- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #30.041
Unutur muyum canım hep aklımdasınız
Gecikmezsen 2-3 güne gelir diye tahmin ediyorum.
Ben iyiyim şükür. Sağolasın kızım kendisini saklamak istemiş bir süre :)
Face baktım ama kapalı hala. Oradan mesaj attım sana, mesajlarına bakıp beni ekleyebilirsin.
Tedavide olduğun için yorulmuş olabilirsin tabi havalar da aşırı sıcak onun da etkisi vardır.
Güzel haberlerini bekliyoruz.
trkuaz nasıl gidiyor iğneler? Gonal f lere az kalmıştır.
merveee doktor sonucunu yazdın da ben mi kaçırdım :26:
mattika hu hu neredesin
özlemcim hayırlı olsun kreş işiniz.
akasyam tatilde
hitucim nerelerdesin
armaan ses ver
akide inşallah sağlıkla kavuşmuştur paşasına
hazadeee
sumeyye memlekete mi gittin :26:
chnb özledim seni ya
lave kayıplarda :26:
tulip arada ses ver
iskorpit tatilde
seles herşey yolunda mı?
naz iyice kayboldu
melis facete de sesin çıkmıyor her şey yolunda mı :26:
izz son durumlardan haberdar et bizi
bubuş, suskunada, hamet, maiumut, aydan, panikli, sevgi, saruhan, binbirgece, anngel ortadan kaybolanlar
İnşallah yaşamlarınızda herşey yolundadır...
Evet sifam bir minnak prenses daha geliyor inşallah
Amin canım amin, yavrumu koklamak için gün sayıyorum resmen. Allah'ım inşallah sağlıkla gösterir o günleri...
sağol canım 2-3 güne kalmaz gibi görünüyor,bugün adet ağrılarım başladı gibi,
tedavi beni şimdilik yormuyor,sadece lucrin,bence en yorucu kısmı sonuç bölümü hayırlısı olsun bakalım artık:)
ben bu face i çok iyi bilmiyorum zaten inci,tekrar bakacağım
sen de boş durma kız ismi bulmaya başla artık yavaş yavaş:)
incim çok sağol beni de hatırlamışsın. ben şu an tedavide olmadığım için yine sessiz dönemdeyim. eylülde yeni tedaviye başlayacağım inş. ama ataşehir mi şişli mi kararsızım ne olur biri bana fikir versin. cem beyden memnunum ama şişlide de herkesten pozitif haberler aldıkça hevesleniyorum. ama ben istanbul dışında oturduğum için şişliye hergün gidip gelmek zor geliyor. ataşehir bize 50dk 1 saat uzaklıkta otabandan çıkıyorum hoop hastanedeyim. şehir içi trafiğine bile girmiyorum.ilaçları bile eczane hastaneye getiriyor hem de indirimli. üstelik 2 günde bir çağırıyorlar. ne bileyim her ikisinin de artıları ve eksileri var. bu 3. denemem olacak hatta dondurlulmuşlarla 4. olacak. ama 2 tanesinde transfer iptal oldu. bir kere transfer olabildi.işte böyle . bana fikir verebilecek arkadaşlara ihtiyacım var. bu yolda uğraş veren ve hasretle yavrularını kucaklayacakları günü bekleyen tüm annelerin yardımcısı olsun Rabbim. bize bu yolda hayırlısıyla kolay yoldan ve yakın zamanda umudumuza kavuşmayı nasip etsin. herkese sevgilerimle....
incim
prens prenses olmuş
allah kucağına almayı nasip etsin arkadaşım
takip ediyorum maşallah herşey yolunda
sonuna kadarda böyle olur inşallah
trkuaz tedavin hayırlı olsun
nerde nasıl derken başlamışsın hayırlısıyla
array yöntemi ile mi yapılacak pgt merak ettim
ben hala fish mi array mi bilemiyorum
lavenin de sesi çıkmıyor o da beklemede benim gibi galiba
dualarımdasınız
inci benim kırmızılar geldi hastaneyi aradım cuma sabah 10 30 a randevu verdilerHadi bakalım gelsin de 1 sene gelmemek üzere gelsin inşallah.
inci benim kırmızılar geldi hastaneyi aradım cuma sabah 10 30 a randevu verdiler
hayırlısıyla inşallah bu defa olur,dua edin bana ne olur..
bu arada face te mesaj yok sen yaz bari ben seni ekleyim:)
suskunada canım başladım artık darısı sana çok düşünme, herşey nasip...array olacak şişli memorial da....
melis ben sakaryadan geleceğim bak,sabah 7 gibi binersem yetişeceğim inşallah,sen benden daha yakınsın...
Unutur muyum canım hep aklımdasınız
Gecikmezsen 2-3 güne gelir diye tahmin ediyorum.
Ben iyiyim şükür. Sağolasın kızım kendisini saklamak istemiş bir süre :)
Face baktım ama kapalı hala. Oradan mesaj attım sana, mesajlarına bakıp beni ekleyebilirsin.
Tedavide olduğun için yorulmuş olabilirsin tabi havalar da aşırı sıcak onun da etkisi vardır.
Güzel haberlerini bekliyoruz.
Sağol tulipim. Aynen öyle ne fark eder yeter ki sağlığı yerinde olsun...
Siz nasılsınız? Ne kadarlık oldu paşa?
Hadi bakalım gelsin de 1 sene gelmemek üzere gelsin inşallah.
Eylüle ne kaldı şurada :)
Ataşehir hakkında fikrim yok. Merve ve chnb orada tedavi olmuştu. Merve'nin kızı kucağında şimdi.
Oranın laboratuvar ortamı, embriyologları nasıl hiç bilmiyorum. Biliyorsun tedavide bunlar çok önemli.
Şişli'ye gelince son olanları biliyorsun ama şimdi ne durumda bilmiyorum. Nur Hanım eylül başında başlıyor.
Trkuaz orada tedavide. Sakarya'dan gelip gidecek. Ve sanırım artık orası da 2 günde bir çağırıyor.
Eşinle istişare edin. Her iki yerin artılarını eksilerini düşünün. Şişli'nin sizin için tek eksisi yolsa ben Şişli derim.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Sağol canım. Tez zamanda sizlere de olsun inşallah. Her zaman dualarımdasınız.
Arada ses ver böyle
Bu arada sen hangi merkeze gideceğine karar verdin mi?
inci benim kırmızılar geldi hastaneyi aradım cuma sabah 10 30 a randevu verdiler
suskunada canım başladım artık darısı sana çok düşünme, herşey nasip...array olacak şişli memorial da....
melis ben sakaryadan geleceğim bak,sabah 7 gibi binersem yetişeceğim inşallah,sen benden daha yakınsın...
haklısın canım okuyorum fakat elim klavyeye gitmiyor nedense
vericek haberlerde olmayınca
tekrar tedavi düşünüyorum incim
önümüzdeki ay adeti olabilir
bahçecide doktorum onunla devam edicem fakat pgt için muhterem beye genlaba gönderilecek bu sefer embriyolar
fish mi array mi kararını vermem lazım
turkuaz sen 2 günde bir mi gidiyorsun? hastanede son durumlardan da sen haber ver? sevgiler
trkuaz nasıl gidiyor iğneler? Gonal f lere az kalmıştır.
merveee doktor sonucunu yazdın da ben mi kaçırdım :26:
mattika hu hu neredesin
özlemcim hayırlı olsun kreş işiniz.
akasyam tatilde
hitucim nerelerdesin
armaan ses ver
akide inşallah sağlıkla kavuşmuştur paşasına
hazadeee
sumeyye memlekete mi gittin :26:
chnb özledim seni ya
lave kayıplarda :26:
tulip arada ses ver
iskorpit tatilde
seles herşey yolunda mı?
naz iyice kayboldu
melis facete de sesin çıkmıyor her şey yolunda mı :26:
izz son durumlardan haberdar et bizi
bubuş, suskunada, hamet, maiumut, aydan, panikli, sevgi, saruhan, binbirgece, anngel ortadan kaybolanlar
İnşallah yaşamlarınızda herşey yolundadır...
melis ben daha önce semra hanımla görüştüm,tedavim tam olarak cuma günü başlıyor inşallah
o yüzden bilmiyorum hastanenin durumunu,gidince söylerim artık:)
2 günde bir mi çağırıyorlarmış?asında yumoşların takibini ben burda yaptırsam olmaz mı acaba?
ne güzel olur,inci ne dersin öyle yapan arkadaşlar vardı sanki?chnb miydi?
adacım bahçeciyle memorial arasında bende çok karasız kaldım,senin doktorun kim?ben erbil beyle görüşmüştüm ama bana hiç
muhterem beye yollarız falan demediler biz amerikaya gönderiyoruz,diğer ay transfer yapıyoruz dediler,array için tabii ki..
sen hep yaz adacım,trkuaz benim doktorum güvenç bey
umutta ve bahçecide iki kez pgt yapıldı bana ikisinde de kendi labaratuvarlarında yaptılar
özlem hanım vardı genetik labaratuvarının başında dünya tatlısı biri
o yurtdışına gidince ben ara verdim tedavime zaten
kararsız kaldım ama memorialdaki belirsizliklerden tekrar güvenç beyle denemek istedim
kendisinden çok memnunum bahçeciden de
ellerinden geleni yaptıklarından eminim
tek sorun pgt ydi benim için
onunla ilgili görüştüm kendisiyle böyle denesek dedim sağolsun kabul etti
muhterem bahçe yapıcak eğer tedaviden son anda vazgeçmezsem
array ile ilgili bahçecinin labaratuvarında çalışmalar vardı geçen sene hatta daha ileri bir teknik diye anlatmışlardı
fakat deneme safhasındaydılar geçen bir haber çıkmış gazetelerde yeni teknikle bahçecide 15 denemede mi hamile kaldı diye
ben görmedim annem görmüş bahsetti
belki başladılar yapmaya ama ben sormadım başka labaratuvar olsun bu sefer istedim
farklı el farklı göz
array genlab da da var embriyo başı 450 usd hala kararsızım 7-8 embriyo şimdiye kadar pgt ye gitti
inşallah en az o kadar sayı olur bu seferde maliyet çok yükseliyor
kısmet bakalım
umarım bol bol yumurtan olur trkuaz
ayy ne çok yazmışım bunun için yazmıyorum işte dermişim
sen hep yaz adacım,
inşallah bol bol yumoşum olur korkuyorum çünkü biraz
söylediğin tedaviye başlamışlar ada bize uzun uzun anlattılar
biz de çok kararsız kaldık ikisi arasında erbil bey de çok pozitifit ama ne bileyim burda karar verdik hayırlısı artık ne diyelim
sakın vazgeçeyim deme,boş boş beklemekten iyidir ilerde pişman olmaktan öyle düşün lütfen,ilerde keşke dememek için...
muhterem bahçe ye güven,çook tatlı bir insan,çok da deneyimli,benim karyotip analizini yapmıştı herkes iyi farketmiş vb cümleler
kurmuştu,çünkü başka bir yerdeki test normal karyotip demişti...ikimiz için de bebeklerimize kavuştuğumuz tedavimiz bu olur inşalah
ah inci ah hiç vaktim olmuyor ama hergün açıp bakıyorum kim ne yaptı diye...oğlum çok hareketli mesela bugün kolonya tıpası yuttu,2 cm çapında silindir gibi.hasteneye gittik röntgende çıkmadı plastik olduğu için...3 güne çıkmazsa endoskopiyle çıkaracaklar,nasıl oldu diye sorma,saniyelik bişi oldu işte çok dikkatli biriyim heran peşindeyim,nasıl yaptım bu hatayı kendimi affedemiyorum....biraz öksürmeye başladı şimdide ciğerine mi kaçtı acaba diye endişeliyim,o uyuyor bende başında bekliycem...
sen nasılsın,hamileliğin bayağı ilerlemiş maşallah...
cinsiyet değişmiş,hayırlı sağlıklı olsun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?