Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Allah analı babalı büyüyüp salih evlat olduğu günleri de göstersin. Hikayenin devamını da merak ettim. Zor bir süreci atlatmışsın çok şükür.

canım yaa ne badireler atlatmışsın.. kan sulandırıcı iğne kullanıyormuydun neden kanaman bu kadar çok olduki? doktor bişey dedimi bu konuda..Rabbim seni evladına bağışlamış canım çok düşmüş hemoglabinin oğlun sağlıklı çok şükür sende biraz toparlanda bir fakiri doyuracak kadar para ver,sadaka ver istersen Allah korumuş seni senin gibi (insallah bidaha bu durumla karşılaşmazsın) sırf bu kanamadan dolayı hayatını kaybeden kadınlar var doğum sırasında

oğluşunun maviş petikli ayacıklarını yisinlerr...hokka burnunu öpsünnn bu teyzesiii yisin onu hammahmm yapsınn masallah suphanallah canım benimm...çok sevındım adına..darısı hamiş arkadaslara..ve bizlere insallah

İncicim çok sağol arkadasım nasıl da güzel insanlarsınız siz Allah herseyi gönlünüze göre versin inşallah... Hem ağladım hem okudum ama iyim çok şükür yazdıkların iyi geldi sizlerle yazısınca daha iyi oluyorum aslında dertleşmek paylaşmak iyi geliyor baska birilerine anlatmak istemiyorum çünkü anlamıyorlar...herbirimizin hikayesi ayrı bi kitap valla Allah yüzümüzü güldürsün inşallah... Umarım benim minik yumurtalr da bana güzel süprizler yaparlar...
yarın kandil şimdiden herkesin kandilini kutlarım kalbimiz huzurla dolsun....dualarımız gerçek olsun...

Canım çok çok geçmiş olsun. Allaha şükür atlatmışsın ve oğluna sağlıkla kavuşmuşsun.

Buraya yaz konuşalım. Bizi bizden başkası anlamaz. Geçen bir arkadaşla konuşuyorum kendisi yeni evli. Tedavi dönemlerimde bana derdi hayırlısı olsun inşallah olur neden olmasın vs. Şimdi hiç denememesine rağmen çocuğunun olmamasından korkuyor ve bana ne dedi biliyor musun ben senin gibi dayanamam inci, sen çok sabırlısın ben o kadar zora gelemem. İçime oturdu bu söz. Sadece başa gelince öyle bir dayanılıyorki diyebildim. Kimseye anlatma. İnsanın morali daha çok bozuluyor.
İnşallah iyi olacak, bu topikte anne olmayan kimse kalmayacak inşallah.

Tuliprosa tebrik ederim, zor anlar yaşamışsın eski sağlığına kısa zamanda kavuşursun inşallah .Sana ve bebeğine sağlık ve mutluluk diliyorum.Geçmiş olsun

armaan arkadaşım boşver yumurta sayısını inan hepimiz biliyoruz ki bir tanede yetiyor rabbim takdir ettiği zaman.Benim son denemde on sekiz yumurta toplanmıştı ancak kala kala iki tane kalmıştı tranfer edildi 5.gün ama maalesef olmadı.Bir arkadaşımın beş tane toplandı üçüncü gün orta kalite iki tane transfer edildi ve hamile kalmıştı ki daha önce yumurta kalitesinde sorun olmamıştı ben de .Evet pgt için sayının fazla olması önemli inşallah seninkiler yetecek .Allah kolaylık versin bu süreci rahat ve huzurlu geçirişin umarım.

Çok sağol canım haklısın inşallah yüzümüz güler bu defa, dualaın ve desteğin için çok sağol daha rahatım bugün adım adım gidicem inşallah . Sen nasılsın ?

Canim gozun aydin ALLAH anali babali buyutsun cok zor dogum sureci gecirmissin ALLAH seni evladina bagislamis neyseki ikinizde iyisiniz sukur sende kavustun sag salim cok strerli hamilelik gecirdin bak bebisin oglusun cok iyiymis cok sevindim senin adina

Buarada hikayenin sonunu merakla bekliyorumm

napıosun armancım bende kahve molası verdiydim

kahveyi nasıl azaltacam ben yaaa :26: sahi incir yiyomusun? yoksa bıraktın mı artık?

rastgelememişiz akşam iskorpitcim, iyim çok şükür canım oyalanıcak bişeyler bulmaya çalışıyorum.... ben kahve kokusunu çok severim biri içsin ben koklayayım tercihimdir ancak ben de çayı azaltmaya çalışıyorum siyah çayın yerini tutmaz ama beyaz ve yeşil çay aldım onları deniyorum... inciri en fazla günde bir tane olacak şekilde yiyorum ceviz badem falan aldım bi de onlardan azar azar atıştırıyorum işte...öncesinde de arı sütü polen yemiştim ama şimdi bıraktım hayırlısı artık yediim herşeyi şifa niyetine diyorum:) bol bol su içmeye çalıyorum... kahve alışkanlığı da daha zor belki fincanını küçülterek baslayabilirsin:)

mrb kızlar devamı için ancak gelebildim. normalde sık giremiyordum şimdi hiçten zamanım olmuyor.

oğlumu yanıma getirdiler çok tatlıydı. ama ağrım olduğu için çok ilgilenemedim. zaten hemşireler başımdan hiç gitmedi. kanlar serumlar, iğneler sürekli kanamayı kontrol ettiler. çok fazla olsaydı rahimi almak için tekrara ameliyata alacaklardı. şükür gerek kalmadı. hastanede bir türlü içim rahat etmedi oğlumun sağlığıyla ilgili. çocuk doktoru, nöroloji doktoru muayene etti ve sağlıklı dedi.ne zaman eve gelip ilgilenmeye başladım o zaman emin oldum sağlığından. hareketleri çok fazla ve kuvvetli.

allahım herkese nasip etsin sağlıklı bir evlat. her türlü acıya değer. bu arada meme uçlarım çok çatladı. gerçekten hızlıca iyilrştiren bir yöntem var mı?

Ilk kizimda benimde cok kotu olmustu iki ay cekmistim ikincide 1 haftada iyilesti ben hakiki zeytinyagi suruyordum yumusatsin diye cokda faydasini gordum
Tv de duymustum ayva cekirdeginden jole yapiyorsun ya o joleninde faydasi oluyormus onu denemedim ama zeytinyagindan memnun kaldim buyuk kizda hic aklima gelmedi okadar cektim ama olsun onlar icin deger

ooo sende çaycısın desene tiryakilik olunca bırakmakta bir okadar zor oluyor işte

ahh ahh ben türk kahvesini bile büyük kupa bardakta içen biriyim bide bi anda bırakamadımda .. öyle alışmışımki..içmediğim zamanlar çok agresif çekilmez biri oldum çıktım küçük fincan iyi fikir deniyceemmm

ancak nescafede ilerleme var sütlü içiyorum artık ( süt yoksa süt tozu bu da yoksa nescafe ve capicinoyu karıştırıp öyle içiyorum artık kokteyl yapmaya başladım )

Gözün aydın canım yavruna kavuşmuşsun. Maşallah size biraz zor olmuş gerçi. Ama tüm zorluklara değer onlar.

Ben lansinoh krem kullandım ama yara olmadan hamileyken başladım hiç yara olmadı eğer yara veya çatlak varsa garmastan veriyor bazı dr ler...

canım inşallah her şey yolunda olur bizler sayıya takılıyoruz inşallah sağlıklı çıkar hepsi...

hayırlı olsun tedaviye başlamışsın akasya çok sevindim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…