Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar selam.. Merve ve bebişinden haberler güzel.. :16: Prenses iyiymiş çok şükür.. Küçük bir operasyon gerekebilir demişler ama gelip geçici bir durummuş.. Allah'a çok şükür.. :nazar::nazar: Rabbim Mervişime ve prensesine sağlıklı ,uzun ve güzel bir ömür versin inşallah :16:

Beni sorarsanız kapıldım bahtımın rüzgarına gidiyorum durumum var :1: İşim çok yoğun olduğundan bebek konusunu çok düşünemiyorum. Ama tabii boş kaldığımda aklıma geliyor. Allah kısmet ederse önümüzdeki ay uzun protokol ile başlayacağım. Duygularım karışık.. hiçbirşey hissetmiyorum. Tedirginlik hariç :31: Dualarınızı bekliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Armaan sakın üzülme kuzum.. Yumurta sayısı her ay değişir. Demek ki beraber başlayacağız.. :46: Hadi bakalım güzel haberlerde buluşuruz inşallah :38:

Merve ve minik Erva için çok sevindim bi anne için en ufak bi sorun bile eminim ki çok endişe vericidir ama çok şükür iyileşen şeyler bunlar Erva ya ailesiyle mutlu sağlıklı bi ömür diliyorum ....

Çok sağol Akasyacım o gün resman bir üzüntü krizi yasadım ama yapıcak bişi yok incir falan aldım şimdi toparlamaya çalışıyorum haziran sonuna doğru hersey düzelir umarım beraber başlayabilmek beni çok mutlu edicek

gözünaydın merveciğim. hiç üzme kendini. allah dermansız dert vermesin. dil bağı halamın torununda vardı. 2 hafta önce kestirdiler. o zaten hiç sorun yaratmıyor. ayağı içinde tedavisinin olması çok iyi.

çok tebrik ediyorum seni cici anne.

Merve geçmişler olsun...
Gözünaydın bebeğin dünyayı gözlerini açmış maşallah:nazar:, tebrikler...
bebeğine rabbim şifasından versin inşallah üzülme...üzülmeki sütün azalmasın...inşallah çabucak iyileşir...

Kızlar selam.. Merve ve bebişinden haberler güzel.. :16: Prenses iyiymiş çok şükür.. Küçük bir operasyon gerekebilir demişler ama gelip geçici bir durummuş.. Allah'a çok şükür.. :nazar::nazar: Rabbim Mervişime ve prensesine sağlıklı ,uzun ve güzel bir ömür versin inşallah :16:

Beni sorarsanız kapıldım bahtımın rüzgarına gidiyorum durumum var :1: İşim çok yoğun olduğundan bebek konusunu çok düşünemiyorum. Ama tabii boş kaldığımda aklıma geliyor. Allah kısmet ederse önümüzdeki ay uzun protokol ile başlayacağım. Duygularım karışık.. hiçbirşey hissetmiyorum. Tedirginlik hariç :31: Dualarınızı bekliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Armaan sakın üzülme kuzum.. Yumurta sayısı her ay değişir. Demek ki beraber başlayacağız.. :46: Hadi bakalım güzel haberlerde buluşuruz inşallah :38:

ElhamduLillah. Merve kadar hisslerim güçlü olmasa da minik kuzunun iyi olduğundan emindim. RAbbim var olan küçük sorunlarına en kısa zamanda şifa versin. Amin. Hepsi düzelir. Merve gibi bir annesi olduktan sonra, bilincine varıncaya kadar inşeAllah hiç bir sorunu kalmaz. Allah yardımcınız olsun Merveeeeeeeeee :16::16::16::16::16:

Güzel Akasyam, sen de kendi duygularına hiç aldırma. Zaten çokta yoğunmuşsun, bu iyi bir şey, çok stresse girmezsin. Ben ilk tedavimde sanki uçucaktım da kanatlarım yoktu (eşim, hastanede gözüm hep sana bakıyordu, sanki uçuyordun diyor). Tedaviler neqatifle sonuçlanınca doğal olarak kanatlarım da yolundu ve yok oldu. En son hastane gidişlerimde her zaman uçarak gittiğim hastanede her şey sıradandı ve hiç heyecan, sevinç yoktu. Sadece gidiyordum, ayaklarımı sürüyerek. Ancak sonuç elhamduLillah güzel oldu.

İnşeAllah senin bu tedavinin sonu sağlıklı bebekli olur. İnsanın ağzı yanınca sevinmekten korkar oluyor.

mervecim gözünaydın canım,bebeğine kavuşmuşsun,tebrik ederim

artık kimseler yazmıyor:( hepimiz benzer ruh halindeyiz sanırım..

inci seni tebrik ettim mi bilmiyorum canım gözün aydın tekrar,senin de sağlıkla kucağına aldığın günleri göreceğiz inşallah,bulantılar ne alemde?

diğer arkadaşlar umarım herkes iyidir

mervecim gözünaydın canım,bebeğine kavuşmuşsun,tebrik ederim

artık kimseler yazmıyor:( hepimiz benzer ruh halindeyiz sanırım..

inci seni tebrik ettim mi bilmiyorum canım gözün aydın tekrar,senin de sağlıkla kucağına aldığın günleri göreceğiz inşallah,bulantılar ne alemde?

diğer arkadaşlar umarım herkes iyidir

Canım sen ne alemdesin ? Yaza düşünüyor musun tedavi ? :26:

Merve den güzel haberler gelmiş hadi hayırlısı.Akasya daha önce kısa protokol mu uygulandı sana ?

ElhamduLillah. Merve kadar hisslerim güçlü olmasa da minik kuzunun iyi olduğundan emindim. RAbbim var olan küçük sorunlarına en kısa zamanda şifa versin. Amin. Hepsi düzelir. Merve gibi bir annesi olduktan sonra, bilincine varıncaya kadar inşeAllah hiç bir sorunu kalmaz. Allah yardımcınız olsun Merveeeeeeeeee :16::16::16::16::16:

Güzel Akasyam, sen de kendi duygularına hiç aldırma. Zaten çokta yoğunmuşsun, bu iyi bir şey, çok stresse girmezsin. Ben ilk tedavimde sanki uçucaktım da kanatlarım yoktu (eşim, hastanede gözüm hep sana bakıyordu, sanki uçuyordun diyor). Tedaviler neqatifle sonuçlanınca doğal olarak kanatlarım da yolundu ve yok oldu. En son hastane gidişlerimde her zaman uçarak gittiğim hastanede her şey sıradandı ve hiç heyecan, sevinç yoktu. Sadece gidiyordum, ayaklarımı sürüyerek. Ancak sonuç elhamduLillah güzel oldu.

İnşeAllah senin bu tedavinin sonu sağlıklı bebekli olur. İnsanın ağzı yanınca sevinmekten korkar oluyor.

'Duygularına aldırma' iyi geldi şuan bana gerçekten

annelik duygusunu tadan-tatmanın arefesinde olan-yada çabalayan arkdaşlar bizde yakında pgt yapmayı düşünüyoruz.arkadaşlar yakın zamanda tedavi olmuş olanlar-şu an olanlar yada tedavi sürecine girecek olanlar gittikleri tedavi merkezlerini,ücretlerini,doktorlarını,memnuniyet durumlarını ve gen-kromozom vb. rahatsızlık durumlarını rica etsek yazsalar bizlerde ona göre biraz bilgilensek.

oooo süpeerrr haberlerr bunlarrrr,Akasyaamm :16::16::16::16: Ervamız iyi olacak :nazar::nazar::nazar::nazar: :16:

umutsuz olmayın ,,,kötüyü çağırmayın kızcelerrr :16: ben aksini düşünmek dahi istemiyorum :52:sümeyyenin dediği gibi ben şuan uçuyorum aslında :10::10::10:umarım burnumun üstüne filan çakılmam ,tedavinin sonucu olumlu biter ..bitsinnn insalllhhh :25::25::25::nazar:

dengem bozuldu vallahiii 1 haftam toz pembe geçerken diğer hafta kasvetli ,ağlamaklı oluyor...bi diğer hafta sinir küpü çatacak yer arıyorum.. vs zaman yaklaştıkça strese giriyorum farkında olmadan belki ama vucut sinyal verıyor işte.:35::35:. yinede şükür panik atağım tutmadı henüz :27::1::1::34:

kafamda milyon tane soru var mesela... tedavi süresi nasıl işlicek..hangi ilaçları kullanıcam..hepside iğnemi olucak (o iğneyi kendime nasıl vurucam bilmiyorum :18:) + bende kan pıhtılaşması var homozigot (taşıcıyı değil sahibiyim yani)olarak bunun içinde ne tür ilaçlar kullanıcam ? yememen gereken yiyecekler olacakmı acaba? vsvs..
bir stresimde eşim yanımda olmayacak :14::14: tek başıma altından kalkabilecekmiyim bilmiyorum :5: bazen çok güçsüz hissediyorum kendimi bazen de bi deli cesareti geliyorki sormayın :52::52::52: yaparım...ederimm..onlar korksun benden diyeee :52::52::9::9::9::9:

kısaca dengem şaştı ayollll :ssz::41:

humeyratenbek hoşgeldın canım.. tedavi kararnız hayırlı olsun sımdıden.. istanbuldasın sanırım (profiline gırdımde :34: )

ben izmirdeyim ve ege üniv tıp fak hasta.yaptırıcam.. bende 47xxx mozaiklik var + homozigot olarakta kanımda pıhtılşama var..dr.düşen bebeklerimin (erkek)cinsiyet anomalisinden olabilecegını soyledi.. fiyatıda 8.500 tl civarı bişey işte.

trkuazcım sağol. Sen ne durumdasın?

armaan inciri fazla tüketme. Prolaktini yükseltiyor.

Erva sarılık olmuş, anne sütüyle kısa zamanda geçecek inş. Kemik eğriliği için de doktor 3.ayını doldurmasını bekleyelim demiş.

Benim bulantılar tam gaz devam. Kusmalar da başladı :( Kolumu oynatacak halim yok desem yeridir. Jel kullanırken bile öğürüyorum yok böyle bir şey. İnş. uzun sürmez, güçten düştüm bayağı :(

Erva sarılık olmuş, anne sütüyle kısa zamanda geçecek inş. Kemik eğriliği için de doktor 3.ayını doldurmasını bekleyelim demiş.

Benim bulantılar tam gaz devam. Kusmalar da başladı :( Kolumu oynatacak halim yok desem yeridir. Jel kullanırken bile öğürüyorum yok böyle bir şey. İnş. uzun sürmez, güçten düştüm bayağı :(

İncicim Allah yardımcın olaun canım en fazla 3 ay sürer diyorlar bulantılar için ama en kısa sürede geçer inşallah seninki, yardım edecek birileri var mı evde hersey kokuyordur şimdi sana...

İncir uyarısı için de sağol canım kaptırmıstım kendimi valla , ne yapacağımı da şaşırmış durumdayım , salayım çayıra mevlam kayıra artık :)

İncicim Allah yardımcın olaun canım en fazla 3 ay sürer diyorlar bulantılar için ama en kısa sürede geçer inşallah seninki, yardım edecek birileri var mı evde hersey kokuyordur şimdi sana...

İncir uyarısı için de sağol canım kaptırmıstım kendimi valla , ne yapacağımı da şaşırmış durumdayım , salayım çayıra mevlam kayıra artık :)

Sağol canım. Evet herşey kokuyor çok kötü bir şey :( Dün afedersin mutfaktan lavaboya zor koştum. O mutfak koktu ya bir kere korka korka giriyorum artık.
Annem yakınımda ama o da çalışıyor. Kadın elinden geleni yapıyor. Büyük yük eşimde. Allah razı olsun evi çekip çeviriyor.

Ye ama çok yeme :)

İskorpit sen de mi başladın :))

İğnelerin hepsi göbekten canım minicikler zaten korkma. Sadece opu sonrası progestan iğne verirlerse o kalçadan, onu dışarıda yaptıracaksın.
Kalkarsın Allah'ın izniyle.
Bende de var homozigot sadece folik asit kullanıyorum, doğuma kadar kullanacakmışım.
Başka soru :)

incii cnm kendine iyi bak tatlım bulantılardan dolayı beslenmende sekteye ugramasın.
kötü bi durum ama anlamı çok güzelll insanın olsunda bulanayım diyesi geliyor. sağlıkla büyüsün kuzucuk :D
ben hala beklemedeyim. adetim zamanında oldu şükür. eşimin keyfini bekliyorum şimdide.
neymiş bu sefer de onu dinleyecekmişim. hissedecekmiş öyle yaptıracakmısım. :))
işte böyle hayırlısı hakkımızda..allaha emanet ol çok öpüyorummm..

ervamızada geçmiş olsun kısa zamanda geçer inş. herkese selamlar :)))

Slm kızlar! ilk kez yazıyorum.3 negatif aşılama deneyimim sonucu gen testi yatırdım.9.kromozomda inversiyon çıktı.eşimin sonucu normal geldi.19 yumurtam toplandı.16 tanesi döllendi ve pgt ye gitti.4 tanesi normal çıktı.2 tane blast 9 gün önce transfer edildi.2 tanesi donduruldu.şimdi beklemedeyim.az kaldı.sevgilerrr.sorularınız olursa cevaplarım

İskorpit sen de mi başladın :))

İğnelerin hepsi göbekten canım minicikler zaten korkma. Sadece opu sonrası progestan iğne verirlerse o kalçadan, onu dışarıda yaptıracaksın.
Kalkarsın Allah'ın izniyle.
Bende de var homozigot sadece folik asit kullanıyorum, doğuma kadar kullanacakmışım.
Başka soru :)

incimm canım çok sağoll.. stresten gec yada erken gelmezde adetim 5 haziranda olucam .insallah 1 hafta sonrada tedaviye başlanacak canım :31::31:
iğne konusunda sana güveniyom ozaman..normalde bende ara sıra batıklar oluyor ve iğneyle çıkartmak zorunda kalıyordum :34: ama vurulacam iğneleri daha derine batıracagım için korkuyorum açıkcası..umarım çok canım yanmazzz :25:op sonrası vurulucam iğneyı sağlık ocagında yaptırcam sanırımda öküzler 4 kere gittim daha kaydımı yapmamışlarr... sağlık bakanlığına şikayet edicem en sonunda o olacak :47::47: 3 defa kendım gittim 1 kezde eşimle gittim..yapcaz diyiyorlar yapmıyorlarr sinirlerr yaaa :41::41: olmazsa özel hastanede vurdurum bende napıyım :24:
bi sorum daha var :17: tedavı için ilk gitiğimde alttan bakacaklarmı? yani bundan sonra hep alttan mı bakacaklar ymurtalar için falan..gobekten ultrason yapmuyorlarmı??

bulantın iyidir kısss..bebiş kendine yer yapıoo habire annesi.. ama çok halsiz kalırsan serum al canım benım.. :16:
incii cnm kendine iyi bak tatlım bulantılardan dolayı beslenmende sekteye ugramasın.
kötü bi durum ama anlamı çok güzelll insanın olsunda bulanayım diyesi geliyor. sağlıkla büyüsün kuzucuk :D
ben hala beklemedeyim. adetim zamanında oldu şükür. eşimin keyfini bekliyorum şimdide.
neymiş bu sefer de onu dinleyecekmişim. hissedecekmiş öyle yaptıracakmısım. :))
işte böyle hayırlısı hakkımızda..allaha emanet ol çok öpüyorummm..

ervamızada geçmiş olsun kısa zamanda geçer inş. herkese selamlar :)))
ahh bubuşşş bende senın gibi eşimin gönlünü bekledim 2 ay.. bu adamlar bazen bizi çileden çıkartmak için kafalarından plan filan yapıyorlar sanırım... bu kadar bebek hasretıyle yanıp tutustugumuzudamı gormuyorki...!
2 ay beyfendının keyfını bekledik...sonrada benım 1 diğer ayda ben istemedim sabrım filan kalmadı kavgalarımız oldu resti öçektim istemıom diye ..ettimi 3ay boşu boşuna gecennn... gecen ayda hastaneden aracaklar diye beklerken adetım gectı(oldu 4ay boşa gecen zaman) kaldıkmı hazirana .. neyse vardır herseyde bı hayır dıyorum.. geç olsunda güç olmasın canım...oyuzden canını sıkma.. Rabbim hepimiz için hayırlısını versın canım :16:

Slm kızlar! ilk kez yazıyorum.3 negatif aşılama deneyimim sonucu gen testi yatırdım.9.kromozomda inversiyon çıktı.eşimin sonucu normal geldi.19 yumurtam toplandı.16 tanesi döllendi ve pgt ye gitti.4 tanesi normal çıktı.2 tane blast 9 gün önce transfer edildi.2 tanesi donduruldu.şimdi beklemedeyim.az kaldı.sevgilerrr.sorularınız olursa cevaplarım

hoşgeldın canım... transferın hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin insallahh..hayırlı haberlerlerini bekliyorr olcaz burda :16::49::nazar::nazar:

ben bi başlayayaım tedaviye çoookkk sorum olacak kesin :52::52::52::1:

iyi dileklerin için sağol iskorpitciğim.sorunun ne bilmiyorum ama tedavin basladığında artık hep alttan muayene olacaksın.adetinin 2,3 yada 4.günü alttan yumartalarına bakılacak ve ilaç dozun ayarlanacak bu ilacı (puregon yada gonal-f)göbeğinden doktorunun verdiği dozda vuracaksın.çok kolay oluyo ucu çok ince ve kısacık bi iğne.ve ara ara yumurtanın nasıl cevap verdiğine bakılacak.alttan:) tabiki.yumurtalar yeterli büyüklüğe gelince 17mm yi geçmesi gerekiyor yumurtaların toplanacak.benim genel anestezi ile toplandı.uyuduğum için öncesinde ve sonrasında hiç bir şey hissetmedim.

iyi dileklerin için sağol iskorpitciğim.sorunun ne bilmiyorum ama tedavin basladığında artık hep alttan muayene olacaksın.adetinin 2,3 yada 4.günü alttan yumartalarına bakılacak ve ilaç dozun ayarlanacak bu ilacı (puregon yada gonal-f)göbeğinden doktorunun verdiği dozda vuracaksın.çok kolay oluyo ucu çok ince ve kısacık bi iğne.ve ara ara yumurtanın nasıl cevap verdiğine bakılacak.alttan:) tabiki.yumurtalar yeterli büyüklüğe gelince 17mm yi geçmesi gerekiyor yumurtaların toplanacak.benim genel anestezi ile toplandı.uyuduğum için öncesinde ve sonrasında hiç bir şey hissetmedim.

benım kromozom sayım 47xxx mozaik canım daha önce düşüklerim oldu doktor büyük ihtimal cinsiyet anomalisi oldugunu soyledi (genetıkcı) .. son dusugumde bebege yapılan incelemede doktorun elinde acıkcası bende tam olarak neyim var bilmiyorum..beni bilgilendirmediler cunku. eşimde herhangi bi problem yok..

bende işte kendımce bişiler yapıyorum.. günde 1 tane incir yiyiyorum ;) yumurtalarım kaliteli ve çok olsun dıye umarım faydasını gorürüm..ananas yıyorum bebiş tutunmada zorluk çekmesın dıye.. :34::25::25: 4 fındık,2 ceviz felan yıyorum..omega3 bakımından zengın olan semiz otunu çok tüketmeye çalışıyorum... süt ve süt ürünleri ,balık-baklıyatta yıyorum :56::56:

bunca yaptığım ön hazırlığın faydasını görürüm umarım :16:folik asitimide içiyorum(4 aydan beri)

anladım canım çookk sağolll :16::16:

bişi daha sorayım.. yumurta geliştirici iğnelerle birlikte incirde yesem bişi olurmu? fazla gelirmi vucuduma yoksa bişi olmazmı?

Back
X