Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Armaan cım tebrik ederim. müjedeli haberini alınca çok sevindim. Allah tamamına erdirsin inş. sağlıkla kucakladığın öpüp kokladığın günleri de göstersin inş. sevgiler

Çok sevindim canım... Allah daim etsin inşallah doğum haberini de buradan okumak nasip olsun...

Arkadaşlarım çok çok teşekkür ederim Amin Amin bugün ikinci test günüm inşallah katlanıyordur :nazar:
Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bu sevgiyi bize de tattırsın inşallah

İnci geçti mi bulantıların nasıl gidiyor
Meliscim sen nasılsın

Son düzenleme:
Arkadaşlarım çok çok teşekkür ederim Amin Amin bugün ikinci test günüm inşallah katlanıyordur :nazar:
Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bu sevgiyi bize de tattırsın inşallah

Meliscim sen nasılsın

Hadi güzel haberlerini bekliyoruz :)

Bulantılarım devam ama eskisi gibi çok kötü değilim çok şükür. Dün kontrolümüz vardı. Oğlum iyi Allah'a şükür.
2 hafta sonra tekrar gideceğim ve önümde beni bekleyen ufak bir dikiş operasyonu var. Dualarınızı bekliyorum...

Ozlem canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın?

Izz mesajını büyük bir heyecanla okudum ama sonunda suratım asıldı. Çok geçmiş olsun. Bir daha yaşamazsın umarım. En kısa zamanda senin de güzel haberlerini alalım inşallah.

Meliscim sen nasılsın

İyiyim canım. negatif tedavimden sonra 3 ay geçmesini bekliyorum. nasip olursa eylül gibi tekrar denemeyi düşünüyorum. benim de son tedavide 3 embriyom oldu. dr um bana da 3. günü transfer yapmayı teklif etti. pgt yapmadan. ben kabul etmedim. çğnkü benim 13. kromozomda translokasyon var. trizomi 13 ten korkuyorum sırf o yüzden olmaz dedim.genetik doktoru bana trizomi 13 yaşar hemde uzun yaşar ve ağır sakat olur demişti. 5. güne sadece 1 tanesi gelişimini gününde tamamladı. ona da pgt yapıldı ve trizomi 13 çıktı. o yüzden transferim iptal oldu. işte bende durumlar böyle. RAbbim bir sonrakinde bol embriyolu ve sağlıklı embriyo bulunacak bir tedaviyle bize de güzel günler görmeyi nasip etsin inş. darısı bu yolda çaba sarfeden tüm arkadaşlarımıza ve bana olsun inş. sevgiler.

Çok sevindim Akasyam çok güzel bi sonuç 13 sağlıkla annelerinin göbüşüne gelecekler inşallah. Benim 11. Gün değeri 130 çıktı canım 2 emb konulmuştu bakalım kısmet sağlklı olsunlar da hayırlısıyla... Gelişmelerini takipteyim dualarımla

Canım bu değerler o kadar yanıltıcı olabiliyorki :) Benim 348 çıkmıştı, doktor bile çok büyük ihtimalle ikiz dedi ama tek :)
Allah sağlıkla taşıyabileceğin ve zamanında doğurabileceğin sayıda evlat nasip etsin inşallah.

MaseAllah, BarakAllah yumoşlara. Sayı güzel, bir de Rabbim bereket verdimi... Her şey güzel olur inşeAllah. Buraya kadar gelişmeler çok iyi. Dilerim sonuna kadar da böyle sakin ve huzurlu bir şekilde ilerler. Çocuk öyle bir şey ki, bence kucağına alınca bile insan rahatlayamaz. Hep endişe ve korku var içinde. Allah sonumuzu güzel eylesin. Amin.

Doğru söylüyorsun canım. Ben de eşime dedim ki büyük ihtimalle cumartesi dananın kuyruğu kopar :1: PGT sonucu gelir. Sonra dedim PGT ile de bitmiyor. Gebelik testi, vs vs vs .. Bizim çilemiz yeni başlıyor dedim.

Allahın izniyle sonuna kadar gideceksin inşallah canım. Doğru diyosun level level geçicez umarım içimizi ferah tutalım elimizden geleni yapıyoruz

Doğru diyorsun. Elimizden geleni yaptık. Bundan sonraki sürece müdahale şansımız yok. Bekleyip göreceğiz. Hakkımda hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyorum.

akasyam hayırlı olsunnn...şimdi daha çook sevindimmm canım benimmm :16::16:

iyi düşün iyi olsunnn :nazar::nazar::nazar:

Allah tamamına erdirsinnn.. pgt den de geçtimi minikler transfer heyecanı alacak senide bizleride burdaaa :52::52::52:

hayırlı haberleriniii.
:nazar::nazar::nazar:.level atlamalarını beliyorr olcazz burdaa :16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar:

Canım benim çok sağol. Amin inşallah :16:

hee bu arada aklıma geldi yazcaktım heyecandan karıştırdığını filan selesle benim adı :27:ş imdi alınırsın gücenirsin hassas durumlardayız nede olsa :34: yazmıyım dedim ama anladım sonuçta bana yazdığını :52::16::16:

Yok tatlım pc den değil cepten yazmıştım. Bir de narkozluydum o sırada :1: O yüzden karıştırdım. Hızlıca hepinize cevap vereyim derken böyle oldu:17: Ama siz anlamışsınız. O nedenle problem yok :34:

Guzel arkadaşım merhaba ,

Biliyorum çoook uzak kaldım ama bil ki aslında ben sizleri hep dusunuyorum ve takip ediyorum kafamda gun gun.

Dun gece girecektim senin sonucuna bakmak icin ama olmadı . Şmdi baktım ve ne guzel haberlerle gelmıssın.
gecen sefer yasadıgın buyuk bir talihsizlikti zaten ...bu sefer olacak Allahın ıznı ıle .Gecen sefere gore de baya fark var sankı ha? kac yumurta dollenmıstı gecen sefer? sankı bu sefer sayı da , dolllenen de daha fazla gibi degıl mı?

Dostum bugün eşim hastanede sizi sordu. Ben de keyifleri yerinde dedim. :34: Bizleri düşündüğünü ve neden sık gelemediğini tahmin edebiliyorum. O nedenle sorun yok Lavem. Geçen tedavide sadece 5 embiryom olmuştu. Bu sefer uzun protokol denediler. Sayı arttı. Bakalım sonuç ne olacak ? Nasip artık..

Az kaldı kuzucuğuna kavuşmaya inşallah :16:

İnşallah İncimmm :16:

İyiyim canım. negatif tedavimden sonra 3 ay geçmesini bekliyorum. nasip olursa eylül gibi tekrar denemeyi düşünüyorum. benim de son tedavide 3 embriyom oldu. dr um bana da 3. günü transfer yapmayı teklif etti. pgt yapmadan. ben kabul etmedim. çğnkü benim 13. kromozomda translokasyon var. trizomi 13 ten korkuyorum sırf o yüzden olmaz dedim.genetik doktoru bana trizomi 13 yaşar hemde uzun yaşar ve ağır sakat olur demişti. 5. güne sadece 1 tanesi gelişimini gününde tamamladı. ona da pgt yapıldı ve trizomi 13 çıktı. o yüzden transferim iptal oldu. işte bende durumlar böyle. RAbbim bir sonrakinde bol embriyolu ve sağlıklı embriyo bulunacak bir tedaviyle bize de güzel günler görmeyi nasip etsin inş. darısı bu yolda çaba sarfeden tüm arkadaşlarımıza ve bana olsun inş. sevgiler.

trizomi 13 ün yaşama ihtimali var evet ama doğmadan kaybedilmesi doğsa da ilk yıl içinde kaybedilme ihtimali daha yüksek. bence o dr düşünce olarak seni yönlendirmek istemiş.

armaan tebrik ederim canım sağlıkla kavuşursun inş bebeğine, keyifli sağlıklı bi hamilelik ve sonrasında da annelik diliyorum sana..
akasya kuzucuklara maşallah, bol bol sağlıklı çıksın inş..
incim serklaj mı olucaksın? geçirdiğin operasyon yüzünden mi? allah yardımcınız olsunn.
tuliprosa oğlun kaç günlük oldu nasılsınız?
sümeyye sen nasılsın?

böyle isim isim yazınca birilerini unutuyorum illa, herkesi takip ediyorum herkese dua ediyorum aslında.

Canım arkadasım ,

sen de aklımdasın .
Unutmadım.
Hersey yolundaymıs. Sadece ufak bır operasyon gecırecekmıssın.onu da saglıkla atlat ınsallah .

Opuyorum

Akasyam sagolasın . Bız de sızı anıyoruz esımle.
Aklım sızlerde ama ever ben bıraz uzaklastım konudan.
Yakınlasmaya da korkar gıbıyım.

Benım uzun protokol elımde patlamıstı.
Sende ıse yaramıs.
Cok sevındım.

armaan tebrik ederim canım sağlıkla kavuşursun inş bebeğine, keyifli sağlıklı bi hamilelik ve sonrasında da annelik diliyorum sana..
incim serklaj mı olucaksın? geçirdiğin operasyon yüzünden mi? allah yardımcınız olsunn.
sümeyye sen nasılsın?

böyle isim isim yazınca birilerini unutuyorum illa, herkesi takip ediyorum herkese dua ediyorum aslında.

Mattika çok çok teşekkür ederim arkadasım Amin
Sen nasılsın

sümeyye sen nasılsın?

Mattika hoşgeldin canım. Tatil bitti mi :1: Nasılsın ?? İnşallah sağlıklı çıkar. Beklemedeyiz. :34: Herşeyin hayırlısı..

İncicim çok geçmiş olsun şimdiden tabiki dualarımdasın

Armaan değerin katlanmış mı ? Sonuç ne :52:

sümeyye sen nasılsın?

Yazmak istediklerimi senin sorunu cevaplayarak yazayım. ElhamduLillah iyiyim. Toparlandım. İçimde kapanmış, ancak içten-içe acıtan yara varmış gibi. Duygularım deyişdi sanki. İçimdeki hüzünü atamıyorum. İşin zor kısmı artık ağlayamıyorum... Ağlayacak bahane bulamıyorum. Olanları unutmuş gibiyim. Tedavi için bile sabırsızlanmıyorum. Sanırım korkuyorum. Hamile kalınca iş bitmiyormuş.

Bir de lohusalık dönemi yaşıyorum diye Ramazanı hiç değerlendiremiyorum. Namaz yok, oruç yok... Zaten düzensiz uykum vardı, şimdi tam oldu. Geceleri uyanık, gündüzleri öğleye kadar uyku. En kötüsü de yemek konusu. Halim olsa her halde yemek yemem. Bazan günde sadece bir kere yemek yiyorum. Kendimi, fiziki açıdan toparlamam gerekiyorken, tamamen salı verdim. Ve hiç bir şey yapasım gelmiyor. Kendime çeki-düzen vermem lazım, tedavi için daha sağlıklı olmalıyım... diyorum, ama nafile... Bayrama inşeAllah memlekete gideceğiz. Belki kendime gelirim.

Hemen toparlanmak istedim ve elhamduLillah toparlandım. Ancak daha çatlaklarım var.

Senin embriolardan ne zaman yeni haberler gelecek? Ben günleri takip edemiyorum, karıştırıyorum. Yarın haber yok demişdin, o bu günmüydü???

Mattika hoşgeldin canım. Tatil bitti mi :1: Nasılsın ?? İnşallah sağlıklı çıkar. Beklemedeyiz. :34: Herşeyin hayırlısı..

Armaan değerin katlanmış mı ? Sonuç ne :52:

Akasyaaaa şimdi aldım sonucu çok şükür Allahıma 270 :nazar: olmuş nası kalbim küt küt baktım bilemezsin

Son düzenleme:
Back
X