- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #26.041
Hemen ol da başla erkenden... beklemek sıkıcı...
canım bizim de 2 yaş var kardeşimle ben kıskançlık bilmedim iyi oldu hem sıkılmadan oynarlar ama kavgalar çok oluyor....
Merhaba arkadaşlar dün kontrolüm vardı yumurtalar gelişmemiş yeterince henüz 4gün daha iğne yaptırcam pazar ve pazarteside yumurta çatlatma önleyici iğneyide yaptırcam salı kontrol var tekrardan 7 tane yumurta gözüküyormuş daha doğrusu folikmiş sanırım daha 2 tanede geriden geliyormuş sayıyı duyunca moralim bozuldu.
Merhaba arkadaşlar dün kontrolüm vardı yumurtalar gelişmemiş yeterince henüz 4gün daha iğne yaptırcam pazar ve pazarteside yumurta çatlatma önleyici iğneyide yaptırcam salı kontrol var tekrardan 7 tane yumurta gözüküyormuş daha doğrusu folikmiş sanırım daha 2 tanede geriden geliyormuş sayıyı duyunca moralim bozuldu.
Dualarını bekliyorum
mrb kızlar. özlem ve chnb sanırım burdasınız. bugün üçlü sonucumu aldım. afp değeri yüksek çıkmış. çok moralim bozuldu. daha doktora göstermedim. pazartesi göstereceğim.
canım dualarımdasın hep. topikte olmadı ama sen kendine tefriciye başla yardım ederim sana canım...
adet oldun mu?
mrb kızlar. özlem ve chnb sanırım burdasınız. bugün üçlü sonucumu aldım. afp değeri yüksek çıkmış. çok moralim bozuldu. daha doktora göstermedim. pazartesi göstereceğim.
Allah razı olsun canım. Başlayacağım nasipse. Biliyorum yardımcı olacağını
Evet çok şükür bugün 5 gün gecikme sonunda oldum. Bir sonraki adeti beklemek daha stresli olacak, o da çok gecikmez inş.
Bende yardım edebilirim canım eskisi gibi hızlı okuyamıyorum ama olduğu kadar yardım etmeye çalışırım
canım bzma moralini bu testlere ben güvenmiyorum ben değeri hatırlamıyorum ama 4 lüye göre 10 da 1 di trizomi 21 şükür iyi geldi hem pgt de bu kromozomlara bakmışlardır di mi?
incim başlayınca de canım okuyayım benim de kanamam yine başladı adet mi değil mi bilmiyorum 63 gün sürünce ilaç kulllandım durdu ilacı kestim 4 gün sonra yine başladı(
senin de sondan 2. adetin olsun 9 ay inşallah.
merviş nasılsınnn başladı mı alışveriş?
Tulipim kaç çıkmış afp değerin canım riskin kaç çıkmış dur daha doktora göstermedin bile bozma moralini
Bide ikilin temiz çıkmıştı doktorlar genelde ikili testin daha güvenilir olduğunu söylüyorlar keşke yaptırmasaydın üçlüyü canım:26:
Nesrin abla buradamısın sana bir iki sorum olacaktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?