Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Armaan ,akasya ,iskorpit,trkuaz sizi de takip ediyorum .hayırlı olsun hakkınızda hayırlısı.armaan içini ferah tut.iskorpit senin telaşını kendime benzettim ben de şu ay da gitti diye hesap eder stres yapardım.Akasya şimdiki doktorun sana şanslı gelsin,trkuaz tekrar hayırlı olsun.Söylemek istediklerim var fakat Sümeyye ye üzüldüm.Ben de tedirgin oluyorum tahmin edersiniz.Ben de o yollardan geçtim ne yazık ki inşallah bu sefer kucağımıza alırız sağlıkla yapabileceğimiz tek şey Allah ın bizim için en iyisini planladığına inanıp ona güvenmek

Selescim çok sağol canım ona güveniyor ona sığınıyoruz bizleri de bu sevgiden mahrum bırakmasın

Sevilll doa melek hoşgeldiniz arkadaslar sizlere de çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda bebeklerinize sağlıkla kavusursunuz...şu heyecanım yatışsın daha ayrıntılı yazısırız:)...
Çok teşekkür ederim sevil benim 2 aşılama 5 ivf sonıncu pgt ile ama düşük oldu uzun yorucu bi hikaye yıkılmadık ayaktayız 6. Bize şans getirir inşallah... Sana tavsiyem rahim filmi koromızom pıhtılaşma tsh gibi testleri atlamaman, hatta gerekirse histeroskopi ile rahime bi bakmalılar bunlar yapıldı mı sana...
Sebepsiz diye fiye vakit kaybettim işte Allahtan bi hayrı vardır inşallah ....

benım rahım fılmı cekıldı sorun yok dendı. tsh normal cnm. sebepsız ınterfılıte dendı bana .kromozom pıhtılasma testlerım yoapılmadı ama. tup bebek merkezındede burdakı doktorum da bunları ıstemedı .bılmıodum ben bunları

benım rahım fılmı cekıldı sorun yok dendı. tsh normal cnm. sebepsız ınterfılıte dendı bana .kromozom pıhtılasma testlerım yoapılmadı ama. tup bebek merkezındede burdakı doktorum da bunları ıstemedı .bılmıodum ben bunları

Merhaba,
Bu testler çok önemli. Doktordan siz talep edin yaptırmak istiyorum diye. Burada trkuaz isimli arkadaşımız var. Kromozom sorununu bilmeden 2 deneme yapmış. Ha keza başka bir topikte sorununu bilmeden 4 kez boşuna deneme yapan birini okudum. Yazık değil mi onca emeğe onca umuda... Maddi ve manevi zor bir süreç, kendimizin doktoru olmalıyız bir yerde.

Armaan ,akasya ,iskorpit,trkuaz sizi de takip ediyorum .hayırlı olsun hakkınızda hayırlısı.armaan içini ferah tut.iskorpit senin telaşını kendime benzettim ben de şu ay da gitti diye hesap eder stres yapardım.Akasya şimdiki doktorun sana şanslı gelsin,trkuaz tekrar hayırlı olsun.Söylemek istediklerim var fakat Sümeyye ye üzüldüm.Ben de tedirgin oluyorum tahmin edersiniz.Ben de o yollardan geçtim ne yazık ki inşallah bu sefer kucağımıza alırız sağlıkla yapabileceğimiz tek şey Allah ın bizim için en iyisini planladığına inanıp ona güvenmek
selecim bebişinde sende iyisnizdir insallah..
çok telaşeli ve sabırsızım olmayınca üzülüyorum hiç metanetli değilim olamıyorum kendime kızıyorum buyüzden.. içimde birikmiş bir enerji var sanki ve olumsuz bişey oluncada volkan patlaması yaşıyorum hem öfkee..hem üzüntü..duygusalıkta var tabi..kendimi tanıyamazdım oldum yemın ederim..
hakkımızda hayırlısı olsun... geç olsunda güç olmasın insalalh tel dileğim Rabbimden..
İncim bu sabah aradılar iki tanesi döllenmiş ve yarın transferim var. Bizimki sebepsiz inf den dolayı pgt yaptırmıstık ya dr bu defa yumurta sayısı az oldugu için doğrudan transfer edelim dedi ben de kabul ettim, önceki pgt de benim için hayal kırıklığı oldugundan korksam da tamam dedim hersey çok hızlı gidiyor Allahım sonunu hayr etsin bize , öncekilerde hep umutluydum bu dega ne hissedeceğimi de bilemiyorum... Yarın sabah hersey güzel gecer umarım hayır dualarınıza ihtiyacım var arkadaslar....

masallah armancım hayırlısıyla bebişlerin tutunsun sana insallah.. çok sevındım senın adınaa

gercekten heyecanlı bi sürece giriyorsun...hayırlı haberlerını bekliyoruzzzz :nazar::nazar::nazar:

sevilcimm bencede hazır bi kist durumuyla askıdayken doktorunuzdan istedin..tekrar tekrar para vermeyin..manevi açıdan umudtların yokolamasından daha kötü bişey yok bunu söyleyim.. eşinle bi konus ölçün tartın bu durumu.hakkında hayırlısı olsun.

hazade
mattika
özlem
suskunada
naz
akide
bubuş
izz
panikli
saruhan
binbirgece
sifa
anngel

nerede bu vatandaşlar :26:

hituciyi sınavdan sonra bekliyorum :)
lave yaz sezonunda gelemiyor pek.
merve memlekette.
chnb ses veriyor :)
maiumut da yok ne zamandır.

Merhaba arkadaşlar. Pazartesi doktora gittik, bebeğimin kalbi hala atıyordu:5: Çarşambayı bekleye bilirdik. Kanda enfeksiyon tahlili yaptırdık, yükseldiğini görünce hemen yatışımı yaptılar. İlaç verrildi o gün açılış olmadı. Sabaha karşı hiç bir zaman dokunamayacağım minik oğlumu doğurdum. İsmini Abdullah koyduk. Rabbim cennetde kovuşdursun. Eşimle baktık. Oğlan olduğunu da o zaman gördük. Hiç kimseye soramamıştım. Minicikti. Her şeyi tamdı. Alıp slivrikapı mezarlığında toprağın koynuna verdik. Minik çocukların mezarlarının arasında.

Ben de bir anneyim artık. Bu günüme şükürler olsun. Hamile olmanın, doğum yapmanın tadını duydum. Allah nasip ederse tekrar tedaviye başlıycağız.
Sümeyye canım çok geçmiş olsun :5::5:
Allah sabır versin:14::14:sabah kalktım hemen neti açıpta senin bu haberini alınca çok üzüldüm...
inş RABBİM çok bekletmeden tekrar hamile kalmanı nasip eder.....
canım sana Allah guc kuvvet versın yasadıkların hiç kolay değil.. dayanma gücü ve sabır versin.. tabiki en iysini yapıyorsun ,pgt vs dşünmezsem hemende bu ruh durumundan kurtulamazsın..şimdiki vaziyetinden doğrulamazsın ..

benimde başlıcaktı ama kistim varmıs tedavi oluyorum bu perşembe kist kontrolum var bakalım insallah gitmiştir..
maalesef olmuyor yasa gereği ; 35 yasında olman lazım 2 tane koyabilmeleri için ve 3. yada 4.denemede felan 2 tane koyuyorlar..

rapor kısmını bilmiyorum özelde nedir durum.. devlettekini söyleyeyım sana; 2-3 aşılamadan sonra devlet 1 tane tüp bebeği karşılıyor ama sadece tüp bebek masrafını karşılıyor pgt kısmını yine cebınızden verceksınız..
bizde mecburen kredi çektik ne yapalım...bebiş gelsin hayırlısıyla yeterki dedik borc ödenır bı şekilde ;)

incimm sağol kuzucum..aksamdan beri arastırıyorum irenbe hakkında doktorları hakkında olumlu olumsuz tablosu olusturdum (genelde bu yontemı kullanıyorum kendı kendıme :D ) aral beyi öneren çok.. , volkan bey için daha kapsamlı bi arastırma yapıcam sanırım...

hımm birde dilek aslanı kimse tavsiye etmıyor ---mağdurları çok fazla onuda not ettım düşmeyelim eline diye ;)

irenbede tedavi masrafları tüp bebek sadece 3750 imiş biz devklette 4500 tl vercez mesela gayet uygun hemde fiyat olarak..bizim zaten tahlıl vs hepsı yapık ,insallah kabul ederler birde şeyy devletteki bizim tahlileri nasıl isticez ya vermezlerse ...sil bastan mı yapıcaz... irenbede kromozon analızı vs yapmıyorlarmıs,bu tur analızler için alsancakta gentam diye bi yer varmıs oarada yapılıyormus 412 tlye ve 3 haftada ancak çıkıyormus (devlette 45 gundu zaman açısındanda iyi tabeki)

kent hastanesındede israel araf bey varmıs onu övende çok.. hala arstırma kısmındayım işte..

işte ben biraz daha kapsamlı bi arastırayım bir kagıda not alıyorum eşim gelince karar verıcez yada devletin keyfini beklemeye devam ediceeezzzz :23::23::23:

var diye hatırlıyorum canımcım yaa ... hayırlara çıksın ınsallah guzel haberler vereceksın bızlere :16:

bende es-es liyim :))) akraba yada okuldan filan tanıdık arkadaş çıkmayalım sonraaaa :52::52::52::52:

Amin canım inşallah. Tabi burada her şeyi paylaşıyoruz her zaman acı olmasın, mutluluklarımız gittikçe çoğalsın inşallah. İsmini ne koydunuz?

Sizde bir sorun var mı pgt ye gidiyor embriyolar?
Soruna göre şans değişir ama ben açıkçası yüzdelere pek itimat etmiyorum.
Benim teoride şansım yüzde 50 pgt de, sonuçlara baktığımızda yüzde 20 civarı çıkıyor.
Allah'ın takdiri...

kızlar eşimde y kromozom fazlalığı var ve bu 5. tedavim....her seferinde çok fazla embriyom olurdu bu tedavimde de sadece 3 embriyom var ve dün aradıklarında orta kalitede dedi embriyolog.çok korkuyorum yine sonu hüsran olacak diye:14::14::14:
eğer bugün kalitesi artarsa yinede pgt ye gidecek ama artmazsa gitmeyecek...
tüm bu yolda uğraşan arkadaşların muradını versin RABBİM.......
çok zor kaç gündür çok huzursuzum:5::5:

kızlar eşimde y kromozom fazlalığı var ve bu 5. tedavim....her seferinde çok fazla embriyom olurdu bu tedavimde de sadece 3 embriyom var ve dün aradıklarında orta kalitede dedi embriyolog.çok korkuyorum yine sonu hüsran olacak diye:14::14::14:
eğer bugün kalitesi artarsa yinede pgt ye gidecek ama artmazsa gitmeyecek...
tüm bu yolda uğraşan arkadaşların muradını versin RABBİM.......
çok zor kaç gündür çok huzursuzum:5::5:

xyy durumu ancak bu embriyonun tutunmamasına sebep bir durum değil.
Tutunmamasıyla ilgili başka bir problem olmalı.
Burada chnb var, onun eşi de öyle, geçen yıl pgt li tüp bebek denedi olmadı, 2 ay sonra doğal hamile kaldı.
Allah gönlünün muradını hayırlısıyla versin inşallah.

Merhaba arkadaşlar. Pazartesi doktora gittik, bebeğimin kalbi hala atıyordu:5: Çarşambayı bekleye bilirdik. Kanda enfeksiyon tahlili yaptırdık, yükseldiğini görünce hemen yatışımı yaptılar. İlaç verrildi o gün açılış olmadı. Sabaha karşı hiç bir zaman dokunamayacağım minik oğlumu doğurdum. İsmini Abdullah koyduk. Rabbim cennetde kovuşdursun. Eşimle baktık. Oğlan olduğunu da o zaman gördük. Hiç kimseye soramamıştım. Minicikti. Her şeyi tamdı. Alıp slivrikapı mezarlığında toprağın koynuna verdik. Minik çocukların mezarlarının arasında.

Ben de bir anneyim artık. Bu günüme şükürler olsun. Hamile olmanın, doğum yapmanın tadını duydum. Allah nasip ederse tekrar tedaviye başlıycağız.

allah sabırlar versin sümeyyeciğim. çok üzücü bir durum ama elden ne gelir. allahım bu metanetini en kısa zamanda bir bebişle ödüllendirsin inşallah.

Amin canım inşallah. Tabi burada her şeyi paylaşıyoruz her zaman acı olmasın, mutluluklarımız gittikçe çoğalsın inşallah. İsmini ne koydunuz?

Sizde bir sorun var mı pgt ye gidiyor embriyolar?
Soruna göre şans değişir ama ben açıkçası yüzdelere pek itimat etmiyorum.
Benim teoride şansım yüzde 50 pgt de, sonuçlara baktığımızda yüzde 20 civarı çıkıyor.
Allah'ın takdiri...

emir ismi.

İncim bu sabah aradılar iki tanesi döllenmiş ve yarın transferim var. Bizimki sebepsiz inf den dolayı pgt yaptırmıstık ya dr bu defa yumurta sayısı az oldugu için doğrudan transfer edelim dedi ben de kabul ettim, önceki pgt de benim için hayal kırıklığı oldugundan korksam da tamam dedim hersey çok hızlı gidiyor Allahım sonunu hayr etsin bize , öncekilerde hep umutluydum bu dega ne hissedeceğimi de bilemiyorum... Yarın sabah hersey güzel gecer umarım hayır dualarınıza ihtiyacım var arkadaslar....

dualarım seninle armaan. bazen herşey mükemmel gitmiyor ama sonuç gayet güzel oluyor. seninde öyle olacak inşallah.

Sümeyye'ye çok üzüldüm. O nedenle alıntı yaparak yazamıyorum kızlar :5: Sumeyye tek söyleyebileceğim Rabbim sabrını arttırsın. Bu sukunetini ,şükrünü, hayırlı ,sağlıklı bir evlatla mükafatlandırsın inşallah

Uzun bir aradan sonra merhaba herkese..

Tulıp doğum yapmışsın ,Allah analı babalı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin yavruna,,öyle sevindim ki sağlıkla almışsın kucağına..doğum zor olmuş geçmişler olsun ama bebeğini görünce o mutluluk sana unutturmuştur diye düşünüyorum herşeyi..

Mervecim,sen de doğurmuşsun cnm senin yavruna da Allahım analı babalı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin cnm..cok sebaat ettin sende cok sükür kavuştun yavruna bebişinde sağlıklı maşallah,, küçük sıkıntılar olmuş çok geçmiş olsun ama onlarda iyleşecek geçecek inşallah,,Allahım dermansız dert vermesin cnm..

İncii cnm benim kaç haftalık oldun? sükür herşey yolundaymış nasıl oğlusun, nasıl heyecanlısındır,,Allahım isteyen herkese nasip etsin..ceviz,semizotu,balık bu dönemlerinde yemeye çalış,,gerçi ben balık yiyememiştim..

Akasya tedaviye başlamışşın hayırlısı olsun inşallah bu sefer bebişini kavuşursun cnm,burda hamişlik haberlerine seviniriz ..

trkuaz sendee başlıyormuşsun inşallah seninde güzel haberlerini alırız ,, bebişine kavuşursun sağlıkla...
tüm tedaviye başlıyacak arkadaşlarım tanıdığım tanımadığım hep dualarım sizlerle..

kızlar detaylı okuyamadım ama herkes iyidir umarım..bende epeydir yoktum zor günler geçirdim kardeşim rahatsızlandı ameliyat oldu üzücü haberler aldık ve şimdi tedavi görüyor..cok üzüldüm ama bebeğim için hep kontrollü olmaya çalıştım..böyle günlerim geçip gidiyor inanıyorum herşey güzel olacak ...
bunun dışında bende iyiyim bebişimde iyi cok şükür artık az kaldı bekliyorum her gece sağlıklı olsun diye dua ediyorum doğuncaya kadar bu kaygılarım benimle olacak bizler hamişliği bile doya doya yasayamıyoruz belki ama cok sükür bu günleri gördüğüme hala inanamıyorum düşündükçe..Allahıma hep şükrediyorum..
hepinize sevgiler...

mrb akide. ismini görünce bir anda heyecanlandım. nasılsın? ne kadar kaldı doğuma. seninde erkekti değil mi?

allahıma şükür sağlıkla aldım kucağıma ben. allahım tüm isteyenlere nasip etsin.

arkadaşlar bir güzel haberide burada paylaşmak istiyorum. biz yoğun bakımda yatarken tanıştığımız bir aile vardı. onların çocuğuda kas hastası idi. hemde 2. çocukları. ilk çocuklarını 2 yaşında kaybetmişler. genetik mutasyon bulunamadığı için bizim gibi pgt şanslarıda yok. kadın 3. ye hamile kaldı ve bugün doğum yaptı. çok şükür sağlıklı bebeği. o kadar mutluyumki onun adına. bu arada 2. çocuklarınıda 1 ay önce 3 yaşında kaybettiler.

Hoş geldin canım :16:
Kardeşine çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah...
Doğumuna çok az kaldı. Allah sağlıkla kucaklamanı nasip etsin kuzum :16:

14 haftalık olduk şükürler olsun canım.
Şu an aşırı bulantım olduğu için boğazımdan geçen her yemeği yiyorum ama balık şu an zor maalesef :( Cevizi normalde de sevmem ama bu aralar yemeye çalışıyorum.

Son düzenleme:
arkadaşlar bir güzel haberide burada paylaşmak istiyorum. biz yoğun bakımda yatarken tanıştığımız bir aile vardı. onların çocuğuda kas hastası idi. hemde 2. çocukları. ilk çocuklarını 2 yaşında kaybetmişler. genetik mutasyon bulunamadığı için bizim gibi pgt şanslarıda yok. kadın 3. ye hamile kaldı ve bugün doğum yaptı. çok şükür sağlıklı bebeği. o kadar mutluyumki onun adına. bu arada 2. çocuklarınıda 1 ay önce 3 yaşında kaybettiler.

O aile adına çok sevindim.
Allah sağlıkla huzurla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah...

Canım hayırlı olsun. Allah gönlünün muradını nasip etsin inşaallah... Dualardasın...

Test günün 15 temmuz mu?

İnciiim sağol canım inşallah amin dualarınızı desteğinizi yanımda hissediyorum... Test günüm 15 temmuz canım şu an öyle bi uyku halindeyim rüyada gibiyim hiç bişi hissetmiyorum , 3 gün şzin aldım evdeyim Allahım hepimize anne olmayı tattırsın inşallah

Armaan canım transferin hayırlı olsun. Rabbim bu tedavini sağlıklı bebeğine kovuşmana vesile eylesin.

Akasya tedaviye başlamışsın. Senin için de hayırlı olsun. Rabbim tedavine bereket versin, sonu sağlıklı bebekli olsun.

Melek181 Rabbim embriolarına can versin. Stresini tahmin ede biliyorum. Hakkında hayırlısı olsun.

Seles senin de hamileliğin dilerim sorunsuz bir şekilde ilerler ve sen de sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Benim için de üzülme. Yazmak istediklerini yaz. Biz güzel haberlerle umut doluyoruz.

Akide seninle de hiç konuşmamış olsakta aklım sendeydi. Uzun süredir yazmıyordun. Rabbim bebeğini sağlıkla kollarına almanı nasip eylesin.

Yazamadığım arkadaşlar, mazur görün. Toparlanmaya çalışıyorum.

Son düzenleme:
Armaan canım transferin hayırlı olsun. Rabbim bu tedavini sağlıklı bebeğine kovuşmana vesile eylesin.

Akasya tedaviye başlamışsın. Senin için de hayırlı olsun. Rabbim tedavine bereket versin, sonu sağlıklı bebekli olsun.

Melek181 Rabbim embriolarına can versin. Stresini tahmin ede biliyorum. Hakkında hayırlısı olsun.

Seles senin de hamileliğin dilerim sorunsuz bir şekilde ilerler ve sen de sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Benim için de üzülme. Yazmak istediklerini yaz. Biz güzel haberlerle umut doluyoruz.

Akide seninle de hiç konuşmamış olsakta aklım sendeydi. Uzun süredir yazmıyordun. Rabbim bebeğini sağlıkla kollarına almanı nasip eylesin.

Yazamadığım arkadaşlar, mazur görün. Toparlanmaya çalışıyorum.
Sümeyyecim canım şu durumunda bile yanımda olduğunu hissettirdiğin için çok sağol arkadasım... Dualarımdasın Allahım en kısa zamanda toparlanıp bebeğine kavustursun seni

Back
X