- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #30.201
turkuaz merhaba canım. dünden beri birkaÇ defa baktım senden haber var mı diye. pgt sonucu beklemek nasıl birşey iyi bilirim. beyazla siyah arasında gidip kalmak gibi birşey. kalbim yerinden çıkacak gibi heyecanla beklemiştim. am benimkinde sağlıklı embriyo bulunamadı ve transfer iptal oldu. senin haberine çok sevindim. inş 10 gün sonra hayırlı haberi de verirsin bize. ve sağlıkla kucağına almakta nasip olur. sen bana umut oldun senin sayende bende önümüzdeki hafta şişliden randevu aldım ön görüşmeye gideceğim.dedim turkuaz adapazarından gidip geliyorsa ben de gidebilirim. işte böyle. sevgilerimle
merhaba meliscim inşallah bebişler benimledir,sen nerdesin tam olarak bilmiyorum ama inan sonuçta benden daha yakınsın ve ben
İstanbul u hiç bilmiyordum,ona rağmen gittim geldim,sana umut olduysam ne güzel, çok sevindim:)bakalım ön görüşme nasıl
geçecek?
inci evet test günüm 10 eylül,transferi funda hanım yaptı(*) seçme şansım yoktu mualum pazar günü...hatta gitmişler sanırım
benim sonucuma göre geri gelmişler, hemşire eşime öyle söylemiş...işte bunun için sana çok ulaşmak istemiştim ama
ulaşamdım..hayırlısı artık....