Selam kızlar
armaancım bulantılarım yoğun bir şekilde 15.haftaya kadar sürdü. Şu anda da devam ediyor arada ama ilk zamanlar gibi değil şükürler olsun. İlk dönemler su bile içemiyordum o sıcaklarda. Şimdi hafif oluyor arada bir de yanmalar başlıyor ileriki haftalarda. İnşallah senin uzun sürmez. Benim şu an pek enerjim yok maalesef. İlk dönem bulantılardan şimdi dikiş işinden ve ağırlaşmaktan dolayı günün çoğunu yatarak geçiriyorum. 10 dakikadan fazla ayakta kalamıyorum belim kopuyor ağrıdan. Tabi bu en başından beri hareketsiz olmamdan da kaynaklanıyor.
Bu arada sonuçların için çok sevindim. Allah sağlıkla daim etsin inşallah...
izz hoş geldin... Negatiften sonra hastaya bırakıyor doktor genelde. Kimi hasta ilk adette kimisi 2-3 adet sonra başlıyor. Doktorum bana vücudumun toparlanması için 3 ay süre vermişti. Aslında biraz beklemek en azından bir adet dönemi kadar beklemek daha iyi, kolay değil vücuda bir sürü hormon yükleniyor. Sen ne zaman düşünüyorsun?
tulip mevlüdünüz hayırlı olsun canım.
ceynuur hoş geldin arkadaşım. Bu süreçte hepimiz çok korkuyoruz ama yine büyük umutlarla hastane yollarına düşüyoruz. Allah yardımcın olsun. Ben 3.denememde hamile kaldım çok şükür, sağlıkla kucağıma da alırım inşallah...
cathee inşallah pozitif alırsın hayırlısıyla...