- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #29.501
inci merhaba canım memorial dan kim ayrıldı?benim haftaya semra hanım da ve mustafa beyle randevum var,eylülü bekle demişsin canım ama ben ne yapacağım şimdi?
Kızlar hepinize teşekkür ederim. İçim yanıyor ancak elhamduLillah kalbim huzurlu. Rabbim taşıyamayacağımız yükle yüklemesin. Kalbimi acıtan tek şey şu anda bebeğimi kayb etmek değil. Onu hala hiss ede biliyorum. Sanırım suyu kalmadığı için daha fazla hiss ettiriyor. Onun için üzülüyorum. Yaşadığı halde böyle bir durumla karşılaşdı. Kalbi durmuş olsaydı belki bu kadar yakmazdı içimi. Ancak bize her nefesi ikram eden Rabbim demekki onun için böyle uygun görmüş.
Kızlar kimseni üzmek istemem. Ancak paylaşmak istedim. Veren de Rabbim alan da. Onun bildiğinde bir hayır mutlaka vardır. Dün gece aniden durup-durup suyum geldi. bu gün doktora gittim. Malesef bebeğin hiç suyu kalmamış. Kalbi ise hala atıyordu. Şimdi doğum için bir az bekliyceiz. ya kendi düşmeğe başlar, ya da kalbi durur. Doktor kalbi attığı halde müdahile etmek istemedi. Ben de hiç istemezdim. Rabbim kimseye daşıyamayacağı yük vermesin. Bize de.
Rabbim bu güne kadar yaşadığım mutluluğu her kese tattırsın, hem de benden daha fazla, daha tam. Bu gün yaşadığımısa kimseye nasip eylemesin. Amin.
Kısmet olursa, her şey yolunda giderse inşeAllah 2 ay sonra tekrar denemelere başlamayı düşünüyoruz. Bu iş burda bitmedi.
Kızlar kimseni üzmek istemem. Ancak paylaşmak istedim. Veren de Rabbim alan da. Onun bildiğinde bir hayır mutlaka vardır. Dün gece aniden durup-durup suyum geldi. bu gün doktora gittim. Malesef bebeğin hiç suyu kalmamış. Kalbi ise hala atıyordu. Şimdi doğum için bir az bekliyceiz. ya kendi düşmeğe başlar, ya da kalbi durur. Doktor kalbi attığı halde müdahile etmek istemedi. Ben de hiç istemezdim. Rabbim kimseye daşıyamayacağı yük vermesin. Bize de.
Rabbim bu güne kadar yaşadığım mutluluğu her kese tattırsın, hem de benden daha fazla, daha tam. Bu gün yaşadığımısa kimseye nasip eylemesin. Amin.
Kısmet olursa, her şey yolunda giderse inşeAllah 2 ay sonra tekrar denemelere başlamayı düşünüyoruz. Bu iş burda bitmedi.
sağol canım. evet biraz zor oldu ama sonu çok güzel oldu. allahıma ne kadar şükretsem azdır.
bende lansinoh kullanıyorum ama hiç fayda etmedi. bende sırayla memelerimi dinlendirmeye başladım. 24 saat birini hiç emzirmedim ve zeytinyağı sürdüm çok iyi oldu.şimdi keyifle onu emziriyorum. bu arada da diğerini dinlendiriyorum. emzirildiği sürece ne sürersen sür pek fayda etmiyor. önceki oğlumdada aynı yöntemle geçirmiştim. ama etrafımdaki herkes ne olursa olsun emzir sakın bırakma diye baskı yaptığı için dayanmaya çalıştım ama yapamadım. en güzeli böyle sırayla dinlendirmek. zaten sarılık olmasın diyede mama takviyesi yapıyoruz. bu fırsatı değerlendirip iyileştirmeye çalışıyorum bende. çok fazla acıyor resmen uyanmasını istemiyorum emzirmemek için.
senin oğlun büyümüştür artık. ben hamile kaldığım günlerde doğmuştu sanırım.
Kızlar hepinize teşekkür ederim. İçim yanıyor ancak elhamduLillah kalbim huzurlu. Rabbim taşıyamayacağımız yükle yüklemesin. Kalbimi acıtan tek şey şu anda bebeğimi kayb etmek değil. Onu hala hiss ede biliyorum. Sanırım suyu kalmadığı için daha fazla hiss ettiriyor. Onun için üzülüyorum. Yaşadığı halde böyle bir durumla karşılaşdı. Kalbi durmuş olsaydı belki bu kadar yakmazdı içimi. Ancak bize her nefesi ikram eden Rabbim demekki onun için böyle uygun görmüş.
Sümeyye inan kalbime bıçak saplandı sanki. Benim de dün melek oğlumun ölüm yıldönümüydü. 3 sene oldu. Benim de aniden 24 artı 5 te suyum gelmişti 25 te doğum yaptım. Neden olmuş enfeksiyondan mı? Bebeğin eşni gönderebilirsen enfeksiyon testine gönder. sende kanda crp, idrar kültürü tahlili vajinal kültür alındı mı? Bunlar önemli. Lütfen bunun nedeni üzerinde dur. Bende rahimağzı yetmezliği vardı. Kaçıncı haftadaydın? 6 hafta dayanan arkadaşımın bebeği var suyu geldikten sonra. Allah şefaatçi eylesin evlat acısı çok zor.
Daha 18.haftadaydık. kültür tahlili yaptırmamıştım. InşeAllah ciddi araştırılmasını istiycem. Daha benimle birlikte ve ben ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Ya pazartesine kadar kalbi durmazsa... ona sağken dokunulmasını hiç istemiyorum, daha fazla kalması benim için de risk demek oluyor. Bir tarafdan bol su içiyorum susuz kalmasın, diğer taraftan da içmesem belki kalbi daha erken durur diye düşünüyorum. Belki şimdi bile kalbi atmıyordur, ancak içimde hiss ede biliyorum. Allahdan neyi temenni ediceyimi de şaşırmış durumdayım. Rabbim kimseye yaşatmasın. Bizim için en hayırlısı ne ise onu taktir etsin. Bu gün bir az daha iyiyim elhamduLillah.
Arkadaslar opum oldu bugün dualarınızı gönderir misinin bana...
Canım ne çabuk opu oldun sen ? Ben bugün yeni başladım aktif tedavime . Nasılsın ? Nasıl geçti ? :26:
akasya nasılsın canım?tedavin hayırlı olsun,hangi doktorla görüştün?
Canım ne çabuk opu oldun sen ? Ben bugün yeni başladım aktif tedavime . Nasılsın ? Nasıl geçti ? :26:
hayırlı olsun armancımAllah tamamına erdirsin hayırlısıyla
akasyacım hayırlı olsunişlerin rast gitsin.. vurunduğun iğneler göbüşüne bebiş kondurmasına yardım etsin
bende bugün adet oldum..hastaneyi aradım perşembe gel bakalım kistini duruyomu durmuyomu diye...
yaniiii kaldıkmı ağustosa kesin olarakhayırlısı olsun ne yapayım
yakında eşim gelecek görevden ağıustosun ortasında tekrar gidecek vee kasımın 1 de eve gelecek
yani ağustosta da ertelenırse kalırız kasıma
bildiğiniz otları karıştırıp karıştırıp yutuyorum zaten adetımıde böylelikle getırdım.. (21 gun boyunca içtiğim d.hapı benım duzenlı olan adetimi bozmustu) bi yandanda korkuyorum bedenime zararı dokunacak diye farklı reaksiyon verirse bide :18::18::18:kaş yapem derken göz çıkartmayayımda :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?