Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Armaan canım transferin hayırlı olsun. Rabbim bu tedavini sağlıklı bebeğine kovuşmana vesile eylesin.

Akasya tedaviye başlamışsın. Senin için de hayırlı olsun. Rabbim tedavine bereket versin, sonu sağlıklı bebekli olsun.

Melek181 Rabbim embriolarına can versin. Stresini tahmin ede biliyorum. Hakkında hayırlısı olsun.

Seles senin de hamileliğin dilerim sorunsuz bir şekilde ilerler ve sen de sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Benim için de üzülme. Yazmak istediklerini yaz. Biz güzel haberlerle umut doluyoruz.

Akide seninle de hiç konuşmamış olsakta aklım sendeydi. Uzun süredir yazmıyordun. Rabbim bebeğini sağlıkla kollarına almanı nasip eylesin.

Yazamadığım arkadaşlar, mazur görün. Toparlanmaya çalışıyorum.

Sumeyyem sen nasil guzel bir insansin ki bu ruh halinde bile bizleri dusunuyrsn.gercekten hayata bakisina, sukunetine hayran kaldim. Sukrunle bana ders verdin. Rabbim gonlunun muradini en tez zamanda nasip etsin insallah. Aminnn

sümeyye bbim yardımcın olsun inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alacagın günler yakındır

armaan bebişleri alıp gelmişsin rahat ol,stres yapma,15 temmuz büyük gün...

akide hoşgeldin canım:)

melek hayırlı olsun inşallah

kızlar bugün memoriala gittim gördüm geldim,öncesinde kendimi bahçeci fulyada buldum:)

istanbul çok yordu beni,yorgunluktan ölüyorum inanın...

murat bey ve semra hanımla görüştüm,10 dk falan gördü semra hanım ve tanısal laparoskopi istedi kızlar,rahim filmi iyi çekilmemişti ona istinaden,fulyadaki doktorda yeniden rahim filmi istedi onu çektirdim,sorun yokmuş

inci akasya siz çektirdiniz diye hatırlıyorum sanki inci sen mi çektirmiştin?

ben hala karar veremedim ama laparoskopiden korktum ama:(

Arkadaslar opum oldu bugün dualarınızı gönderir misinin bana...

Her şey çok güzel olsun inşallah...

bende bugün adet oldum..hastaneyi aradım perşembe gel bakalım kistini duruyomu durmuyomu diye...

yaniiii kaldıkmı ağustosa kesin olarak :35: hayırlısı olsun ne yapayım :34:

yakında eşim gelecek görevden ağıustosun ortasında tekrar gidecek vee kasımın 1 de eve gelecek :19::19::19:

yani ağustosta da ertelenırse kalırız kasıma :40::24::24::24::47::47::47::47::47::47:

bildiğiniz otları karıştırıp karıştırıp yutuyorum zaten adetımıde böylelikle getırdım.. (21 gun boyunca içtiğim d.hapı benım duzenlı olan adetimi bozmustu) bi yandanda korkuyorum bedenime zararı dokunacak diye farklı reaksiyon verirse bide :18::18::18:kaş yapem derken göz çıkartmayayımda :18::18:

Canım sen yine de dr ne sor bitkisel şeylerin de dozunda olmazsa zararı var...

Daha dune kadar 2014 subat anneleri linkindeydim ama suan burdayım ... Kısaca kendimden bahsetmek sonra teker tekerr lınklerı gerıye dogru okumak ıstıyorum ve en onemlısı BANA YOL GOSTERMENIZI ISTIYORUM PGT ILE ILGILI

6 yıldır evlıyım ve bebek ozlemıyle son ıkı yıldır yanıp duruyorum .. Yarın kurtaj olucam:((( buzamana kadar 5 kaybım oldu 4 tanesı kurtajla alınmak zorunda kaldı tekı ekım aynda gecen sene kendı dustu... Hepsı 6. Haftayı gecınce kalp atısını duymaya gıttıgımızde ya kesesı buzusuyoo yada seklı bozuluyor aynı haftalarda .. Bu arada hepsı normal gebelık sadece 4. Sunde asılama yapmıstık

Tum testler yapıldı bakıldı temız sebebsız tekrarlayan dusuk dendı .. Yılmadan denemeye devam etceksınız dendı ama boylede olmuyor en son dun umutlarım yıkıldı ıyıce gec dollenmeyle gebe kaldım hersey guzel olcak mucızem geldı dedım ama yok yıne gıttıı suan ruhsuzumm ınsan bu acıya boylemı alısır bıktım sıkıldım aaglayamıyorum su durumda bıle kurtaj parası ıcın sıkıntı cekıyorum GENETIK TEST YAPTIRCAZ ESIMLE BEBEGEDE GENETIK ...baya pahalı uzuntumu yasayamıyorum suan:(sızlerın KAC DUSUGU OLDUUU VE KACINCI DENEMENIZDE PGT BASARILI OLDU???

1-Ogrenmek ıstedıgım pgt fıyatlarını arastırdım MEDICAL PARK TUP BEBEKTE .... FLORANS NIGHTINGAL ...EUROFERTIL HEPSI UC ASAGI BES YUKARI AYNI 7000-8500 arası ama karar veremıyorum sızlerrr arasında varmı buralarda yaptıran????

2-Ayrıca pgt ılkkez yaptırcam hıc bı asamayı bılmıyorum tup bebek yolunuda bılmıyorum?? Anlatırsanız sevınırım

3-ılk sefer tutmayada bılıyomuss ıkıncıyede gerek kalabılıyo sayı duruma gore artıyomus?? Nmecbur ılk regl oldugumda bunlardan bırıne gıtcem regl olasayıa kadarda 40 gun gecer benım ... Agustos sonu eylul gıbı KREDI CEKICEZ MCBUR ELDE AVUCTA YOK ... E cok korkutugm sey ıkımızınde kromozomlarında sorun cıkarsaa netten okudum neler varmıss ya rabbım ... Ben cok endıselıyım esım dun aksam umıdım azaldı ıyıce sankı hıc cocugumuz olmıcak gıbı gelıyor dedı oda kotu durumda etrafındakı arkadaslarının ıkıncı cocoukları oldu benım desen sulalade ben kaldım sadece cevrem desen komsularım bebek kaynıyo

Yarın sabah son kez bakıcak dok bebege oglene dogru alınacak hala korkuyorum pat dıye geldı pat dıye gıdıyor bebegım halbukı clexane ıgnede kullanmıstım gunde bır tane folıdoc bebe aspırını ama yınede dustu .. Pıhtılasma testlerım bı tanesı mthrf 1298 homozıgot cıkmıstı dıgerlerı guzeldı onun ıcınde once coraspın ıctım sonra bebe aspırıne dondum ama yokk OLACAGIN ONUNE GECILMIYOR:(((( :43::43::43::43: ınsanlar bes dusuk yasadıgımı duyunca sende kesın bısey var subyan felan neler anlatıpp canımı sıkıyolarr .. Yda hocaya gıt kırkın karısmıstırr

Geçmiş olsun arkadaşım keşke kürtaj malzemesini genetiğe gönderseydin. Eşin ve sen preferik kanda kromozom analizi yaptırın. Ayrıca bence sen bağışıklık testleri mesela lupus antikoagülan testi de yaptır bence.pıhtılaşmada neler bakıldı macaba iğne dozu az mı geldi?

Merhaba arkadaşlar. Pazartesi doktora gittik, bebeğimin kalbi hala atıyordu:5: Çarşambayı bekleye bilirdik. Kanda enfeksiyon tahlili yaptırdık, yükseldiğini görünce hemen yatışımı yaptılar. İlaç verrildi o gün açılış olmadı. Sabaha karşı hiç bir zaman dokunamayacağım minik oğlumu doğurdum. İsmini Abdullah koyduk. Rabbim cennetde kovuşdursun. Eşimle baktık. Oğlan olduğunu da o zaman gördük. Hiç kimseye soramamıştım. Minicikti. Her şeyi tamdı. Alıp slivrikapı mezarlığında toprağın koynuna verdik. Minik çocukların mezarlarının arasında.

Ben de bir anneyim artık. Bu günüme şükürler olsun. Hamile olmanın, doğum yapmanın tadını duydum. Allah nasip ederse tekrar tedaviye başlıycağız.

Sümeyye canım kaderdaşımmm. Ben de melek oğlumu normal doğurdum sesini duydum. O yüzden Ardamı şükürler olsun sağlıkla dünyaya getirdim ama normal doğum olmadığı için genel anestezi ile sezaryen olduğu için doğduğu anı yaşayamadığım için Berat Tunca'mı unutamıyorum:(( Allah sabrını artırsın çok zor bir imtihan... :5::5::5: Lütfen güçlü olmak için çabalama. Ağla yaz istediğin kişilerle telefonlaş seni anlayabilecek bu acıyı yaşamış kişilerle. Ve nedenini mutlaka bulsunlar riskli gebelik dr sine git kırkın çıkınca.

Sümeyye canım çok geçmiş olsun :5::5:
Allah sabır versin:14::14:sabah kalktım hemen neti açıpta senin bu haberini alınca çok üzüldüm...
inş RABBİM çok bekletmeden tekrar hamile kalmanı nasip eder.....

kızlar eşimde y kromozom fazlalığı var ve bu 5. tedavim....her seferinde çok fazla embriyom olurdu bu tedavimde de sadece 3 embriyom var ve dün aradıklarında orta kalitede dedi embriyolog.çok korkuyorum yine sonu hüsran olacak diye:14::14::14:
eğer bugün kalitesi artarsa yinede pgt ye gidecek ama artmazsa gitmeyecek...
tüm bu yolda uğraşan arkadaşların muradını versin RABBİM.......
çok zor kaç gündür çok huzursuzum:5::5:

Uzun bir aradan sonra merhaba herkese..

Tulıp doğum yapmışsın ,Allah analı babalı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin yavruna,,öyle sevindim ki sağlıkla almışsın kucağına..doğum zor olmuş geçmişler olsun ama bebeğini görünce o mutluluk sana unutturmuştur diye düşünüyorum herşeyi..

Mervecim,sen de doğurmuşsun cnm senin yavruna da Allahım analı babalı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin cnm..cok sebaat ettin sende cok sükür kavuştun yavruna bebişinde sağlıklı maşallah,, küçük sıkıntılar olmuş çok geçmiş olsun ama onlarda iyleşecek geçecek inşallah,,Allahım dermansız dert vermesin cnm..

İncii cnm benim kaç haftalık oldun? sükür herşey yolundaymış nasıl oğlusun, nasıl heyecanlısındır,,Allahım isteyen herkese nasip etsin..ceviz,semizotu,balık bu dönemlerinde yemeye çalış,,gerçi ben balık yiyememiştim..

Akasya tedaviye başlamışşın hayırlısı olsun inşallah bu sefer bebişini kavuşursun cnm,burda hamişlik haberlerine seviniriz ..

trkuaz sendee başlıyormuşsun inşallah seninde güzel haberlerini alırız ,, bebişine kavuşursun sağlıkla...
tüm tedaviye başlıyacak arkadaşlarım tanıdığım tanımadığım hep dualarım sizlerle..

kızlar detaylı okuyamadım ama herkes iyidir umarım..bende epeydir yoktum zor günler geçirdim kardeşim rahatsızlandı ameliyat oldu üzücü haberler aldık ve şimdi tedavi görüyor..cok üzüldüm ama bebeğim için hep kontrollü olmaya çalıştım..böyle günlerim geçip gidiyor inanıyorum herşey güzel olacak ...
bunun dışında bende iyiyim bebişimde iyi cok şükür artık az kaldı bekliyorum her gece sağlıklı olsun diye dua ediyorum doğuncaya kadar bu kaygılarım benimle olacak bizler hamişliği bile doya doya yasayamıyoruz belki ama cok sükür bu günleri gördüğüme hala inanamıyorum düşündükçe..Allahıma hep şükrediyorum..
hepinize sevgiler...

mELEK181 İNŞALLAH SAĞLIKLA HAMİLE KALIRSIN ARKADAŞIM.

aKİDE KARDEŞİNE ÜZÜLDÜM İNŞALLAH BEBEĞİN sağlıkla doğar...

Akasya canım tedavin ne durumda?

Sümeyye canım kaderdaşımmm. Ben de melek oğlumu normal doğurdum sesini duydum. O yüzden Ardamı şükürler olsun sağlıkla dünyaya getirdim ama normal doğum olmadığı için genel anestezi ile sezaryen olduğu için doğduğu anı yaşayamadığım için Berat Tunca'mı unutamıyorum:(( Allah sabrını artırsın çok zor bir imtihan... :5::5::5: Lütfen güçlü olmak için çabalama. Ağla yaz istediğin kişilerle telefonlaş seni anlayabilecek bu acıyı yaşamış kişilerle. Ve nedenini mutlaka bulsunlar riskli gebelik dr sine git kırkın çıkınca.

Durumumu en zor yanı ben burda yalnızım. Ağlamasına ağlıyorum. Ancak neredeyse canlı konuşa bileceyim tek kişi eşim. Ailemese hepsi uzakta olduğu için daha fazla üzülmesinler diye hep normal gözükmeğe çalışıyorum. Zaten teselli edilmeği de hiç sevmiyorum. O yüzden yalnız taşımaya mecburum. Tabii sizlerin desteyi de çok faydalı oluyor. Bir tek burada istediğim şekilde yaza biliyorum. Aslında çok şükür duruma göre çok iyiyim. Sadece yaranın sıcaklığı geçince acısı daha fazla hiss edilir misali, minik oğlum gözümün önüne gelince içim yanıyor. Keşke bir de dokuna bilseydim diyorum. İlk anda insana qarip geliyor, bakmaya bile çekiniyorsun. Ancak düşündükce daha fazla hiss edebilirdim bebeğimi. İçim yanıyor, ancak kahr olmuyorum. Acısı bile tatlı geliyor.

Riskli gebelik uzmanı hiç bilmiyorum. Ancak mutlaka araştırılmasını isterim. Senin durumunun nedeni bulundumu? Yani suyun erken gelmesinin? Plasentayı doğum sırasında saklanmasını söylemeği unutmuşdum, hatırlayınca çöpten buldurdum. Ancak doktorumla konuştum hiç bir işe yaramaz, formalin ve spirte konulmamış steril hali gerekli dedi. Çöpten aldırdığımı belli etmedim:27: Bebeğin otopsisin yaptıra bilirsin dedi, onu da kabul edemezdim. Şimdilik başka hiç bir şey yaptırmadım. Bakalım ne yapa biliriz.

Selam arkadaslar uzun zaman oldu gelemedim kucuk kiz buyudukce ikisine yetisemiyorum artik kizin 5,5 aylik oldu artik ara ogunlere basladik yedir icir altini temizle uyut derken aksam oluyor tabiki bunlari ikisine birden uyguluyorum sanki ikiz gibilerr benden boyle sukur yarsmaz bir durum yokkk

SUmeyye arkadasim gecmisi biraz okudum inan icim yanddi cok sabirlisin Allah bu sabrinin mukafatini verecektir en kisa zamanda Ne diyecegimi nasil diyecegini inan hic bilemiyorum

Akasyaa sende baslamissin tedaviye gozun aydin insallah senden guzl haberler aliriz

Tedaviye baslayan butun arkadaslar su mubarek gunlerde Allah yardimciniz olsun dualarimdasiniz.

Durumumu en zor yanı ben burda yalnızım. Ağlamasına ağlıyorum. Ancak neredeyse canlı konuşa bileceyim tek kişi eşim. Ailemese hepsi uzakta olduğu için daha fazla üzülmesinler diye hep normal gözükmeğe çalışıyorum. Zaten teselli edilmeği de hiç sevmiyorum. O yüzden yalnız taşımaya mecburum. Tabii sizlerin desteyi de çok faydalı oluyor. Bir tek burada istediğim şekilde yaza biliyorum. Aslında çok şükür duruma göre çok iyiyim. Sadece yaranın sıcaklığı geçince acısı daha fazla hiss edilir misali, minik oğlum gözümün önüne gelince içim yanıyor. Keşke bir de dokuna bilseydim diyorum. İlk anda insana qarip geliyor, bakmaya bile çekiniyorsun. Ancak düşündükce daha fazla hiss edebilirdim bebeğimi. İçim yanıyor, ancak kahr olmuyorum. Acısı bile tatlı geliyor.

Riskli gebelik uzmanı hiç bilmiyorum. Ancak mutlaka araştırılmasını isterim. Senin durumunun nedeni bulundumu? Yani suyun erken gelmesinin? Plasentayı doğum sırasında saklanmasını söylemeği unutmuşdum, hatırlayınca çöpten buldurdum. Ancak doktorumla konuştum hiç bir işe yaramaz, formalin ve spirte konulmamış steril hali gerekli dedi. Çöpten aldırdığımı belli etmedim:27: Bebeğin otopsisin yaptıra bilirsin dedi, onu da kabul edemezdim. Şimdilik başka hiç bir şey yaptırmadım. Bakalım ne yapa biliriz.

Orada tek olmak zordur tabi... Aynen öyle yaranın sıcaklığı geçince maalesef acısı daha da hissediliyor lütfen burada yaz içinden ne geliyorsa face kullanıyorsan eklemek istersen ekle beni dertleşmek konuşmak istediğinde konuşabiliriz.

Dokunma konusu benim de en büyük pişmanlığım oğlum 4 gün yaşadı ben de hiç dokunamadım mikrop kapar diye korktum çok üzgünüm bunun için:((
Bebeğin eşi enfeksiyon açısından önemliydi. Googleye arda lembet yaz orada videolar kısmına bas erken doğumla ilgili 3-4 video var çok güzel bilgiler var. Benim dr m di. Riskli gebelik uzmanı. Oradan nedenleri hakkında fikir edinebilirsin. Enfeksiyon ihtimali yüksek bence. Sonraki gebeliğinde en geç ayda bir kanda vajinada ve idrarda tahlil yaptır.

Benim rahimazğzı yetmezliğinden suyum geldi.Benim normal türk kadınlarında ortalama 4 cm olması gereken uzunluk bende doğuştan çok kısaymış o yüzden bebek büyüdükçe o uzunluk daha da kısalıp bebek erken doğuyormuş. Şöyle düşün rahim bir balon balonun ucu da rahim ağzı uzunluğu. Balon şişip büyüdükçe yani bebek büyüdükç e şişirilen kısım yani rahim ağzı uzunluğum kısalıyor ve erken doğum oluyor 18-24. haftalarda oluyor bu daha çok. Senin hiç ölçüldü mü? Kısaldıysa kısa olduğu için de enfeksiyon olma ihtimali de yükseliyor. Benim bu oğlumda 4 cm olması gereken uzunluk 13. haftada 1.8 e düştü ve acil laparoskopik serklaj oldum. Eski sezaryen dikişim mesaneme yapışmış serklajda yani rahim ağzıma dikiş atıldığıda anlaşıldı. Düzeltmişler ama 1 hafta sondalı kaldım sanırım enfeksiyon kapmış. Suyum sızmış idrar sandım ben:(( Gittiğimde dr baktı su sızmış hemen tedaviye başladı antibiyotik tedavisine. yüzde 60 kaybedecektim dualara kalmıştı işim. 1 hafta sonra dr baktı ki hep yattım sürgü tutuldu ve hastanede ciddi antibiyotiklr verildi serumdan. Dr m dedi ki son manevra su kesesine su ekleyeceğiz keseye yama yapacağız tutar mı bilmem. Şükür gerek kalmadı kese kendini tamir etti. Ama şimdi benim de denenirmiydi deyip üzülme bu işlemleri çok az dr ler yapıyor riskli gebelik dr leri genelde. Ben o zaman 15. haftamdaydım.

Hep yatarak tamamladım. Tr ye gelince riskli gebelik dr sine yani perinatoloğa git tüm evraklarını alıp canım.

Benim de 15 haftalıkken suyum geldi malesef sızmış ben idrar sanmıştım:(( Hastaneye yattım serum ve antibiyotik tedavisi uygulandı. Şayet su kesesi tamir etmeseydi dr m son çare olarak keseye yama yapıp su ekleyecekti şükür gerek kalmadı. Bu operasyonu su eklemeyi bir de ben izmirde Prof namık demir yapmış çift sağlıkla kavuşmuştu bebeğine okumuştum... Allah yardımcısı olsun tüm hamilelerin...​

Böyle bir şey varmı? Yani kesenin tamir edilmesi ve içine su vurulması? İlk kez senin yazında karşılaştım. Bilgi verirsen sevinirim.

Benim de 15 haftalıkken suyum geldi malesef sızmış ben idrar sanmıştım:(( Hastaneye yattım serum ve antibiyotik tedavisi uygulandı. Şayet su kesesi tamir etmeseydi dr m son çare olarak keseye yama yapıp su ekleyecekti şükür gerek kalmadı. Bu operasyonu su eklemeyi bir de ben izmirde Prof namık demir yapmış çift sağlıkla kavuşmuştu bebeğine okumuştum... Allah yardımcısı olsun tüm hamilelerin...​

Böyle bir şey varmı? Yani kesenin tamir edilmesi ve içine su vurulması? İlk kez senin yazında karşılaştım. Bilgi verirsen sevinirim.

Canım benim kesem kendini tamir etti. Keseye su ekleme yapılıyor ama onun için sanırım enfeksiyonu durdurmak gerekli...
İstersen özelden ismimi yazayım facen var mı? ekle beni...

Orada tek olmak zordur tabi... Aynen öyle yaranın sıcaklığı geçince maalesef acısı daha da hissediliyor lütfen burada yaz içinden ne geliyorsa face kullanıyorsan eklemek istersen ekle beni dertleşmek konuşmak istediğinde konuşabiliriz.

Dokunma konusu benim de en büyük pişmanlığım oğlum 4 gün yaşadı ben de hiç dokunamadım mikrop kapar diye korktum çok üzgünüm bunun için:((
Bebeğin eşi enfeksiyon açısından önemliydi. Googleye arda lembet yaz orada videolar kısmına bas erken doğumla ilgili 3-4 video var çok güzel bilgiler var. Benim dr m di. Riskli gebelik uzmanı. Oradan nedenleri hakkında fikir edinebilirsin. Enfeksiyon ihtimali yüksek bence. Sonraki gebeliğinde en geç ayda bir kanda vajinada ve idrarda tahlil yaptır.

Benim rahimazğzı yetmezliğinden suyum geldi.Benim normal türk kadınlarında ortalama 4 cm olması gereken uzunluk bende doğuştan çok kısaymış o yüzden bebek büyüdükçe o uzunluk daha da kısalıp bebek erken doğuyormuş. Şöyle düşün rahim bir balon balonun ucu da rahim ağzı uzunluğu. Balon şişip büyüdükçe yani bebek büyüdükç e şişirilen kısım yani rahim ağzı uzunluğum kısalıyor ve erken doğum oluyor 18-24. haftalarda oluyor bu daha çok. Senin hiç ölçüldü mü? Kısaldıysa kısa olduğu için de enfeksiyon olma ihtimali de yükseliyor. Benim bu oğlumda 4 cm olması gereken uzunluk 13. haftada 1.8 e düştü ve acil laparoskopik serklaj oldum. Eski sezaryen dikişim mesaneme yapışmış serklajda yani rahim ağzıma dikiş atıldığıda anlaşıldı. Düzeltmişler ama 1 hafta sondalı kaldım sanırım enfeksiyon kapmış. Suyum sızmış idrar sandım ben:(( Gittiğimde dr baktı su sızmış hemen tedaviye başladı antibiyotik tedavisine. yüzde 60 kaybedecektim dualara kalmıştı işim. 1 hafta sonra dr baktı ki hep yattım sürgü tutuldu ve hastanede ciddi antibiyotiklr verildi serumdan. Dr m dedi ki son manevra su kesesine su ekleyeceğiz keseye yama yapacağız tutar mı bilmem. Şükür gerek kalmadı kese kendini tamir etti. Ama şimdi benim de denenirmiydi deyip üzülme bu işlemleri çok az dr ler yapıyor riskli gebelik dr leri genelde. Ben o zaman 15. haftamdaydım.

Hep yatarak tamamladım. Tr ye gelince riskli gebelik dr sine yani perinatoloğa git tüm evraklarını alıp canım.

bende şimdi senin yazını başka bir yerden okudum. Çok üzgünüm :5::5::5: Tamam her kes yapmasın, ancak keşke böyle bir ihtimalin varlığından bahs etseydiler. Belki bir şey yapıla bilirdi. Çok üzgünüm:5::5::5: Şimdi ise sütüm geliyor :5: İlaç alıcam durması için. Vaz geçmek bu kadar kolay olmamalıydı en azından.

Son düzenleme:
Sümeyye sütü engellemek için ben dostineks ilaç kullanmıştım... mutlaka kullan canım...

Sümeyye sütü engellemek için ben dostineks ilaç kullanmıştım... mutlaka kullan canım...

Bu gün doğumu yaptıran doktorla konuşdum. Bir ilaç dedi. Şimdilik onu kullanmaya başladım. Umarım çabuk etki eder. Göğüslerim taş gibi oldu ve sürekli sıvı akıyor. Neyse umarım çabuk toparlanım. Desteğin için çok teşekkür ederim.

mELEK181 İNŞALLAH SAĞLIKLA HAMİLE KALIRSIN ARKADAŞIM.

aKİDE KARDEŞİNE ÜZÜLDÜM İNŞALLAH BEBEĞİN sağlıkla doğar...

Akasya canım tedavin ne durumda?

Canım iğnelere devam ediyorum. 150 Gonal f , 2 toz +1 su menegon bir de 0.5 lucrin vuruyorum. En son gittiğimde biri 11 'di. Diğerleri küçüktü. Yine öbür sefer gibi önden büyüyecek diye çok korkuyorum :5:14 tane sayıyorlar. Tabii hepsi büyür mü ne olur hiç bilmiyorum. Ama herşey takdir. Bu tedavimde biraz daha akışına bıraktım. Düşünmemeye çalışıyorum. Yarın tekrar kontrolüm var.

sümeyye bbim yardımcın olsun inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alacagın günler yakındır

armaan bebişleri alıp gelmişsin rahat ol,stres yapma,15 temmuz büyük gün...

akide hoşgeldin canım:)

melek hayırlı olsun inşallah

kızlar bugün memoriala gittim gördüm geldim,öncesinde kendimi bahçeci fulyada buldum:)

istanbul çok yordu beni,yorgunluktan ölüyorum inanın...

murat bey ve semra hanımla görüştüm,10 dk falan gördü semra hanım ve tanısal laparoskopi istedi kızlar,rahim filmi iyi çekilmemişti ona istinaden,fulyadaki doktorda yeniden rahim filmi istedi onu çektirdim,sorun yokmuş

inci akasya siz çektirdiniz diye hatırlıyorum sanki inci sen mi çektirmiştin?

ben hala karar veremedim ama laparoskopiden korktum ama:(

Laparoskopiden korkma. Bizim face grubundan arkadaşımız Sezyal Memorial'da laporoskopi oldu. Şimdi hamile çok şükür :16: Gerçekten gerekmeseydi tavsiye etmezlerdi. Semra Hocaya güven:34:Eğer facein varsa İnci seni eklesin istersen. Orada güzel paylaşımlarımız var.

bende şimdi senin yazını başka bir yerden okudum. Çok üzgünüm :5::5::5: Tamam her kes yapmasın, ancak keşke böyle bir ihtimalin varlığından bahs etseydiler. Belki bir şey yapıla bilirdi. Çok üzgünüm:5::5::5: Şimdi ise sütüm geliyor :5: İlaç alıcam durması için. Vaz geçmek bu kadar kolay olmamalıydı en azından.

Sümeyye ama bu ihtimalleri düşünüp yıpratma kendini. Şu an çok zarar veriyorsun kendine. Sen de çok iyi biliyorsun ki ; Rabbim böyle istedi. Eğer kaderde bu olmasaydı emin ol ki ; hiç suyu kalmasa da sağlıkla doğardı bebeğin.. Sebeplere, bahanelere takılma. Sen elinden geleni yaptın... :31:

Kuzum transferin olmuş.. Özür dilerim yazamadım sana :5: Ama hep aklımda ve duamdasın. PGT yapılmamasına takılma. Yapıldı da ne oldu değil mi :9: Sen bebişlerinle bol bol konuş. İyi düşünelim herşey çok iyi olsun. Belki yakında bebeklerimizi konuşmaya başlarız :16:

Kuzum transferin olmuş.. Özür dilerim yazamadım sana :5: Ama hep aklımda ve duamdasın. PGT yapılmamasına takılma. Yapıldı da ne oldu değil mi :9: Sen bebişlerinle bol bol konuş. İyi düşünelim herşey çok iyi olsun. Belki yakında bebeklerimizi konuşmaya başlarız :16:

Akasyacım sağol canım, ne özrü aşkolsun sen de aynı yoğun dönemdesin... Hersey çok hızlı gelişti sonlara doğru bbenim hayırlısıyla 2. Gün 2 embryp tranfer eddildi. :nazar: belirti aramıcam diyorum ama illa dinliyorum vücudumu:)...çok sağol duaların için.... İnşallah yakında kaç haftalık oldular diye konusuruz canım Allahım anne olmayı bizlere de basip ol yarabbim sağlıkla Amin...

Senin ne zaman olcak hayırlısıyla :nazar:

Son düzenleme:

Sümeyyecim canım bu yolda hep en doğrusunu yapmaya çalışıyoruz ne çözümü varsa bulmaya çalışıyoruz öyle mi olurdu böyle mi olurdu derken diken üstündeyiz ama olacakların önüne geçilmiyor sen herseyin en iyisini yaptın emin ol kısmetten ziyadesi olmuyor bikaç ay önce hatırlarsın ben ne kadar kötüydüm hepiniz destek oldunuz bana şimdi tekrar deneyebildim çok şükür , sen toparlanmaya sağlığını korumaya bak ki birkaç aya yeniden kavuş bebeğine

Back
X