Daha dune kadar 2014 subat anneleri linkindeydim ama suan burdayım ... Kısaca kendimden bahsetmek sonra teker tekerr lınklerı gerıye dogru okumak ıstıyorum ve en onemlısı BANA YOL GOSTERMENIZI ISTIYORUM PGT ILE ILGILI
6 yıldır evlıyım ve bebek ozlemıyle son ıkı yıldır yanıp duruyorum .. Yarın kurtaj olucam

(( buzamana kadar 5 kaybım oldu 4 tanesı kurtajla alınmak zorunda kaldı tekı ekım aynda gecen sene kendı dustu... Hepsı 6. Haftayı gecınce kalp atısını duymaya gıttıgımızde ya kesesı buzusuyoo yada seklı bozuluyor aynı haftalarda .. Bu arada hepsı normal gebelık sadece 4. Sunde asılama yapmıstık
Tum testler yapıldı bakıldı temız sebebsız tekrarlayan dusuk dendı .. Yılmadan denemeye devam etceksınız dendı ama boylede olmuyor en son dun umutlarım yıkıldı ıyıce gec dollenmeyle gebe kaldım hersey guzel olcak mucızem geldı dedım ama yok yıne gıttıı suan ruhsuzumm ınsan bu acıya boylemı alısır bıktım sıkıldım aaglayamıyorum su durumda bıle kurtaj parası ıcın sıkıntı cekıyorum GENETIK TEST YAPTIRCAZ ESIMLE BEBEGEDE GENETIK ...baya pahalı uzuntumu yasayamıyorum suan

sızlerın KAC DUSUGU OLDUUU VE KACINCI DENEMENIZDE PGT BASARILI OLDU???
1-Ogrenmek ıstedıgım pgt fıyatlarını arastırdım MEDICAL PARK TUP BEBEKTE .... FLORANS NIGHTINGAL ...EUROFERTIL HEPSI UC ASAGI BES YUKARI AYNI 7000-8500 arası ama karar veremıyorum sızlerrr arasında varmı buralarda yaptıran????
2-Ayrıca pgt ılkkez yaptırcam hıc bı asamayı bılmıyorum
tup bebek yolunuda bılmıyorum?? Anlatırsanız sevınırım
3-ılk sefer tutmayada bılıyomuss ıkıncıyede gerek kalabılıyo sayı duruma gore artıyomus?? Nmecbur ılk regl oldugumda bunlardan bırıne gıtcem regl olasayıa kadarda 40 gun gecer benım ... Agustos sonu eylul gıbı KREDI CEKICEZ MCBUR ELDE AVUCTA YOK ... E cok korkutugm sey ıkımızınde kromozomlarında sorun cıkarsaa netten okudum neler varmıss ya rabbım ... Ben cok endıselıyım esım dun aksam umıdım azaldı ıyıce sankı hıc cocugumuz olmıcak gıbı gelıyor dedı oda kotu durumda etrafındakı arkadaslarının ıkıncı cocoukları oldu benım desen sulalade ben kaldım sadece cevrem desen komsularım bebek kaynıyo
Yarın sabah son kez bakıcak dok bebege oglene dogru alınacak hala korkuyorum pat dıye geldı pat dıye gıdıyor bebegım halbukı clexane ıgnede kullanmıstım gunde bır tane folıdoc bebe aspırını ama yınede dustu .. Pıhtılasma testlerım bı tanesı mthrf 1298 homozıgot cıkmıstı dıgerlerı guzeldı onun ıcınde once coraspın ıctım sonra bebe aspırıne dondum ama yokk OLACAGIN ONUNE GECILMIYOR

(((

ınsanlar bes dusuk yasadıgımı duyunca sende kesın bısey var subyan felan neler anlatıpp canımı sıkıyolarr .. Yda hocaya gıt kırkın karısmıstırr