- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #29.461
canım inşallah her şey yolunda olur bizler sayıya takılıyoruz inşallah
Sağol canım inşallah çok sağol bugün aklımdan geçmiştin uzun zamandır yazmıyor çocuklar ve okul zaman bulamıyordur diye nasılsın ufaklıklar nasıl?
Kaderin önüne geçilmiyor da üzülmektan kendimi alamıyorum en iyi drlara gitmeye çalıştım en doğru yapılacak neyse onu yapmaya çslışıyorum şimdi 3 yıl drlar beni oyaladı gibime geliyor. Şöyle bişey var ama hamileliğe engel değil böyle bişey var ama engel değil derken 3 yıl geçti ve bugün dr yumurta rezervinizin eskisi gibi olmadığını söyleyebilirim diyo nasıl azalıyo bu rezerv daha 6 ay önce sorun yoktuve kürtajda parça bırakmasalardı belki ben daha önce baslayzbilecektim tedaviye kızgınım drlara ama muhtacım onlara
Allahım kurtar beni diye ağladım drdan gelince sıltım sıktım kendimi yolda evde boşaldım Allah baska dertler vermesin inşallah ama güler mi benim de yüzüm bilmiyorum ki... Ben de minik bi eli tutmak istiyorum kocamın bebeğimizi kocakladığını görebilmek istiyorum
Canım benim yaaa. O kadar iyi anlıyorum ki, seni... Gün doğmadan neler doğar... Ben hep bu kelimeyle kendime teselli verdim. Bir de Rabbimin kudretine sığındım tüm acizliğimle. O yüzden hiç bir zaman toplanan yumurtalarımın çok olması benim için bir şey ifade etmiyordu. Çünki olucak olan tek yumurayla da oluyor. Olmuycaksa 15 olsun, 20 olsun fark etmiyor.
Bir arkadaş var başka yerde yazıyor. 25 yaşı var 3 aşılama 5 kez de tüp denemiş. İlk zamanlar 20 küsür yumurta toplanıyormuş. Sonuç hep neqatif. En son tedavisinde 5 yumrta toplandı, 5-i de döllendi, 5-i de 5. güne gitti. Şimdi ikizlerine hamile. Demem o ki, sayı bir şey ifade etmiyor, içimizi rahatlatma dışında.
Bir de kesinlikle şöyle olsaydı böyle olurdu fikirlerini aklına getirme. Unutma ki, olmuşla ölmüşe çare yoktur... Bunda da bir hayır varmış ki, şöyle olmuş ... diye düşün. Ve de öyle olduğuna emin ol.
Senin de yüzün inşeAllah güler. Dilerim o zaman çok yakındır.
sin bu oğlanlardan:))Sağol canım inşallah çok sağol bugün aklımdan geçmiştin uzun zamandır yazmıyor çocuklar ve okul zaman bulamıyordur diye nasılsın ufaklıklar nasıl?
Kaderin önüne geçilmiyor da üzülmektan kendimi alamıyorum en iyi drlara gitmeye çalıştım en doğru yapılacak neyse onu yapmaya çslışıyorum şimdi 3 yıl drlar beni oyaladı gibime geliyor. Şöyle bişey var ama hamileliğe engel değil böyle bişey var ama engel değil derken 3 yıl geçti ve bugün dr yumurta rezervinizin eskisi gibi olmadığını söyleyebilirim diyo nasıl azalıyo bu rezerv daha 6 ay önce sorun yoktuve kürtajda parça bırakmasalardı belki ben daha önce baslayzbilecektim tedaviye kızgınım drlara ama muhtacım onlara
Allahım kurtar beni diye ağladım drdan gelince sıltım sıktım kendimi yolda evde boşaldım Allah baska dertler vermesin inşallah ama güler mi benim de yüzüm bilmiyorum ki... Ben de minik bi eli tutmak istiyorum kocamın bebeğimizi kocakladığını görebilmek istiyorum
Selamlar kisaca size hikaye mi anlatayim eşimin morfoloji sorunundan dolayi tup bebeğe karar verdik olumsuz olan ilk deneme mizden sonra doktorumuz bizde kromozom analizi istedi ve bende de translokasyon olduğunu öğrendik 2. Tedavi mde ise 5 embriyodan sağlıklı bulunamadı tedavilerim umut tüp bebek te oldu.merkezi ve doktor umu cok seviyorum ama Benim sizden ricam diğer deneme icin ne kadar zaman beklemeliyim ve merkez konusunda sizlerin çoğunluk ta olduğu Memorial mi gitmeliyim( aslinda bunlari düşünmek icin erken ama kendimi bu durumdan alamıyorum. ..
hoşgeldin sevval_elif
ben sorunu yanıtlayamayacağım benimde ilk deneme olacak çünkü..
sabah yada geceye doğru arkadaşlar gelirse sana cvp verebilirler canım
durumun için Allah sabır versin
Hosbulduk iskorpit,
Rabbim ilk denemende yüzünü güldürsün inşallah... sabırevet bize en çok lazim olan bu.. bugün isyerinde bilgisayardan sabir duaları okudum durdum ağlamamak için, Yetiş dedim Yetiş Hızır as neyse seni de okuyanlari da üzmek istemem:)
Hosbulduk iskorpit,
Rabbim ilk denemende yüzünü güldürsün inşallah... sabırevet bize en çok lazim olan bu.. bugün isyerinde bilgisayardan sabir duaları okudum durdum ağlamamak için, Yetiş dedim Yetiş Hızır as neyse seni de okuyanlari da üzmek istemem:)
Gözün aydın canım yavruna kavuşmuşsun. Maşallah size biraz zor olmuş gerçi. Ama tüm zorluklara değer onlar.
Ben lansinoh krem kullandım ama yara olmadan hamileyken başladım hiç yara olmadı eğer yara veya çatlak varsa garmastan veriyor bazı dr ler...
Sevval hoşgeldin Allah yardımcın olsun canım tez zamanda dileğine kavusursun inşallah. Dertleşmek paylaşmak için burdayız canım içinden gecenleri yaz elbet ...ben de baskalarına anlatamadığım için buradaki arkadaslarımın basını şişirşyorum hepama blzi ancak biz anlıyoruz...yazışınca bi nebze rahatlıyo insan sen de yaz
Merkez sormussun ben asmdeyim ama memorialdan daha faxla kişi memnun... Zorlu bi süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun
Selamlar kisaca size hikaye mi anlatayim eşimin morfoloji sorunundan dolayi tup bebeğe karar verdik olumsuz olan ilk deneme mizden sonra doktorumuz bizde kromozom analizi istedi ve bende de translokasyon olduğunu öğrendik 2. Tedavi mde ise 5 embriyodan sağlıklı bulunamadı tedavilerim umut tüp bebek te oldu.merkezi ve doktor umu cok seviyorum ama Benim sizden ricam diğer deneme icin ne kadar zaman beklemeliyim ve merkez konusunda sizlerin çoğunluk ta olduğu Memorial mi gitmeliyim( aslinda bunlari düşünmek icin erken ama kendimi bu durumdan alamıyorum. ..
Hosbukduk inci tanesiHoşgeldin sevval...
Çok şanslısın ilk denemeden sonra doktorun bu tetkikleri istediği için.
Tedaviye hemen başlayabilirsin ama bence vücudunu dinlendir 2-3 ay.
Memorial çok iyi bir merkez ancak şu sıralar biraz karışık. Merkezin can damarı dediğimiz iki doktorundan biri doğum izninde biri de hastaneden ayrıldı maalesef.
Bekleyebilirsen doğum izninde olan doktor eylülde dönüyor.
Benim 3 tedavim de orada oldu.
Akasyacım merhaba baska bi topiği okurken tsh ının yüksek çıktığını yazmışsın ne yaptın dra gittin mi be de 3 sene önce yüksekliğini farketmiştim bi endokrinoloji uzmanına görünmek gerek ne yaptın kontrolettirdin mi ihmal etme
sağol canım. evet biraz zor oldu ama sonu çok güzel oldu. allahıma ne kadar şükretsem azdır.
bende lansinoh kullanıyorum ama hiç fayda etmedi. bende sırayla memelerimi dinlendirmeye başladım. 24 saat birini hiç emzirmedim ve zeytinyağı sürdüm çok iyi oldu.şimdi keyifle onu emziriyorum. bu arada da diğerini dinlendiriyorum. emzirildiği sürece ne sürersen sür pek fayda etmiyor. önceki oğlumdada aynı yöntemle geçirmiştim. ama etrafımdaki herkes ne olursa olsun emzir sakın bırakma diye baskı yaptığı için dayanmaya çalıştım ama yapamadım. en güzeli böyle sırayla dinlendirmek. zaten sarılık olmasın diyede mama takviyesi yapıyoruz. bu fırsatı değerlendirip iyileştirmeye çalışıyorum bende. çok fazla acıyor resmen uyanmasını istemiyorum emzirmemek için.
senin oğlun büyümüştür artık. ben hamile kaldığım günlerde doğmuştu sanırım.
canım inşallah her şey yolunda olur bizler sayıya takılıyoruz inşallah sağlıklı çıkar hepsi...
hayırlı olsun tedaviye başlamışsın akasya çok sevindim...
Canım 2.5 üstünü riskli görüyorlarmış. Hamileliğe engel olabiliyormuşBenden 3 test daha istediler. Yarın onları yaptıracağım. Cuma sonuçlar gelir. Ya tekrar testi yazan doktora gideceğim. Ya da Nur Hanıma mali atarım. Eşi endokrin uzmanı. Büyük ihtimalle eşine danışarak bana yardımcı olur.
canım denk gelemiyoruzz yaaa
sen nasılsın nasıl geçiyor hamilelik? bulantıların başladımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?