Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

geçmiş olsun canım..kulak zarın mı delikti yanı ne için kulaktan ameliyat oldun sen?
benim oranım %51 canım..baya yuksek yani :( hamile kalabiliyorum ama düşüyo..sağ doğum olmadı..doktorda şanslıymıssın sağ doğum olsa sakat doğar ve yıne ölürdü dedi.. doğsada fazla yaşamıyormuş yani

sağol iskorpit,evet kulak zarı ameliyatı oldum,aralık ayında enfeksiyon sonucu delindi,sonra daha da büyüdü,bütün doktorlar ameliyat dedi ben de oldum bakalım:)

iskorpit işte ben kendimi anlayamıyorum,oran 51 diyorsun ama hamile kalabiliyorsun,ben 4 iken koskoca bir sıfır...sen şimdi diyeceksin ki benim durumum daha zor ama inan bende derdim ki en azından kalabiliyorum falan,inan ne düşüneceğimi şaşırdım...

akasya sağol canım söylediklerini dikkate alacağım,olmazsa diyorum ki cumhur bey de mi bana bir karyotip baksa?onda kaç çıkacak acaba?

sağol iskorpit,evet kulak zarı ameliyatı oldum,aralık ayında enfeksiyon sonucu delindi,sonra daha da büyüdü,bütün doktorlar ameliyat dedi ben de oldum bakalım:)

iskorpit işte ben kendimi anlayamıyorum,oran 51 diyorsun ama hamile kalabiliyorsun,ben 4 iken koskoca bir sıfır...sen şimdi diyeceksin ki benim durumum daha zor ama inan bende derdim ki en azından kalabiliyorum falan,inan ne düşüneceğimi şaşırdım...

akasya sağol canım söylediklerini dikkate alacağım,olmazsa diyorum ki cumhur bey de mi bana bir karyotip baksa?onda kaç çıkacak acaba?

trkuaz merhaba,oran 4 de olsa 50 de olsa değişen bişi yok...pgd yapılacaksa farketmezki zaten bakılacak genetiğine...
bende 47 XXX mozaiğim biliyosun...
100 hücre periferik kanda oran yüzde 5.
sonra yine kanda bu sefer fıshle ileri bir teknikle bakıldı oran yüzde 20.
sonra dokular arası mozaizmi saptamak için daha ileri bir teknik olan fibroblast cilt biobsisi kültüründen 200 hücrede bakıldı oran yüzde 10...pgd önerdiler,yapıldı ama olmadı,transfer iptal.
ben merakımdan yaptırdım bunları...bence gerekli değil...(oran kaç çıkarsa çıksın önerecekleri yöntem ya pgd yada doğal olucaktır...)bu cümleyide bana cumhur bey söyledi zaten...
Allahın izniyle doğal geldi bebeğim..şükürler olsun.

Son düzenleme:

canım tekrar geçmiş olsunnn... sormamın nedeni..eşiminde sağ kulak zarı delik(böcek yemiş nasıl olduysa) oda düşünüyodu ameliyat olmayı... şimdi nasılsın ağrın sızın yoktur insallah... duyma problemı ne derece geçti iyileşti? bide bu ameliyatı olanların başı çok ağrıyomuş doğrumuki? hangi hastane ve doktorda yaptırdın ameliyatını? eşimde düşünüyor ve iyi bir doktor olmasını istiyoruz.. sende insallah artık eskısı gibi duyabılırsın canım :16:

canımcımm oranlara takılma nasılsa hepimiz pgt yaptırcass :16: Allah kimseye evlat acısı yasatmasın..çok zor .. çok neşelisin kahkahyala gülerken birden bebeklerim aklıma gelıo ve deli gibi ağlıyorum yanı bende henüz atlamadım üzüntümü tam anlamıyla..hamile kaldığıma sevinemiyorum cunku tamamlayamıyorum :( yeniden yeniden bi üzüntüü yaşamakta insanı yıpratıyor..

bende mesela sadece kromozonum bozuk..başka hiç bieyim yok herseyım sağlıklı..eşimde öyle sağlıklı.. bilmiyorumki sende acaba yada eşinde dna dan başka bi problemınız varmıydı? belkide o engeldir kımbılır?

şunu söyleyeyım benım normal doğum sansım yok.. doktor kesin olarak söyledi yine düşücek dedi..düşmezse sakat olacak ve yine ölecek dedi..yani fazla yaşamayacakmış.. benim oranım yüksek olduğu için belkide böyle dedi bana bilmiyorum...

angel buna örnek aslında normal yolla :nazar::nazar::nazar: Raabbim evladına uzun ömürler versin :nazar::nazar::nazar: bak onun oranıda düşük yani..

birde hiç bi zaman ümidi kaybetmee ama çokta üzerine düşmee kafanı sureklı mesguk etmee... benım gebelıkte sureklı yazıstıgım bi topıkte arkadaslarım hiç ummadıkları bı anda hamile kaldılar...hemde doktorların kesın olmazzz dedikleri bi zamanda...

bi tanesi ameliyat olacaktı troid vardı .. ameliyat sabahı tesadüfen amannn nasılsa olmucak ama içim rahat girerim en aından diye test yaıyor ve hamilee:nazar:
diğer arkadas 3 yıl ugrasıyor denemdıklerı kür,,gitmedikleroı doktor kalmıor ve sadece 1 ay düşünmemiş ve sadece 1 kez ilişki olmus ozaman hamile kalmış :nazar:
başka bi arkadasım eşi kaza gecırmıstı onunda sadece o ay 2 kez ilişki olmus ama eşinin kafası çatlamıstı baya agır kaza geçirmişti yani.. hep koşturmuss agır kaldırmıs vsvs adetı gelmeyınce yok arttıkk dıyerek test yaptı ve hamilee :nazar:

trkuaz merhaba,oran 4 de olsa 50 de olsa değişen bişi yok...pgd yapılacaksa farketmezki zaten bakılacak genetiğine...
bende 47 XXX mozaiğim biliyosun...
100 hücre periferik kanda oran yüzde 5.
sonra yine kanda bu sefer fıshle ileri bir teknikle bakıldı oran yüzde 20.
sonra dokular arası mozaizmi saptamak için daha ileri bir teknik olan fibroblast cilt biobsisi kültüründen 200 hücrede bakıldı oran yüzde 10...pgd önerdiler,yapıldı ama olmadı,transfer iptal.
ben merakımdan yaptırdım bunları...bence gerekli değil...(oran kaç çıkarsa çıksın önerecekleri yöntem ya pgd yada doğal olucaktır...)bu cümleyide bana cumhur bey söyledi zaten...
Allahın izniyle doğal geldi bebeğim..şükürler olsun.

angelciğimm bende senınkisi gibi baktırmadım açıkcası sadece bir karyotip yapıldı 100 üzerinden..şimdi bende merak etmeye başladım:44::26:

maşallah oğluşuna canımcımm :nazar::nazar:
ancak trkuazda bundan korkuyor işte.. yaa pgt olmazsa ben normalde hamile kalamıyorum diyor korkusu bu yüzden...
normal hamile kalabilsem ve pgt negatif olsa ben yine umudum olurdu diyorr ama yanlıs düşüyoorrr :20::20:

öncelikle ne olur bu kadar umtsuz olsa TRKUAZ elbet Rabbiminde bir bildiği var.. sana yukarda örnekler verdım...bu arkadasların hiç ummadıkları bi anda bebekleri oldu:nazar::nazar: darısı bize insallah :16::16:
kafana takma bukadar kötüyü çağırma hayırlı olcak de... iyi şeyler düşün.. aklına kötü olumsuz bişey gelirse Rabbime sığınarak hayırlısı olsun de...

ben şurda dua ederken oruc tutarken hep diyorumki Rabbim hayırlısı ise olsun ..duam bu yani benım.. asla kötü şeyler düşünmek istemiyorum açıkcası...hep iyiye yoruyorum...

bu 3 aylar hürmetine insallah ben ve siz tedaviye başlayacak arkdaşlarım 2014te bebişlerimizi kollarımıza alıcazzz insallahhhh :25:
:nazar:

canım tekrar geçmiş olsunnn... sormamın nedeni..eşiminde sağ kulak zarı delik(böcek yemiş nasıl olduysa) oda düşünüyodu ameliyat olmayı... şimdi nasılsın ağrın sızın yoktur insallah... duyma problemı ne derece geçti iyileşti? bide bu ameliyatı olanların başı çok ağrıyomuş doğrumuki? hangi hastane ve doktorda yaptırdın ameliyatını? eşimde düşünüyor ve iyi bir doktor olmasını istiyoruz.. sende insallah artık eskısı gibi duyabılırsın canım :16:

iskorpit öncelikle ameliyattan başlayım canım,ben sen yazınca hatırladım eşini söylediğini,benim çook ciddi oranda duyma kaybım yoktu zaten ,ben ömür boyu korumak zor gelecek,enfeksiyonlardan korktuğum için oldum,ben sakarya da yaşıyorum canım,burda özel bir hastanede oldum,ama çok şükür rabbime inşallah hep böyle giderse korktuğum gibi bir ameliyat değil..ağrım sızım yok denecek kadar az oldu,hala da öyle..sürekli doktor kontrolündeydim,bir gün durup bir gün doktordaydım,pansumanı kendi yaptı,bir gece kaldım hastanede,eşin de çok korkmasın,ben Allah a sığınıp oldum inan,kışın çok fena ağrılarım olmuştu çünkü,inşallah bir sorun yaşamam,işitme testi önümüzdeki ay yapılacak,sen hangi şehirdesin bu arada?iyice araştırırsan iyi bir doktor bulabilirsiniz diye düşünüyorum:)

kızlar ben 2 kez pgtsiz,2 kez pgt li deneme yaptım zaten olmadı,eşimde hiçbir sorun yok,bende bir de pıhtılaşma çıktı başka bir şey yok,hayır benim kastettiğim angel ve sen hamile kalıp düşükler yaşadınız,angel bebeğine kavuştu ne mutlu,bende ise ne normal yolla
ne kendiliğinden hiç gebelik olmadı ben ona takılıyorum,ki angel la oranlarımız aynıymış bak...
ama umutsuz değilim rabbim ol dedikten sonra herşey olur,demedikten sonra da tedaviyle de olsa olmaz,hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

turkuaz biliyorsun seninle aynıyz ben de hiç doğal kalamadım ama sonra RABBİM nasip etti
sürekli bunu kafana takıp da doğal yoldan neden olmadı deme
bende de olmadı ama sonra oldu ,demekki senin de olabilir bu bir ölçüt değil
zamanı değil sadece demekki öyle düşün
işin incesini düşününce iice sapıtıyor insan
geçen bir şey duydum
kadının biri tüple ikiz hamile kalıyor
sonra 6 ay sonra doğal yoldan ikiz bebeklerine hamile kalıyor düşünebiliyormusunuz
ve ben bu kadını bir avm de gördüm karşılaştım
ikiz kızları yanındaydı diğer ikiz kızları da evdeymiş :)
4 ü de kız ve aralrında sadece 1,5 yaş var diğer ikzlerle ilk olanların :)
yani mucize gibi bir şey bu düşünsene
demekki olacağı varsa oluyor
o yüzden sebepleri çok sorgulama
dua et sabret RABBİM inş. nasip etsin
valla seni görünce damladım hemen bakayım dedim son durum ne :))
geçmiş olsun ameliyatını olmuşsun RABBİM şifa versin inş.

turkuaz biliyorsun seninle aynıyz ben de hiç doğal kalamadım ama sonra RABBİM nasip etti
sürekli bunu kafana takıp da doğal yoldan neden olmadı deme
bende de olmadı ama sonra oldu ,demekki senin de olabilir bu bir ölçüt değil
zamanı değil sadece demekki öyle düşün
işin incesini düşününce iice sapıtıyor insan
geçen bir şey duydum
kadının biri tüple ikiz hamile kalıyor
sonra 6 ay sonra doğal yoldan ikiz bebeklerine hamile kalıyor düşünebiliyormusunuz
ve ben bu kadını bir avm de gördüm karşılaştım
ikiz kızları yanındaydı diğer ikiz kızları da evdeymiş :)
4 ü de kız ve aralrında sadece 1,5 yaş var diğer ikzlerle ilk olanların :)
yani mucize gibi bir şey bu düşünsene
demekki olacağı varsa oluyor
o yüzden sebepleri çok sorgulama
dua et sabret RABBİM inş. nasip etsin
valla seni görünce damladım hemen bakayım dedim son durum ne :))
geçmiş olsun ameliyatını olmuşsun RABBİM şifa versin inş.
delikız teşekkür ediyorum,biliyorum sen de varsın,

öyle tabii çok sorguladığımdan değil aslında kabullendim,herşey nasip:)

iskorpit öncelikle ameliyattan başlayım canım,ben sen yazınca hatırladım eşini söylediğini,benim çook ciddi oranda duyma kaybım yoktu zaten ,ben ömür boyu korumak zor gelecek,enfeksiyonlardan korktuğum için oldum,ben sakarya da yaşıyorum canım,burda özel bir hastanede oldum,ama çok şükür rabbime inşallah hep böyle giderse korktuğum gibi bir ameliyat değil..ağrım sızım yok denecek kadar az oldu,hala da öyle..sürekli doktor kontrolündeydim,bir gün durup bir gün doktordaydım,pansumanı kendi yaptı,bir gece kaldım hastanede,eşin de çok korkmasın,ben Allah a sığınıp oldum inan,kışın çok fena ağrılarım olmuştu çünkü,inşallah bir sorun yaşamam,işitme testi önümüzdeki ay yapılacak,sen hangi şehirdesin bu arada?iyice araştırırsan iyi bir doktor bulabilirsiniz diye düşünüyorum:)

kızlar ben 2 kez pgtsiz,2 kez pgt li deneme yaptım zaten olmadı,eşimde hiçbir sorun yok,bende bir de pıhtılaşma çıktı başka bir şey yok,hayır benim kastettiğim angel ve sen hamile kalıp düşükler yaşadınız,angel bebeğine kavuştu ne mutlu,bende ise ne normal yolla
ne kendiliğinden hiç gebelik olmadı ben ona takılıyorum,ki angel la oranlarımız aynıymış bak...
ama umutsuz değilim rabbim ol dedikten sonra herşey olur,demedikten sonra da tedaviyle de olsa olmaz,hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

anladım canım ben izmirdeyim.. burdaki doktor ve hastaneleri bi arastıralım ozaman.. eşim gectıgımız kış çok düşünmüştü hatta ıstanbulda doktor filanda bulduk ama çok pahalıydı özel olduğu için sanırım.. dediğin gibi bulundugumuz yerdekilere bi bakmak lazım..bide genelde popularitesi yuksek doktorların ücretide pahalı oluo malum..tekrar gecmıs olsun senın haberın bana umut oldu..cunku eşim nerdeyse hiç duymuyor sağ taraf...sol tarafla idare ediyor ,kıyamammm :43::43:tabi banyoda duş alırken filan hep dikkat edıyor etmek zorunda..denize girmeden önceden tıkaçlarını takmak zorunda.. yoksa enfeksıyon kapabilir.. :50::14:

canımmm bitanemmm trkuazcımmm :16::16: sana yukarda örnek verdıydımya arkadaslarımdan :16: hani 3yııl uğrasıp tek seferde hamiş olan varyaaa...doktor ona o ay demişkii senin hiç yumurtan yokki bu ay sen hamiş kalmayı unut demiş bide... ve arkadasım o ay hamile kaldı arkadas ve bizz böleee :53::53::52::nazar::nazar::nazar: yumurta yok ve hamiş kalıyorrr :nazar: bu mucize değilde ne yaniii :16::16:

oyuzden tatlı canını sıkma kuzummm.. delikizinde dediği gibi kafana takma ..çunku insan daha çok strese giriyor biliyorum..

birde lütfen duaların gücüne inan bitanemm... sana ayetel kursiyi çok okumanı tavsiye ederim.. gunluk kendine 313 tane oku yatsıdan sonra sabah ezanına kadar okursan daha tesirli diyorlar :34::16:

ne zaman başlıyorsun tedaviye sen?

önce niyetini dile getir sonra;

170 tane ayetel kursi
3000 ya kafi
3000 ya ğani
3000 ya fettah
3000 ya rezzak

oku canım... bende salı gunu bunu kendime okucam hasta olmadan diye(çarsamba hasta olcam sanırım)

aklıma gelmişken yazayım bir adağın varsa sonra yaparım diyiptee yapmadığın erteleiğin felan...mutlaka onu yerıne getırın eşin yada sen... işleriniz rast gitmesi için gercekten bu verilen sözlerin,adakların yerine getirilmesi gerekiyor.. söz dediğim mesela yarın yasin okucam dedim ama okumadım.. erindim üşendim okuamaya vs.. olmuyormuss.. niyetıne girdiysen bir iş.yada dua yada sure vs mutlaka yapmak gerekiyormuş..

olmadıysa Rabbimin bir bildiği var demekki canım.. bu yolda sabrımız isyana dönüşmesin insallah
:29: sınanma yerimiz burasıymış bizimde işte ne yapalım :34::29::29:

anladım canım ben izmirdeyim.. burdaki doktor ve hastaneleri bi arastıralım ozaman.. eşim gectıgımız kış çok düşünmüştü hatta ıstanbulda doktor filanda bulduk ama çok pahalıydı özel olduğu için sanırım.. dediğin gibi bulundugumuz yerdekilere bi bakmak lazım..bide genelde popularitesi yuksek doktorların ücretide pahalı oluo malum..tekrar gecmıs olsun senın haberın bana umut oldu..cunku eşim nerdeyse hiç duymuyor sağ taraf...sol tarafla idare ediyor ,kıyamammm :43::43:tabi banyoda duş alırken filan hep dikkat edıyor etmek zorunda..denize girmeden önceden tıkaçlarını takmak zorunda.. yoksa enfeksıyon kapabilir.. :50::14:

canımmm bitanemmm trkuazcımmm :16::16: sana yukarda örnek verdıydımya arkadaslarımdan :16: hani 3yııl uğrasıp tek seferde hamiş olan varyaaa...doktor ona o ay demişkii senin hiç yumurtan yokki bu ay sen hamiş kalmayı unut demiş bide... ve arkadasım o ay hamile kaldı arkadas ve bizz böleee :53::53::52::nazar::nazar::nazar: yumurta yok ve hamiş kalıyorrr :nazar: bu mucize değilde ne yaniii :16::16:

oyuzden tatlı canını sıkma kuzummm.. delikizinde dediği gibi kafana takma ..çunku insan daha çok strese giriyor biliyorum..

birde lütfen duaların gücüne inan bitanemm... sana ayetel kursiyi çok okumanı tavsiye ederim.. gunluk kendine 313 tane oku yatsıdan sonra sabah ezanına kadar okursan daha tesirli diyorlar :34::16:

ne zaman başlıyorsun tedaviye sen?

önce niyetini dile getir sonra;

170 tane ayetel kursi
3000 ya kafi
3000 ya ğani
3000 ya fettah
3000 ya rezzak

oku canım... bende salı gunu bunu kendime okucam hasta olmadan diye(çarsamba hasta olcam sanırım)

aklıma gelmişken yazayım bir adağın varsa sonra yaparım diyiptee yapmadığın erteleiğin felan...mutlaka onu yerıne getırın eşin yada sen... işleriniz rast gitmesi için gercekten bu verilen sözlerin,adakların yerine getirilmesi gerekiyor.. söz dediğim mesela yarın yasin okucam dedim ama okumadım.. erindim üşendim okuamaya vs.. olmuyormuss.. niyetıne girdiysen bir iş.yada dua yada sure vs mutlaka yapmak gerekiyormuş..

olmadıysa Rabbimin bir bildiği var demekki canım.. bu yolda sabrımız isyana dönüşmesin insallah
:29: sınanma yerimiz burasıymış bizimde işte ne yapalım :34::29::29:

iskorpit canım ben de sakaryadayım ama ankaralıyım,söemstr tatilinde hacettepe ye gittim doktora,tomografi çekildi,hep ameliyat dendi,ben de ameliyatı ankara da bir prof a olmayı düşündüm,ama sürekli kontrolü var,büyük şehirde gidip gelmek daha zor,ben de burda olmaya karar verdim,mutlaka izmir de de vardır iyi bir doktor,iyice araştırın,sürekli banyoda korumak falan çok zor,ömür boyu böyle uğraşmak zorunda kalmak istemediğim için oldum,eşinde korkmasın olsun,inşallah iyi bir doktor denk gelir,inan enfeksiyonda o ağrıları yaşamak çok daha zor,yaşayan bilir ...

bu arada inan bende duanın gücüne çok inanıyorum,rabbim nasip etmediyse vardır bir hikmeti elbette,sanırım burda yazdıklarımda çok umutsuz bir tablo çiziyorum,aslında öyle biri hiç değilimdir inan,sadece aklıma takılıyor,sizlerle aynı rahatsızlık olunca insan ister istemez kıyaslıyor,ne bileyim öyle işte....

birbirimize de dua edelim canım,rabbim inşallah hepimizin sırayla hamiş haberlerini yazdığı günleri de göstersin burda..ben ameliyat olduğum için sanırım ağustosta başlayacağım hayırlısıyla,malum geçen yıl da ramazan ayı tedaviyle geçti,bu yıl da öyle olsun istemiyorum,okul açılmadan da başlamam lazım:)

bu arada izmir de üniversite hastanesine mi gitmiştin?ben mi öyle hatırlıyorum,devlette 2 deneme hakkın var sağlık güvencesi kapsamında,biliyorsun değil mi?sadece pgt yi karşılamaz,ama tedaviyi karşılar aklında bulunsun:)

kızlar selam!!! 12.gün bhgc değerim 1453 ( istanbulun fethi:)) çok mutluyum çok şükür allaha.doktorum ikiz dedi.bugun 14.gün için kan vrdim sonucu bekliyorum.

genetik sorunum olduğunu duyunca cok üzülmüştüm.hiç umudum kalmamıştı.pgt mi genartta Volkan Baltacı yaptı tavsiye ediyorum.lütfen umudunuzu yitirmeyin kızlar.

kızlar selam!!! 12.gün bhgc değerim 1453 ( istanbulun fethi:)) çok mutluyum çok şükür allaha.doktorum ikiz dedi.bugun 14.gün için kan vrdim sonucu bekliyorum.

genetik sorunum olduğunu duyunca cok üzülmüştüm.hiç umudum kalmamıştı.pgt mi genartta Volkan Baltacı yaptı tavsiye ediyorum.lütfen umudunuzu yitirmeyin kızlar.

Tebrik ederim:emir_bebek::emir_bebek:. Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin. Hayırlı ve sağlıklı bebişlerine rahat bir hamilelik sonucu kovuşmanı dilerim.

Darısı tedavide olan ve tedaviyi bekleyen tüm arkadaşların başına olsun. Amin.

Nerelerdesin? Seni ve minik kuzunla:emir_bebek: hangi duygular içinde olduğunu çok merak ediyorum. Neler yaşadığını, neler hiss ettiğini senin ağzından (yazından) duymayı çok isterim. Rabbim evladını sağlıklı ve hayırlı evlat eylesin. Zaman ve imkan bulunca mutlaka yaz:16::16::16:

tebrik ederim iyi tesadüf ,doktorun kimdi genartta Aysun hanım mı ?

iskorpit canım ben de sakaryadayım ama ankaralıyım,söemstr tatilinde hacettepe ye gittim doktora,tomografi çekildi,hep ameliyat dendi,ben de ameliyatı ankara da bir prof a olmayı düşündüm,ama sürekli kontrolü var,büyük şehirde gidip gelmek daha zor,ben de burda olmaya karar verdim,mutlaka izmir de de vardır iyi bir doktor,iyice araştırın,sürekli banyoda korumak falan çok zor,ömür boyu böyle uğraşmak zorunda kalmak istemediğim için oldum,eşinde korkmasın olsun,inşallah iyi bir doktor denk gelir,inan enfeksiyonda o ağrıları yaşamak çok daha zor,yaşayan bilir ...

bu arada inan bende duanın gücüne çok inanıyorum,rabbim nasip etmediyse vardır bir hikmeti elbette,sanırım burda yazdıklarımda çok umutsuz bir tablo çiziyorum,aslında öyle biri hiç değilimdir inan,sadece aklıma takılıyor,sizlerle aynı rahatsızlık olunca insan ister istemez kıyaslıyor,ne bileyim öyle işte....

birbirimize de dua edelim canım,rabbim inşallah hepimizin sırayla hamiş haberlerini yazdığı günleri de göstersin burda..ben ameliyat olduğum için sanırım ağustosta başlayacağım hayırlısıyla,malum geçen yıl da ramazan ayı tedaviyle geçti,bu yıl da öyle olsun istemiyorum,okul açılmadan da başlamam lazım:)

bu arada izmir de üniversite hastanesine mi gitmiştin?ben mi öyle hatırlıyorum,devlette 2 deneme hakkın var sağlık güvencesi kapsamında,biliyorsun değil mi?sadece pgt yi karşılamaz,ama tedaviyi karşılar aklında bulunsun:)

bende senin yerınde olsam öyle düşünürdüm canım..hak veriyorum sana :29: şeytanında hiç işi gücü yok habire bize vesvese yaptırıp duruyor bizi moralman bozuyor acabalar yüzünden mutlu olamıyoruz zaman zaman :23::23:

7 gun boyunca oruc tuttuğumda tek kendime değil bütün topik adına dua ettim..Rabbim insallah dualarımı kabul eder..

hatta şimdi yazacalarıma katılmayıp kızacaksın bana; adetim ve tedavi günüm yaklaştıkça tamamen hep bana hep bana moduna geçtim ister istemez.. aman adetim gelmeden şu duayıda okuyayım amannn o bitsin şuna başlayayım diye stres yaptım kendi kendi kendime.. sanki kendime okumazsam olmayacakmış gibi olumsuz şeyler olucakmıs gibi hissediyorum.. o yüzden de ne okusam kardır diyorum işte :34:

birbirimize okuyalım kısmına gelince bu topiğe ilk geldiğimde yazdım okuyalım liste tutalım diye? kimseden ses çıkmadı.. hiçbirnizde okusak iyi olur demedinz bende üstelemedim bidaha bidaha... :50: ancak şu zamana kadar ben neler okuyorsam evimde kendime sizlerle de paylaştım sizde okursanız kendinize okuyun en azından dedim.. :34::16: yani en azından böyle faydam olsun diye düşünmüştüm :54:

canım maalesef her ne kadar devlet hastanesıde olsa devlet odemıyor ön sartları bıze uymuyor .. 2 aşılamadan sonra tüp diyor.. ancak ben zaten hamiş kalabiliyorum doktorumda zaman kaybı olur sizin için dedi.. eşimde beklemek istemedi..oyuzden direk pgt li tüp bebege sıramızı almış olduk..

eşim için izmirde bir doktor arastıralım ozaman tekrar sağol canım allah razı olsun senden...:16::16:

masallah suphanallah canımm çok sevindimmmmm..:49::nazar::nazar:. Allah tamamına erdirsin insallahh :16:
darısı bizlereeee :52::52::52:

[ı]bende senin yerınde olsam öyle düşünürdüm canım..hak veriyorum sana :29: şeytanında hiç işi gücü yok habire bize vesvese yaptırıp duruyor bizi moralman bozuyor acabalar yüzünden mutlu olamıyoruz zaman zaman :23::23:

7 gun boyunca oruc tuttuğumda tek kendime değil bütün topik adına dua ettim..rabbim insallah dualarımı kabul eder..

Hatta şimdi yazacalarıma katılmayıp kızacaksın bana; adetim ve tedavi günüm yaklaştıkça tamamen hep bana hep bana moduna geçtim ister istemez.. Aman adetim gelmeden şu duayıda okuyayım amannn o bitsin şuna başlayayım diye stres yaptım kendi kendi kendime.. Sanki kendime okumazsam olmayacakmış gibi olumsuz şeyler olucakmıs gibi hissediyorum.. O yüzden de ne okusam kardır diyorum işte :34:

Birbirimize okuyalım kısmına gelince bu topiğe ilk geldiğimde yazdım okuyalım liste tutalım diye? Kimseden ses çıkmadı.. Hiçbirnizde okusak iyi olur demedinz bende üstelemedim bidaha bidaha... :50: Ancak şu zamana kadar ben neler okuyorsam evimde kendime sizlerle de paylaştım sizde okursanız kendinize okuyun en azından dedim.. :34::16: Yani en azından böyle faydam olsun diye düşünmüştüm :54:

Canım maalesef her ne kadar devlet hastanesıde olsa devlet odemıyor ön sartları bıze uymuyor .. 2 aşılamadan sonra tüp diyor.. Ancak ben zaten hamiş kalabiliyorum doktorumda zaman kaybı olur sizin için dedi.. Eşimde beklemek istemedi..oyuzden direk pgt li tüp bebege sıramızı almış olduk..

Eşim için izmirde bir doktor arastıralım ozaman tekrar sağol canım allah razı olsun senden...:16::16:
[/ı]

[ı]masallah suphanallah canımm çok sevindimmmmm..:49::nazar::nazar:. Allah tamamına erdirsin insallahh :16:
Darısı bizlereeee :52::52::52:
[/ı]

teşekkür ederim canım allah razı olsun.dualarım sizlerle allah en kısa zamanda tüm isteyenlere versin.inşlh

trkuazcım canım arkadaşım :16::16::16:

sana yazdıklarımı bugün bir kez daha okudum ve çok üzüldümmmmm :5::5::5:n e olur kusura bakma.. farkında olmadan seni üzüp kırdım sanırım özür dilerim :25: :50::17: :16:

stresim hat safhada ve bencilliğim olduğu kadar saçmalamam da keza ortada.. birde şu taksim olaylarıda gerdi beni onada ziyadeisyle üzüldüm.. (yakıp yıkmayan gerçekten direniş için orada bulunan halka ve orantısız güç kullanmayan polise )3 gunden beri uyumuyorum (4 saatlık uykuyla idare etmeye calısıyorum ) siyaset yapmak istemiyorum farklı algılanmasın.. kısacası kafam yerinde değilken sert msjlar yazmışım farkında olmadan ...

sadece üzgün olduğumu belirtmek için yazma gereği hissettim..

trkuazcım canım arkadaşım :16::16::16:

sana yazdıklarımı bugün bir kez daha okudum ve çok üzüldümmmmm :5::5::5:n e olur kusura bakma.. farkında olmadan seni üzüp kırdım sanırım özür dilerim :25: :50::17: :16:

stresim hat safhada ve bencilliğim olduğu kadar saçmalamam da keza ortada.. birde şu taksim olaylarıda gerdi beni onada ziyadeisyle üzüldüm.. (yakıp yıkmayan gerçekten direniş için orada bulunan halka ve orantısız güç kullanmayan polise )3 gunden beri uyumuyorum (4 saatlık uykuyla idare etmeye calısıyorum ) siyaset yapmak istemiyorum farklı algılanmasın.. kısacası kafam yerinde değilken sert msjlar yazmışım farkında olmadan ...

sadece üzgün olduğumu belirtmek için yazma gereği hissettim..

iskorpit ben kırılmadım,okuma ile ilgili yazdıklarını kast ediyorsun sanırım canım ama ben zaten sürekli buraya yazamıyorum,malum okuldan fırsat bulamıyorum,bir de çoğumuz aynı moddayız bu aralar,sadece okuyup çıkıyoruz,ben yanlış anlamadım inan,senin öyle yazdığın zaman denk gelmemiştir,diyorum ya geçen yıl burası çok daha aktifti,şimdi herkes bir yerlere dağıldı,o yüzden sessiz kalınmıştır...

yoksa birbirimizi en iyi biz anlarız,ben okuldaki arkadaşlara bende mozaik karyotip varmış desem hiçbiri zerre kadar birşey anlamaz,
onun için ben inanıyorum burdaki herkesin dualarda buluştuğuna...

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun,hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

(bu arada olan olaylar beni de üzüyor inan)

Kandilimiz mübarek, ibadetlerimiz makbul, dualarımız kabul olsun inşaallah kızlar...

Bu gece dualarda buluşalım...

Kızlar günaydın ;

Kandiliniz mübarek olsun. Rabbim evlat hasreti çeken kimseyi boynu bükük bırakmasın. İnşallah hepimiz birgün buraya bebeklerimize sağlıkla kavuştuğumuzu yazarız.. Bu geceyi iyi değerlendirenlerden olalım.. Birbirimize bol bol dua edelim.. Amin

Back
X