- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #29.221
Kızlar selam.. Merve ve bebişinden haberler güzel..Prenses iyiymiş çok şükür.. Küçük bir operasyon gerekebilir demişler ama gelip geçici bir durummuş.. Allah'a çok şükür.. Rabbim Mervişime ve prensesine sağlıklı ,uzun ve güzel bir ömür versin inşallah
Beni sorarsanız kapıldım bahtımın rüzgarına gidiyorum durumum varİşim çok yoğun olduğundan bebek konusunu çok düşünemiyorum. Ama tabii boş kaldığımda aklıma geliyor. Allah kısmet ederse önümüzdeki ay uzun protokol ile başlayacağım. Duygularım karışık.. hiçbirşey hissetmiyorum. Tedirginlik hariç Dualarınızı bekliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Armaan sakın üzülme kuzum.. Yumurta sayısı her ay değişir. Demek ki beraber başlayacağız..Hadi bakalım güzel haberlerde buluşuruz inşallah
Kızlar selam.. Merve ve bebişinden haberler güzel..Prenses iyiymiş çok şükür.. Küçük bir operasyon gerekebilir demişler ama gelip geçici bir durummuş.. Allah'a çok şükür.. Rabbim Mervişime ve prensesine sağlıklı ,uzun ve güzel bir ömür versin inşallah
Beni sorarsanız kapıldım bahtımın rüzgarına gidiyorum durumum varİşim çok yoğun olduğundan bebek konusunu çok düşünemiyorum. Ama tabii boş kaldığımda aklıma geliyor. Allah kısmet ederse önümüzdeki ay uzun protokol ile başlayacağım. Duygularım karışık.. hiçbirşey hissetmiyorum. Tedirginlik hariç Dualarınızı bekliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Armaan sakın üzülme kuzum.. Yumurta sayısı her ay değişir. Demek ki beraber başlayacağız..Hadi bakalım güzel haberlerde buluşuruz inşallah
mervecim gözünaydın canım,bebeğine kavuşmuşsun,tebrik ederim
artık kimseler yazmıyorhepimiz benzer ruh halindeyiz sanırım..
inci seni tebrik ettim mi bilmiyorum canım gözün aydın tekrar,senin de sağlıkla kucağına aldığın günleri göreceğiz inşallah,bulantılar ne alemde?
diğer arkadaşlar umarım herkes iyidir
ElhamduLillah. Merve kadar hisslerim güçlü olmasa da minik kuzunun iyi olduğundan emindim. RAbbim var olan küçük sorunlarına en kısa zamanda şifa versin. Amin. Hepsi düzelir. Merve gibi bir annesi olduktan sonra, bilincine varıncaya kadar inşeAllah hiç bir sorunu kalmaz. Allah yardımcınız olsun Merveeeeeeeeee
Güzel Akasyam, sen de kendi duygularına hiç aldırma. Zaten çokta yoğunmuşsun, bu iyi bir şey, çok stresse girmezsin. Ben ilk tedavimde sanki uçucaktım da kanatlarım yoktu (eşim, hastanede gözüm hep sana bakıyordu, sanki uçuyordun diyor). Tedaviler neqatifle sonuçlanınca doğal olarak kanatlarım da yolundu ve yok oldu. En son hastane gidişlerimde her zaman uçarak gittiğim hastanede her şey sıradandı ve hiç heyecan, sevinç yoktu. Sadece gidiyordum, ayaklarımı sürüyerek. Ancak sonuç elhamduLillah güzel oldu.
İnşeAllah senin bu tedavinin sonu sağlıklı bebekli olur. İnsanın ağzı yanınca sevinmekten korkar oluyor.
Merve den güzel haberler gelmiş hadi hayırlısı.Akasya daha önce kısa protokol mu uygulandı sana ?
trkuazcım sağol. Sen ne durumdasın?
armaan inciri fazla tüketme. Prolaktini yükseltiyor.
Erva sarılık olmuş, anne sütüyle kısa zamanda geçecek inş. Kemik eğriliği için de doktor 3.ayını doldurmasını bekleyelim demiş.
Benim bulantılar tam gaz devam. Kusmalar da başladıKolumu oynatacak halim yok desem yeridir. Jel kullanırken bile öğürüyorum yok böyle bir şey. İnş. uzun sürmez, güçten düştüm bayağı
İncicim Allah yardımcın olaun canım en fazla 3 ay sürer diyorlar bulantılar için ama en kısa sürede geçer inşallah seninki, yardım edecek birileri var mı evde hersey kokuyordur şimdi sana...
İncir uyarısı için de sağol canım kaptırmıstım kendimi valla , ne yapacağımı da şaşırmış durumdayım , salayım çayıra mevlam kayıra artık :)
trkuazcım sağol. Sen ne durumdasın?
armaan inciri fazla tüketme. Prolaktini yükseltiyor.
Erva sarılık olmuş, anne sütüyle kısa zamanda geçecek inş. Kemik eğriliği için de doktor 3.ayını doldurmasını bekleyelim demiş.
Benim bulantılar tam gaz devam. Kusmalar da başladıKolumu oynatacak halim yok desem yeridir. Jel kullanırken bile öğürüyorum yok böyle bir şey. İnş. uzun sürmez, güçten düştüm bayağı
İskorpit sen de mi başladın :))
İğnelerin hepsi göbekten canım minicikler zaten korkma. Sadece opu sonrası progestan iğne verirlerse o kalçadan, onu dışarıda yaptıracaksın.
Kalkarsın Allah'ın izniyle.
Bende de var homozigot sadece folik asit kullanıyorum, doğuma kadar kullanacakmışım.
Başka soru :)
ahh bubuşşş bende senın gibi eşimin gönlünü bekledim 2 ay.. bu adamlar bazen bizi çileden çıkartmak için kafalarından plan filan yapıyorlar sanırım... bu kadar bebek hasretıyle yanıp tutustugumuzudamı gormuyorki...!incii cnm kendine iyi bak tatlım bulantılardan dolayı beslenmende sekteye ugramasın.
kötü bi durum ama anlamı çok güzelll insanın olsunda bulanayım diyesi geliyor. sağlıkla büyüsün kuzucuk
ben hala beklemedeyim. adetim zamanında oldu şükür. eşimin keyfini bekliyorum şimdide.
neymiş bu sefer de onu dinleyecekmişim. hissedecekmiş öyle yaptıracakmısım. :))
işte böyle hayırlısı hakkımızda..allaha emanet ol çok öpüyorummm..
ervamızada geçmiş olsun kısa zamanda geçer inş. herkese selamlar :)))
Slm kızlar! ilk kez yazıyorum.3 negatif aşılama deneyimim sonucu gen testi yatırdım.9.kromozomda inversiyon çıktı.eşimin sonucu normal geldi.19 yumurtam toplandı.16 tanesi döllendi ve pgt ye gitti.4 tanesi normal çıktı.2 tane blast 9 gün önce transfer edildi.2 tanesi donduruldu.şimdi beklemedeyim.az kaldı.sevgilerrr.sorularınız olursa cevaplarım
iyi dileklerin için sağol iskorpitciğim.sorunun ne bilmiyorum ama tedavin basladığında artık hep alttan muayene olacaksın.adetinin 2,3 yada 4.günü alttan yumartalarına bakılacak ve ilaç dozun ayarlanacak bu ilacı (puregon yada gonal-f)göbeğinden doktorunun verdiği dozda vuracaksın.çok kolay oluyo ucu çok ince ve kısacık bi iğne.ve ara ara yumurtanın nasıl cevap verdiğine bakılacak.alttan:) tabiki.yumurtalar yeterli büyüklüğe gelince 17mm yi geçmesi gerekiyor yumurtaların toplanacak.benim genel anestezi ile toplandı.uyuduğum için öncesinde ve sonrasında hiç bir şey hissetmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?