- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #29.281
Arkadaslar Merhaba ,
Ben formu disardan takip edenlerdenim.Cok aktif degilim.Ama sormak istedigim aranizda benim gibi bir tanisi olan var mi? Ben de Mozaizm cikti %8.Pgt oneriliyor.kromozom bozuklugu olup Pgt ile hamile kalanlar benle durumlarini paylasabilir mi..
Allah bu Mirac kandilinde tum anne olmak isteyenlerin saglikla bebek sahip olmalarini tez zamanda en hayirli sekilde nasib etsin.
Oncelikle hepinizin kandilini kutlar hayirlara vesile olmasini dilerim
Bir sorum olacak belki bileniniz vardir cok tereddut ediyorom
gectigimiz persembe gunu spiral taktirdim ilk iki gun birsey yoktu yani cumartesiden bugune kanamam var
Bugun kandil oldugu icin kur'an okumak istedim
Ama dogrumu degilmi bilemedim okuyabilirmiyimki acaba
Adet, lohusa kanaması ve cunub olma (cinsel birleşmeden sonra) dışında her bir halde kuran okuya bilirsin. Eğer kanama devam ediyorsa abdest al ve ondan sonra gelen kana aldırma, çünki bu kan necaset deyildir. Namaz kılmak için ise her namazın vakti girdikten sonra abdest alınır.
Kuran ezberden cünup olma dışında her zaman okunur. Yani adetliyken, lohusayken ve ya abdestsizken ezberden okunur. Ancak mushafa dokunularak okunacaksa abdestli olmak gerekiyor.
Ancak cunup iken kuranı ezberden okumak bile doğru değil. Hatta dinlemenin bile doğru olmadığı görüşü var.
Arkadaslar Merhaba ,
Ben formu disardan takip edenlerdenim.Cok aktif degilim.Ama sormak istedigim aranizda benim gibi bir tanisi olan var mi? Ben de Mozaizm cikti %8.Pgt oneriliyor.kromozom bozuklugu olup Pgt ile hamile kalanlar benle durumlarini paylasabilir mi..
Allah bu Mirac kandilinde tum anne olmak isteyenlerin saglikla bebek sahip olmalarini tez zamanda en hayirli sekilde nasib etsin.
hayırlı kandiller arkadaşlar... bende dün hasta oldum Allah kısmet ederse yarın tedavime başlıyorum
hasta olduğum için sadece türkçe dualar edebildim...
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter
sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.
Ya Hayyu Ya Kayyum, Ya Zel Celali Vel ikram kapına geldim,
senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa,
sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,
eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini
ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan
olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMEDMUSTAFA(S:A:V)hürmetine,
ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum.
İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMİİNNNN AMİİNNNN AMİNNNNN
Ey sana doğru uzanan elleri boş çevirmeyen,
acıları dindirip ihtiyaçları gideren,
kurumuş ağaca can veren rabbim,
sen ki Hz. İbrahim"e 120,
hz. Sare"ye 90 yaşında iken evlat nasip eden yüceler yücesi ,
senin herşeye gücün yeter. Sen "Ol" dersen herşey oluverir.
Bizler için de bir mucize yarat ne olur, ailemin, sevdiklerimin,
evlat hasretiyle bekleyen canların, benim bildiğim bilmediğim bütün
ihtiyaçlarını gider, hayırlı dualarını kabul et,
hayırlı olmayanları hayırlısıyla değiştir.
Bize sonsuz kereminle lütuflarını göndereceğin güne kadar sabır ver.
Sana bütün kalbimle kalbimin tercümanı gözyaşlarımla yalvarıyorum
evlat hasretiyle yanıp tutuşan bu aciz kullarının dualarını kabul eyle
bizleri evlat kokusundan mahrum etme yarabbim. Boyun büküp senden rahmet,
merhamet, lütuf, sabır , af dilemeye geldim.
Bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine,
hz. Muhammmed (s.a.s) efendimizin yüzü suyu hürmetine,
dertlilerin yüzü suyu hürmetine
bu aciz kulunun dualarını kabul eyle yarabbim. AMİN AMİİNNN AMİİNNNNN
amin,amin,amin...
inşallah tedavin hayırla ve sağlıkla sonuçlanır iskorpitcim...
rabbim gönülden inanan ve isteyen herkeze anne olmayı ve yavrusunun evleri saran tarifsiz kokusunu içine çekmeyi nasip etsin inşallah...Amin.
merhaba,bende de %4 oranında mozaizm var,iskorpit var,delikız var o bebeklerine kavuştu pgt ile,angel var o da doğal yoldan bebeğine kavuştu,aslında arada yazan birkaç kişi daha var mozaizim olan ama onları hatırlayamadım
kızlar kandilimiz mübarek olsun,rabbim yardımcımız olsun inşallah..dualarda buluşalım...
sevdann canım başın sağolsun,rabbim sabırlar versin,acısı geçmeyecek belki ama zaman yine de yaralara çare olacak öyle düşün lutfen....
amin..
turkuaz yeni tedaviye başlayacakmısın başlayacaksan ne zaman ?
hadi hayırlısı RABBİM inş. bu sefer yüzünü güldürsündelikız yeni tedaviye Allah izin verirse ağustos gibi başlamayı düşünüyorum,
hayırlısıyla tabii ki...sen nasılsın?neler yapıyorsun?
sağol canımmmmm aminn insallahhhh
doktor uzun protokole karar verdi.. temmuzda başlıyorum asıl iğnelere hakkımda hayırlısı olsun
Demek uzun olacak :) Hadi hayırlısı.
Akasya'yla aynı döneme denk geleceksiniz hemen hemen. Ardı ardına güzel haberlerinizi alacağız inş.
Demek uzun olacak :) Hadi hayırlısı.
Akasya'yla aynı döneme denk geleceksiniz hemen hemen. Ardı ardına güzel haberlerinizi alacağız inş.
Tünaydın canlar uzun süredir giremedim blgisayar bozuktu​ bide Erva iyice kucakçı oldu valla
Şimdide zorla uyuttum hemen buraya geldm
27 mayıs pazartesi malum doğum için gittik hastaneye sabah erkenden kalktık dua ederekten düştük hastane yoluna
ben tedirginim hem heyecanlı hem endişeli karmakarışık duygular içindeyim.6buçukta hastaneye geldik yatışım yapıldı
odamıza geçtik nstye bağlandım hala sancılarım vardı 100'ü geçensonda takıldı serum bağlandı
doktorum geldi biraz konuştuk sonra annemle ve eşimle helalleşip doğumhaneye gitmek üzere odadan ayrıldım
eşi benimle geldi ama içeri almadılar.ameliyathaneye girdim.genel anestezi istediğim için komple bayılttılar beni
işte macera başlıyordu.Neyse her şey bitti ben ayıkmaya başladım ama ağlıyorum hıçkıra hıçkıra bebeğim iyi mi diye ağzımdan kelimele zor çıkıyor bebeğim diyorum
tak kafa gidiyor en sonunda biri duydu sesimi doktorun sana gereken açıklamayı yapacak dedi içime kurt düştü yne ağlamaya başladım
neyse odaya çıkarttılar beni.Allahım derinlerden bir ses geliyor ıngaa diyee işte o sese aşık oldum
hiç unutamam.yavaş yavaş ayıkmaya başladım bebeğimi kucağıma istedim tabi gözler kapalı ben hemen inceledim bir sorun var mı diye
parmaklarını saydım kulağını gözünü inceliyorum ama eşim ağlıyor annem ağlıyor bi aksilik var diyorum yada sevinçten mi ağlıyorlar diyorum
Meğer hemşire söylemiş eşime bebeğinizin ayağında ve dilinde sorun var diye eşim bayılmış bunları duyuncaneysee..
kaç kere sordum söylemediler yok bir şey dediler.o sırada doktorum beni muayene etmek için geldi annemgili dışarı çıkardı kapı hafif açıktı
niye moralinizi bu kadar bozuyorsunuz büyütecek br şey yok dedi.kalbime bir bıçak saplandı sanki
Mervenin haberi varmı dedi ben söyleyeyim dedi doktorum.geldi içeri bebeğinin ayağında bir problem var dedi
Gösterdi bana o an beynimden vuruldum bir yüzüne bakıyorum br ayağına ayak cansız lıkır lıkır sallanıyor bildiğiniz et parçası
içim yandı anlatamam.Ama güçlü olmak zorundaydım.Artık bir anneydim.neyse annemgl içeri geldi gene ağlamaya başladılar
bu kez kızdım en güzel günümüz bugün mahvetmeyin ya aklında zekasında bir sorun olsaydı diye
Kaynanamda tutturmuş vay buda mı gelecekti başımıza diye ağıt yakıyor deli mi ne ya kadın insanın öyle zoruna gidiyor ki evladı söz konusu olunca
doktorlar geldi muayene ettiler ve 3 ay sonrasına randevu verdiler ameliyat için inşallah sıkıntısızca atlatırızda yavrumun ayağı düzelir
şimdi ise bakamıyorum ayağına içim gidiyor annelik çok farklı bir şeymiş benim ayağım olsa bu kadar üzülmem Rabbim sizlere yaşatmasın
İŞte bizim doğum hikayemiz böyle Allah'a binlerce şükrediyorum ki başka yerinde sorun yok diye
Rabbim olmayanlarada versin tez vakitte
Tünaydın canlar uzun süredir giremedim blgisayar bozuktu​ bide Erva iyice kucakçı oldu valla
Şimdide zorla uyuttum hemen buraya geldm
27 mayıs pazartesi malum doğum için gittik hastaneye sabah erkenden kalktık dua ederekten düştük hastane yoluna
ben tedirginim hem heyecanlı hem endişeli karmakarışık duygular içindeyim.6buçukta hastaneye geldik yatışım yapıldı
odamıza geçtik nstye bağlandım hala sancılarım vardı 100'ü geçensonda takıldı serum bağlandı
doktorum geldi biraz konuştuk sonra annemle ve eşimle helalleşip doğumhaneye gitmek üzere odadan ayrıldım
eşi benimle geldi ama içeri almadılar.ameliyathaneye girdim.genel anestezi istediğim için komple bayılttılar beni
işte macera başlıyordu.Neyse her şey bitti ben ayıkmaya başladım ama ağlıyorum hıçkıra hıçkıra bebeğim iyi mi diye ağzımdan kelimele zor çıkıyor bebeğim diyorum
tak kafa gidiyor en sonunda biri duydu sesimi doktorun sana gereken açıklamayı yapacak dedi içime kurt düştü yne ağlamaya başladım
neyse odaya çıkarttılar beni.Allahım derinlerden bir ses geliyor ıngaa diyee işte o sese aşık oldum
hiç unutamam.yavaş yavaş ayıkmaya başladım bebeğimi kucağıma istedim tabi gözler kapalı ben hemen inceledim bir sorun var mı diye
parmaklarını saydım kulağını gözünü inceliyorum ama eşim ağlıyor annem ağlıyor bi aksilik var diyorum yada sevinçten mi ağlıyorlar diyorum
Meğer hemşire söylemiş eşime bebeğinizin ayağında ve dilinde sorun var diye eşim bayılmış bunları duyuncaneysee..
kaç kere sordum söylemediler yok bir şey dediler.o sırada doktorum beni muayene etmek için geldi annemgili dışarı çıkardı kapı hafif açıktı
niye moralinizi bu kadar bozuyorsunuz büyütecek br şey yok dedi.kalbime bir bıçak saplandı sanki
Mervenin haberi varmı dedi ben söyleyeyim dedi doktorum.geldi içeri bebeğinin ayağında bir problem var dedi
Gösterdi bana o an beynimden vuruldum bir yüzüne bakıyorum br ayağına ayak cansız lıkır lıkır sallanıyor bildiğiniz et parçası
içim yandı anlatamam.Ama güçlü olmak zorundaydım.Artık bir anneydim.neyse annemgl içeri geldi gene ağlamaya başladılar
bu kez kızdım en güzel günümüz bugün mahvetmeyin ya aklında zekasında bir sorun olsaydı diye
Kaynanamda tutturmuş vay buda mı gelecekti başımıza diye ağıt yakıyor deli mi ne ya kadın insanın öyle zoruna gidiyor ki evladı söz konusu olunca
doktorlar geldi muayene ettiler ve 3 ay sonrasına randevu verdiler ameliyat için inşallah sıkıntısızca atlatırızda yavrumun ayağı düzelir
şimdi ise bakamıyorum ayağına içim gidiyor annelik çok farklı bir şeymiş benim ayağım olsa bu kadar üzülmem Rabbim sizlere yaşatmasın
İŞte bizim doğum hikayemiz böyle Allah'a binlerce şükrediyorum ki başka yerinde sorun yok diye
Rabbim olmayanlarada versin tez vakitte
Sağol canım darısı sizin başınıza inşallah çok zor dediğin gibi ama beterin beteri var diye hep kendimi teselli ediyorumevet canım yaaazaten uzun olduğunu anlayınca en başta bozuldum ne yalan sölimmm.. bidaha kendimi şartlandırmıcam amaa sonrasında üzülen ben oluyorum çünkü. temmuz ola hayrola diyorumm
bu 3 aylar hürmetine Rabbim kinsenin kollarını boş bırakmasın insallah diyorum
mervemmm canımmm seni çok merak ettik...bebişin hayırlı olsun canım,Rabbim uzun ömürler versin kuzucumaaa
okudukça Rabbim insana anne olanlara nasıl bir guç olaylar karşısında nasıl bir serinkalnlı olmanı sağlamıs hayretler içinde okudummasallah... ben henüz anne olamadığım için senin yerine kendime koyamıyorum koysamda sanırım diyorum böyle davranamazdım ama davranmak gerek sen bizlere iyi örneksin canım.. prensesin içinde hayırlı olsun insallah ,sütün nasıl geliyor? üzüntüden kesilmemiştir umarım.. k.validene de çok kızdım hiç söylenecek lafmı onlar yani.. hee illa soylucen o anda deme barii.. annen olsun eşin olsun seni teselli etmesi gerekirken tam tersi olmuş.. sen çok güçlü bir annesin canımm masallah suphanallah Ervamızda öyle annesi hepsi geçecek bugunlerın ınsallah.. ne kadar güçlü olursan Ervamız gücünü senden alacak canım sabırlı ol canım benimm kızın kollarında çok şükür Rabbime , bu mutlu günlerinin kızının şu minicik hallerinin taıdını çıkart.. z aman cok cabuk geçiyor.. bir bakmışsın büyüyüvermiş prenses Allaha şükür dermansız dertleriniz yok canım..
tekrar hayırlı olsun canımmmdarısı bizlere insallah
mervee çok merak ettik seni,gözün aydın tekrar
bebeğine kavuştun,Rabbim dermansız dert vermesin merve
bu da geçer,geçecektir de...sen içini ferah tut,güçlü ol gerisi gelir
Allah a emanet olun,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?