- 15 Haziran 2012
- 1.899
- 259
- 173
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #29.721
İnci uzun süredir yazmıyor. Umarım iyidir. Akasya senin haberin vardır...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağol selescim, eksik olmayın herbiriniz Allahım hepimize sağlıkla evlatlar nasip etsin inşallah tamamına ereriz. Kanama olunca kan testi yaptırdım ben canım 11. Gün, sen nasılsın canım
armaan nasıl sevindim anlatamam,tatildeydik yarın ama belki bugün test yapmışsındır diye açtım,çok sevindim canım,rabbim tamamına erdirsin
akasya 18 yumoş toplanmış,çok iyi bir sayı maşallah,yarın mı arayacaklar?uzun protokol müydü?
hayırlı olsun kuzumm çookk sevimdimmmmmKızlar kanama olunca yarını beklemedim test yaptıdım sonuç pozitif gülsem mi ağlasam mı bilemedim inşallah Allahım tamamına erdirir sağlıkla çok şükürAllahım
akasyam gözünaydın hayırlı olsunArmaaan canim benim oyle coook sevindim ki.. cok sukur Rabbime.. kanamayi okuyunca cok korktum ama devami superdi:))) Allah tamamina erdirsin insallah. Demek ki olunca 2, gun bile oluyor. Benim opum da iyi gecti sukur. 18 yumurta toplandi. Yarin kacinin dollendigi haberini alacagim. Sonrasi heyecanli bekleyis:))
Canim ben gecen sene eylul ayinda tedavi olayim diye kendimi paraladim. Genetik sonuclari icin doktorumu surekli aradim. Kastim da kastim. Ne oldu. Hamile kaldim ama bebegimi kaybettimneredeyse aradan 1 yil gecti. O nedenle kasma kendini ne olur. Vakti zamani gelince olacak.
İskorpitcim kafanda bu sorularla rahat bir tedavi süreci geçirebilir misin diyeceğim ama onunda bir önemi yok olacaksa oluyor.Kendini suçlama bir çoğumuz evlenir evlenmez çocuk düşünmemişizdir zamanla fikirler değişiyor.Yaratan seni senden iyi biliyor.Erkekler kadınlar gibi değil senin gibi düşünemez ama kafanda soru işareti varsa ona çocuk isteyip istemediğini açıkça sorabilirsin.İstemediğini zannetmiyorum çünkü sana çocuksuz da evlilik olur demiş.Biraz rahatla evliliğine ,eşine odaklan onlar yoluna girince daha kolay olur .Yaşını bilmiyorum fakat insanlar ileri yaşlarda da ikinci ,üçüncü çocuğunu yapıyor.Bizim ilk çocuğumuz olsun o yaşlarda ne olacak:)Çocuklarımız bedenen ruhen sağlıklı olsunda varsın biraz geç olsun.Umarım yanlış anlaşılacak şeyler söylememişimdir
Merhaba arkadaşlar ağustos ayında tüp bebek tedavisi yaptıracağım bu benim ilk denem olacak bizim problemimiz de genetik o yüzden PGT işlemi yapılacak
kendi doğal saçlarımın rengi belirtmeyi unutmuşum2 yıldan beri hiç boyatmıyordum..şimdi beyazlarım çıktı
boya şart yani
![]()
Akasyam çok sağol canım kanama oluyo halen ama pozitifi görmek bile bizi öyle mutlu etti ki Hayırlısıyla Allah tamamına erdirir inşallah bu defaSenin minnoşlara maşallah
yarın da güzel haberlerle devam gelsin inşallah da kırkımız karışsın....
Akasya sana da moral olsun:)Transferinde iyi geçer inşallah.
Akasyacım bu yazıyı iskorpit arkadaşımıza mı yazdın keza ben de seninle aynı fikirdeyim.Mühim olan sağlıkla dünyaya gelmeleri.Yoksa biz hep aceleciyiz,dokuz ay geçsin istiyorum şimdiden:)
MaşeAllah, BarakAllah yumoşlara. ALLAH yumoşlarına bereket versin, sağlıklı evlatlar yetişsin minik yumoşlarından. Bütün bu sürec zor bir sürec. Her aşaması endişe dolu. Rabbim sonunu güzel ve sağlıklı bebekli eylesin. Amin. Gelişmeleri paylaşırsın, bekliycem.
İnci uzun süredir yazmıyor. Umarım iyidir. Akasya senin haberin vardır...
hayırlı olsun kuzumm çookk sevimdimmmmm![]()
Rabbim tamamına erdirsinnnn.maşallah suphanallahhhdarısı akasyamın başına olsun insallah
![]()
akasyam gözünaydın hayırlı olsunmasallah suphanallah 18 yumurta çok iyi
içlerini doldursun ,Allah tamamına erdirsin insallah
arman gibi senind ehayırlı haberlerini alıcaz insallah burada
seles diil kız o benim![]()
çok tşk ediyorum akasyacımdün eşimden ertelicez lafını duyunca delirmiş vaziyetteydim zaten.. nasıl sakinleştim biliyomusun.
. duş aldım sonrada belimde olan saçlarımı makasladım
ohhh bi rahatladım sormaaa...
üzerimden büyük bi yük kalktı sanki
sonra aklıma geldi bakayım kaç cm kesmişim diye ölçtüm mezroyla 18cm kesmişim meğer
acemi şansı düz olmuş neyseki
şimdi omuzlarımda saçlarım bide bakır rengine boyayım diyorum yakışırmı aceba bana :44: resim koycam birazdan bi bakın bakem ... ona göre boyatcam
bugün eşime saçlarımı 18 cm kestiğimi söyledim buseferde o delirdiohh canıma değsinnnn..
.hep ben mi delircemm
![]()
şimdi daha iyiyim daha sakinimakasyam hakkımda hayırlısı olsun artık..saolsun dün sümeyye baya sakinleştirdi beni ,sağlıklı düşünmemi sağladı Allah razı olsun ondan..senden de Allah razı olsun.. doğru söylüyorsunuz,güç olmasın ama geç olsun..hayırlı olsun
![]()
selescim çok tşk ederim , yok canım neden yanlış anlayım.. sizler benim bu gibi olaylarda nasıl düşünmem gerektiği hakkında yol göstericilerimsiniz
düşünmem gerek sonuçta olmuyorsa vardır bi hayır demem gerek ama diyemiyorum çünkü çok sabırsızlanıyorum.. beklemek ızdırap gibi..sabretmektenden yoruldum ki ben daha yolun başındayım yani.. sabretmek kelimesini kullanmamam gerekir sonuçta...
evet kendimi suçluyorum bu konuda ve nasıl desem işlerimiz rast gitmiyorya kendime çok yüklenıyorum farkında olmadan belkide ancak artık bu yükü kaldıramaz oldum.. suçluyum hatalıyım öyle dememeliydim ama yapcak bişi yok ve ben keşke kelimesini kullanmayı sevmeyen biriyim.. önemli olan hatamın farkına vardım.. yanlışımı gördüm ve geçte olsa Rabbime tevbemi ettim.. kabul oldu veya olmadı bilemiyorum bu belirsizlikte öldürecek benifal,tarot baktırayım diyorum sonra vazgeçiyorum günah sonuçta.. dilimde sürekli hayırlısı olsun diyorum.. ama buda artık beni tatmin etmiyor..
şu zamana kadar eşime 2 kez rest çektim, bir kez de boşanma davası açtım sonrada davayı geri çektim.. yani ben boşanma talebim oldu eşim hep yapıcı oldu..şu zamana kadar da boşıcam seni demedi.. tamamen eşimin ailesinden kaynaklı problemlerimiz oldu..eşimle birebir hiç bi problemimiz olmadı.. eşimin ailesi hiç bi zaman istemediler beni..ben onların istediği gibi bi gelin değilmişim.. onlarn beklentilerini karşılamıyormuşum , özürlülerin kaldığı bi rehabilitasyonda kalmalıymışım...eşim bana bakamazmış.. ben yıkılmışım üstüne..kandırmışım bla bla bla... yaşım 29 bu arada..
amann neysee geçmiş günlerrrkafaya takmaya değmez
![]()
şuan benim kızdığım ; benden ve doğacak bebeğimden avmış..tatilmiş..bayrammış onları üstün tutması yani ailesini benden üstün tutması.. bu sıradan bişey değil bozuluyorum haliyle.. oda biliyorki onsuz bişeyolmaz.. dedimki hatta opu olsun kısmetse sonra git.. olmazmış aklı bende kalırmış..ailesinin yanında rahat edemezmiş...gıcıkkkkkk
![]()
bir tatil planı yaptım bugün. 3 - 19 ağustos arası tatil yapayım bari dedimbiraz akdeniz..biraz karadeniz sularında yüzücem..sonra yaylaya çıkıcammm ordan termal otel-kaplıcaya gidicem sonrada evime gelirim
birazcık uzaklaşmam lazım bi mekan değişikliği iyidir derler
bi rahatlayayım..biraz kafa dinleyeyimki kafayı yemeyeyim evde
aminnn selescimm aminnnn... hakkımızda hayırlısı olsun geç olsunda güç olmasın..
senin ptırcıktan ne haberkendi dertlerimden seni soramadım kusura bakma..
![]()
Rabbim görünen görünmeyen bütün kaza belalardan seni ve yavrucuğunu korusun canım benimmm
hoşgeldın canımRabbim işlerinizi rast getirsin..hayırlı olsun
![]()
armaan nasıl sevindim anlatamam,tatildeydik yarın ama belki bugün test yapmışsındır diye açtım,çok sevindim canım,rabbim tamamına erdirsin
akasya 18 yumoş toplanmış,çok iyi bir sayı maşallah,yarın mı arayacaklar?uzun protokol müydü?
Kızlar taze bilgilerle geldim.18 yumoşumun 14'ü olgun çıkmış. 13'ü döllenmiş çok şükür
Yarın haber yok. Çarşamba bilgi verecekler. Gelişim durumlarına göre 3. ya da 5. gün parça alınıp genetiğe gidecek. Hayırlısı.. Bundan sonrası bizden çıktı. Malzemeyi mutfağa verdik
![]()
Çok sevindim Akasyam çok güzel bi sonuç 13 sağlıkla annelerinin göbüşüne gelecekler inşallah. Benim 11. Gün değeri 130 çıktı canım 2 emb konulmuştu bakalım kısmet sağlklı olsunlar da hayırlısıyla... Gelişmelerini takipteyim dualarımla
Kızlar taze bilgilerle geldim.18 yumoşumun 14'ü olgun çıkmış. 13'ü döllenmiş çok şükür
Yarın haber yok. Çarşamba bilgi verecekler. Gelişim durumlarına göre 3. ya da 5. gün parça alınıp genetiğe gidecek. Hayırlısı.. Bundan sonrası bizden çıktı. Malzemeyi mutfağa verdik
![]()
Canım değerin çok güzel maşallah50 altı değerlerde kanama tehlikeli diyorlar. Kanamadan korkma. Allah'ın izniyle birşey olmaz inşallah
Bakalım benim durumum büyük ihtimal cumartesi belli olur. 13'ün hepsi 5. güne gitmeyebilir. 13'ten sağlıklı çıkar mı o da bilinmez. Çıksa da tutar mı o da bilinmez. Yani bu çok levelli bir oyun. Level 1'i geçtik. Daha çok aşamamız var.
![]()
Canım değerin çok güzel maşallah50 altı değerlerde kanama tehlikeli diyorlar. Kanamadan korkma. Allah'ın izniyle birşey olmaz inşallah
Bakalım benim durumum büyük ihtimal cumartesi belli olur. 13'ün hepsi 5. güne gitmeyebilir. 13'ten sağlıklı çıkar mı o da bilinmez. Çıksa da tutar mı o da bilinmez. Yani bu çok levelli bir oyun. Level 1'i geçtik. Daha çok aşamamız var.
![]()
![]()
İskorpitcim çok çok sağol canım darısı başına, hem sevindik hem tereddütteyiz inşallah bu defa tamamına erdirir Allahım hayırlısıyla.... Saç rengin çok güzel bence benimki de benzer bi renk beyazlar olduğu halde bıyatamıyoruö rengini sevdiğim için, dayandığı yere kadar gitsin sonra boyatırım diyorum bi ara ben de kafayı bozup Hürrem rengi boyatmak için kusföre gittim ama kuaför şok yaşarsın yavas yavas değiştirelim diyimce vazgeçmiştim.
Güzel tatil planları okudum bu konuda insanın ilgisini dağıtması kesinlikle iyi geliyor... Hayat bize bir armağan sanırım görevimiz ondan zevk almak mutlu olmak herhalukarda