- 3 Şubat 2009
- 1.413
- 8
- 641
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #28.901
Önemli değil bugün haftasonu az buçuk tahmin etmiştim
Çok az kaldı hazirana geçmez günler şimdi sana
inşallah vakit su gibi akıp geçsin..o günler gelsin
Pozitif haberini alalım çok şükürki hamile kalabiliyorsun
Bu bile o kadar büyük nimetki gerçekten
Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Canım emektar arkadaşlarım anneler gününüzü kutluyorum inanıyorum ki bu topikteki herkes sağlıkla yavrularına kavuşacak bir gün...
yaza bir okadar yeni doğan bebişlerimiz olacak,lohusa anneciklerimiz
inciiiii ayağını iyi sürtmüşssün kuzummmm bak teker teker peşine takıldıkkkk geliyoruzzz arkandannn
saruhan Rabbim bebeğini/bebişlerini korusun...Allah tamamına erdirsin insallahh.. hayırlı haberlerini bekliyoruuuzzz
akasyacımmm benimde 3 haziraannntakipliyoooommm seniiii kaçamazsın insallah hayırlısıylaaaaaa
arman,melis başka ...:44: arkadaslardında bat ne zamanki sanırım bizler peşpeşe tedavi olcazzzz gibiii
inşallah Rabbimmmm insalllahhhhh
hepimizin anneler günüüü kutlu olsunnnn( bir gün bende / bizlerde anne olacağız.. kucaklarımıza bebişlerimizi alacağız.. )
Kızlar anneliğin kıymetini en iyi bilen...yüzlerini görmwdiğim halde beni en yakınlarımdan bile daha iyi anlayan sevgili arkadaşlar anneler gününüz kutlu olsun.... Bi süredir girememiştim ben Maşallah hersey yolunda ....
Merve için gün sayıyoruz
Sümeyye mide bulantısı bile ne keyifli di mi
Akasyacım çok sevindim hersey yoluna girmiş,İskorpitin dediği gibi bu yaz bereketli olacak Allahın izniyle
Saruhan hayırlı haberlerini bekliyoruz
İnci sen nasılsın
incinin listesine hergün güzel haberler eklenmesini diliyorum
Armaan canım sen ne zaman başlıyorsun kısmetse... :26:
Akasyacım ben de adetimi bekliyorum olunca arıcam doktoru kontrolde hersey yolunda çıkaraa inşallah hazirana denk gelecek umarım başlayabilmem... Tabi onca seyden sonra yoğurdu üfleyerek yiyorum kısmet dua ediyorum hepimiz için ve içimde öyle bir his var ki bu topiktekiler sırayla buraya çok güzel haberler yazacak herkes sağlıkla kavusacak bebeklerine...
Slm kizlar herkesib Anneler gunu kutlu olsun .Rabbim hepimizin gönlüne göre versin insallah hayirlisiyla...ben Izmire döndüm...Bebislerimi aldim insallah hayirli ve saglikli olurlar...simdi 23Mayis beklicem insallah...yatmak hic bana göre degil....kizlar....Siz nasil yapdiniz hep yatdiniz mi?
kızlar anne olmayı sonuna kadar hak eden fedakar anne adayları ve anneleri anneliğin ne kadar kutsal mucizevi olduğunu bebeklerimizi kucağımıza almadan anlayan kaderdaşlarım hepimizin anneler günü kutlu olsun.bir gün bize de anneciğim anneler günün kutlu olsun deyip yanağımızdan öpen evlat yada evlatlar nasip etsin RABBİM.HAYALİ BİLE ÇOK GÜZEL..
bugün çiçekler benden dilerim bir daha ki anneler gününe ya eşinizden yada evlatlarınızdan alırsınız bu çiçekleri..
Canım emektar arkadaşlarım anneler gününüzü kutluyorum inanıyorum ki bu topikteki herkes sağlıkla yavrularına kavuşacak bir gün...
yaza bir okadar yeni doğan bebişlerimiz olacak,lohusa anneciklerimiz
inciiiii ayağını iyi sürtmüşssün kuzummmm bak teker teker peşine takıldıkkkk geliyoruzzz arkandannn
saruhan Rabbim bebeğini/bebişlerini korusun...Allah tamamına erdirsin insallahh.. hayırlı haberlerini bekliyoruuuzzz
akasyacımmm benimde 3 haziraannntakipliyoooommm seniiii kaçamazsın insallah hayırlısıylaaaaaa
arman,melis başka ...:44: arkadaslardında bat ne zamanki sanırım bizler peşpeşe tedavi olcazzzz gibiii
inşallah Rabbimmmm insalllahhhhh
hepimizin anneler günüüü kutlu olsunnnn( bir gün bende / bizlerde anne olacağız.. kucaklarımıza bebişlerimizi alacağız.. )
Slm kizlar herkesib Anneler gunu kutlu olsun .Rabbim hepimizin gönlüne göre versin insallah hayirlisiyla...ben Izmire döndüm...Bebislerimi aldim insallah hayirli ve saglikli olurlar...simdi 23Mayis beklicem insallah...yatmak hic bana göre degil....kizlar....Siz nasil yapdiniz hep yatdiniz mi?
Armaan canım ne güzel söyledin.İnşallah inşallahBen de hep dua ediyorum. 3 aylardayız. Rabbim kabul eder inşallah.. O zaman muhtemelen seninle de aramızda 1 ay olacak... Ben tedaviye başlarken sen güzel haberi almış olacaksın.
Gözün aydın canım. Sanırım 2 tane transfer edildi. Kaç embiryon vardı ? Kaç sağlıklı çıkmış ? Ben transferden sonra birkaç saat uyumuştum. Sonra eşimle araba ile çıkmıştık. 2 gün sonra da işe başladım. yatmadım yani. Sen de sürekli yatma. Arada rahime kan da gitmesi gerekiyor. Bir de bol bol su iç. Ve C vitamini ağırlıklı beslenmeye çalış. C vitamini tutunmayı kolaylaştırıyor diye okumuştum. Ama tabii internet efsanesi de olabiliryine de sağlıklı beslenmenin zararı olmaz.
Amin sagol.Bizde bu sabah ucakla donduk Izmire....8tane den 4saglikli...1tasiyici....3hasta...bizim sonuclar uzun sürdü emin olmak icin tekrar tekrar bakdik dediler...ilk kez duymuslar...insallah hayirli ve saglili olur...Darisi hepinizin basina insallah
Amin sagol.Bizde bu sabah ucakla donduk Izmire....8tane den 4saglikli...1tasiyici....3hasta...bizim sonuclar uzun sürdü emin olmak icin tekrar tekrar bakdik dediler...ilk kez duymuslar...insallah hayirli ve saglili olur...Darisi hepinizin basina insallah
Anladım canım. Tekrar tekrar bakılması çok iyi olmuş. Sizin hastalık ender bulunan bir hastalıktı değil mi ? Bebeğe geçme riski nedir ? %25 mi ?
Evet 25% ikimizde tasiciyiz 2Kromozonda bi hata var ve onlar catisiyor...bize Almanya daki Genetikci normal yoldan tavsiye etti 10haftalikken test yapip cikar dedi ama biz cesaret edemedik...ve ben aldirma riskinde bulunmak istemedim Allah korusun...buda bi cinayetdir Rabbim o durumda birakmasin...3sene oldu oglumuzun melek olali...belki yasim ilerlemeseydi daha da beklerdim bilmiyom...Rabbim kimseye yasatmasin evlat acisini....yasim 31 ve pgt cok Emyro olmasi gerekiyor biliyorsun ki saglikli bulunsun ondan da korkum vardi...Hamd olsun saglikli bulundu...ben aslinda iki tane istememisdim ama esim istedi...cunku ikiz olunca normal dogum olmuyor malesef genelde...ve erken dogma riski oluyor...Rabbim hayirli olani nasio eder insallah
Normal denememeniz çok iyi olmuş. PGT bizim için büyük bir nimet. Benim de ender görülen bir hastalığım var. Cam kemik hastasıyım kendim. Bizim de %50 riskimiz var. Ben de normal denemeyi hiç düşünmedim. Bir defa tüp bebek denedim hamile kaldım ama bebeği kaybettim. Temmuzda yeniden deneyeceğiz kısmetse. Pgt için fazla embiryo olması bir şans. Benim diğer tedavide 12 yumurtam görünmesine rağmen sadece 5 tanesi öne çıktı. Diğerleri geri kaldı. O nedenle şimdi uzun protokol olacak. Allah yardımcımız olsun.
İkiz hamileliği biraz riskli ama Allah kolaylığını verir inşallahh. Sen şimdiden bunları düşünüp moralini bozma.. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun.
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Tedavide olan ve sonuç bekleyenler güzel sonuçlar alır inşallah. Ben de yaza düşünüyorum. Merak ettiğim bir şey var. Pgt yapıldıktan sonra dondurulur mu ya da dondurulmuş embriyoya pgt yapılır mı?
Bu tedavide sana başarılar dilerim.
Evet pgt yapılan embriolar donduruluyor. Bazanda dondurmadan önce emriodan parça alıb her ikisini de donduruyolar. Donmuş tedavisi yapıldığında alınmış örnek pgt ye gidiyor. Ancak donduktan sonra embriodan parca alınıyormu bilmiyorum. Umarım yardımcı olur, bir az karışık oldu
Kızlar , anneler , anne olmayı bekleyenler vede isteyenler...Hepinizin anneler günü kutlu olsun...Genetik sonucum çıktı 48, XY, +16, +22 ( Trizomi 16 ve 22 ).Ne demek olduğunu biliyorum .....İlk bebekte turner çıkmıştı , 2. de malesef herhangibir inceleme yaptırmamıştı o zamanki dr um....Bugün dr umla konuştum PGT li tüp bebek yapacaksın dedi ama iki bebeğin sonucunun farklı olması kafamı karıştırdı...Sizce PGT ye gerek varmı?Eşimle bana 20 hücrede genetik bakılmıştı ama sonuç temiz çıkmıştı , napsam bilemedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?