canım sana Allah guc kuvvet versın yasadıkların hiç kolay değil.. dayanma gücü ve sabır versin.. tabiki en iysini yapıyorsun ,pgt vs dşünmezsem hemende bu ruh durumundan kurtulamazsın..şimdiki vaziyetinden doğrulamazsın ..
benimde başlıcaktı ama kistim varmıs tedavi oluyorum bu perşembe kist kontrolum var bakalım insallah gitmiştir..
maalesef olmuyor yasa gereği ; 35 yasında olman lazım 2 tane koyabilmeleri için ve 3. yada 4.denemede felan 2 tane koyuyorlar..
rapor kısmını bilmiyorum özelde nedir durum.. devlettekini söyleyeyım sana; 2-3 aşılamadan sonra devlet 1 tane tüp bebeği karşılıyor ama sadece tüp bebek masrafını karşılıyor pgt kısmını yine cebınızden verceksınız..
bizde mecburen kredi çektik ne yapalım...bebiş gelsin hayırlısıyla yeterki dedik borc ödenır bı şekilde
incimm sağol kuzucum..aksamdan beri arastırıyorum irenbe hakkında doktorları hakkında olumlu olumsuz tablosu olusturdum (genelde bu yontemı kullanıyorum kendı kendıme

) aral beyi öneren çok.. , volkan bey için daha kapsamlı bi arastırma yapıcam sanırım...
hımm birde dilek aslanı kimse tavsiye etmıyor ---mağdurları çok fazla onuda not ettım düşmeyelim eline diye
irenbede tedavi masrafları tüp bebek sadece 3750 imiş biz devklette 4500 tl vercez mesela gayet uygun hemde fiyat olarak..bizim zaten tahlıl vs hepsı yapık ,insallah kabul ederler birde şeyy devletteki bizim tahlileri nasıl isticez ya vermezlerse ...sil bastan mı yapıcaz... irenbede kromozon analızı vs yapmıyorlarmıs,bu tur analızler için alsancakta gentam diye bi yer varmıs oarada yapılıyormus 412 tlye ve 3 haftada ancak çıkıyormus (devlette 45 gundu zaman açısındanda iyi tabeki)
kent hastanesındede israel araf bey varmıs onu övende çok.. hala arstırma kısmındayım işte..
işte ben biraz daha kapsamlı bi arastırayım bir kagıda not alıyorum eşim gelince karar verıcez yada devletin keyfini beklemeye devam ediceeezzzz

var diye hatırlıyorum canımcım yaa ... hayırlara çıksın ınsallah guzel haberler vereceksın bızlere
bende es-es liyim :))) akraba yada okuldan filan tanıdık arkadaş çıkmayalım sonraaaa