Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Saruhan canım nasılsın , güzel haberi ver nolur , senin gününü ben sayıyorum totem yaptım seni valla:)

Kiyamam sagol canim insallah haftaya PERSEMBE guzel haber veririm...bende aynen merakla Volkan Bey ne diycek merak ediyorum insallah sende hayirli haberlerle gelirsin...Rabbim bu mübarek günde Kalbine ferahlih versin güc ve sabir ve HEPIMIZIN gönlünün muradini insallah.AMIN

dr.un takip eder canım gerekirse her gün gidersin. ama tuttum dr.unu bebek hazır olduğunda alcak demek ki.
su, kan gelirse ve sancıların düzene girerse acil git durma sakın

Aynen ya doktorumda erken almayacağım dedi geçen gittiğimizde
bugün yoktu başka doktor vardı.seminere gitmiş benim doktor
Bana hiç alttan muayene oldun mu diye soruyor doktor:27:
Olmadığım doktor mu kaldı dedim bende içimden:27:

hepinize hayırlı kandiller :16::16::16::16:

incimmmm yarın büyük gün deseneee :32::32::nazar::nazar: erken miden bulanıyorsa bence ikiside tutmuş bebişlerin :nazar::nazar::nazar:

mervecimmm sanada az kalmış doğumuna Allah kurtarsın hayırlısıyla.. cennet kokulu bebişine kavuşmana az kaldı desenee :nazar::nazar::nazar: yaww bak böyle dedim diye sanki oturduğum odada bebek var..ve heryer bebek kokuyor böyle misss misss ..miisler gibiii :14::43::43::43: eşimde yok nöbetçi kafayı yiyoru sanırım yavaştan :35::35::43:

sümeyyecim senın ne zamandı randevun bebişinin cinsiyetini öğrendinmi?:49::nazar::emir_bebek::16::16:

özlemcano geçmiş olsunnn..resimlerinizide gördüm maşallahh çok tatlı çıkmışsınız :nazar::nazar:

tuliprosa 7 haftan kalmış seninde :16::16::nazar: sanada hayırlı doğumlar sendemi sezeryan yoksa normal mi istiyorsun?

Saruhan aramızda en heyecanlı olan sensın sanırım..bide merve :34: bu kandil gununde ikinizde hayırlara çıkın insallah.. :16::25::25::nazar:

melek84 hoşgeldin aramıza.. benimde aileden kimsede yokken benim dnam bozuk canım..belki sizinde öyledir kimbilir.. mesela benim oluşumumda birtane genin bölünmesi gerekırken bolunmemiş..ve benım kromozom sayım 47xxx mozaik hatta genetikçi doktor iki kez inceledi benim kan hucremi ikisindede %51 lik çıktı.. Allaha şükür sadece bende problem eşimde hiç bişicik yok :nazar: bende ilk defa pgt yaptırıcam umarım ilk seferde başarılı sonuç alabilirim.. sende kendini yalnız hissetme gel yanımıza ,,, merak ettiğin ne varsa sor.. hakkımızda hayırlısı.. :16:

binbirgece aramızda ilk maratona başlayan sensinn tebrik ederimmm,:54:,hayırlı olsunnn :16::nazar: arkandan kalabalık olarak geliyoruzz ona göreee :52::32: birde 4litre kadar su içmen gerekiyormus ohss olmaman için bi topikte okumustum bende şimdiden 4litre olmasada içeceğim su miktarını çoğalttım yumurta toplanma gunune kadar 4 litreyi bulacak ama içtiğim su miktarı .. insallah bu tedavı suracınde başımıza olumsuz herhangi bişey gelmez canım :25::18:

akasya...bubus..arman..melisdilek..melek84...vadaaa(senide ekliyorum cnm kararın kesin sanırım pgtye) ve beenn haziran adetlerimizi bekliyoruz dört gözle anlaşılan :52::52: yaww bunun bile heyecanı oluyor işteee :32::32:

Aynen ya doktorumda erken almayacağım dedi geçen gittiğimizde
bugün yoktu başka doktor vardı.seminere gitmiş benim doktor
Bana hiç alttan muayene oldun mu diye soruyor doktor:27:
Olmadığım doktor mu kaldı dedim bende içimden:27:

telefonun var di mi kızlarda, öyle bi anda doğuma falan gidersin habersiz bırakma bizi.

hepinize hayırlı kandiller :16::16::16::16:

incimmmm yarın büyük gün deseneee :32::32::nazar::nazar: erken miden bulanıyorsa bence ikiside tutmuş bebişlerin :nazar::nazar::nazar:

mervecimmm sanada az kalmış doğumuna Allah kurtarsın hayırlısıyla.. cennet kokulu bebişine kavuşmana az kaldı desenee :nazar::nazar::nazar: yaww bak böyle dedim diye sanki oturduğum odada bebek var..ve heryer bebek kokuyor böyle misss misss ..miisler gibiii :14::43::43::43: eşimde yok nöbetçi kafayı yiyoru sanırım yavaştan :35::35::43:

sümeyyecim senın ne zamandı randevun bebişinin cinsiyetini öğrendinmi?:49::nazar::emir_bebek::16::16:

özlemcano geçmiş olsunnn..resimlerinizide gördüm maşallahh çok tatlı çıkmışsınız :nazar::nazar:

tuliprosa 7 haftan kalmış seninde :16::16::nazar: sanada hayırlı doğumlar sendemi sezeryan yoksa normal mi istiyorsun?

Saruhan aramızda en heyecanlı olan sensın sanırım..bide merve :34: bu kandil gununde ikinizde hayırlara çıkın insallah.. :16::25::25::nazar:

melek84 hoşgeldin aramıza.. benimde aileden kimsede yokken benim dnam bozuk canım..belki sizinde öyledir kimbilir.. mesela benim oluşumumda birtane genin bölünmesi gerekırken bolunmemiş..ve benım kromozom sayım 47xxx mozaik hatta genetikçi doktor iki kez inceledi benim kan hucremi ikisindede %51 lik çıktı.. Allaha şükür sadece bende problem eşimde hiç bişicik yok :nazar: bende ilk defa pgt yaptırıcam umarım ilk seferde başarılı sonuç alabilirim.. sende kendini yalnız hissetme gel yanımıza ,,, merak ettiğin ne varsa sor.. hakkımızda hayırlısı.. :16:

binbirgece aramızda ilk maratona başlayan sensinn tebrik ederimmm,:54:,hayırlı olsunnn :16::nazar: arkandan kalabalık olarak geliyoruzz ona göreee :52::32: birde 4litre kadar su içmen gerekiyormus ohss olmaman için bi topikte okumustum bende şimdiden 4litre olmasada içeceğim su miktarını çoğalttım yumurta toplanma gunune kadar 4 litreyi bulacak ama içtiğim su miktarı .. insallah bu tedavı suracınde başımıza olumsuz herhangi bişey gelmez canım :25::18:

akasya...bubus..arman..melisdilek..melek84...vadaaa(senide ekliyorum cnm kararın kesin sanırım pgtye) ve beenn haziran adetlerimizi bekliyoruz dört gözle anlaşılan :52::52: yaww bunun bile heyecanı oluyor işteee :32::32:
Canım çok teşekkür ederim.Öyle deme üzüldüm şimdi:14:
Benimde arkadaşlarım gelirdi bebekleriyle öperdim severdim kucağımdan indirmezdim sonra giderlerdi
Ben yine yalnız kalırdım hemde evde bebek kokusuyla.hatta gelip buraya yazardım kızlara
Çok zor biliyorum.Rabbim sizede nasip etsin inşallah tez vakitte
bende sağlıcakla alırım yavrumu kucağıma:16:

Evet var incidede akasyadada muhakkak haber veririrm canım

Şİmdilik aynı seyirde devam ediyor:1:
o kadar sancıya açılma olmamasıda ilginç:1:

Ilk gebbelikte normal acilma olmamasi
Ben ilk kizda 1 hafta cektim geceli gunduzlu gidiyordum acile artik ebeler hemsireler bana alismislari acir olmuslardi halime dogum yaptigimi duyan ziyaretime gelmisti o dereceydi sanci var acilma yoktu alttan fitil vererek acilma yaptirdilar oda olmamisti en sonunda belimden igne vurdular sanciyi kesti tabi mecbur suyuda patlattilar 3 saatte 10cm acila oldu. Ve cok kolay dogum olmustu cunki sanciyi pek hissetmiyordum

slm arkadaşlar bende dün itibari ile pgt için gonalf iğnelere başladım... gonalf iğnenin ismi ankara GEN ART de .. umarım hayırlısı olur sertaç bey doktorum...

iğnelerin yan etkilerinden ve yumurta toplama işleminden korkuyorum.. ama doktor basit bir işlem dedi... hepimizin hakkında hayırlısı olsun..

inş. hayırlısı olur senin için... güzel haberlerini bekliyoruz...

Hayırlı olsun canım heyecana basladın Allah yüzünü güldürsün inşallah
İskorpit coşkuna sağlık canım senin de İnci gibi hafızanın maşallahı var hepberaber başarıcaz inşallah :nazar:

Son düzenleme:
Ilk gebbelikte normal acilma olmamasi
Ben ilk kizda 1 hafta cektim geceli gunduzlu gidiyordum acile artik ebeler hemsireler bana alismislari acir olmuslardi halime dogum yaptigimi duyan ziyaretime gelmisti o dereceydi sanci var acilma yoktu alttan fitil vererek acilma yaptirdilar oda olmamisti en sonunda belimden igne vurdular sanciyi kesti tabi mecbur suyuda patlattilar 3 saatte 10cm acila oldu. Ve cok kolay dogum olmustu cunki sanciyi pek hissetmiyordum

Canım doğru galiba bu dediğin annemde öyle diyor.oda çekmiş günlerce
en son dayanamamış acil sezeryana almışlar benim doğumumda
Ben doğmuşum kafam sipsivri mosmor:27: az kalsın gidiyormuşum yani
Genetik birazcıkta galiba

Kızlar incim mesaj atmış.Maşallah bebeğin kalp atışını duymuşlar görmüşler bebeği bir taneymiş:nazar::emir_bebek::16::16::16::16:

Kızlar incim mesaj atmış.Maşallah bebeğin kalp atışını duymuşlar görmüşler bebeği bir taneymiş:nazar::emir_bebek::16::16::16::16:

MaşeAllah kuzucuğa. Bir tane olması da iyi oluş, inci amelyat olduğu için korkuyordu ikizden. ElhamduLillah. Rabbim sağ-salim doğurmasını da nasip eylesin. Amin. Darısı tüm bekeyenlere inşeAllah. Keşke kendisi de bir şeyler yazsa, çok mutlu olmuşdur, çok heyecanlı bir buluşmadır:52::52::52:

MaşeAllah kuzucuğa. Bir tane olması da iyi oluş, inci amelyat olduğu için korkuyordu ikizden. ElhamduLillah. Rabbim sağ-salim doğurmasını da nasip eylesin. Amin. Darısı tüm bekeyenlere inşeAllah. Keşke kendisi de bir şeyler yazsa, çok mutlu olmuşdur, çok heyecanlı bir buluşmadır:52::52::52:

Evet canım mesajından bile belliydi coşkusu
Akşama gelir belki bulantısı felan varsa gerçi biraz zor:31:

çok güzel bi haber bu:32::32::32::32::32:
:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:92::92::92::92::92::92::92::92::92:
:118::118::118::118::118:

pozitifi aldığında halaya durmamız lazımdı geç bile kaldık
:118::118:

Son düzenleme:
İnciii küstüm bana mesaj atmadın:19: İnternetten mi öğrenecektim ben bunu :27: Hehehe :1: Kızlar İnci'nin kayınvalidesi ve kayınpederi geldiler. O nedenle nete giremiyor. Haberi aldık çooook sevindim. Maşallah tek tanemize :nazar::nazar::nazar: Rabbim sağlıkla kucağına aldığı günleri de göstersin inşallah :38:

Mervem kuzum kızçennn hazır... Geliyor.. kapıyı çaldı :1: Çok heyecanlı yaa.. :52: senin durumunu tahmin bile edemiyorum. Sancılar bile hoş gelir sana :34: bize mutlaka mesaj at.. haber et.. Dualarım seninle :16::16:

Back
X