- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #29.241
benım kromozom sayım 47xxx mozaik canım daha önce düşüklerim oldu doktor büyük ihtimal cinsiyet anomalisi oldugunu soyledi (genetıkcı) .. son dusugumde bebege yapılan incelemede doktorun elinde acıkcası bende tam olarak neyim var bilmiyorum..beni bilgilendirmediler cunku. eşimde herhangi bi problem yok..
bende işte kendımce bişiler yapıyorum.. günde 1 tane incir yiyiyorumyumurtalarım kaliteli ve çok olsun dıye umarım faydasını gorürüm..ananas yıyorum bebiş tutunmada zorluk çekmesın dıye..
4 fındık,2 ceviz felan yıyorum..omega3 bakımından zengın olan semiz otunu çok tüketmeye çalışıyorum... süt ve süt ürünleri ,balık-baklıyatta yıyorum
bunca yaptığım ön hazırlığın faydasını görürüm umarımfolik asitimide içiyorum(4 aydan beri)
anladım canım çookk sağolll
bişi daha sorayım.. yumurta geliştirici iğnelerle birlikte incirde yesem bişi olurmu? fazla gelirmi vucuduma yoksa bişi olmazmı?
doktorum bana günde 1 kaç tane incir yiyebileceğimi söylemişti.rahime iyi geldigini yumurtaların kaliteli olacağını söylemişti.ama zaten tüp bebekte aşılamaya göre çok daha yüksek dozda ilaç kullanılıyor ben 7 gün kullandım.çok çabuk gelişiyor yumurtalar.