- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #29.321
Merhaba arkadaşlar, nasıl anlatayım şaşkınım. Bundan yaklaşık iki hafta önce rahatsızlandım ve doktora gittik .Dr.sol tarafta 2,5 cm basit bir kist gördü.Ağrım çok fazla olduğu için dahiliye ve cerrahta baktı ultrason ve yapılan bthcg sonrasında röntgen çekildi.Bir şey çıkmadı ve ağrı kesici iğne olup döndüm.Bu hafta adetim gecikti ve test yaptım pozitif çıktı.Aynı gün kan testimde 1133 iki gün sonra yaptırdığımda ise 2259 çıktı.Dün dr gittik ve keseyi gördük. Keseyle birlikte ultrasyonda daha önce görülen kistin 4,5 cm ulaştığını söyledi. Haftasına göre kese büyüklüğünü uyumlu gördü.Bebeğin içinde olup olmadığı soramadım bile.Bizi riskli gebelik doktoruna yöneltti. Biliyorsunuz buraya ilk katıldığımda histeroskopi ameliyatı olduğumu rahim filmlerinde görülmeyen bir septumu doktorumun düzelttiğini söylemiştim. Yani histeroskopiden sonra iki adet gördüm.Bu arada şeker sorunu,kan pıhtışamasında da sorun var önce den de Biri kendiliğinden biri dondurulmuşla olan iki düşüğüm var.İnanamıyorum hala bunca yıl deneme ve tüp bebek denemlerinden sonra hiç ummadığım ancak rabbime bıraktığım bir anda hamileyim.Bebeği ve kalp atışını göremedik henüz.İnşallah devamı gelir.Rabbim bu zamanda bunu yaşattığına verdiğine göre vardır bizim için güzel düşünceleri diye umut ediyorum.Duanızı bekliyorum.Ne diyeceğimi bilemiyorum...
Hayırlı olsun. Allah daim etsin inş.
Ne güzel hiç beklenmedik bir anda gelmiş bebeğin :)
Allah için imkansız hiçbir şey yok...
Teşekkürler inci bundan sonra ne olur bilmiyorum elbette o her türlü yaratma şeklini ve zamanını bilir.Biraz kaygılıyım.Senin de hayırlı olsun cinsiyeti erkenden belli olmuş .
Sağolun kızlar.
Tulip iyileştin mi?
Özlem ben de kontrolden 3-4 gün önce rüyamda gördüm tonton bir oğlan :) Annem diye seviyordum
İnşaallah sağlıklıdır yavrum.
Merhaba arkadaşlar, nasıl anlatayım şaşkınım. Bundan yaklaşık iki hafta önce rahatsızlandım ve doktora gittik .Dr.sol tarafta 2,5 cm basit bir kist gördü.Ağrım çok fazla olduğu için dahiliye ve cerrahta baktı ultrason ve yapılan bthcg sonrasında röntgen çekildi.Bir şey çıkmadı ve ağrı kesici iğne olup döndüm.Bu hafta adetim gecikti ve test yaptım pozitif çıktı.Aynı gün kan testimde 1133 iki gün sonra yaptırdığımda ise 2259 çıktı.Dün dr gittik ve keseyi gördük. Keseyle birlikte ultrasyonda daha önce görülen kistin 4,5 cm ulaştığını söyledi. Haftasına göre kese büyüklüğünü uyumlu gördü.Bebeğin içinde olup olmadığı soramadım bile.Bizi riskli gebelik doktoruna yöneltti. Biliyorsunuz buraya ilk katıldığımda histeroskopi ameliyatı olduğumu rahim filmlerinde görülmeyen bir septumu doktorumun düzelttiğini söylemiştim. Yani histeroskopiden sonra iki adet gördüm.Bu arada şeker sorunu,kan pıhtışamasında da sorun var önce den de Biri kendiliğinden biri dondurulmuşla olan iki düşüğüm var.İnanamıyorum hala bunca yıl deneme ve tüp bebek denemlerinden sonra hiç ummadığım ancak rabbime bıraktığım bir anda hamileyim.Bebeği ve kalp atışını göremedik henüz.İnşallah devamı gelir.Rabbim bu zamanda bunu yaşattığına verdiğine göre vardır bizim için güzel düşünceleri diye umut ediyorum.Duanızı bekliyorum.Ne diyeceğimi bilemiyorum...
Bugün kontrolümüz vardı kızlar. Bebeğimiz hamd olsun güzel gelişiyor. Doktor bayağı bir inceledi. Hiç kimse beklemiyordu ama bizimki bizi fazla merakta bırakmak istemedi galiba ki bacakları açmış oturmuş
Allah'ın izniyle topiğimize bir paşa daha geliyor
hayırlı kandiller arkadaşlar... bende dün hasta oldum Allah kısmet ederse yarın tedavime başlıyorum
hasta olduğum için sadece türkçe dualar edebildim...
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter
sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.
Ya Hayyu Ya Kayyum, Ya Zel Celali Vel ikram kapına geldim,
senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa,
sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,
eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini
ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan
olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMEDMUSTAFA(S:A:V)hürmetine,
ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum.
İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMİİNNNN AMİİNNNN AMİNNNNN
Ey sana doğru uzanan elleri boş çevirmeyen,
acıları dindirip ihtiyaçları gideren,
kurumuş ağaca can veren rabbim,
sen ki Hz. İbrahim"e 120,
hz. Sare"ye 90 yaşında iken evlat nasip eden yüceler yücesi ,
senin herşeye gücün yeter. Sen "Ol" dersen herşey oluverir.
Bizler için de bir mucize yarat ne olur, ailemin, sevdiklerimin,
evlat hasretiyle bekleyen canların, benim bildiğim bilmediğim bütün
ihtiyaçlarını gider, hayırlı dualarını kabul et,
hayırlı olmayanları hayırlısıyla değiştir.
Bize sonsuz kereminle lütuflarını göndereceğin güne kadar sabır ver.
Sana bütün kalbimle kalbimin tercümanı gözyaşlarımla yalvarıyorum
evlat hasretiyle yanıp tutuşan bu aciz kullarının dualarını kabul eyle
bizleri evlat kokusundan mahrum etme yarabbim. Boyun büküp senden rahmet,
merhamet, lütuf, sabır , af dilemeye geldim.
Bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine,
hz. Muhammmed (s.a.s) efendimizin yüzü suyu hürmetine,
dertlilerin yüzü suyu hürmetine
bu aciz kulunun dualarını kabul eyle yarabbim. AMİN AMİİNNN AMİİNNNNN
Canim mervemmmmm gozun aydin olsun
Rabbim tez zamanda sagligina kavustursun minik kuzuyusenide kuzuyuda cok merak ettim
Bol bol dua ettim en sonunda tattin bu duyguyu
Anne cici anne hicbirseyi hickimseyi dusunme
Yanliz kendini sut kokulu kuzunu dusun
Suanda ikinizinde birbirinize ihtiyaci var
Lohusasin sen bak sutun kacar heeeee
Zayifsin ama bakarsin tonton bir pasa doguruvermissin
sagliklidir Allah in izni ile sen bunlari dusynme
Bu gunlerin tadini cikart
Mervecim basladimi uykusuz geceler
Uykusu nasil erva nin geceleri
Ben sana birsey diyeyim ben iki kizimada aynisini uyguladim ve simdi uyku duzelerinden cok memnunum
3.ayini gecirdikten sonra gubduzleri 2 saatte bir uyut
Aksam da en gec 8 de doyur uyut
Uyumuzsa yanina uzan emzirerek uyut gerekirse beraber uyu bunu yaklasik 1 ay uygula ondan sonra alisiyorlar
Benimkiler akdam 9 da uyurlar cogu zaman beraber uyuruz ama artik ikiside odasinda uyuduklari icin benim uyumama gerek kalmiyor sukur bunada alistilar
Canım, tebrık edıyorum.
sonunda nihayetıine erismissin.
ben yogunluktan, biraz da ruhsuzluktan:) cok fazla gıremıyorum artık .
ama aklım hep sızlerde ınanın.
annelıgının sana sans baht getırmesını , evladınla , eşinle mutluluklar ıcınde yasamanı dılıyorum.
merhaba Seles,
cok cok tebrık edıyorum. hayırlısıyla ınsallah her sey yolunda , guzel gitsin ve sen de bu mucizenın tadını cıkart.
Incıcım guzel arkadasım, paşa geliyormuş :) hayırlarla , guzellıklerle gelsın ınsallah. senın bulantıların varmıs epey. umuyorum tez zamanda gececektır ve sen de hamılelıgın tadına varacaksın .
ellerıne saglık, cok guzel bır dua paylasımında bulunmussun
İnşallah sağlıcakla kucağına almak nasip olur canım
Rabbim tamamıa erdirsin fazla endişe kaygı yapma her şey olacağına varır...
Kokusu çok güzel minnoşumun ama çok kucakçı mememde uyumak istiyor hep bende kıyamıyorum hiç
yerine bıraktığım an basıyor ağıtı
Buna şükür genede Allah'ın takdiri artık ben evladımın her türlü yanındayım O BİZE ALLAH'IN EMANETİ
Sağol Akasyam sağol...
Hayat insana neler öğretiyor.İnşallah ayağı düzelir ve yürümesinde bir problem olmaz.
Böyle olmasını umut ediyorum.. Bizlerin sorunu ortada zaten :S
Buna şükür
Evet tulipim anne olmak çok farklı bir şeymiş.Engelli evlat sahibi olan anneleri daha iyi anladım şimdi
Hem çok zor hemde bir yandan insan öyle sahipleniyor ki evladını Allah sevgisini öyle koyuyor ki içine
Anlatılmaz bir duygu
Sağol incim canım benim.Nasıl minnoşum bana benziyormu
Seninde paşa geliyomuşMaşallah hemencicikte gösterdi
hayırlı kandiller arkadaşlar... bende dün hasta oldum Allah kısmet ederse yarın tedavime başlıyorum
hasta olduğum için sadece türkçe dualar edebildim...
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter
sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.
Ya Hayyu Ya Kayyum, Ya Zel Celali Vel ikram kapına geldim,
senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa,
sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,
eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini
ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan
olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMEDMUSTAFA(S:A:V)hürmetine,
ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum.
İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMİİNNNN AMİİNNNN AMİNNNNN
Ey sana doğru uzanan elleri boş çevirmeyen,
acıları dindirip ihtiyaçları gideren,
kurumuş ağaca can veren rabbim,
sen ki Hz. İbrahim"e 120,
hz. Sare"ye 90 yaşında iken evlat nasip eden yüceler yücesi ,
senin herşeye gücün yeter. Sen "Ol" dersen herşey oluverir.
Bizler için de bir mucize yarat ne olur, ailemin, sevdiklerimin,
evlat hasretiyle bekleyen canların, benim bildiğim bilmediğim bütün
ihtiyaçlarını gider, hayırlı dualarını kabul et,
hayırlı olmayanları hayırlısıyla değiştir.
Bize sonsuz kereminle lütuflarını göndereceğin güne kadar sabır ver.
Sana bütün kalbimle kalbimin tercümanı gözyaşlarımla yalvarıyorum
evlat hasretiyle yanıp tutuşan bu aciz kullarının dualarını kabul eyle
bizleri evlat kokusundan mahrum etme yarabbim. Boyun büküp senden rahmet,
merhamet, lütuf, sabır , af dilemeye geldim.
Bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine,
hz. Muhammmed (s.a.s) efendimizin yüzü suyu hürmetine,
dertlilerin yüzü suyu hürmetine
bu aciz kulunun dualarını kabul eyle yarabbim. AMİN AMİİNNN AMİİNNNNN
Canım çok teşekkür ederim bu güzel dileklerin için
Çok dua ettim sana doğuma girerken ameliyathanede hem sana hem akasyama
Diğer arkadaşlarada tabi.Rabbim sizlerede yaşatsın bu güel duyguyu inşallah tez vakitte
canım yazdıklarını içim titreyerek okudum. neler yaşamışsın. aynı şeyleri yaşamayan anlamaz. çok ihlaslı bir insansız. Önemli olan bu dünyadaki yerimiz değil Allah katındaki yerimiz. inanıyorumki sen Allah katında sevilen kullarının arasındasın. bu dünyada imtihanın büyük olmuş ama inş kazananlardan olmuşsundur.seles tebrık ederimm Allah tamamına erdirsin insallah
mervecim seni üzmek istemediğim için soramamıştım (merak ediyordum pgtli mi normelmiydi kızın diye) şimdi melisdileğin msjında okudum ve bir kez daha sana masallah demek istiyorum canım..yavrucağın çook sanslı senin gibi bir annesi olduğu için..
annem bana hamileyken bazı testler yapılmış ve benım hem bedenen hemde zihnen özürlü doğacamı söylemiş doktorlar.. aldırmak istenişler annem razı gelmiş babam istememiş..bir ömür kim bakacak sorunsalı olmuş..doktorlar fazla yaşamaz zaten alalaım demişler anneme.. neyse ben 9ay 10 gün sonra doğmuşum herkes erkek sanmış.. (annem zaten sırf erkeğim diye beni aldırtmaktan vazgeçmiş)..doğduğumda tamamen kel mişim :) saç-kirpik-kaşlarım yokmuşş :))) birde kulaklarımdan biri normalken diğeri nasıl tarif etsem gamzeli şeklindeymiş canım (ki hala öyle) annem benim kız olduğumu görünce (ablam var zaten bide 9ay 10gun kalmışım erkek diye sevmiş hep beni)ve sakat(kulağımın bi kısmı gamzeli ) olduğumu görünce depresyona giriyor..ve beni emzirmeyerek ölüme terkediyor..babam dayanamıyor önce teyzemi çağırıyor ,,ardından halamı... böylece 2 tane süt annem oluyor.. ancak bu zamana kadar annemle hep aramız acıktır soğuktur bizim..babam her daim üzerime titremiştir diğer kardeşlerimden(3 kaderşiz ben ortancıyım en kucuk erkek) tabii bu zaman zaman kıskanclıklara neden olmustur aramızda.. kardeşlerim kucukken kavga ettiğimizde bana dedikleri sen başkasının cocugusunnn babam seni evlat edinmiş demeleri ,hep kulaktan kaybetmişim yani :))) ben liseye giderken ablam tlfnu actıysa arkadaşlarımın yanında banaa özüürrrlüüüüüüüü seni x cağırıooo tlfna yada kapıyaa gel falan demesi (ablam benden 3 yaş buyuktur bu arada) ilk zamanlar çok sınır olurdummm ama şimdii komik geliyorr :)))
okullarda sınfımda alay konusu ,,en çirkin kızı seçilmem vs.. diyorum amann bee ne kulakmıss bendeki deşimdi 29 yaşındayım ara ara diyorum acaba estetik yaptırsam mı diye ama diyorum bana bi sağlık acısından bir zararı yokki.diğeri gibi çok net duyuyorum . oyuzden vazgecıyorum ,, benı seven boyle sevsın dıyorum Allaha şükür eşimle tanıstığımdan bu yana bi kere bile bana bu konuda iğneleyici..aşağılayıcı,kucumseyıcı birşey demedi.. arkadaslarımla tanıstırdığımda ve arkadasım imaa ettiğinde ,,kulağıma eğilip sen daha güzelsin demesi bana yettide arttı bile ancak kv le aramızdaki en büyük sorun oldu.. oda haklı tabiki kendince ama bana özürlü özürlü derken kendi oğlu benim kocamın kulak zarını böcek yedi ve kulağı delik olan kocam şimdi duymuyor..hemde kocamla benim aynı yondeki kulaklar bu kadar olur... o yuzden her zaman derim ki Allah büyük.. (bu arada kv hiç bi şekilde beddua etmedim ama çok gücüme gitmişti sevdiğim adamın annesi sonucta )hee zihnimde yerinde bu arada maliye lisans mezunuyum kpssye hazırlanıyorum ,kısmetinde varsa eğer memur olmak istiyorum
bunca yaşadıklarım evdeki ayrı okul ,dersane dışarıda baskılara karşı dışlamalara karşı (özürlyümyaa vayyy ne kulakmış arkadas) ben asla mızmız bir kız/kadın olmadım.. daha da güçlendim..sabretmek neymiş öğrendim.. ayaklarım yere hep sağlam bastım.. ve 3 yıl önce kendi adıma bir devrim yaptım bunca yıl beni üzen,üzmeye çalışsan,,kaale almayan kim varsa hepsini sildim hayatımdan ve şuan o kadar mutluyumki o kadar hafifimki sırtımda bir yuk kalkmıs gibi hıssedıyorum ve daha önce neden yapmamısım diyorum ..iyiliğimi hoşgörümü suistimal edenlerde bi yere kadar demi amaa ben bir insanım ve dünyaya bir kere geliyorum..diye bir felsefe türettim kendime artık bu mantıkla yaşıyorum bunları sana özelden yazacaktım mervem.. ama dedimki şu topikte gizlim saklım olmadı bu güne kadar...oyuzden buraya yazmaya karar verdım... ve sen bu dünyadaki sınavını insallah Allah katında başarıyla geçtin arkadaşım bebişini bizim yerimize bolbol kokla masallahhh cennet kokuluma benimmmmmm
melisdilekcimmm Allah tamamına erdirsinnn canım benimmm .. sen ümidini yuksek tuthayırlısıyla bebişlerin göbüşünde olacak insallah stres yapma sakın kendine bu konuda... olumsuz şeyler düşünme lütfenn dualarım senınde olacak canım...
ben temmuza kaldım kısssşimdi ilaç içiyorum 21.gun gidicem işte.. ozaman iğneler sanırım başlancak hakkımızda hayırlısı olsun...
benimde birlikte akasya..armann.. bubus... bi kaç kişi daha vardı sanırım isimlerini hatırlamıyorum şimdi kusura bakmasınlar
MElisciğim canım tedavideymişsin dilerim her şey gönlünce olur inşallah sağlıklı embriyolar bulunur ve transferin gerçekleşir.Bizi habersiz bırakma lütfen dualarım seninle canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?