Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

benım kromozom sayım 47xxx mozaik canım daha önce düşüklerim oldu doktor büyük ihtimal cinsiyet anomalisi oldugunu soyledi (genetıkcı) .. son dusugumde bebege yapılan incelemede doktorun elinde acıkcası bende tam olarak neyim var bilmiyorum..beni bilgilendirmediler cunku. eşimde herhangi bi problem yok..

bende işte kendımce bişiler yapıyorum.. günde 1 tane incir yiyiyorum ;) yumurtalarım kaliteli ve çok olsun dıye umarım faydasını gorürüm..ananas yıyorum bebiş tutunmada zorluk çekmesın dıye.. :34::25::25: 4 fındık,2 ceviz felan yıyorum..omega3 bakımından zengın olan semiz otunu çok tüketmeye çalışıyorum... süt ve süt ürünleri ,balık-baklıyatta yıyorum :56::56:

bunca yaptığım ön hazırlığın faydasını görürüm umarım :16:folik asitimide içiyorum(4 aydan beri)

anladım canım çookk sağolll :16::16:

bişi daha sorayım.. yumurta geliştirici iğnelerle birlikte incirde yesem bişi olurmu? fazla gelirmi vucuduma yoksa bişi olmazmı?

doktorum bana günde 1 kaç tane incir yiyebileceğimi söylemişti.rahime iyi geldigini yumurtaların kaliteli olacağını söylemişti.ama zaten tüp bebekte aşılamaya göre çok daha yüksek dozda ilaç kullanılıyor ben 7 gün kullandım.çok çabuk gelişiyor yumurtalar.

doktorum bana günde 1 kaç tane incir yiyebileceğimi söylemişti.rahime iyi geldigini yumurtaların kaliteli olacağını söylemişti.ama zaten tüp bebekte aşılamaya göre çok daha yüksek dozda ilaç kullanılıyor ben 7 gün kullandım.çok çabuk gelişiyor yumurtalar.

canım tekrar teşekkürlerrr..Allah senden razı olsun :16::16::16::16: incir yemeye devam o zaman :34: haklısın aslında ama insan istiyorki garantı olsun hem çok hemde kaliteli olsun :34::31::31::31:

Slm kızlar! ilk kez yazıyorum.3 negatif aşılama deneyimim sonucu gen testi yatırdım.9.kromozomda inversiyon çıktı.eşimin sonucu normal geldi.19 yumurtam toplandı.16 tanesi döllendi ve pgt ye gitti.4 tanesi normal çıktı.2 tane blast 9 gün önce transfer edildi.2 tanesi donduruldu.şimdi beklemedeyim.az kaldı.sevgilerrr.sorularınız olursa cevaplarım

Hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlarını da alırız, çok sanslıymıssın bana asılamalardan donra 4 kez ivf yapıldıktan donra pgt yapıldı doktorunun önerisimiydi kromozom analizi yoksa senin kararın mı

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba,

mervenin haberini aldım. çok şükür kucağına almışsın mervem. arkadaşların da dediği gibi çaresi olan birşeymiş Allahın izni ile düzelir. sen şimdi kendini çok üzmemeye çalış sütün kesilmesin. seninle aynı zamanda başlamıştık tüp bebek tedavisine, dün sen bebişini kucağına aldın çok şükür, ben de dün 2. deneme için ilaçlarıma başladım. hayırlısı inş. her ikimizin de sınavı devamediyor. sadece sen 1 level yükseldin, ben aynı basamakta devam ediyorum. sınav hayatın her anında var. inş bu sınavı başarıyla geçenlerden oluruz.

tedavide olan arkadaşlardan opusu olan bir arkadaşımız var. 5 embriyon olmuş hayırlısı olsun.inş pgt den sağlıklı olan bulunur. haberlerini yaz merak ediyorum. sen hangi hastanede yaptırıyordun? ben de pgt yaptıracağım inş.

başka kimler var şu an tedavide?

trkuazcım sağol. Sen ne durumdasın?

armaan inciri fazla tüketme. Prolaktini yükseltiyor.

Erva sarılık olmuş, anne sütüyle kısa zamanda geçecek inş. Kemik eğriliği için de doktor 3.ayını doldurmasını bekleyelim demiş.

Benim bulantılar tam gaz devam. Kusmalar da başladı :( Kolumu oynatacak halim yok desem yeridir. Jel kullanırken bile öğürüyorum yok böyle bir şey. İnş. uzun sürmez, güçten düştüm bayağı :(

Su anda eve ciktilar mi ay merve bir gelsede konussak
Kac kilo dogmus acaba ben inaniyorum ki
Minik kuzum herseyi atlatacak cok saglikli olacak

Amannn incimmmm ALLAH yardimcin olsun cok zor
Cok iyi bilirimmm ben suanda camasir yumusaticisi kullanamiyorum esim Almina ya hamileyken parfum almisti hala oylece duruyor ondan da tiksinmistim her hafta elbezi cope atiyordum yani bu cegregi
Ben geceleride aci su kusardim geceli gunduzlu yani
Neyse cok zorlanirsan kendini kotu hissedersen hemen serum taktir birde ne var biliyormusun ben evden disari cikinca iyi oluyordum eve girince evin heryeri kokardi bol bol disari cik temiz hava al suan sana zor geliyor cok halsizsindir ama bir dene bak beni aanliyacaksin

Hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlarını da alırız, çok sanslıymıssın bana asılamalardan donra 4 kez ivf yapıldıktan donra pgt yapıldı doktorunun önerisimiydi kromozom analizi yoksa senin kararın mı

canım sağol iyi dileklerin için.1 ilaçla 2 tanede iğneli aşılamadan sonra doktorum her şeyin mükemmel olduğunu tutmaması için sebep olmadığını söyledi.sebesiz infertilitesin dedi.bende hiç bir şey sebepsiz olmaz gen testi fln yapın dedim.ama ailende bir bozukluk yokmuş dedi.ben ısrarcı davrandım ve sebesiz infertilitenin sebebi ortaya çıktı.sen ne durumdasın ? yeni geldiğim için çok bilmiyorum

canım sağol iyi dileklerin için.1 ilaçla 2 tanede iğneli aşılamadan sonra doktorum her şeyin mükemmel olduğunu tutmaması için sebep olmadığını söyledi.sebesiz infertilitesin dedi.bende hiç bir şey sebepsiz olmaz gen testi fln yapın dedim.ama ailende bir bozukluk yokmuş dedi.ben ısrarcı davrandım ve sebesiz infertilitenin sebebi ortaya çıktı.sen ne durumdasın ? yeni geldiğim için çok bilmiyorum

Ben de 2 asılama 5 ivf gecirdim sonuncu pgt ile yapıldı ve ilk kez hamile kalmıştım ama 2,5 aylıkken gitti bebeğim ocak sonuydu kürtaj oldum ondan beridir yok parca kalmış yok enfeksiyon yok folikül az bekliyorum işte.. bi yanım umut bi yanım küskün... Bizim de sebepsiz inf. Krımozomlarda da bişi çıkmadı ama yine de böyle durumlarda pgt işe yarayabiliyor umarım kader bana da güler... Güzel haberlerle de dolu bu topik inşallah sen de onlardan biri olursun canım

Canım sen ne alemdesin ? Yaza düşünüyor musun tedavi ? :26:

akasya merhaba canım,ben bu ay kulak ameliyatı oldum,evdeyim şimdi

yaza tabii ki düşünüyorum ama nasıl bir korkuyla anlatamam:(

sanırım ramazanda sonra olur,ağustos ayında gibi,şimdi hemen ameliyattan sonra olmaz sanırım

senin uzun protokol olacak ya acaba bende mi bunu istesem akasya ne dersin?öncekilerin hepsi kısaydı...

senin ne zaman başlayacak tedavin?armaan da seninle başlayacak sanırım

inci inşallah bulantıların çabuk geçer,bizde senin yerinde olmak istiyoruz bunu düşün bulantın olunca:)

iskorpit sen de mozaikmişsin benim gibi,oran kaç sende?bende % 4 gibi birşeydi
benim anlamadığım burda pek çok kişi var mozaik herkes kendiliğinden gebe kalabiliyor,bir ben kalamadım,oy oy ne olacak sonum bilmem:(

incii cnm kendine iyi bak tatlım bulantılardan dolayı beslenmende sekteye ugramasın.
kötü bi durum ama anlamı çok güzelll insanın olsunda bulanayım diyesi geliyor. sağlıkla büyüsün kuzucuk :D
ben hala beklemedeyim. adetim zamanında oldu şükür. eşimin keyfini bekliyorum şimdide.
neymiş bu sefer de onu dinleyecekmişim. hissedecekmiş öyle yaptıracakmısım. :))
işte böyle hayırlısı hakkımızda..allaha emanet ol çok öpüyorummm..

ervamızada geçmiş olsun kısa zamanda geçer inş. herkese selamlar :)))

Bubuş hiçbir şey yiyemiyorumki. Yesem de midemde kalmıyor :(
Buantısız bir hamilelik isteyin, ben de sizin gibi diyordum ama çok zormuş :( Bulantı çekilmesine çekiliyor da insan yemek yiyemedi mi çok kötü oluyor.
Erkekler ağırdan almayı severler :) Sen gaz vereceksin :)

Slm kızlar! ilk kez yazıyorum.3 negatif aşılama deneyimim sonucu gen testi yatırdım.9.kromozomda inversiyon çıktı.eşimin sonucu normal geldi.19 yumurtam toplandı.16 tanesi döllendi ve pgt ye gitti.4 tanesi normal çıktı.2 tane blast 9 gün önce transfer edildi.2 tanesi donduruldu.şimdi beklemedeyim.az kaldı.sevgilerrr.sorularınız olursa cevaplarım

Hayırlı haberler alırsın inş.

incimm canım çok sağoll.. stresten gec yada erken gelmezde adetim 5 haziranda olucam .insallah 1 hafta sonrada tedaviye başlanacak canım :31::31:
iğne konusunda sana güveniyom ozaman..normalde bende ara sıra batıklar oluyor ve iğneyle çıkartmak zorunda kalıyordum :34: ama vurulacam iğneleri daha derine batıracagım için korkuyorum açıkcası..umarım çok canım yanmazzz :25:op sonrası vurulucam iğneyı sağlık ocagında yaptırcam sanırımda öküzler 4 kere gittim daha kaydımı yapmamışlarr... sağlık bakanlığına şikayet edicem en sonunda o olacak :47::47: 3 defa kendım gittim 1 kezde eşimle gittim..yapcaz diyiyorlar yapmıyorlarr sinirlerr yaaa :41::41: olmazsa özel hastanede vurdurum bende napıyım :24:
bi sorum daha var :17: tedavı için ilk gitiğimde alttan bakacaklarmı? yani bundan sonra hep alttan mı bakacaklar ymurtalar için falan..gobekten ultrason yapmuyorlarmı??

bulantın iyidir kısss..bebiş kendine yer yapıoo habire annesi.. ama çok halsiz kalırsan serum al canım benım.. :16:

Hadi hayırlısı :) İğne vurunca kanamıyor bile o kadar söyleyeyim :)
Tedavi süresince hep alttan muayene maalesef.

Su anda eve ciktilar mi ay merve bir gelsede konussak
Kac kilo dogmus acaba ben inaniyorum ki
Minik kuzum herseyi atlatacak cok saglikli olacak

Amannn incimmmm ALLAH yardimcin olsun cok zor
Cok iyi bilirimmm ben suanda camasir yumusaticisi kullanamiyorum esim Almina ya hamileyken parfum almisti hala oylece duruyor ondan da tiksinmistim her hafta elbezi cope atiyordum yani bu cegregi
Ben geceleride aci su kusardim geceli gunduzlu yani
Neyse cok zorlanirsan kendini kotu hissedersen hemen serum taktir birde ne var biliyormusun ben evden disari cikinca iyi oluyordum eve girince evin heryeri kokardi bol bol disari cik temiz hava al suan sana zor geliyor cok halsizsindir ama bir dene bak beni aanliyacaksin

Merveyi yarın ararım ben. Büyük ihtimalle hastanededirler.
Ah Özlem sorma :( Umarım çabuk geçer.

sanırım ramazanda sonra olur,ağustos ayında gibi,şimdi hemen ameliyattan sonra olmaz sanırım

senin uzun protokol olacak ya acaba bende mi bunu istesem akasya ne dersin?öncekilerin hepsi kısaydı...

inci inşallah bulantıların çabuk geçer,bizde senin yerinde olmak istiyoruz bunu düşün bulantın olunca:)

benim anlamadığım burda pek çok kişi var mozaik herkes kendiliğinden gebe kalabiliyor,bir ben kalamadım,oy oy ne olacak sonum bilmem:(

Geçmiş olsun trkuazcım.
Bulantı sorun değil be canım en büyük sorun yiyememek ve güçten düşmek. Aman bulantısız bir gebelik isteyin. 3 haftada 3 kilo vermişim, zaten zayıftım iyice çöktüm. Serum yemeye doğru gidiyorum :(

sm kızlar çarşamba günü transferim oldu... 2 tane sağlıklı embriyo dan 2 side transfer edildi.. ALLAH tan hayırlısı artık RABBİM HAYIRLISI NEYSE ONU VERSİN İNŞALLAH

sm kızlar çarşamba günü transferim oldu... 2 tane sağlıklı embriyo dan 2 side transfer edildi.. ALLAH tan hayırlısı artık RABBİM HAYIRLISI NEYSE ONU VERSİN İNŞALLAH

inşallah sıkı sıkı tutunurlar.Allah cümlemize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder.arkadaşlar gittiğiniz tedavi merkezlerini,ücretlerini,doktorlarını,memnuniyet durumlarını ve gen-kromozom vb. rahatsızlık durumlarını rica etsek yazsalar bizlerde ona göre biraz bilgilensek

inşallah sıkı sıkı tutunurlar.Allah cümlemize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder.arkadaşlar gittiğiniz tedavi merkezlerini,ücretlerini,doktorlarını,memnuniyet durumlarını ve gen-kromozom vb. rahatsızlık durumlarını rica etsek yazsalar bizlerde ona göre biraz bilgilensek
topiği baştan sona okursan sorduklarının çoğu yazıyor..

Transferin hayırlı olsun.. Aramıza hoşgeldin :16: Test tarihin ne zaman ?

Canım benim geçen tedavide 12 yumurta görünmesine rağmen 5 tanesi öne çıktı. Diğeri yetişemedi. O yüzden uzun protokol dediler. Ben istemedim yani onlar kendileri öyle karar verdiler. Bence sen Memorial düşünüyorsan bir ön görüşmeye git. İsteyecekleri testler vs bişeyler olabilir. Onlar seni yönlendirirler. Bu arada ameliyat olmuşsun. Çok geçmiş olsun. Önce bizim sağlığımız. Bebek de gelecek inşallah :16:

Kısmetse Armaan da ben de hazirand başlayacağız. Ben bu sabah adet oldum. Daha tam sökülemedi ama bugün 1. gün sayacağım galiba. 20 gün sonra iğnelere başlıyorum. Ama aktif tedavi temmuzun ilk haftası olur. Tabii ki Allah kısmet ederse.. Nasip :31:

Canım bebişlerin sana sımsıkı tutunsunlar inşallah :16: Senin test tarihin ne zaman :26:

Humeyra topiği okursan aradığın tüm bilgiler orada mevcut. :31:

Kızlar ben bu sabah adet oldum. Ama şu an az az geliyor. Bugün 1. gün sayacağım değil mi ? Hemşire öğleden sonra olursa ertesi gün 1. gün demişti. Sabah olduğu için bugün 1 oluyor sanırım :31: Uzun protokolcü hatunlarım bir el atın duruma :1:

Canım benim geçen tedavide 12 yumurta görünmesine rağmen 5 tanesi öne çıktı. Diğeri yetişemedi. O yüzden uzun protokol dediler. Ben istemedim yani onlar kendileri öyle karar verdiler. Bence sen Memorial düşünüyorsan bir ön görüşmeye git. İsteyecekleri testler vs bişeyler olabilir. Onlar seni yönlendirirler. Bu arada ameliyat olmuşsun. Çok geçmiş olsun. Önce bizim sağlığımız. Bebek de gelecek inşallah

teşekkür ederim akasya,ben de bugünlerde memorial ı arayıp randevu alacağım,ikili randevu diye konuşmuştuk,semra hanımdan ve kimden alacağım?cumhur beyden mi yoksa kadın doğum uzmanlarından birinden mi?ona göre arayıp haziran sonuna randevumu alayım

hastaneyi arayıp sorabilirsin akasya için daha rahat eder en azından...

geçmiş olsun canım..kulak zarın mı delikti yanı ne için kulaktan ameliyat oldun sen?
benim oranım %51 canım..baya yuksek yani :( hamile kalabiliyorum ama düşüyo..sağ doğum olmadı..doktorda şanslıymıssın sağ doğum olsa sakat doğar ve yıne ölürdü dedi.. doğsada fazla yaşamıyormuş yani

hadı hayırlı olsun canımmmm.... Allah tamamnıan erdirsin...hayırlı haberlerını beklıyoruuuzzz senınnnn :16:
Kızlar ben bu sabah adet oldum. Ama şu an az az geliyor. Bugün 1. gün sayacağım değil mi ? Hemşire öğleden sonra olursa ertesi gün 1. gün demişti. Sabah olduğu için bugün 1 oluyor sanırım :31: Uzun protokolcü hatunlarım bir el atın duruma :1:

bugun 1.gun sayacaksın canım..zaten 1gun az geliyor sonradan 2.gun felan çoğalıyor....

bak şunuda öğrendığım iyi oldu... demek sabahtan olursa 1 gun kabul edılıyor.. öğleden sonra olursa yarın başlandı kabul edılıor tmm cnm sağol :16::16:

geçmiş olsun canım..kulak zarın mı delikti yanı ne için kulaktan ameliyat oldun sen?
benim oranım %51 canım..baya yuksek yani :( hamile kalabiliyorum ama düşüyo..sağ doğum olmadı..doktorda şanslıymıssın sağ doğum olsa sakat doğar ve yıne ölürdü dedi.. doğsada fazla yaşamıyormuş yani

hadı hayırlı olsun canımmmm.... Allah tamamnıan erdirsin...hayırlı haberlerını beklıyoruuuzzz senınnnn :16:

bugun 1.gun sayacaksın canım..zaten 1gun az geliyor sonradan 2.gun felan çoğalıyor....

bak şunuda öğrendığım iyi oldu... demek sabahtan olursa 1 gun kabul edılıyor.. öğleden sonra olursa yarın başlandı kabul edılıor tmm cnm sağol :16::16:

Evet canım. Hergün birşeyler öğreniyoruz. :9: Hemşire bana öyle demişti. :31:

teşekkür ederim akasya,ben de bugünlerde memorial ı arayıp randevu alacağım,ikili randevu diye konuşmuştuk,semra hanımdan ve kimden alacağım?cumhur beyden mi yoksa kadın doğum uzmanlarından birinden mi?ona göre arayıp haziran sonuna randevumu alayım

hastaneyi arayıp sorabilirsin akasya için daha rahat eder en azından...

Canım ben daha önce Nur Hanım ileydim. Kendisi gerçekten çok iyi bir doktor. Ama o doğum iznine ayrıldı. Giderken iki kişinin ismini vermişti. Ben Mustafa Beyi tercih ettim. Çok da memnun kaldım. Çok profesyonel bir doktor. Aylardır kesilmeyen kanamalarım onun verdiği ilaçla hemen kesildi. O yüzden benim tavsiyem Semra Hanım ve Mustafa Bey'den ortak randevu alman. Cumhur Bey'den randevu almana gerek yok. Kadın doğum ile görüştükten sonra aşağıya genetik bölümüne de inebilirsin. Cumhur Bey hastanede ise görüşür. Ama istersen gitmeden mail at. Durumum bu de. Kadın Doğum ile görüşeceğim. Şu gün geleceğim. Sana söyler zaten. Bana uğra diye.. Hakkında hayırlısı olsun.

binbirgece transferin hayırlı olsun. çok şükür 2 tane sağlıklı embriyon bulunmus. cok sevindim.inş 10 gün sonra hayırlı haberler vermek nasip olur. sevgiler

banada dr. yoğun olduğunda ilk gün kabul edilir demişti akasyam sen bence ilk gününde değilsin gibi halaa az mı :16:

Back
X