- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #26.061
mrb kızlar. özlem ve chnb sanırım burdasınız. bugün üçlü sonucumu aldım. afp değeri yüksek çıkmış. çok moralim bozuldu. daha doktora göstermedim. pazartesi göstereceğim.
63 gün mü sürdü
Allah Allah. Bir bak bakalım bu kez ne kadar sürecek. İnş. adettir.
Söylerim, Allah razı olsun
değer 2,70 çıkmış. normali 2.50 imiş. nöral tüp defektini gösteren bir tahlil. ikili de zaten bu değere bakılmıyor. 3 lü tarama yapılmayacaksa bile kanda sadece bu değere bakılıyor. bir sorun varsa çok yüksek ihtimalle ayrıntılı ultrasonda gözüküyormuş ama ufak anomaliler ultrasonda gözden kaçabiliyormuş. içimden amniyosentez yaptırıp bütün kuşkulardan kurtulsam mı diye düşünüyorum.
değer 2,70 çıkmış. normali 2.50 imiş. nöral tüp defektini gösteren bir tahlil. ikili de zaten bu değere bakılmıyor. 3 lü tarama yapılmayacaksa bile kanda sadece bu değere bakılıyor. bir sorun varsa çok yüksek ihtimalle ayrıntılı ultrasonda gözüküyormuş ama ufak anomaliler ultrasonda gözden kaçabiliyormuş. içimden amniyosentez yaptırıp bütün kuşkulardan kurtulsam mı diye düşünüyorum.
Tulipcim pgt'de hastalığın dışında kromozomlara bakılmadı mı?
Söyle canım:)) Evet canım çok sürdü muayeneye gittim drm dedi ki rahimde varis var...Arda beye sordu ilaç vermiş arda bey içtim ama çoktu ilaç 50 tane. 12 tane içince kestim.4-5 gün sonra başladı yine...
Afp ne ki :26::26:
canım bzma moralini bu testlere ben güvenmiyorum ben değeri hatırlamıyorum ama 4 lüye göre 10 da 1 di trizomi 21 şükür iyi geldi hem pgt de bu kromozomlara bakmışlardır di mi?
incim başlayınca de canım okuyayım benim de kanamam yine başladı adet mi değil mi bilmiyorum 63 gün sürünce ilaç kulllandım durdu ilacı kestim 4 gün sonra yine başladı(
senin de sondan 2. adetin olsun 9 ay inşallah.
merviş nasılsınnn başladı mı alışveriş?
Kızlar afp ne? Trizomi 21 mi?
Buradayım gülüm evlatları uyuttum geldim...
İncim bakalım biz ne yapacağız ? Kromozomlara da baktırırsak 2 parça alınacak. Baktırmazsak şüphe olacak.. Offf yaa.. Genetikten nefret ettimKabusum oldu.
Söyle canım:)) Evet canım çok sürdü muayeneye gittim drm dedi ki rahimde varis var...Arda beye sordu ilaç vermiş arda bey içtim ama çoktu ilaç 50 tane. 12 tane içince kestim.4-5 gün sonra başladı yine...
Canım ultrasonda ayrıntılıda görünür. hem sen folikasit kullanmadın mı? sorun yoktur kullandıysan...
kardeşimin kızı spina bifida hastası olarak doğdu en iyi guruptan şükür. ama o doğru düzgün gidememişti dr ye... foikasit eksikliğinden demiş dr..
Kızlar afp ne? Trizomi 21 mi?
bu tam olarak kromozomlardan kaynaklanan bir hastalık değil. bebeğin omuriliğinde veya beyin yapısında açıklık olması. fiziksel olarak görülen bişey. kromozomlar normal olsada hastalık olabiliyor. trizomi 21 ve 18 normal çıkmış. aslında banada bir sorun yokmuş gibi geliyor ama en ufak bir şüphe bile çok kötü.
afp bebeğin karaciğerinden salgılanan bir madde. nöral tüp defekti olması durumunda anne kanında olması gerekenden yüksek çıkıyormuş. ama bu değer mutlaka bir sorun var anlamına gelmiyor.
Mervişim nasılsın canım ? bulantılar bitti mi ?
Nesrinciğim sen nasılsın ? paşalar da iyi mi ? Abi kardeşi ile iyi anlaşıyor mu ?
Uzun zaman sonra gece nete girdim. Ama birazdan benim koca müdahale eder. Alır elimden pc'yi
Evlatlarına kurban
Rosa bozma moralini canım. Doktorlar üçlü teste önem vermiyorlar. ikili iyi çıktıysa üçlüye gerek bile görmüyorlar.Hem zaten sen pgt yaptırdığında kromozomlara baktırmıştın. Sorun olmaz inşallah.. Değerine nette baktın mı ?
Mervişim nasılsın canım ? bulantılar bitti mi ?
Nesrinciğim sen nasılsın ? paşalar da iyi mi ? Abi kardeşi ile iyi anlaşıyor mu ?
Uzun zaman sonra gece nete girdim. Ama birazdan benim koca müdahale eder. Alır elimden pc'yi
Niye kestin? Ondan geldi her halde canım ya. Rahimde varisi ilk kez duyuyorum :26:
bu tam olarak kromozomlardan kaynaklanan bir hastalık değil. bebeğin omuriliğinde veya beyin yapısında açıklık olması. fiziksel olarak görülen bişey. kromozomlar normal olsada hastalık olabiliyor. trizomi 21 ve 18 normal çıkmış. aslında banada bir sorun yokmuş gibi geliyor ama en ufak bir şüphe bile çok kötü.
afp bebeğin karaciğerinden salgılanan bir madde. nöral tüp defekti olması durumunda anne kanında olması gerekenden yüksek çıkıyormuş. ama bu değer mutlaka bir sorun var anlamına gelmiyor.
Sorma AkasyamDüşünsen bir türlü düşünmesen bir türlü. Gerçi akıldan hiç çıkmıyor
Allah'ım en hayırlı kararları aldırsın hepimize.
İncim bakalım biz ne yapacağız ? Kromozomlara da baktırırsak 2 parça alınacak. Baktırmazsak şüphe olacak.. Offf yaa.. Genetikten nefret ettimKabusum oldu.
Hoşgeldin kuşum ne yapayım bu zıkkım aşı beni mahvetti eve sığamıyorum yaa
Beni bulur hep böyle şeyler bi kerede küçükken penisilin vurunmuştum
İki hafta felç kalmıştım tövbe yarabbim allahtan tekrar yürüdümde paçayı sıyırdım
Neyse sen nasılsın iyi misin??Memlekete gidecekmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?