Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Sanırım sen Memoryal de tedavi gördün (Memoryal topiğinde yazmışsın). Semra hanım bir çok doktora nazaran daha dikkatli ve araştırmacıdır (ben orda tedavi görmedim ancak, Semra hanımı qıyaben tanıyorum.. Genellikle PGT yöntemini 3 kere başarısız olduktan sonra istiyorlar (maliyyeti yüksek olduğu için sanırım). Ancak çok az doktor var ki, daha erken isteye biliyor.

Maliyyeti yüksek bir tedavi. Ancak sonucunda öyle bir armağan var ki, insan her şeye katanıyor. Allah yardımcınız olsun, inşeAllah en kısa zamanda toparlanıp tekrar başlarsınız.

yok cnm oraya can havliyle girdim sonra baktım burayı gördüm ben omü samsun prof.dr ali Sertaç b.
Sümeyye burda yeniyim daha tam inceleyemedim burda hamile kalanlar varmı pgt sonrası

yok cnm oraya can havliyle girdim sonra baktım burayı gördüm ben omü samsun prof.dr ali Sertaç b.
Sümeyye burda yeniyim daha tam inceleyemedim burda hamile kalanlar varmı pgt sonrası

Yukarıda yazdığım yazıyı okumadın galiba...

Bu topikte olan arkadaşlar içinde pgt yaptırıp sağlıklı bebeklerine kovuşan çok arkadaş var. Rabbim bize de nasip eylesin.

Yukarıda yazdığım yazıyı okumadın galiba...

Bu topikte olan arkadaşlar içinde pgt yaptırıp sağlıklı bebeklerine kovuşan çok arkadaş var. Rabbim bize de nasip eylesin.

yok okudum hatta kendimle ilgili rahim yumutalık sruna cevap yazdım senin durumunda pek anlayamamıştım...şimdi geri dönüp atlaya atlaya okumaya çalışıyrum darısı başımıza inş 1-2 kişi yakaladım

selam kızlar nasılsınız hep takipteyim ama yazamadım gezmeler misafirler vs.
izz düşük yapmışsın yine, bu sondur inş.
akasya opuya az kaldı bol bol sağlıklıy bebeklerin olsun inş.
sümeyye çok üzüldüm, allah sabrının mükafatını en kısa zamanda hayırlısıyla versin inş.
acıları okudukça yanında olup teselli vermek istiyo insan.
ama eskisi gibi pek yazmıyorum, yüreğim kaldırmıyo bazen. ne büyük yükmüş üstümüzdeki.
allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin de geçmişte kalsın bütün sıkıntılar.
inci hamilelik nasıl gidiyo
test günü bekleyen armaan mıydı
hazade hoşgeldin, çok açtın arayı
hituci sana da selam canım.
chnb özlem büyüdü mü bebekler iyisiniz inş.
biz iyiyiz çok şükür

Evet canım hayırlısıyla dualarla bekliyoruz bebeklerimizi inşallah

Son düzenleme:
Saol cnm benim ewet dogdugunda 1.500 gr dı şükürler olsun toparlandı ama. Ahhh ahhh tüm duam bu inan Ayarabbim sana ve tüm isteyenlere hayırlı saglıklı ewlat verdin cnm inşallahhhhh

mrb hazade. maşallah kuzucuğun büyümüş. özledik seni bayağıdır yoktun. ben doğum yaptım oğlum 22 günlük oldu. iyiz allaha şükür.
Bende sizi çok özledim cnm vallai ama inan çocukdan fırsat kalmıodu işe başladım hemen topiğe baktım.
Ohhhh paşamız 22 günlük olmuş bile şükürler olsun bir sorun yok dimi cnm sağlıkla büyüt kuzunu...

Ahh cnm çokmgeçmiş olsun vallahi şnanırmısın bende aynısıyım belim fecii agırıo ...
Aman napalım artık katlanıcaz
hazade hoşgeldin canım.kızın çok tatlı maşaallah
Hoşbulduk hitucum vallahi sizleri çok özledimmm, senin kuzucuklarda büyümüş maşallah koca kız olmuşlar zaman n çabuk geçioo

Günaydın mattika vallahi sorma açtık arayı ...
kızla vaktim geçti hemen, işe başladım kuzumu bırakıp
Senin paşa nasıl inşallah sağlığı yerindedir

Özlemciğim çok geçmiş olsun canım. Bel ağrısı kötüdür. Bende skolyoz olduğu için çok çekiyorum.

Zaman çok çabuk geçiyor gerçekten de.. İnşallah senin için de çok çabuk geçer.. Eylülde tedavine başlarsın. Benim de kan değerlerim çok düşüktü. Demir hapı verdiler. Ben bir de Solgarın kadınlar için olan multi vitaminini kullandım. O bitince Omega 3'e başladım :) En son C vitamini ile bitirdim

İnan üzülmüyorum. Ne günlerden nerelere geldim diye düşünüyorum. Zaman acıları küllendirip ; insan yeni umutlara tutunabiliyormuş. Bunu anlıyorum eskileri hatırladıkça Sana yardımcı olabiliyorsam ne mutlu. Benim kürtaj yapılmamıştı. Kalan parçaların tümü ilaçla attırıldı. Ama kanama kesilmeyince kürtaj gerekebilir dediler. Ya da histereskopi mi nedir onu yapacaklardı. Mustafa Bey baktı. Rahimde bölgesel kanlanma var dedi. İleri hafta düşüklerinde oluyormuş. Güçlü bir antibiyotik verdi. Emin değilim ama Zitrotek olabilir. Onu içince çok şükür kesildi.

Hazade telde de konuştuk. Allah razı olsun kuzummm Desteğini hissettiğime sevindim. Aramıza tekrar hoşgeldin Minik prensesi çoookk öpüyorum. O bizim mucizemiz

Canım hoşgeldin. Kısmetse pazar opum olacak.

çatlatmayı yapıyor musun canım bu gece
Allahım evlat sevgisini sağlıkla hepimize tattırsın inşallah

Bu akşam yapıyorum armaancığım.. Sende durumlar nedir ? Heyecan var mı

Bu akşam yapıyorum armaancığım.. Sende durumlar nedir ? Heyecan var mı

Haydi hayırlı olsun canım ya az kaldı senin için de inşallah heyecanlı bekleyişe, Allahım can versin onlara sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin ....
benim bekleyiş devam bu defa sakin olayım diyorum ama yine de kendimi dinlemeden edemiyorum işte, göğüslerim acıyo mu adet sancısı var mı vs belirtimidir değil midir nispeten tecrübeli olduğum halde farklı duygular ....pazartesiyi beklemeyip pazar mı yaptırsam acaba testi diye düşünüyorum 2. gün emb olduğu için erken mi olur da diyorum.... idrar testi yapsam mı acaba pazar günü?
Allahım sen onlara can ver sağlıkla dünyaya getirmeme beni vesile et bizi bu sevgiden mahrum bırakma amin

Belirti aramayalım diyoruz ama insan ister istemez düşünüyor. Benim de geçen sefer göğüslerim çok acımıştı. Eğer transfer olursam büyük ihtimalle bu belirtiyi arayacağım. Bu belirti olmazsa muhtemel olmadı diye düşüneceğim. Sana ne kadar sakinliği telkin etsem de biliyorum ki ben de sakin olamayacağım

Ama herşey takdiri ilah-i. Biz elimizden geleni yaptık. Doktorlar da öyle. Bundan sonrası kısmetimize kalmış. Yine de sana tavsiyem pozitif düşün. Bebişlerle konuş. Eğlenceli filmler izle. Aklını biraz bu konudan uzaklaştır. Ben diğer tedavimde idrar testi yapmadım. Kanda öğrendim. Eğer transfer olursa bunda da gününü beklemeyi düşünüyorum. İdrarda çıkmazsa ( ki çoğu zaman çıkmıyor ) insan üzülüp etkilenebilir. Ben bekle derim. Ama sen bilirsin yine de..

Duanaa da binlerce kereee AMMİİİİİİNNN diyorum canım. Bu mübarek günlerde inşallah herşey iyi olur. Yakında kesedir kalptir bunları konuşuruz inşallah...

Son düzenleme:
akasya, armaan heyecan dorukta sizin için.İnşallah bu ay bebeğinize kavuşursunuz.İskorpit sana bir şeyler yazacaktım olmadı.Hakkında hayırlısı.Biraz akışına bıraksan diye düşünüyorum.İnşallah en doğru zamanda Allah ın izniyle bebeklerimize kavuşuruz.

Umutsuzluğa kapıldım şh an sanki bütüm hissettiğim değişiklikler söndü başaramayacağım herhalde

Canlar catlatma ignemi az once yaptim. Pazar opum var. Dualarinizi bekliyorum.

Allah yumoşlarına annelerine sıkıca tutunacak embrio olmaları için güç ve sağlıklı genler versin. Heyecan doruktadır şimdi. Rabbim hayırlı eylesin.

Umutsuzluğa kapıldım şh an sanki bütüm hissettiğim değişiklikler söndü başaramayacağım herhalde

Olmaya bilmesi de bir ihtimal. Ancak rahimindekini şimdi yalnızca Allah biliyor. Hiç bir şey bilmediğin halde neden umutsuz oluyorsun ki... Bir arkadaş var... Hikayesi zor bir hikaye... 4 kere hamile, ve kayb ettiği 6 bebişi olmuştu. 7. tüp denemesinde 2 tane 2. gün embriosu transfer edilmişti. Her zaman olan belirtiler 7. de olmadığı için çok ağladı.. bu sefer de olmadı diye. Şimdi MaşeAllah, BarakAllah 31 haftalık hamile. Dilerim senin de hüznün mutluluğa dönüşür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…