Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canıım üzülme lütfen... ağlama diyemicem dök içini ben de dün saldım öyle :) ağladım rahatladım... seni o kadar iyi anlıyorum ki şubat ayından beri o ay bu ay derken haziran temmuz oldu benim tedavi, günler hem hızlı geçiyor hem geçmiyor... hakkında hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebeğin /bebeklerin de bir ay geç gelsin... lütfen kendini yıpratma çünkü bu vücuda iyi bakmamız lazım di mi:)...
olanların iyi tarafını görmeye çalışalım doktorlar ne yaptıgının farkında demek ki ya kistlerini farketmeslerdi belki de daha fazla sorun olurdu sonradan.... elimizden geleni yapıyoruz minik ellerle kavustuğumuz günleri de nasip edecek Allahım inşallah bize de... yap bi küçük fincan kahve yazılarından bile hisssetiğimiz o güler yüzünü takın, çok yakında hersey yoluna girecek canım dualarım seninle iskorpitcim

armaaan nasılsın ,nasıl gidiyor toplama işlemine ne kadar var?

selescim çok sağol canım bi iyi bi kötü dualarla geçiyor günler...perşembe kontrolüm var ona göre belli olacak ctesi ya da ptesi opu olacak inşallah. bu defa öncekiler gibi olmadı yumişlerin büyümesi önceki 5 denemede çok sorunsuzdu bu defa bikaç gün uzadı , hayırlısı budur inşallah az olsun sağlıklı olsun artık bebiş olup yanıma gelsinler ... sen nasılsın minişin keyfi yerindedir umarım

Hadi hayırlısı olsun inşallah her şey yolunda olur.Ben de bebeği merak ediyorum. Aslında cumartesi gördüm ama bitmiyor bu merak.Dualarımız kabul olur inşallah.

Hayırlısı boyleymis demekki geç olsun güzel olsun inşallah...rabbim hepimize Eyüp sultan sabri versin..

Sağolasın Allah razı olsun.

Memorialda evet ısrarcı olmazsan doktor doktor geziyorsun ancak sesini biraz çıkarırsan aynı doktora veriyorlar. Aslında farklı doktorların muayene edip, opu ve transferine değişik doktorların girdiği hasta arkadaşlar var çoğu da pozitif aldı. Hepimiz biliyoruz nasip meselesi, doktor ve merkez vesile. İnsan kendisini güvende hissetmek istiyor doktor ve merkez konusunda. Benim tüm tedavilerim Memorialda oldu, başka merkeze gitmeyi hiç düşünmedim. Doktorumdan çok memnunum. Benim dönemimde böyle bir karmaşa yoktu yalnız. Tabi bizler için genetik bölümü de önemli. Genetik doktoru da sağolsun bir doktordan önce bir abi bir arkadaş gibi yaklaşıyor hastasına. Zamanın varsa eylülü bekle derim. Şu sıralar gitmeni pek tavsiye etmiyorum.

sağol akasya. allahım tez zamanda sana da nasip etsin inşallah. stresten hamileliğimin tadını çıkaramadım hiç. hareketlerinin keyfine varamadım. hep bir bekleyiş içerisindeydim. günlerim ne kadar güzel geçsede hep bir eksiklik vardı. asıl doğumdan sonra mutlu olacağım diyordum. şimdi allahıma şükür çok mutluyum. normalde sorunsuz bir şekilde hamile kalıp doğum yapan biri için sıkıntı olan şeyler benim hiç umurumda değil. o kadar basit problemler olarak gözüküyor ki...

oyy maşallah suphanallah canım

evet yumurta kalitesi ve çok olsun diye incir filan yemiştim oda kist yapmış sanırım çünkü önceden kistim yoktu benim şubattan beri çeşitli sebeblerle erteledik (ailevi sebebler; eşimin sürekli yavaştan alması ,sperminini bile tahlil için vermek istememesi beni delirtti ve kocamı boşamaya kalktım ben çocuk istiyorum sensizde olur bu iş dedim onu boşarsam iyi olmazmış yenıden evleneceğim adamı öldürürmüş bla bla bla..ne kavgalar ettik bende evlenmek şart değil mankenler gibi döllenmiş embryo koydurduturum dedim ).. haziranda ilk olarak tedavi için adım attık ama sürekli ertelenmesi canımı sıkmaya başladı Allah nasip etmeyince olmuyor işte türlü türlü engeller,bahaneler çıkıyor önümüze ben ''anne ''olmak için sabırsızlandıkça engellerde çoğalıyor sanki

sağol armancımm..şimdi daha iyiyim ..sakinleştirici içip uyumuştum iyi geldi bana... bizi bizden başka kim anlayacak? sürekli ertelenmesi can alıcı noktası her seferinde diyorumki tmm bu sefer heveslenmicem sonucu hüsran oluyor çünkü.. üzülen ben oluyorum diyorum ama yok yine her ayın başı bi heyecanım oluyor içimde kelebekler uçuyor filan belki benim ilk değilde 2.3.denemem olsa bu kadar heves etmem bilmiyorum.. üzülceğimi bile bile kaptırıyorum kendimi maalesef

evet canım önceden aynı doktor ay ay kontrol yaptı alttan ozaman bulamadı tamda tedavi başlama öncesiii kistler beni buldu.. nasibimde yoksa bi şekilde bahaneler,,engeller oluyor canım artık ben bunun kavramına iyice vardım yinede herşeyin hayırlısı olsun diyorum..

biz senle aynıyız ozaman benımde doktor ilk pgtyi şubatta yapıcaz dedi ama eşimin tahlılleri eksik olduğu için (eşim ağırdan aldı tahlil için bile spremini vermedi beni delirttiii tahmin edersinki) hazirana kaldık.. ee şimdide sürekli erteleniyor bi şekilde çok can sıkıcı olmaya başladı bu durum..dediğin gibi günlerrr çookk çabuk geçiyooorrr... bazende geçmiyor..

bebeğim olsa yada hamile olsam memlekete gidecem ama yokkk bu memleket hasreti varyaa çok fenaa bişeee Allah kimseye yaşatmasın.. okadar çok canımı yakıyorlarki sözde akraba arkadas kim varsa bende gitmeme kararaı aldım ama hem bebeğe hasret hem memlekete hasret yaşamakta çok zor

bi yerde okumuştum ; imanı kuvvetli olanın imtihanı ağır olurmuş diye.. doğru dedim sınanma şekillerimiz farklı işte bizlerinde..

sabahtan beri açım bi yemek yıyım.. sonra söz küçük fincanda kahve içicem daha iyi olcam insalah..

bana verdiğin desteğin içinde sana tşk ederim..

Hayırlısı boyleymis demekki geç olsun güzel olsun inşallah...rabbim hepimize Eyüp sultan sabri versin..

aynen öyle diyorum sevval..hayırlısı dıyıorum cunku baska dicek kelime bulamıyorum..isyanda etmek istemiyorum...

haa bide nasip ... nasip değilmiş...

amiiiinnnnn hepimize Rabbim bol bol sabır versin..olumsuzluklar karşısında metanetli olmamızı sağlasın

Biliyorum kendini hazırladığın zaman olmayınca tedavin insan üzülüyor ama sabret. İnan böylesi daha hayırlıdır senin için. Varsın 1-2 ay geciksin can sağlığı olduktan sonra hepsi olur Allah'ın izniyle.

sağol incim

doktorum prof olmuş kime yarar bana bi,lgi vermedikten sonra! deseki bana geçen ay adetlyiken gittiğimde 2 tane kistin var sana k.doğum hapı veriyorum oyuzden yookkk...

doktora çok kızıyorum öfkelyimmm...beni heveslendirdi... sanıyorumki uzun protokoldeyim ben (uzun protokolde ne tür ilaçlar kullanılıyor bilmediğimden öyle sandım ne bilim)

yaa bebeğimin doğacağı tahmını gunune kadar hesap ettim ben... cinsyetnin belli olacağı ay vs hepsını hesapladım ,,hayal kurdum ben ....

hepsi boşaymıış... hani bişiler olsa derim ki tamam bende doktorlarda elinden geleni yaptı ama Mevlam razı göstermedi derim ama bu öyle de değil..

kısaca kendi kendime platonik takılmışım işte..

dilimde 2 kelime nasip değilmiş..hayırlısı buymuş ne yapayım................

Bazı doktorlar öyle maalesef sen sormadan bir şeyi anlatmazlar. Sıkma canını, geç olsun güç olmasın.
Tedaviye başlayacağın zaman söyleyecek zaten. Adetin 21.günü lucrin denilen iğnelerle başlayacaksın, adet olunca da yumurta geliştirici iğnelere geçeceksin. 3 hafta kadar bir iğne serüvenin olacak :)

Kızlar kimseni üzmek istemem. Ancak paylaşmak istedim. Veren de Rabbim alan da. Onun bildiğinde bir hayır mutlaka vardır. Dün gece aniden durup-durup suyum geldi. bu gün doktora gittim. Malesef bebeğin hiç suyu kalmamış. Kalbi ise hala atıyordu. Şimdi doğum için bir az bekliyceiz. ya kendi düşmeğe başlar, ya da kalbi durur. Doktor kalbi attığı halde müdahile etmek istemedi. Ben de hiç istemezdim. Rabbim kimseye daşıyamayacağı yük vermesin. Bize de.

Rabbim bu güne kadar yaşadığım mutluluğu her kese tattırsın, hem de benden daha fazla, daha tam. Bu gün yaşadığımısa kimseye nasip eylemesin. Amin.

Kısmet olursa, her şey yolunda giderse inşeAllah 2 ay sonra tekrar denemelere başlamayı düşünüyoruz. Bu iş burda bitmedi.

Sumeyyem bu ara ardı ardına kötü haberler alıyoruz.Nurme de ikizlerini kaybetti. İnan ki çok üzüldüm canım.. Acını içimde hissediyorum. Zor bir olay. Rabbim kalbine ferahlık ve sabır versin.. Ama metanetli gördüm seni. Dediğin gibi veren de O alan da O.. İnşallah bu yaşadığın son üzüntü olsun.. 2 ay sonra müjdeli haberini alalım ve bu sefer sağlıkla tamamına ersin.. Aminnnn

Ah sümeyyecim Allahım metanetini sabrını arttırsın canım, de diyeceğimi bilemedim sağlam güçlü duruşun beni rahatlattı inşallah sonunu da getiricex bu işin arkadasım. Allahım bana ve tüm buradaki arkadaşalarıma güç ver sağlıkla bebek arzumuza kavustur yarabbim, gözyaşlarımızı dindir içimizdeki hüznü mutluluğa çevir Allahım sen bizi bu sevgiyi tatmaktan bebeğimizi kucaklamaktan mahrum etme yarabbim

Sümeyyem ne diyceğimi bilemiyorum çok üzüldüm bitanem sabrına hayran kaldım inş tez zamanda çektiklerine kefaret olarak bebeklerini kucaklarsın çok üzgünüm..allah yardımcınız olsun

Sümeyye ne diyeceğimi bilemiyorum.Güzel Allahım vardır bir bildiği.Sabır ve güç diliyorum.O kadar düşüncelisin ki yazarken hamile arkadaşlarını korkutmamaya üzmemeye çalışmışsın.Hamile kalmakla bitmiyor.Fakat her bebeğin kaderi farklı unutma.İnşallah rabbim bundan sonra sağlıkla kucağına almayı ,kucağımıza almayı nasip eder.Dualarım seninle

Allah'ım sabırlar versin sana. İçime oturdu Bir kaç gün önce de nurme ikizlerini kaybetti Çok ağır bir sınav. Allah alnınızın akıyla çıkmayı nasip etsin inşallah. İçim yandı mesajını okuyunca. Dualarımdasın sumeyye...

allah sabırlar versin sümeyyeciğim. çok üzüldüm. seni teselli edecek söz bile bulamıyorum. ama sen zaten çok metanetlisin. allahım bundan sonra yüzünü güldürsün. benim yaşadığım şu günleri kat kat sana nasip etsin.

tmm canım uzun protokol bu yani tşk ederm acıklaman için. uzun kısa hiç farketmez güç olmasın da hayırlısıyla başlasaydım bende bi tedaviye artık

sümeyye canım çok üzüldüm , şuan ne diyeceğimi bile toparlayamıyorum
Rabbim sana bi sakinlik ve metanet vermiş şuan kendimden utandım.. tez zamanda hayırlı bir şekilde yeniden hamile kalman dileğiyle canım..
sana suan söyleyeceklerim teselli olurmu bilmiyorum.. cennette şefaatçin olmak için seni bekliyor olucak yavrucuğun maalesedfki sende bir evlat acısı tattın insallah bu son olur..bir daha Rabbim böyle acılarla sınamasın seni..

Allah sana daha çok sabır ve metanet versin (amin)

inci merhaba canım memorial dan kim ayrıldı?benim haftaya semra hanım da ve mustafa beyle randevum var,eylülü bekle demişsin canım ama ben ne yapacağım şimdi?

sümeyye canım rabbim sabırlar versin,sabrını artırsın,inan bana bu yolda hepimiz mücadele etmenin nasıl birşey olduğunu bildiğimiz için ne hissettiğini bir nebze de olsa anlayabiliriz ama senin için yürekten dua etmekten ve acını paylaşmaktan başka elimizden hiçbirşey gelmiyor ne yazık ki...
canım bir de az önceki inciye yazdığım mesajı son sayfayı okumadan yazmıştım,o bile beni rahatsız etti kusuruma bakma ne olur,seninle çok uzun görüşmedik belki ama ben de gurbetteyim aynı şehirde olup acını birazcıkta olsa yakından paylaşmak isterdim,sabret Allah sabredenlerle beraberdir unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…