Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Çok sağol selescim, eksik olmayın herbiriniz Allahım hepimize sağlıkla evlatlar nasip etsin inşallah tamamına ereriz. Kanama olunca kan testi yaptırdım ben canım 11. Gün, sen nasılsın canım

Teşekkür ederim ben de iyiyim bugün .İnşallah buradaki herkes bu duyguları yaşar ve sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.

armaan nasıl sevindim anlatamam,tatildeydik yarın ama belki bugün test yapmışsındır diye açtım,çok sevindim canım,rabbim tamamına erdirsin

akasya 18 yumoş toplanmış,çok iyi bir sayı maşallah,yarın mı arayacaklar?uzun protokol müydü?

armaan nasıl sevindim anlatamam,tatildeydik yarın ama belki bugün test yapmışsındır diye açtım,çok sevindim canım,rabbim tamamına erdirsin

akasya 18 yumoş toplanmış,çok iyi bir sayı maşallah,yarın mı arayacaklar?uzun protokol müydü?

Trkuazcım çok çok sağol canım desteğin için paylaştığın için, onca negatiften sonra bizim için pozitif olması bile çok sevindirici inşallah Rabbim bu defa tamamına ermeyi nasip eder, darısı tez zananda basına canım Amin

Kızlar kanama olunca yarını beklemedim test yaptıdım sonuç pozitif gülsem mi ağlasam mı bilemedim inşallah Allahım tamamına erdirir sağlıkla çok şükürAllahım
hayırlı olsun kuzumm çookk sevimdimmmmm :21::21::16::16:
Rabbim tamamına erdirsinnnn.maşallah suphanallahhh :49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar: darısı akasyamın başına olsun insallah :49::nazar:
Armaaan canim benim oyle coook sevindim ki.. cok sukur Rabbime.. kanamayi okuyunca cok korktum ama devami superdi:))) Allah tamamina erdirsin insallah. Demek ki olunca 2, gun bile oluyor. Benim opum da iyi gecti sukur. 18 yumurta toplandi. Yarin kacinin dollendigi haberini alacagim. Sonrasi heyecanli bekleyis:))
akasyam gözünaydın hayırlı olsun :nazar: masallah suphanallah 18 yumurta çok iyi :nazar::nazar: içlerini doldursun ,Allah tamamına erdirsin insallah :49::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar: arman gibi senind ehayırlı haberlerini alıcaz insallah burada :16::16::16:
Canim ben gecen sene eylul ayinda tedavi olayim diye kendimi paraladim. Genetik sonuclari icin doktorumu surekli aradim. Kastim da kastim. Ne oldu. Hamile kaldim ama bebegimi kaybettim:( neredeyse aradan 1 yil gecti. O nedenle kasma kendini ne olur. Vakti zamani gelince olacak.

seles diil kız o benim :34::27:

çok tşk ediyorum akasyacım :16: dün eşimden ertelicez lafını duyunca delirmiş vaziyetteydim zaten.. nasıl sakinleştim biliyomusun.:24:. duş aldım sonrada belimde olan saçlarımı makasladım :30::30::30: ohhh bi rahatladım sormaaa... :21::21::21:üzerimden büyük bi yük kalktı sanki :52::52::9::9::9: sonra aklıma geldi bakayım kaç cm kesmişim diye ölçtüm mezroyla 18cm kesmişim meğer :53::53::27::27::27: acemi şansı düz olmuş neyseki :34: şimdi omuzlarımda saçlarım bide bakır rengine boyayım diyorum yakışırmı aceba bana :44: resim koycam birazdan bi bakın bakem ... ona göre boyatcam :34:

bugün eşime saçlarımı 18 cm kestiğimi söyledim buseferde o delirdi :52: ohh canıma değsinnnn..:21::21:.hep ben mi delircemm :1:
şimdi daha iyiyim daha sakinim :21:akasyam hakkımda hayırlısı olsun artık..saolsun dün sümeyye baya sakinleştirdi beni ,sağlıklı düşünmemi sağladı Allah razı olsun ondan..senden de Allah razı olsun.. doğru söylüyorsunuz,güç olmasın ama geç olsun..hayırlı olsun :29:

İskorpitcim kafanda bu sorularla rahat bir tedavi süreci geçirebilir misin diyeceğim ama onunda bir önemi yok olacaksa oluyor.Kendini suçlama bir çoğumuz evlenir evlenmez çocuk düşünmemişizdir zamanla fikirler değişiyor.Yaratan seni senden iyi biliyor.Erkekler kadınlar gibi değil senin gibi düşünemez ama kafanda soru işareti varsa ona çocuk isteyip istemediğini açıkça sorabilirsin.İstemediğini zannetmiyorum çünkü sana çocuksuz da evlilik olur demiş.Biraz rahatla evliliğine ,eşine odaklan onlar yoluna girince daha kolay olur .Yaşını bilmiyorum fakat insanlar ileri yaşlarda da ikinci ,üçüncü çocuğunu yapıyor.Bizim ilk çocuğumuz olsun o yaşlarda ne olacak:)Çocuklarımız bedenen ruhen sağlıklı olsunda varsın biraz geç olsun.Umarım yanlış anlaşılacak şeyler söylememişimdir

selescim çok tşk ederim , yok canım neden yanlış anlayım.. sizler benim bu gibi olaylarda nasıl düşünmem gerektiği hakkında yol göstericilerimsiniz :16::16::16:

düşünmem gerek sonuçta olmuyorsa vardır bi hayır demem gerek ama diyemiyorum çünkü çok sabırsızlanıyorum.. beklemek ızdırap gibi..sabretmektenden yoruldum ki ben daha yolun başındayım yani.. sabretmek kelimesini kullanmamam gerekir sonuçta...

evet kendimi suçluyorum bu konuda ve nasıl desem işlerimiz rast gitmiyorya kendime çok yüklenıyorum farkında olmadan belkide ancak artık bu yükü kaldıramaz oldum.. suçluyum hatalıyım öyle dememeliydim ama yapcak bişi yok ve ben keşke kelimesini kullanmayı sevmeyen biriyim.. önemli olan hatamın farkına vardım.. yanlışımı gördüm ve geçte olsa Rabbime tevbemi ettim.. kabul oldu veya olmadı bilemiyorum bu belirsizlikte öldürecek beni :34: fal,tarot baktırayım diyorum sonra vazgeçiyorum günah sonuçta.. dilimde sürekli hayırlısı olsun diyorum.. ama buda artık beni tatmin etmiyor..

şu zamana kadar eşime 2 kez rest çektim, bir kez de boşanma davası açtım sonrada davayı geri çektim.. yani ben boşanma talebim oldu eşim hep yapıcı oldu..şu zamana kadar da boşıcam seni demedi.. tamamen eşimin ailesinden kaynaklı problemlerimiz oldu..eşimle birebir hiç bi problemimiz olmadı.. eşimin ailesi hiç bi zaman istemediler beni..ben onların istediği gibi bi gelin değilmişim.. onlarn beklentilerini karşılamıyormuşum , özürlülerin kaldığı bi rehabilitasyonda kalmalıymışım...eşim bana bakamazmış.. ben yıkılmışım üstüne..kandırmışım bla bla bla... yaşım 29 bu arada..
amann neysee geçmiş günlerrr :34: kafaya takmaya değmez :27:

şuan benim kızdığım ; benden ve doğacak bebeğimden avmış..tatilmiş..bayrammış onları üstün tutması yani ailesini benden üstün tutması.. bu sıradan bişey değil bozuluyorum haliyle.. oda biliyorki onsuz bişey :47: olmaz.. dedimki hatta opu olsun kısmetse sonra git.. olmazmış aklı bende kalırmış..ailesinin yanında rahat edemezmiş...gıcıkkkkkk :47::23::23::22::4:

bir tatil planı yaptım bugün. 3 - 19 ağustos arası tatil yapayım bari dedim :21: biraz akdeniz..biraz karadeniz sularında yüzücem..sonra yaylaya çıkıcammm ordan termal otel-kaplıcaya gidicem sonrada evime gelirim :16::16: birazcık uzaklaşmam lazım bi mekan değişikliği iyidir derler :34: bi rahatlayayım..biraz kafa dinleyeyimki kafayı yemeyeyim evde :35::24:

aminnn selescimm aminnnn.
:nazar::nazar:.. hakkımızda hayırlısı olsun geç olsunda güç olmasın..:16::16:

senin ptırcıktan ne haber
:emir_bebek::nazar: kendi dertlerimden seni soramadım kusura bakma.. :17::17:

Rabbim görünen görünmeyen bütün kaza belalardan seni ve yavrucuğunu korusun canım benimmm
:49::nazar::nazar::54:

Merhaba arkadaşlar ağustos ayında tüp bebek tedavisi yaptıracağım bu benim ilk denem olacak bizim problemimiz de genetik o yüzden PGT işlemi yapılacak

hoşgeldın canım :16: Rabbim işlerinizi rast getirsin..hayırlı olsun :nazar:

işteee saçlarımmm... bana bakır gidermi.. yoksa karamel yada hürremin saç renginden mi yaptırsaam :52::52: beyaz tenliyim bu arada :34:

$Fotoğraf212.webp

kendi doğal saçlarımın rengi belirtmeyi unutmuşum :34: 2 yıldan beri hiç boyatmıyordum..şimdi beyazlarım çıktı :50: boya şart yani :34:

İskorpitcim çok çok sağol canım darısı başına, hem sevindik hem tereddütteyiz inşallah bu defa tamamına erdirir Allahım hayırlısıyla.... Saç rengin çok güzel bence benimki de benzer bi renk beyazlar olduğu halde bıyatamıyoruö rengini sevdiğim için, dayandığı yere kadar gitsin sonra boyatırım diyorum bi ara ben de kafayı bozup Hürrem rengi boyatmak için kusföre gittim ama kuaför şok yaşarsın yavas yavas değiştirelim diyimce vazgeçmiştim.
Güzel tatil planları okudum bu konuda insanın ilgisini dağıtması kesinlikle iyi geliyor... Hayat bize bir armağan sanırım görevimiz ondan zevk almak mutlu olmak herhalukarda

Akasyam çok sağol canım kanama oluyo halen ama pozitifi görmek bile bizi öyle mutlu etti ki Hayırlısıyla Allah tamamına erdirir inşallah bu defa :nazar: Senin minnoşlara maşallah :nazar: yarın da güzel haberlerle devam gelsin inşallah da kırkımız karışsın....

İnşallah canım. Armaan değerin kaç merak ettim ? Bir de senin ikizdi dimi :1:

Akasya sana da moral olsun:)Transferinde iyi geçer inşallah.

İnşallah transfer olabilir Selesciğim.. Biliyorsun PGT sınavı var önümüzde. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun. Gerçekten de bana da moral oldu :16:

Akasyacım bu yazıyı iskorpit arkadaşımıza mı yazdın keza ben de seninle aynı fikirdeyim.Mühim olan sağlıkla dünyaya gelmeleri.Yoksa biz hep aceleciyiz,dokuz ay geçsin istiyorum şimdiden:)

Evet canım :17: Telden yazdığım için nickleri karıştırmışım. Bir de dün narkozluydum. Kafa uçmuş :27:

MaşeAllah, BarakAllah yumoşlara. ALLAH yumoşlarına bereket versin, sağlıklı evlatlar yetişsin minik yumoşlarından. Bütün bu sürec zor bir sürec. Her aşaması endişe dolu. Rabbim sonunu güzel ve sağlıklı bebekli eylesin. Amin. Gelişmeleri paylaşırsın, bekliycem.

Canım Sümeyyem.. Çok sağol kuzum.. Rabbimin takdirini yaşayacağız. Heyecanlıyım ama gergin değilim.. İnşallah bu halim hep böyle gitsin. Gelişmeleri yazarım ...

İnci uzun süredir yazmıyor. Umarım iyidir. Akasya senin haberin vardır...

İnci iyi Sümeyyeceğim. Bulantı ve yorgunluk hali var. O nedenle çok yazamıyor. Gelir arada yazar inşallah :16:

hayırlı olsun kuzumm çookk sevimdimmmmm :21::21::16::16:
Rabbim tamamına erdirsinnnn.maşallah suphanallahhh :49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar: darısı akasyamın başına olsun insallah :49::nazar:

akasyam gözünaydın hayırlı olsun :nazar: masallah suphanallah 18 yumurta çok iyi :nazar::nazar: içlerini doldursun ,Allah tamamına erdirsin insallah :49::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar: arman gibi senind ehayırlı haberlerini alıcaz insallah burada :16::16::16:

seles diil kız o benim :34::27:

çok tşk ediyorum akasyacım :16: dün eşimden ertelicez lafını duyunca delirmiş vaziyetteydim zaten.. nasıl sakinleştim biliyomusun.:24:. duş aldım sonrada belimde olan saçlarımı makasladım :30::30::30: ohhh bi rahatladım sormaaa... :21::21::21:üzerimden büyük bi yük kalktı sanki :52::52::9::9::9: sonra aklıma geldi bakayım kaç cm kesmişim diye ölçtüm mezroyla 18cm kesmişim meğer :53::53::27::27::27: acemi şansı düz olmuş neyseki :34: şimdi omuzlarımda saçlarım bide bakır rengine boyayım diyorum yakışırmı aceba bana :44: resim koycam birazdan bi bakın bakem ... ona göre boyatcam :34:

bugün eşime saçlarımı 18 cm kestiğimi söyledim buseferde o delirdi :52: ohh canıma değsinnnn..:21::21:.hep ben mi delircemm :1:
şimdi daha iyiyim daha sakinim :21:akasyam hakkımda hayırlısı olsun artık..saolsun dün sümeyye baya sakinleştirdi beni ,sağlıklı düşünmemi sağladı Allah razı olsun ondan..senden de Allah razı olsun.. doğru söylüyorsunuz,güç olmasın ama geç olsun..hayırlı olsun :29:

selescim çok tşk ederim , yok canım neden yanlış anlayım.. sizler benim bu gibi olaylarda nasıl düşünmem gerektiği hakkında yol göstericilerimsiniz :16::16::16:

düşünmem gerek sonuçta olmuyorsa vardır bi hayır demem gerek ama diyemiyorum çünkü çok sabırsızlanıyorum.. beklemek ızdırap gibi..sabretmektenden yoruldum ki ben daha yolun başındayım yani.. sabretmek kelimesini kullanmamam gerekir sonuçta...

evet kendimi suçluyorum bu konuda ve nasıl desem işlerimiz rast gitmiyorya kendime çok yüklenıyorum farkında olmadan belkide ancak artık bu yükü kaldıramaz oldum.. suçluyum hatalıyım öyle dememeliydim ama yapcak bişi yok ve ben keşke kelimesini kullanmayı sevmeyen biriyim.. önemli olan hatamın farkına vardım.. yanlışımı gördüm ve geçte olsa Rabbime tevbemi ettim.. kabul oldu veya olmadı bilemiyorum bu belirsizlikte öldürecek beni :34: fal,tarot baktırayım diyorum sonra vazgeçiyorum günah sonuçta.. dilimde sürekli hayırlısı olsun diyorum.. ama buda artık beni tatmin etmiyor..

şu zamana kadar eşime 2 kez rest çektim, bir kez de boşanma davası açtım sonrada davayı geri çektim.. yani ben boşanma talebim oldu eşim hep yapıcı oldu..şu zamana kadar da boşıcam seni demedi.. tamamen eşimin ailesinden kaynaklı problemlerimiz oldu..eşimle birebir hiç bi problemimiz olmadı.. eşimin ailesi hiç bi zaman istemediler beni..ben onların istediği gibi bi gelin değilmişim.. onlarn beklentilerini karşılamıyormuşum , özürlülerin kaldığı bi rehabilitasyonda kalmalıymışım...eşim bana bakamazmış.. ben yıkılmışım üstüne..kandırmışım bla bla bla... yaşım 29 bu arada..
amann neysee geçmiş günlerrr :34: kafaya takmaya değmez :27:

şuan benim kızdığım ; benden ve doğacak bebeğimden avmış..tatilmiş..bayrammış onları üstün tutması yani ailesini benden üstün tutması.. bu sıradan bişey değil bozuluyorum haliyle.. oda biliyorki onsuz bişey :47: olmaz.. dedimki hatta opu olsun kısmetse sonra git.. olmazmış aklı bende kalırmış..ailesinin yanında rahat edemezmiş...gıcıkkkkkk :47::23::23::22::4:

bir tatil planı yaptım bugün. 3 - 19 ağustos arası tatil yapayım bari dedim :21: biraz akdeniz..biraz karadeniz sularında yüzücem..sonra yaylaya çıkıcammm ordan termal otel-kaplıcaya gidicem sonrada evime gelirim :16::16: birazcık uzaklaşmam lazım bi mekan değişikliği iyidir derler :34: bi rahatlayayım..biraz kafa dinleyeyimki kafayı yemeyeyim evde :35::24:

aminnn selescimm aminnnn.
:nazar::nazar:.. hakkımızda hayırlısı olsun geç olsunda güç olmasın..:16::16:

senin ptırcıktan ne haber
:emir_bebek::nazar: kendi dertlerimden seni soramadım kusura bakma.. :17::17:

Rabbim görünen görünmeyen bütün kaza belalardan seni ve yavrucuğunu korusun canım benimmm
:49::nazar::nazar::54:

hoşgeldın canım :16: Rabbim işlerinizi rast getirsin..hayırlı olsun :nazar:

Canım isimleri karıştırmışım :9: Hakkında en hayırlı zamanda en hayırlısı olsun inşallah. Boşver sen yine de eşine sarıl. Bize onlardan fayda var :34: Gıcıklar falan ama ne yapalım. Allah başımızdan eksik etmesin onları :16:

Uzun protokoldü canım.

Kızlar taze bilgilerle geldim. :1: 18 yumoşumun 14'ü olgun çıkmış. 13'ü döllenmiş çok şükür :nazar::nazar: Yarın haber yok. Çarşamba bilgi verecekler. Gelişim durumlarına göre 3. ya da 5. gün parça alınıp genetiğe gidecek. Hayırlısı.. Bundan sonrası bizden çıktı. Malzemeyi mutfağa verdik :1:

Kızlar taze bilgilerle geldim. :1: 18 yumoşumun 14'ü olgun çıkmış. 13'ü döllenmiş çok şükür :nazar::nazar: Yarın haber yok. Çarşamba bilgi verecekler. Gelişim durumlarına göre 3. ya da 5. gün parça alınıp genetiğe gidecek. Hayırlısı.. Bundan sonrası bizden çıktı. Malzemeyi mutfağa verdik :1:

Çok sevindim Akasyam çok güzel bi sonuç 13 sağlıkla annelerinin göbüşüne gelecekler inşallah. Benim 11. Gün değeri 130 çıktı canım 2 emb konulmuştu bakalım kısmet sağlklı olsunlar da hayırlısıyla... Gelişmelerini takipteyim dualarımla

Çok sevindim Akasyam çok güzel bi sonuç 13 sağlıkla annelerinin göbüşüne gelecekler inşallah. Benim 11. Gün değeri 130 çıktı canım 2 emb konulmuştu bakalım kısmet sağlklı olsunlar da hayırlısıyla... Gelişmelerini takipteyim dualarımla

Canım değerin çok güzel maşallah :nazar::nazar: 50 altı değerlerde kanama tehlikeli diyorlar. Kanamadan korkma. Allah'ın izniyle birşey olmaz inşallah :16: Bakalım benim durumum büyük ihtimal cumartesi belli olur. 13'ün hepsi 5. güne gitmeyebilir. 13'ten sağlıklı çıkar mı o da bilinmez. Çıksa da tutar mı o da bilinmez. Yani bu çok levelli bir oyun. Level 1'i geçtik. Daha çok aşamamız var.:1:

Canım değerin çok güzel maşallah :nazar::nazar: 50 altı değerlerde kanama tehlikeli diyorlar. Kanamadan korkma. Allah'ın izniyle birşey olmaz inşallah :16: Bakalım benim durumum büyük ihtimal cumartesi belli olur. 13'ün hepsi 5. güne gitmeyebilir. 13'ten sağlıklı çıkar mı o da bilinmez. Çıksa da tutar mı o da bilinmez. Yani bu çok levelli bir oyun. Level 1'i geçtik. Daha çok aşamamız var.:1:

MaseAllah, BarakAllah yumoşlara. Sayı güzel, bir de Rabbim bereket verdimi... Her şey güzel olur inşeAllah. Buraya kadar gelişmeler çok iyi. Dilerim sonuna kadar da böyle sakin ve huzurlu bir şekilde ilerler. Çocuk öyle bir şey ki, bence kucağına alınca bile insan rahatlayamaz. Hep endişe ve korku var içinde. Allah sonumuzu güzel eylesin. Amin.

Allahın izniyle sonuna kadar gideceksin inşallah canım. Doğru diyosun level level geçicez umarım içimizi ferah tutalım elimizden geleni yapıyoruz

akasyam hayırlı olsunnn...şimdi daha çook sevindimmm canım benimmm :16::16:

iyi düşün iyi olsunnn :nazar::nazar::nazar:

Allah tamamına erdirsinnn.. pgt den de geçtimi minikler transfer heyecanı alacak senide bizleride burdaaa :52::52::52:

hayırlı haberleriniii.
:nazar::nazar::nazar:.level atlamalarını beliyorr olcazz burdaa :16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar:

hee bu arada aklıma geldi yazcaktım heyecandan karıştırdığını filan selesle benim adı :27:ş imdi alınırsın gücenirsin hassas durumlardayız nede olsa :34: yazmıyım dedim ama anladım sonuçta bana yazdığını :52::16::16:

İskorpitcim çok çok sağol canım darısı başına, hem sevindik hem tereddütteyiz inşallah bu defa tamamına erdirir Allahım hayırlısıyla.... Saç rengin çok güzel bence benimki de benzer bi renk beyazlar olduğu halde bıyatamıyoruö rengini sevdiğim için, dayandığı yere kadar gitsin sonra boyatırım diyorum bi ara ben de kafayı bozup Hürrem rengi boyatmak için kusföre gittim ama kuaför şok yaşarsın yavas yavas değiştirelim diyimce vazgeçmiştim.
Güzel tatil planları okudum bu konuda insanın ilgisini dağıtması kesinlikle iyi geliyor... Hayat bize bir armağan sanırım görevimiz ondan zevk almak mutlu olmak herhalukarda

CANIM BENİM KUSURA bakma olurmu yazdığını şimdi gördüm :17::17::17:

yaa aslında beyazlara çok takılan biri değilim ama eşim sürekli beyazların çıkmış..nene olmusum bilmem ne.. benı sınır ediyor kısaca ...
bende diyorumki öyle bi renge boyayaımki eşim gördükçe saçımın rengını delirsin :9::9::37:

hürrem saçı turuncu zaten yaww :1: havuç kafa olarak gezerdim bende :27::37:

bakırın 7.77sinde karar kıldım bana gidermiki..yani kafaya koydum boyatcam :1::1:

haklısın canım hayatın bize getırdıklerınınde tadına varmak lazım.. :21::16:

sadece sırt çantamı alıcam yanıma ve hiç gidipte bilmediğim bir sahil şehrine gidicem ,orduevleri doludur şimdi .oyuzden pansiyon benim işimi görür..zaten akdeniz tarafında 3-4gun kalıp ,bayramda karadeniz tarafına geçicem ,, ordanda iç anadolu kaplıcalarına :21::21:planım bu şekilde :21::21::21:sonra ege bolgesındeki evime donus yapıcam :9::9::9: biletimi bile almadım pansiyon yerıde belli değil gidince bulunur illaki diyorum , biraz maceracı takılayım diyorum :9::9::52::52::103:

akasyam senin yazınıda az önce okudum bakan körlerdenim ben :9::9: idare etceniz beni :52::34:

ahh bu adamları napmalı kaynar kazanıı atmalııı,,,yandımmmmm kadın dedikçe altına odun atmalı diyorum... :52::52::23::23::23: henüz kendilerine sinirim geçmedi daha :27::27:

onlarda bize muhtaç hıııhhh :33::34:

Guzel arkadaşım merhaba ,

Biliyorum çoook uzak kaldım ama bil ki aslında ben sizleri hep dusunuyorum ve takip ediyorum kafamda gun gun.

Dun gece girecektim senin sonucuna bakmak icin ama olmadı . Şmdi baktım ve ne guzel haberlerle gelmıssın.
gecen sefer yasadıgın buyuk bir talihsizlikti zaten ...bu sefer olacak Allahın ıznı ıle .Gecen sefere gore de baya fark var sankı ha? kac yumurta dollenmıstı gecen sefer? sankı bu sefer sayı da , dolllenen de daha fazla gibi degıl mı?

Armaan cım tebrik ederim. müjedeli haberini alınca çok sevindim. Allah tamamına erdirsin inş. sağlıkla kucakladığın öpüp kokladığın günleri de göstersin inş. sevgiler

Back
X