kızlarr nasılsınızz ??? hepinizi çok özledim her gün burayıı takip ediyorummm neler yapıyorsunuz kime ne oldu neler yapıyor herşeyi biliyorumm ama bir cadıı kızımmm varki bana 5 dk vermiyo bişeyler yazmama :)
incimmm canımmm arkadaşımmm benimm 23 haftalık oldunnn allahım zaman ne çaBUK GEÇİYORRRR rAbbimm saglıcakla kucagına almayıda nasip etsinn senin fıstıkta sag gösterip soldan vurdu benmki gibi ..ilk 5 ay bende erkek biliyordumm sonra bi baktımm kii dünyalar güzeli bi kızım olacakk.. enfeksiyonu kafana takma canımm bende de olmuştuu allahıma şükür bi sıkıntı yaratmadııı seninnkide yaratmıycak allahın izni ile..
Mervemm senin her yazını okudugumda içim sızlıyorrr allahım tez zaman da iyileştirsin ervamıı sana babasına bagışlasınn kayınvalidenede kendini lütfen ezdirme yaşadıkların hiç kolay şeyler degil..destek olmadıgı gibi dırdır yapmasınnn allah büyükk ama mervem sen üzülme ..ayrıca sen onun annesinin kimse ervayı senden çok düşünemez..
özlemm kuzmmm benimmm eslemmm ve almina kuzularımın güzel annecikleri..iki çocuklu anne olmak nasıl bir duygu en büyük zorlukları neler yavaş yavaş bizde o yola giriyoruuzda
Hazademmm çoooooooooooooooooooooookkk sevindimmm aryaya kardeş geliyorr yupppiiiiiiiiiiiiiiiii

az bilgi ver nasılsınn heyecan durumun nedirrr kuzucumm :)
chnb nasılllsınnnnnnn canımm benmmm ardam nasıll iyimi kuzucukkkk yaşına girmesine az kaldıııı yürüyomuu ben bu ek gıdadan ne çekiyorummm yaa ne zaman alışıyor bunlarrr

3.bebiş ne zaman geliyor düşünüyormusunnn??
Mattikkam ahmet barışa kardeş zamanı geldii artıkkk sıra senndeee bakkk
akasyam uzunn zamnandır göremiyorumm seni son olumsuz haberden sonra diyecek bişey bulamıyor insan allaım tez zamanda sanada nasip edecek inşallahh herşeyin bir zamanı var demekki biz ne yaparsak yapalımm zamanı gelmeden olmuyor istediklerimiz..
tluprosaa canımm bebeginn nasıll iyimi kaç aylık oldu kuzucukkkk??
Bende kendimden bahsedeyim biraz..eylül 8 aylık oldu ve artıkk eşim başımın etini yemeye başladıı yeniden dondurulmuşlarla denemeye karar kıldıkk allahımm inşallah bu yolda bizim yardımcımız olur ..Bu arada görümcemin dogumunada bir ay var bi oglu bi kızı olacak oda şanslılardan :) hhepinizi çokk öpüyorumn bundan sonra sık sık girmye çalışacagımm..