu homosistein, protein s-c, antikardiolipin, lupus vs. baktırdım ya, bunların değerleri değişmiyor değil mi? Bir kez baktırmak yeterli?

Evlatlarına kurban

büyük evlat uyuyamamış geldi bile. he bu arada beraber yatıyoruz epeydir...

sağ ol canım şükür iyiyiz. kıskançlık var ama çok derin değil...

Niye kestin? Ondan geldi her halde canım ya. Rahimde varisi ilk kez duyuyorum :26:

canım 50 tane vardı dr me sordum burdakine kes dedi korkuyorum sütten geçer diye...

canım ultrasonda görülür bence kardeşimin kızı belinde yumurtanın yarısı büyüklüğünde bezeyle doğmuştu şimdi lise1 e gidiyor...

Sorma Akasyam Düşünsen bir türlü düşünmesen bir türlü. Gerçi akıldan hiç çıkmıyor
Allah'ım en hayırlı kararları aldırsın hepimize.

Amin inşallah canım. İncim sen 24 sure ya da fısh yaptırdığında sorunlu kromozom çıkmıştı dimi ? Sen benden gençsin ya sen de bile çıktıysa Allah yardımcımız olsun. Derdimiz , sınavımız çok büyük..

Güzelim tetanoz aşısı normal insanı bile mahvediyor ki sen hamilesin.
3 sene önce olmuştum, 2 gün ağrıdan mahvoldum.

İncim bakalım biz ne yapacağız ? Kromozomlara da baktırırsak 2 parça alınacak. Baktırmazsak şüphe olacak.. Offf yaa.. Genetikten nefret ettim Kabusum oldu.

Off off ya benim kabuslarımı anlatsam bebekle ilgili şu detaylıya girmeden önce yok bi gözü yokmuş bi kulağı yokmuş
Görsel işitsel duyuları yokmuş.Aman neler neler.önümüzdeki 10 sene tüp bebek tedavisi gebelik vs düşünmüyorummmmmm

Geçmiş olsun canım. Aşı bazı insanları kötü etkiliyormuş. yakında geçer yan etkileri. Ben memlekete gidemedim Mervem. İşe başladım. Ama bugün dayımlar, annanem, annem geldi. Onlarla geziyoruz. yarın da beykoz tarafına gideceğiz. Belki bir ara fırsat bulursam memlekete giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…