- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #29.641
tıla
Canım geçmiş olsun çok üzüldüm peki genetiğe gitti mi bebek? Neden düşmüş genetik değilse pıhtılaşman var mıydı?
Bu arada bu durum sıkıntılı. Menopoz sınırında olunca yumurta fazla olmuyor bende de aynı sorun vardı 0.3 tü amh m. 7 toplandı 6 döllendi 5. gün 0 kaldı.( Sonra 2 ay sonra doğal kaldım. O yüzden genetik olarak dünyaya geldiğinde sorun teşkil edecek bir durum yoksa sırf düşük yaptırıyorsa her ne kadar zor bir süreç olsa da doğal da denemeni tavsiye ederim. Normalde etmem ama rezerv sorunu olduğu için. Ya da birkaç tur dönen var tedavide onu da sor...
Izz zor surecler atlatmissin. Gecmis olsun dostumKızlar tanıdık, tanışmadık herkese merhaba yeniden,
Çok daha iyi olduğum için kısaca bir yazayım istedim, ne oldu bitti...
PGT ye başlamak üzereydim... İlaçlarımı bile almıştım. Hormon tahlili erken menapoz uyarısı verdi ve doktorumun o aydan umudu olmayınca 1ay ertelemiştik pgt yi. ve bilenler biliyor şiddetli bir morfoloji problemimiz de var, 1 yıldır hamile kalamıyordum. Doktorum şok oldu, o ay yumurtlamış olmama bile inanamıyor, hamile kalmışım. Tam pgt için hazırken...
Neyse umutlar, tedirginlikler, karışık duygularla 2,5 ayı tamamladık. Ya düşerse korkusu her lavaboya gidişte.. Kalp atışını duymak ne başka bişeymiş ya!! Uzatmayayım, 3.ayın başında kalbimiz durdu... Ve yine kürtaj...
Heyecanlı umutlu bekleyişlerin arasında, duygu yoğunluğum da fazla olduğundan negatif enerji yüklemiyim diye foruma çok yansıtmak istemedim. Paylaşmadan da edemiyorum, bir mesajla özet geçiym dedim. Üzerinden 3 hafta geçti kürtajın. Ve gerçekten toparladım çok şükür, iyiyim.
İnşallah toparlanıp adet düzene girdikten sonra ve hormonlar uygun olursa ilk fırsatta pgt...
Sizler ne durumdasınız?
inci iyi gidiyo dimi ?
sumeyye seni çok tanımıyorum ama son msja üzüldüm. Bundan sonrası için Allah yardımcın olsun.
akasyaaa, sen napıyosun?
lave, tulip, hituci, delikız, merve, naz, mattika herkeş napıyo?
Allah yardımcın olsun. Rabbim içini ferahlatsın. Dilerim en kısa zamanda sen de sağlıklı evladına kovuşursun.
Akasya.... Kendinden haber ver. Tedavi ne durumda? Nasıl gidiyor?
Hoş geldin canım
Kardeşine çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah...
Doğumuna çok az kaldı. Allah sağlıkla kucaklamanı nasip etsin kuzum
14 haftalık olduk şükürler olsun canım.
Şu an aşırı bulantım olduğu için boğazımdan geçen her yemeği yiyorum ama balık şu an zor maalesefCevizi normalde de sevmem ama bu aralar yemeye çalışıyorum.
mELEK181 İNŞALLAH SAĞLIKLA HAMİLE KALIRSIN ARKADAŞIM.
aKİDE KARDEŞİNE ÜZÜLDÜM İNŞALLAH BEBEĞİN sağlıkla doğar...
Akasya canım tedavin ne durumda?
Armaan canım transferin hayırlı olsun. Rabbim bu tedavini sağlıklı bebeğine kovuşmana vesile eylesin.
Akasya tedaviye başlamışsın. Senin için de hayırlı olsun. Rabbim tedavine bereket versin, sonu sağlıklı bebekli olsun.
Melek181 Rabbim embriolarına can versin. Stresini tahmin ede biliyorum. Hakkında hayırlısı olsun.
Seles senin de hamileliğin dilerim sorunsuz bir şekilde ilerler ve sen de sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Benim için de üzülme. Yazmak istediklerini yaz. Biz güzel haberlerle umut doluyoruz.
Akide seninle de hiç konuşmamış olsakta aklım sendeydi. Uzun süredir yazmıyordun. Rabbim bebeğini sağlıkla kollarına almanı nasip eylesin.
Yazamadığım arkadaşlar, mazur görün. Toparlanmaya çalışıyorum.
QUOTE=tuliprosa;31036600]mrb akide. ismini görünce bir anda heyecanlandım. nasılsın? ne kadar kaldı doğuma. seninde erkekti değil mi?
allahıma şükür sağlıkla aldım kucağıma ben. allahım tüm isteyenlere nasip etsin.
kızlar çarşambadan beridir bugün 7. gün oldu belirti aramalı mıyım ne hissetmeliyim bilemedim? bu zamanlarda neler hissediyordunuz benm geçen seferlerde olumlu ya da olumsuz hep göğüsler çok şiş olurdu bu defa öyle değil hayırlısı Allahtan sağlıkla inşallah
Izz zor surecler atlatmissin. Gecmis olsun dostumMenepoz olayina takilma derim. Anlik bir durum da olabilir. Tekrar denemeyi dusunuyor musun? Pgt ile ? Ben tedaviye basladim dostum. Bugun 8. Gunum. Bakalim kismet.
Sumeyyecigim bugun gonal f dozaji dusurduler. 150 den 137 bucuga indim
Lucrin 5 menegon 2 toz 1 su devam ediyor. Yarin yine kontrolum var. Yumurtalarin en buyugu 13. Daha 5 gun devam dediler. 5 gun sonra opu olabilirmis. Sen Arda beyvile goruseceksin sanirim. Methini cok diydum. Iyi bir doktor. Insallah sana yeni bakis acilari ile umutlu guzel yeni kapilar acar. Her zaman duamdasin.
Akasya,
elbette düşünüyorum ilk fırsatta. 2 adet dönemi istiyor doktor. onları bekleyeceğim.
Başladın mı, 8 gün demek. Bir 10 gün güne kadar belli olur değil mi durum?
Hadi inşallah!
Aaaa maşallah, doğuma az kalmıştır diyodum ama haftalar geçmiş.
Adını ne koydunuz? Sağlığınız yerinde mi tulip? Allah sağlıklı, analı, babalı büyütsün...
Bu 2. kürtaj tulip.. İnşallah 3.de kısmet olur. İlaçlar 3 aydır buzdolabında bekliyo:)
laveme incime akasyama chnbme hazademe daha ismini yazamadığım bütün dostlarıma merhaba çok özledim sizi.
yazamasamda sizlerin neler yaptığını merak ettiğim için arada geldim baktım foruma.sevincinizle sevindim üzüntünüzle üzüldüm.akasyam tedaviye başlamışsın hayırlı olsun.rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.inci bulantılarla mücadele ediyor galiba.hazade prensesiyle...chnbm oğlanı büyütmüş.lavemi göremedim.gelmiyormu artık?
ve tanımadığım pgt forum sakinlerine, tedavide olanlara Allahtan hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum. rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.
Canım ben de takip ediyorum kızçelerini. Maşallah size. Kpss de bitti mi bilmem umarım iyi geçmiştir.
Biz de bugün İstanbula gidiyoruz akşam ...
laveme incime akasyama chnbme hazademe daha ismini yazamadığım bütün dostlarıma merhaba çok özledim sizi.
yazamasamda sizlerin neler yaptığını merak ettiğim için arada geldim baktım foruma.sevincinizle sevindim üzüntünüzle üzüldüm.akasyam tedaviye başlamışsın hayırlı olsun.rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.inci bulantılarla mücadele ediyor galiba.hazade prensesiyle...chnbm oğlanı büyütmüş.lavemi göremedim.gelmiyormu artık?
ve tanımadığım pgt forum sakinlerine, tedavide olanlara Allahtan hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum. rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.
Hituci yoksun epeydirÖzlettin kendini. Güzel kızçelerini takip ediyorum Maşallah gün günden kocaman kızlar oldular. Darısı başımıza inşallah Tedaviye başladım. Dua et bana...
Kızlar bugün yine kontrol vardı. 6-7 kesin ama arkadan gelen 3-4 tane daha yetişebilir dedi. İnşallah sayım artarPGT olduğu için ister istemez sayıya takılıyoruz. Tabii Allah kısmet ettiyse her türlü olur. Cuma çatlatma iğnesi yapabilirim. Pazar da opu olabilir. Dualarınız bekliyorum
canım benim.Tanıdığım tanımadığım herkes için her zaman dua ediyorum.Rabbim kabul eder inşallah.Hituci yoksun epeydirÖzlettin kendini. Güzel kızçelerini takip ediyorum Maşallah gün günden kocaman kızlar oldular. Darısı başımıza inşallah Tedaviye başladım. Dua et bana...
Kızlar bugün yine kontrol vardı. 6-7 kesin ama arkadan gelen 3-4 tane daha yetişebilir dedi. İnşallah sayım artarPGT olduğu için ister istemez sayıya takılıyoruz. Tabii Allah kısmet ettiyse her türlü olur. Cuma çatlatma iğnesi yapabilirim. Pazar da opu olabilir. Dualarınız bekliyorum
Hadi Allah yardımcın olsun. Yumoşlarına sağlıklı genler ve hayata tutunma yeteneği diliyorum. Tedavinin en heyecanlı aşamasındasın. Rabbim bu tedavini sağlıklı bebeğine kovuşmana vesile eylesin. Yumoşların bereketli olsun.
Canım seni üzmiycekse sormak istediğim şeyler var. Mesela... sana doğumdan ne kadar sonra sıfırdan tekrar tedaviye başlaya bilirsin denilmişdi? Doktor bana iki ay sonra gelirsin dedi. Acaba uygun olurmu? Umarım donmuşlarım için çağırmamıştır. Ben de yeni baştan başlamak istiyorum da.
canım benim.Tanıdığım tanımadığım herkes için her zaman dua ediyorum.Rabbim kabul eder inşallah.
stres yapma sakın sayıyada takılmamaya çalış.rabbim senin için bebek yada bebekler nasip edecekse bu tedavinde hiçbir aksilik engel olamayacaktır.ama nasip etmemişse yine rabbimin bildiği birşey var deyip her olasılığa hazır olmalıyız.
Allah razı olsun Sümeyyem.. Dualarına amiiiinn diyorum. Rabbim hepimiz için en hayırlısını nasip etsin. Ben ocakta bebeğimi kaybettim. Mayısta başlayabilirsin demişlerdi. Ancak kendini bir lohusa gibi koru dediler. O dönem epey antibiyotik kullanmıştım. Ama kanamam bir türlü kesilmediuzun süre kanamanın kesilebilmesi için uğraştım.Haziranda da genetik doktoru izinli olduğu için yapamadım. Velhasıl bugüne geldik. Özetle en fazla 3 ay yeterli. Bu arada kendine çok iyi bak. Üşütmemeye çalış. İyi beslen. Allah'ın izniyle yeni tedavine 2-3 ay içinde başlayabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?