- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #30.161
Akasya İnci Trkuaz Seles nasılsınız kızlar ses verin
Merhaba armaan ben daha iyiyim ağrılarım geçti çok şükür.Arkadaşlar test konusunda fikirlerini söylemiş ben pek anlamıyorum.Senin için hakkında hayırlısı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akasya İnci Trkuaz Seles nasılsınız kızlar ses verin
Merhaba armaan ben daha iyiyim ağrılarım geçti çok şükür.Arkadaşlar test konusunda fikirlerini söylemiş ben pek anlamıyorum.Senin için hakkında hayırlısı.
Ben de dinlenmeye çalıştım tatil işte her zaman kısa geliyor:)sağol armancım iyi geçti dinlendim,,eğlendim..kendime geldim kısaca![]()
kendimi tamamen kpssye odakladım .ders çalışıyorum..
bebiş içinde ne olacak bilmiyorum ,kafam karmançorman:44: kısaca bebiş olayını askıya aldım , şimdilik bebeği düşünmemek daha iyi geliyor bana
![]()
aslında eşim doğal yolla olana yanaşıyor bir kez daha deniyelim diyor.. riskleri var biliyorum ama sanırım bir kez daha denemeyi bende kabul edecek gibiyim , belki bu sefer düşmez kimbilir
aslında şöyle bi düşüncem var bebişi olayını bu yıl tamamen askıya alayım (her ne kadar bebek diye delirsemde) kpssye hazırlanayım ve insallah kazanıp atanayım
sonra bebek işine girişeyim diyorum ?
hem bebek hem kpss ikisini aynı anda idare edememe gibi geliyor :18: yapabilirmiyim acaba :26::44:
sen nasılsın?sende tatideymişsin sanırım
seninde tatilin iyi geçmiştir insallah
![]()
selam kızlar
sümeyyem sen nasıl oldun?toparlanabildin mi?bir sonraki tedavin ne zaman belli oldumu?
a
Sağolasın canım. Toparlandım sayılır. En azından yeni tedaviyi artık kalben de istiyorum. Bu büyük bir ilerleme.
Bu gün nihayet ki, kaybın nedenini araştırmak ve daha sonra da hamilelik oluşursa takibi için perinotologla görüştüm. Bebeğin kayb etmemizin nedeni büyük olasızlıkla kanamaların yaptığı enfeksiyon olarak görülüyor. Bir kaç tane de tahlil yapıldı. Tahlillerin cevabi çıkınca tekrar görüşüceyiz ve tedaviye başlama zamanı da o zaman belli olacak. Bana kalsa bu adetimle başlamayı düşünüyordum, doktor acele etme dedi. Üstelik en büyük korkum bebeğin yaşama ihtimali var demesiydi, onu demedi. En azından tekrar yıkılmadım. Bakalım artık hayırlısı olsun.
selam kızlar
hoşbuldum selescim nasılsın? çok geçmiş olsun ,insallah tekrar nüksetmez ,böbrek ağrısıda bişeye benzemez derler :18:
armancım bana angell umut işte..onun doğal yolla olmuş ya
bakalım kısmet herşey.. bizim angel ile gen bozukluğumuz aynı.
senin içinde hayırlısı olsun,,çok zor bi karar vereceksn gerçekten... eğer bebeğini aldırmayı düşünmüyorsan o tarama testlerini yaptırma ,gerçi sendeki sorun neydi unuttum ben :26:insallah bebeğin sağlıklıdır.. ultrasonda hareketleri filan nasıl? doktorun bebekle ilgili ne diyor? ense kalınlığı filan normal mi? yakında cinsiyetini öğreneceksin sanırım
az çok kafanda doktorun söyledikleri doğrultusunda bebeğinin sağlıklı olup olmayacağı kanısında bilgin olur sanırım..
Rabbimden yardım dile,ona sığın ve hayırlısını isteAllah yardımcın olsun canım
incim sen nasılsın? bulantıların geçmiştir sanırım :26: bebişinde hareketlenmeye başlamıştır sanırım![]()
sümeyyem sen nasıl oldun?toparlanabildin mi?bir sonraki tedavin ne zaman belli oldumu?
akasyam nerelerdesin ? ruhen ve bedenen toparlanabildin mi? ara sıra da olsa uğra topiğe bizleri merakta bırakmasenin donmuş bebişlerin vardı dimi
ne zaman başlıyorsun belli oldumu
daha aklıma gelmeyen arkadaşlarım hepiniz dualarımdasınız..
sizler için ilk duam Allahım işlerini hayırlısıyla rast getir arkadaşlarımın diyorumhayırlısıyla kalplerinden geçen dualar kabul olsun diyorum
![]()
hee bide size pıhtılaşmamı koyayım acaba benim hap mı yoksa iğnemi kullanmam gerek bi bakarmısınız?
Eki Görüntüle 789111
Sağolasın canım. Toparlandım sayılır. En azından yeni tedaviyi artık kalben de istiyorum. Bu büyük bir ilerleme.
Bu gün nihayet ki, kaybın nedenini araştırmak ve daha sonra da hamilelik oluşursa takibi için perinotologla görüştüm. Bebeğin kayb etmemizin nedeni büyük olasızlıkla kanamaların yaptığı enfeksiyon olarak görülüyor. Bir kaç tane de tahlil yapıldı. Tahlillerin cevabi çıkınca tekrar görüşüceyiz ve tedaviye başlama zamanı da o zaman belli olacak. Bana kalsa bu adetimle başlamayı düşünüyordum, doktor acele etme dedi. Üstelik en büyük korkum bebeğin yaşama ihtimali var demesiydi, onu demedi. En azından tekrar yıkılmadım. Bakalım artık hayırlısı olsun.
Merve canım geçmiş olsun. Rabbim kuzuna acil şifa versin. Eminim senin canın daha fazla yanıyordur. Kızlar söylemiş zaten, kenar konuşmalara aldırma. Hiç kimse o yavruya kovuşmak için çektiklerini ve şimdi neler hiss ettiğini anlayamaz. Öğle boş-boş kpnuşurlar. Milletin ağzı torba deyilki bağlayasın.... Allah kolaylaştırsın. Miniğin ne zaman amelyat olucakdı?
Armaan ben senin yerine olsam test falan yaptırmazdım. Zamanında ikili testi bile yaptırmamıştık. Eğer aldırmak gibi bir düşüncen yoksa Allaha tevvekkül et ve test falan yaptırma. Eğer sorun çıktığı halde aldırmayı düşünüyorsan her halukarda günah olduğunu zaten sen de biliyorsun. Allaha dua et sağlıklı olması için. Eğer sağlıklı değilse de kendiliğinden düşsün. Dilerim korkuların korku olarak kalır ve yalnız güzel şeyler yaşarsın. Yine Allahdan dilerim bebeğin sağlıklı bir şekilde doğar ve sen de bu sıkıntıları tamamen unutursun.
Hazade seni de tebrik ederim. Rabbim sağlıkla kollarına almanı da nasip eylesin. Allahın mucizesi... Güzel ve gerçek bir sürpiriz olmuş.
Sağol Sümeyyecigim icim yanıyor resmen
Kizima özürlü muamelesi yapıyorlar sinirlerim bozuluyor
Aman kimseye gösterme ayagini aman kat kat corap giydir diye utanıyorlar galiba kizimdan
O benim yavrum ben onu herseyiyle kabul ediyorum
Allahin hediyesi bize utanmak burun kivirmak niye
Neden bu cahillik içim cok dolu çooook
Rabbim sanada tez zamanda nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar toparlanmis olmana sevindm canim
Aman kimseye gösterme ayagini aman kat kat corap giydir diye utanıyorlar galiba kizimdan
Rabbim sanada tez zamanda nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar toparlanmis olmana sevindm canim
Maşallha canım bu kez istanbulda mı yaptırıyorsun kaçıncı gün transferi olacak? Polar body yönteminde embriyolardan alınmıyor mu hücre 3. gün? Güzel haberlerini bekliyoruz...Mervecim canım rabbim sabır versin sana cahil insanlarla uğraşmak ne kadar zordur,ama sabret dua et,bebeğin seninle ya daha ne olsun,duymamaya görmeye çalış,tekrar geçmiş olsun canım
kızlar benim salı günü opum oldu,8 yumoş toplandı 6 tanesi toplandı,polar body biyopsi alında ,bugün 3.gün de 6 sı da bölünmeye devam ediyormuş inşallah hep devam eder,yarın tekrar görüşeceğiz embriyologlarla...
bende durum bu gergin bekleyiş devam ediyor,6 taneden inşallah sağlıklı çıkar da transferim olur ve bana tutunur
duanıza ihtiyacım var,bu mübarek günlerde rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah
Canım sonucunda mthfrc677t homozigot çıkmış yalnızca. Birçok dr artık mthfrleri önemsemiyor. Ama bence düşük doz iğne ya da coraspin verirler. benim 2 düşük vardı biri innohep0.4 kullandığım halde düştü. benim de seninle aynıydı aynı değerim homozigottu bir de protrombinim heterozigottu bu yüzden cleksan 0.6 kullandım...
Canım o ihtimali demediğine sevindim inşalh tahlil sonuçları iyi çıkar hemen başlarsın...
Mervecim canım rabbim sabır versin sana cahil insanlarla uğraşmak ne kadar zordur,ama sabret dua et,bebeğin seninle ya daha ne olsun,duymamaya görmeye çalış,tekrar geçmiş olsun canım
kızlar benim salı günü opum oldu,8 yumoş toplandı 6 tanesi toplandı,polar body biyopsi alında ,bugün 3.gün de 6 sı da bölünmeye devam ediyormuş inşallah hep devam eder,yarın tekrar görüşeceğiz embriyologlarla...
bende durum bu gergin bekleyiş devam ediyor,6 taneden inşallah sağlıklı çıkar da transferim olur ve bana tutunur
duanıza ihtiyacım var,bu mübarek günlerde rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah
kızlar benim ilk gebeliğimde trizomi 21 di. bu yüzden şimdi pgt yapılacak. pazartesi OPUvar. ama şimdi pgt ile de trizomi 21 olduğunu okudum da korktum birden...kaçıncı gün embriyosuydu acaba merak ettim. hem tüp bebeğin tutma şansı düşük. bir de pgt eklenince işimiz çok zor galiba.Allah hepimizin yardımcısı olsun.inşallah sağlıklı embriyolar olur da bu defa yüzümüzü güldürür Rabbim...dua edin kızlar ne olur...
geçmiş olsun arkadaşım( trizomi21 neden olmuş. eşinde ve sende preferik kanda kromozom analizi yapıldı mı? bana genetikçi eğer bir bozukluk varsa embriyoda başka sorunlar olma ihtimalini artırır demişti bizim sorun başkaydı embriyolarda başka sorunlar çıkmıştı. o yüzden sordum. bazen tesadüfi olarak da oluyor bu tip durumlar dr ne dedi ki?
İnci sen nasılsın canım? Nasıl kızımız? kilo aldın mı sen?
kızlar benim ilk gebeliğimde trizomi 21 di. bu yüzden şimdi pgt yapılacak. pazartesi OPUvar. ama şimdi pgt ile de trizomi 21 olduğunu okudum da korktum birden...kaçıncı gün embriyosuydu acaba merak ettim. hem tüp bebeğin tutma şansı düşük. bir de pgt eklenince işimiz çok zor galiba.Allah hepimizin yardımcısı olsun.inşallah sağlıklı embriyolar olur da bu defa yüzümüzü güldürür Rabbim...dua edin kızlar ne olur...
canım sonrasında bize genetik testte yapıldı ama ikimizde de sorun çıkmadı Allaha çok şükür. ama böyle bir talihsizlik yaşadık iştebaşka bir şey yapılmadı.şimdi pgt yapılacak ama korkuyorum işte...
kızlarr nasılsınızz ??? hepinizi çok özledim her gün burayıı takip ediyorummm neler yapıyorsunuz kime ne oldu neler yapıyor herşeyi biliyorumm ama bir cadıı kızımmm varki bana 5 dk vermiyo bişeyler yazmama :)
incimmm canımmm arkadaşımmm benimm 23 haftalık oldunnn allahım zaman ne çaBUK GEÇİYORRRR rAbbimm saglıcakla kucagına almayıda nasip etsinn senin fıstıkta sag gösterip soldan vurdu benmki gibi ..ilk 5 ay bende erkek biliyordumm sonra bi baktımm kii dünyalar güzeli bi kızım olacakk.. enfeksiyonu kafana takma canımm bende de olmuştuu allahıma şükür bi sıkıntı yaratmadııı seninnkide yaratmıycak allahın izni ile..
Bende kendimden bahsedeyim biraz..eylül 8 aylık oldu ve artıkk eşim başımın etini yemeye başladıı yeniden dondurulmuşlarla denemeye karar kıldıkk allahımm inşallah bu yolda bizim yardımcımız olur ..Bu arada görümcemin dogumunada bir ay var bi oglu bi kızı olacak oda şanslılardan :) hhepinizi çokk öpüyorumn bundan sonra sık sık girmye çalışacagımm..![]()