- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #29.601
Canım iğnelere devam ediyorum. 150 Gonal f , 2 toz +1 su menegon bir de 0.5 lucrin vuruyorum. En son gittiğimde biri 11 'di. Diğerleri küçüktü. Yine öbür sefer gibi önden büyüyecek diye çok korkuyorum14 tane sayıyorlar. Tabii hepsi büyür mü ne olur hiç bilmiyorum. Ama herşey takdir. Bu tedavimde biraz daha akışına bıraktım. Düşünmemeye çalışıyorum. Yarın tekrar kontrolüm var.
Laparoskopiden korkma. Bizim face grubundan arkadaşımız Sezyal Memorial'da laporoskopi oldu. Şimdi hamile çok şükürGerçekten gerekmeseydi tavsiye etmezlerdi. Semra Hocaya güven
Eğer facein varsa İnci seni eklesin istersen. Orada güzel paylaşımlarımız var.
Sümeyye ama bu ihtimalleri düşünüp yıpratma kendini. Şu an çok zarar veriyorsun kendine. Sen de çok iyi biliyorsun ki ; Rabbim böyle istedi. Eğer kaderde bu olmasaydı emin ol ki ; hiç suyu kalmasa da sağlıkla doğardı bebeğin.. Sebeplere, bahanelere takılma. Sen elinden geleni yaptın...![]()
İnşallah hepsi aynı hızda gereken olgunluğa ulaşılır. Peki büyürse onlar büyüsün onları kullanmayız geridekilerin sayısı çok onlar belli olgunluğa ulaşsın diye mi bekleniyor yoksa ilk olgunluğa ulaşanlar olunca toplanıyor mu?
Akasyacım sağol canım, ne özrü aşkolsun sen de aynı yoğun dönemdesin... Hersey çok hızlı gelişti sonlara doğru bbenim hayırlısıyla 2. Gün 2 embryp tranfer eddildi.belirti aramıcam diyorum ama illa dinliyorum vücudumu:)...çok sağol duaların için.... İnşallah yakında kaç haftalık oldular diye konusuruz canım Allahım anne olmayı bizlere de basip ol yarabbim sağlıkla Amin...
Senin ne zaman olcak hayırlısıyla![]()
Aaa ben de mi anlamamışım hayırlı olsun anladığım kadarıyla pgt yapılmamış öyle mi? Doğru mu anladım...