- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #29.481
armancımm inciri çok tüketme olur mu yada doktoruna sor öyle tüket.. sanırım o yidiğim incirler bana kist yaptı :26:
bende doktordan geldim bugun...adetımın 2-3günü tekrar gidicem..kistlerim var mı yokmu ona bakacaklarmış (yani bende kist varmış meğerse doktor o yuzden desolett vermiş bana bugün 21.gunum. cuma falan adetim gelir sanırım)
kisti tetikleyen hormon düşmemiş 9.57 ,normali kaç gerçi onuda bilmiyorum.
kısaca benim temmuz ayıda yattıkaldık mı ağustosa
tamamen yıkım oldu benim için..hazirandaki gibi heves etmiştim
yolda zor tuttum kendimi de eve gelince bıraktım artık
nasipten öte köy yok demişler.. demek daha nasibimde yok
hayırlısı olsunnn ne diyim...
Rabbim isyan ettirmesin insallah..sabrıma sabır katsıııııııııınnnnnnnnnnnn
armaaan nasılsın ,nasıl gidiyor toplama işlemine ne kadar var?
selescim çok sağol canım bi iyi bi kötü dualarla geçiyor günler...perşembe kontrolüm var ona göre belli olacak ctesi ya da ptesi opu olacak inşallah. bu defa öncekiler gibi olmadı yumişlerin büyümesi önceki 5 denemede çok sorunsuzdu bu defa bikaç gün uzadı , hayırlısı budur inşallah az olsun sağlıklı olsun artık bebiş olup yanıma gelsinler ... sen nasılsın minişin keyfi yerindedir umarım
armancımm inciri çok tüketme olur mu yada doktoruna sor öyle tüket.. sanırım o yidiğim incirler bana kist yaptı :26:
bende doktordan geldim bugun...adetımın 2-3günü tekrar gidicem..kistlerim var mı yokmu ona bakacaklarmış (yani bende kist varmış meğerse doktor o yuzden desolett vermiş bana bugün 21.gunum. cuma falan adetim gelir sanırım)
kisti tetikleyen hormon düşmemiş 9.57 ,normali kaç gerçi onuda bilmiyorum.
kısaca benim temmuz ayıda yattıkaldık mı ağustosa
tamamen yıkım oldu benim için..hazirandaki gibi heves etmiştim
yolda zor tuttum kendimi de eve gelince bıraktım artık
nasipten öte köy yok demişler.. demek daha nasibimde yok
hayırlısı olsunnn ne diyim...
Rabbim isyan ettirmesin insallah..sabrıma sabır katsıııııııııınnnnnnnnnnnn
Hosbukduk inci tanesi
Seninle bebeğin hayirli olsun rabbim saglikli bir şekilde kucağına almayi nasip etsin. .Evet teşhis konusunda süleyman beyden allah razı olsun, aslinda bu tedaviye onunla devam etmek istiyorum ama çok yoğun ve anadolu yakasinda...memorial de beni korkutan herseferinde farkki doktor bakıyor gibi birşey okumuştum o ve acikcasi seninde söylediğin karışıklık.. nur hanımı bekleyip bir kez olsada ona muayeneye gidebilirim belki bilmiyorum. Aslında sen umutta da tedavi oldun galiba ikisi arasinda bana yardımcı olabilirsin?
Canım 2.5 üstünü riskli görüyorlarmış. Hamileliğe engel olabiliyormuşBenden 3 test daha istediler. Yarın onları yaptıracağım. Cuma sonuçlar gelir. Ya tekrar testi yazan doktora gideceğim. Ya da Nur Hanıma mali atarım. Eşi endokrin uzmanı. Büyük ihtimalle eşine danışarak bana yardımcı olur.
Rosa canım ne kadar çok sevindim senin adınaÇok stres yaşadın ama Allah'a çok şükür oğluşun sağlıkla doğdu.. Tekrar gözün aydın olsun. İyi günlerde güle güle büyüt yavrunu
Merhaba yine denk gelmedik.İyiyim canım çok şükür.İnşallah bebekte iyidir.Arada bulantı oluyor .Hiç önemli değil.Bulantı olunca orda olduğunu düşünüp seviniyorum bile.Sen nasılsın kist olduğunu okudum.Ağustos a kalmış. Çalışıyor musun onun için mi zaman problemi,izinini ona göre mi ayarlamıştın?
Canıım üzülme lütfen... ağlama diyemicem dök içini ben de dün saldım öyle :) ağladım rahatladım... seni o kadar iyi anlıyorum ki şubat ayından beri o ay bu ay derken haziran temmuz oldu benim tedavi, günler hem hızlı geçiyor hem geçmiyor... hakkında hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebeğin /bebeklerin de bir ay geç gelsin... lütfen kendini yıpratma çünkü bu vücuda iyi bakmamız lazım di mi:)...
olanların iyi tarafını görmeye çalışalım doktorlar ne yaptıgının farkında demek ki ya kistlerini farketmeslerdi belki de daha fazla sorun olurdu sonradan.... elimizden geleni yapıyoruz minik ellerle kavustuğumuz günleri de nasip edecek Allahım inşallah bize de... yap bi küçük fincan kahve yazılarından bile hisssetiğimiz o güler yüzünü takın, çok yakında hersey yoluna girecek canım dualarım seninle iskorpitcim
Hayırlısı boyleymis demekki geç olsun güzel olsun inşallah...rabbim hepimize Eyüp sultan sabri versin..
Biliyorum kendini hazırladığın zaman olmayınca tedavin insan üzülüyor ama sabret. İnan böylesi daha hayırlıdır senin için. Varsın 1-2 ay geciksin can sağlığı olduktan sonra hepsi olur Allah'ın izniyle.
sağol incim
doktorum prof olmuş kime yarar bana bi,lgi vermedikten sonra! deseki bana geçen ay adetlyiken gittiğimde 2 tane kistin var sana k.doğum hapı veriyorum oyuzden yookkk...
doktora çok kızıyorum öfkelyimmm...beni heveslendirdi... sanıyorumki uzun protokoldeyim ben (uzun protokolde ne tür ilaçlar kullanılıyor bilmediğimden öyle sandım ne bilim)
yaa bebeğimin doğacağı tahmını gunune kadar hesap ettim ben...cinsyetnin belli olacağı ay vs hepsını hesapladım ,,hayal kurdum ben ....
hepsi boşaymıış... hani bişiler olsa derim ki tamam bende doktorlarda elinden geleni yaptı ama Mevlam razı göstermedi derim ama bu öyle de değil..
kısaca kendi kendime platonik takılmışım işte..
dilimde 2 kelime nasip değilmiş..hayırlısı buymuş ne yapayım................
Kızlar kimseni üzmek istemem. Ancak paylaşmak istedim. Veren de Rabbim alan da. Onun bildiğinde bir hayır mutlaka vardır. Dün gece aniden durup-durup suyum geldi. bu gün doktora gittim. Malesef bebeğin hiç suyu kalmamış. Kalbi ise hala atıyordu. Şimdi doğum için bir az bekliyceiz. ya kendi düşmeğe başlar, ya da kalbi durur. Doktor kalbi attığı halde müdahile etmek istemedi. Ben de hiç istemezdim. Rabbim kimseye daşıyamayacağı yük vermesin. Bize de.
Rabbim bu güne kadar yaşadığım mutluluğu her kese tattırsın, hem de benden daha fazla, daha tam. Bu gün yaşadığımısa kimseye nasip eylemesin. Amin.
Kısmet olursa, her şey yolunda giderse inşeAllah 2 ay sonra tekrar denemelere başlamayı düşünüyoruz. Bu iş burda bitmedi.
Kızlar kimseni üzmek istemem. Ancak paylaşmak istedim. Veren de Rabbim alan da. Onun bildiğinde bir hayır mutlaka vardır. Dün gece aniden durup-durup suyum geldi. bu gün doktora gittim. Malesef bebeğin hiç suyu kalmamış. Kalbi ise hala atıyordu. Şimdi doğum için bir az bekliyceiz. ya kendi düşmeğe başlar, ya da kalbi durur. Doktor kalbi attığı halde müdahile etmek istemedi. Ben de hiç istemezdim. Rabbim kimseye daşıyamayacağı yük vermesin. Bize de.
Rabbim bu güne kadar yaşadığım mutluluğu her kese tattırsın, hem de benden daha fazla, daha tam. Bu gün yaşadığımısa kimseye nasip eylemesin. Amin.
Kısmet olursa, her şey yolunda giderse inşeAllah 2 ay sonra tekrar denemelere başlamayı düşünüyoruz. Bu iş burda bitmedi.
tmm canım uzun protokol bu yani tşk ederm acıklaman için.Bazı doktorlar öyle maalesef sen sormadan bir şeyi anlatmazlar. Sıkma canını, geç olsun güç olmasın.
Tedaviye başlayacağın zaman söyleyecek zaten. Adetin 21.günü lucrin denilen iğnelerle başlayacaksın, adet olunca da yumurta geliştirici iğnelere geçeceksin. 3 hafta kadar bir iğne serüvenin olacak :)
Sağolasın Allah razı olsun.
Memorialda evet ısrarcı olmazsan doktor doktor geziyorsun ancak sesini biraz çıkarırsan aynı doktora veriyorlar. Aslında farklı doktorların muayene edip, opu ve transferine değişik doktorların girdiği hasta arkadaşlar var çoğu da pozitif aldı. Hepimiz biliyoruz nasip meselesi, doktor ve merkez vesile. İnsan kendisini güvende hissetmek istiyor doktor ve merkez konusunda. Benim tüm tedavilerim Memorialda oldu, başka merkeze gitmeyi hiç düşünmedim. Doktorumdan çok memnunum. Benim dönemimde böyle bir karmaşa yoktu yalnız. Tabi bizler için genetik bölümü de önemli. Genetik doktoru da sağolsun bir doktordan önce bir abi bir arkadaş gibi yaklaşıyor hastasına. Zamanın varsa eylülü bekle derim. Şu sıralar gitmeni pek tavsiye etmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?