- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #29.221
Kızlar selam.. Merve ve bebişinden haberler güzel..Prenses iyiymiş çok şükür.. Küçük bir operasyon gerekebilir demişler ama gelip geçici bir durummuş.. Allah'a çok şükür..
Rabbim Mervişime ve prensesine sağlıklı ,uzun ve güzel bir ömür versin inşallah
Beni sorarsanız kapıldım bahtımın rüzgarına gidiyorum durumum varİşim çok yoğun olduğundan bebek konusunu çok düşünemiyorum. Ama tabii boş kaldığımda aklıma geliyor. Allah kısmet ederse önümüzdeki ay uzun protokol ile başlayacağım. Duygularım karışık.. hiçbirşey hissetmiyorum. Tedirginlik hariç
Dualarınızı bekliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Armaan sakın üzülme kuzum.. Yumurta sayısı her ay değişir. Demek ki beraber başlayacağız..Hadi bakalım güzel haberlerde buluşuruz inşallah
![]()
Merve ve minik Erva için çok sevindim bi anne için en ufak bi sorun bile eminim ki çok endişe vericidir ama çok şükür iyileşen şeyler bunlar Erva ya ailesiyle mutlu sağlıklı bi ömür diliyorum ....
Çok sağol Akasyacım o gün resman bir üzüntü krizi yasadım ama yapıcak bişi yok incir falan aldım şimdi toparlamaya çalışıyorum haziran sonuna doğru hersey düzelir umarım beraber başlayabilmek beni çok mutlu edicek