Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ah bu arada evet, genetige gitti bebek... sonucjn cikmasi 1 ay surer dediler, bekliyoruz.
Pihtilasma yok, cikmadi yani.

Dr kromozom translokasyonundan oldugunu dusunuyor ama yine de bakalim aklimiza hic gelmeyen bisey de olabilir dedi. Sonuc gelince yazarim size de mutlaka.

Izz zor surecler atlatmissin. Gecmis olsun dostum Menepoz olayina takilma derim. Anlik bir durum da olabilir. Tekrar denemeyi dusunuyor musun? Pgt ile ? Ben tedaviye basladim dostum. Bugun 8. Gunum. Bakalim kismet.
Allah yardımcın olsun. Rabbim içini ferahlatsın. Dilerim en kısa zamanda sen de sağlıklı evladına kovuşursun.

Akasya.... Kendinden haber ver. Tedavi ne durumda? Nasıl gidiyor?

Sumeyyecigim bugun gonal f dozaji dusurduler. 150 den 137 bucuga indim
Lucrin 5 menegon 2 toz 1 su devam ediyor. Yarin yine kontrolum var. Yumurtalarin en buyugu 13. Daha 5 gun devam dediler. 5 gun sonra opu olabilirmis. Sen Arda beyvile goruseceksin sanirim. Methini cok diydum. Iyi bir doktor. Insallah sana yeni bakis acilari ile umutlu guzel yeni kapilar acar. Her zaman duamdasin.

QUOTE=tuliprosa;31036600]mrb akide. ismini görünce bir anda heyecanlandım. nasılsın? ne kadar kaldı doğuma. seninde erkekti değil mi?

allahıma şükür sağlıkla aldım kucağıma ben. allahım tüm isteyenlere nasip etsin.[/QUOTE]

İyiyim cnm,artık ağırlaştım işlerimi azaltmaya çalışıyorum hastane çantamı falan hazırlamaya başladım az kaldı çünkü 2 ağustosa gün aldık sezeryan için,benimkide erkek cnm....sen cok şükür sağlıkla almışsın kucağına cok sevindim darısı başıma..inşallah isteyen herkese nasip olsun..

İncim,sağol cnm amin ..gun saymaya başladım artık darısı senin de basına bir bakmışın son aya gelmişsin,,ben ilk üç ay hemen geçsin istedim sonra 28 hafta hemen gelsin dedim bir baktım son aya gelmişiz cnm..hamişliğinide doya doya yasarsın umarım sağlıklada kucağına alırsın bebişini inşallah kuzum..

mELEK181 İNŞALLAH SAĞLIKLA HAMİLE KALIRSIN ARKADAŞIM.

aKİDE KARDEŞİNE ÜZÜLDÜM İNŞALLAH BEBEĞİN sağlıkla doğar...

Akasya canım tedavin ne durumda?

sağol cnm,insallah senin oğlan nasıl buyumuştur kuzucuk..

Cnm,cok teşekkür edrim güzel dileklerin için,,sen de cok üzücü günler yasmıssın Allah sabrını versin, en yakın zamanda bebişini kucağına almak nasip etsin..burda hepimizin cok acı tecrübeleri oldu sakın inancını umudunu yitirme,tez zamanda yavruna kavuşursun inşallah..

İyiyim cnm,artık ağırlaştım işlerimi azaltmaya çalışıyorum hastane çantamı falan hazırlamaya başladım az kaldı çünkü 2 ağustosa gün aldık sezeryan için,benimkide erkek cnm....sen cok şükür sağlıkla almışsın kucağına cok sevindim darısı başıma..inşallah isteyen herkese nasip olsun..

İncim,sağol cnm amin ..gun saymaya başladım artık darısı senin de basına bir bakmışın son aya gelmişsin,,ben ilk üç ay hemen geçsin istedim sonra 28 hafta hemen gelsin dedim bir baktım son aya gelmişiz cnm..hamişliğinide doya doya yasarsın umarım sağlıklada kucağına alırsın bebişini inşallah kuzum..

sağol cnm,insallah senin oğlan nasıl buyumuştur kuzucuk..

Cnm,cok teşekkür edrim güzel dileklerin için,,sen de cok üzücü günler yasmıssın Allah sabrını versin, en yakın zamanda bebişini kucağına almak nasip etsin..burda hepimizin cok acı tecrübeleri oldu sakın inancını umudunu yitirme,tez zamanda yavruna kavuşursun inşallah..[/QUOTE]

Akide sen Allah'ın mucizelerine en güzel örneklerden birisin. Tüp bebekte negatif aldığın gün yaşadığın üzüntü hep aklımda. Annene belli etmemek için çabalamıştın. İşte o günlerden bugünlere.. Rabbim oğluşunu sağlıkla kucakladığın günleri de göstersin inşallah.. Kardeşine de çok çok geçmiş olsun.

kızlar çarşambadan beridir bugün 7. gün oldu belirti aramalı mıyım ne hissetmeliyim bilemedim? bu zamanlarda neler hissediyordunuz benm geçen seferlerde olumlu ya da olumsuz hep göğüsler çok şiş olurdu bu defa öyle değil hayırlısı Allahtan sağlıkla inşallah

Armaan benim de geçen sefer göğüslerim çok şişmişti. Gece ağrı ile uyanıyordum. Ama her gebelik farklıymış. O nedenle belirtilere takılma derim. Göğüs şişliğini ilaçlar da yapıyor olabilir. Hiç belirti yaşamadan, göğüsleri şişmeden hamile kalan çok insan var

Akasya,
elbette düşünüyorum ilk fırsatta. 2 adet dönemi istiyor doktor. onları bekleyeceğim.
Başladın mı, 8 gün demek. Bir 10 gün güne kadar belli olur değil mi durum?
Hadi inşallah!

Akasya,
elbette düşünüyorum ilk fırsatta. 2 adet dönemi istiyor doktor. onları bekleyeceğim.
Başladın mı, 8 gün demek. Bir 10 gün güne kadar belli olur değil mi durum?
Hadi inşallah!

Yarın yine kontrolüm var. Cumartesi gibi opu olabilir. Ama daha belli değil. Heyecanlı günler başladı İzzciğim.. Herşeyin hayırlısı.. Çok da kasılmak istemiyorum. Olursa olur. Olmazsa başka bahara. Daha relax bakmaya çalışıyorum sürece.Zira elimizden gelen birşey yok..

sağol izz. 3 hafta erken oldu doğum. adı emir oldu.

allahım sana da nasip etsin.

laveme incime akasyama chnbme hazademe daha ismini yazamadığım bütün dostlarıma merhaba çok özledim sizi.
yazamasamda sizlerin neler yaptığını merak ettiğim için arada geldim baktım foruma.sevincinizle sevindim üzüntünüzle üzüldüm.akasyam tedaviye başlamışsın hayırlı olsun.rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.inci bulantılarla mücadele ediyor galiba.hazade prensesiyle...chnbm oğlanı büyütmüş.lavemi göremedim.gelmiyormu artık?
ve tanımadığım pgt forum sakinlerine, tedavide olanlara Allahtan hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum. rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.

Canım ben de takip ediyorum kızçelerini. Maşallah size. Kpss de bitti mi bilmem umarım iyi geçmiştir.

Biz de bugün İstanbula gidiyoruz akşam ...

Canım ben de takip ediyorum kızçelerini. Maşallah size. Kpss de bitti mi bilmem umarım iyi geçmiştir.

Biz de bugün İstanbula gidiyoruz akşam ...

evet canım haftasonu bitti kpss. öğleden sonraki iyi gibiydide sabahki kötü geçti.hayırlısı olsun napim ben elimden geleni yaptım.
hayırdır sen neden gidiyorsun istanbula?

Hituci yoksun epeydir Özlettin kendini. Güzel kızçelerini takip ediyorum Maşallah gün günden kocaman kızlar oldular. Darısı başımıza inşallah Tedaviye başladım. Dua et bana...

Kızlar bugün yine kontrol vardı. 6-7 kesin ama arkadan gelen 3-4 tane daha yetişebilir dedi. İnşallah sayım artar PGT olduğu için ister istemez sayıya takılıyoruz. Tabii Allah kısmet ettiyse her türlü olur. Cuma çatlatma iğnesi yapabilirim. Pazar da opu olabilir. Dualarınız bekliyorum

Hadi Allah yardımcın olsun. Yumoşlarına sağlıklı genler ve hayata tutunma yeteneği diliyorum. Tedavinin en heyecanlı aşamasındasın. Rabbim bu tedavini sağlıklı bebeğine kovuşmana vesile eylesin. Yumoşların bereketli olsun.

Canım seni üzmiycekse sormak istediğim şeyler var. Mesela... sana doğumdan ne kadar sonra sıfırdan tekrar tedaviye başlaya bilirsin denilmişdi? Doktor bana iki ay sonra gelirsin dedi. Acaba uygun olurmu? Umarım donmuşlarım için çağırmamıştır. Ben de yeni baştan başlamak istiyorum da.

canım benim.Tanıdığım tanımadığım herkes için her zaman dua ediyorum.Rabbim kabul eder inşallah.
stres yapma sakın sayıyada takılmamaya çalış.rabbim senin için bebek yada bebekler nasip edecekse bu tedavinde hiçbir aksilik engel olamayacaktır.ama nasip etmemişse yine rabbimin bildiği birşey var deyip her olasılığa hazır olmalıyız.

Allah razı olsun Sümeyyem.. Dualarına amiiiinn diyorum. Rabbim hepimiz için en hayırlısını nasip etsin. Ben ocakta bebeğimi kaybettim. Mayısta başlayabilirsin demişlerdi. Ancak kendini bir lohusa gibi koru dediler. O dönem epey antibiyotik kullanmıştım. Ama kanamam bir türlü kesilmedi uzun süre kanamanın kesilebilmesi için uğraştım.Haziranda da genetik doktoru izinli olduğu için yapamadım. Velhasıl bugüne geldik. Özetle en fazla 3 ay yeterli. Bu arada kendine çok iyi bak. Üşütmemeye çalış. İyi beslen. Allah'ın izniyle yeni tedavine 2-3 ay içinde başlayabilirsin.

Her ihtimali düşünüyorum canım. Rabbim tamamına erdirmeyecekse nasip etmesin diye dua ediyorum. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..

Çok teşekkür ederim. Umarım benim de durum eylüle kadar müsayet hale gelir. Başlarda daha dikkatli oluyordum, çünki azacık soğuk hemen ağrı yapıyordu. Şimdi daha iyi hiss ediyorum diye bir az boşladım sanırım. Kanamalarım elhamduLillah çok olmadı, şimdi de az-az devam ediyor. Umarım çok fazla sürmez. Ağrı konusunda da hiç sıkıntı yaşamadım. Beslenmede ise durum vahim. Midemin durumu iyi olmasına rağmen hiç yemek istemiyorum. Bazen sabah ve öğleyi birlikte akşam 5-de yiyorum. Ancak bu konuda toparlanmam lazım. Antibiotiği 1 hafta kullandım. Şimdi islam tıbbında olan ud hindi otunu balla karıştırıp içiyorum. Hem vücudu temizliyor, kanı inceltiyor, hem de mikroplara karşı çok etkili. Hamilelik döneminde multivitamin almıştım, onu da kullanıyorum. Bir azdan demir kullanmaya da başlıycam, çünki kanım her zaman aşağı oluyor, şimdi de öğle. Bir az da psikoojik olarak dinlenmiş olurum. Bende durum şimdilik böyle. Bakalım Mevlam neyler, neylerse güzel eyler...

Sana da başarılar diliyorum. Zaman ne çabuk geçiyor diyimi...

Bu gün doğum sonrası kontrolum vardı. Rahim eski durumuna geri dönmüş. Yalnız doktor yukarı tarafta kalınlık gözlemledi. İlaç yazdı (soytatek). 1 hafta kullanıcam. 10 gün sonra tekrar kontrol var. Eğer kendiliğinden gelmezse küçük bir kürtaj yaparız dedi. Doğumdan sonra kürtaj yapılmıştı, ancak rahim çok fazla yara almasın diye çok kazınmamış. Yalnış hatırlamıyorsam sende de kalınlaşma vardı ve sana hiç kürtaj yapılmamışdı. Sormak istediyim sen ne yaptın? Nasıl geçdi?

Canım eğer sorduğum sorular seni azacıkda üzüyorsa bundan sonra hiç bir şey sormam. Bu tedavi sürecinde azacık bile olsa incinmeni asla istemem. Sadece senin süreci yakın takip ettiğim için böyle sorular çıkıyor.

Allah Subhenehu Tealeden dilerim ki, sonumuz güzel olsun.

Canım arkadaşlarımm sizler benim gerçekden dostlarımsınız hepinizi çok ama çooook özledim. Tek tek şsim yazarsam unuttugum kişler olur o üzden yazmıorum nasılsınız çok okuyamıorum ama işe başladım artık yanınızdayım.ne olur ama n olur inanın bilen arkadaşlar bilir bendede translokasyon var 3 tüp 3 kürtajım var sonrasında doğal gebelik ve dünyalar güzeli kızım var Arya Mina... Sizlernde olucak ben çok inanıorum tedavide olan akasyam cnm benim bu defa herşey çok daha güzel olucak kuzum benim dualarım seninle. N olur bana yazın geçmişi okuyamıorum kimler tedavide kimle hamile. İncimi aradım duymadı galiba. Hepinizi çok öpüyorum bakın bu benim minoşum kocaman oldu çok şükür.
Yücerabbim sizlerede versin en kısa zamanda inşallahhh ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…