- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #30.501
Canım bende sızıntı şeklinde deyildi, gece idrar gibi akmıştı ve sabaha kadar adet pedi kullandım, su içtikce sürekli akıyordu. Sabah dr.a gittiğimde tüm kese boşalmışdı. O yüzden hiç bir teste ihtiyaç kalmadı.
Artan akıntı ve nemlik gebelikte en olağan bir şey. Ancak turunosol kağıdı renk değiştirdiyse mutlaka dr.la konuş ve kontrola git. Kontrole kadar da yatak istirahati yap. İnşeAllah ciddi bir durum yoktur. Mutlaka kendinden haberdar eyle. Allah bebişini hayırlısı ile sağlıkla kucağına almanı nasip eylesin.
Canım inşaallah düşündüğün gibi değildir. İyi haberlerini bekliyoruz. Allah seni ve bebeğini korusun...[/
Arkadaslar çok sağolun
Ayrıntılı ultrasondan geldik çok şükür hersey yolunda dedi dr
Yalnız yüzünü göremedik elleri yüzünde ellerini çekerse bi 3 boyutlu resim vercem dedi dr ama çekmedi. Israr edemedim ben demusyne boyunca kslbim durcaktı sanki...
Haftasonu yasadığım stresi de sordum. Amniyon sıvısı iyi, turnusolun maviye dönmediği bi kadın görmedim şimdiye kadar dedi. Emin olmak için amnisure diye bi test var sma onu da spekulumla smear alır gibi yaptırmak gerekiyormuş. Hersey yolunda görünüyor bişey ysptırmanıza gerek yok amniyon sıvısı olsa daha çok olur gece de olur falan dedi sakinleştim ben deKontrol amaçlı crp yaptırıcm bir de idrarı denedim idrarla da mavi oluyo turnusol kağıdı
Allahın izniyle geri kalan zananı da sağlkla geçirirşz inşallah
Kızlar mrb nasılsınız hepinizi çok ama çooook özledim inanın,
Giremesemde herzaman dualarım sizinle ben pek iyi deilim dikişlerim çok acı sanırım baskı yapmaya başladı elizya hanım :)
Ama şükürler olsun herşey iyi gidio aryaya kromozom analizi yaptırdık taşıyıcıda deil. Lütfen sizlerde yazın sizi seviyorum, kocaman öptümmm
Merhaba. Hatırladım seni uzun zamandır yoktun.
Şöyle düşün. Allah korusun düşük yaşarsan buna ne kadar dirayet gösterebileceksin.
Ne zaman ne olacağını bilemiyoruz ama biliyoruz ki Allah'ın mucizeleri, rahmeti sonsuz. Burada düşüklerden sonra doğal hamile kalıp bebeğini kucaklayan arkadaşlar oldu. Eğer denersen inşaallah sen de öyle olursun. Tevekkül ve bolca dua et. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin.
Iyi akşamlar arkadaşlar bugün transferimin 12. günü ve betahcg değerim 631 çıktı çok mutluyum İnş Allah tamamına erdirir ve isteyen herkese bu mutluluğu yaşatır
Kızlar aylardır okuyorum ama yazamadım belki hatırlayanınız olur...tüp bebeğe başladım ultrasonda 12 yumurta gözüküyordu 8 tanesi toplanmış.bugün haber aldım ki 4 tane 1.kalite embriyom varmış pgt ye giricek eğer olumlu sonuç alırsak perşembe transfer gerçekleşicek...ben dua ederken benim gibi olan herkese ediyorum...3 düşükten sonra rabbim benimde sizinde yüzünüzü gükdürsün işşallah...zaman geçmek bilmiyor heyecanla kalbim ağzımda hayırlı haberler bekliyorum...nolursunuz benim içinde dualarınızı eksik etmeyin...
Amiinn inşallahh gerçekten çok stresli bi dnemden geçiyorum yarın yada persembe arayabiliriz her an dediler...allah razı olsun duaların için..işşallah herkes gönlünden geçirdiği gibi sağlıklı evlatlara sahip olurBarakAllah. Gözün aydın. Tebrik ederim. Değerin çok güzel. Rabbim sağ-salim kucağına almanı da nasip eylesin.
Hakkında hayırlısı olsun. Allahtan dilerim hepsi sağlıklı çıksın ve transferin gerçekleşsin. Sonu sağlıklı bebişli olsun. Ne kadar stressli bir dönemdesindir şimdi. Allah kolaylık versin. Sırasıyla güzel haberleri verelim.
Iyi akşamlar arkadaşlar bugün transferimin 12. günü ve betahcg değerim 631 çıktı çok mutluyum İnş Allah tamamına erdirir ve isteyen herkese bu mutluluğu yaşatır
Kızlar aylardır okuyorum ama yazamadım belki hatırlayanınız olur...tüp bebeğe başladım ultrasonda 12 yumurta gözüküyordu 8 tanesi toplanmış.bugün haber aldım ki 4 tane 1.kalite embriyom varmış pgt ye giricek eğer olumlu sonuç alırsak perşembe transfer gerçekleşicek...ben dua ederken benim gibi olan herkese ediyorum...3 düşükten sonra rabbim benimde sizinde yüzünüzü gükdürsün işşallah...zaman geçmek bilmiyor heyecanla kalbim ağzımda hayırlı haberler bekliyorum...nolursunuz benim içinde dualarınızı eksik etmeyin...
Merhabalr hanimlar, Gecen temmuz ayinda 1 dusuk yaptim belki hatrlayaynlariniz vardir. Ve o zamandan beri uzuntum Elhamdullilah cok azaldi ama cok cocuklu bi ortama girdigimde tekrar depresiyo biseyler benim onumuzdekı yaza kadar pgt yaptrma sansım yok. O zamana kadar dogal yolla denesem belki olur diyorum ama biliyorum ki sansim yuzde 20 den bile az belki ve tekrar ayni aciyi ne kadar kaldirabilirim bilmiyorum. Esimde bekleyelim ve pgt ile deneyelim istiyo. Su an iki arada bi derede kaldim desem yeridir lutfen bi aki verin bana.. Allah razi olsun
Kızlar mrb nasılsınız hepinizi çok ama çooook özledim inanın,
Giremesemde herzaman dualarım sizinle ben pek iyi deilim dikişlerim çok acı sanırım baskı yapmaya başladı elizya hanım :)
Ama şükürler olsun herşey iyi gidio aryaya kromozom analizi yaptırdık taşıyıcıda deil. Lütfen sizlerde yazın sizi seviyorum, kocaman öptümmm
Arkadaslar çok sağolun
Ayrıntılı ultrasondan geldik çok şükür hersey yolunda dedi dr
Yalnız yüzünü göremedik elleri yüzünde ellerini çekerse bi 3 boyutlu resim vercem dedi dr ama çekmedi. Israr edemedim ben demusyne boyunca kslbim durcaktı sanki...
Haftasonu yasadığım stresi de sordum. Amniyon sıvısı iyi, turnusolun maviye dönmediği bi kadın görmedim şimdiye kadar dedi. Emin olmak için amnisure diye bi test var sma onu da spekulumla smear alır gibi yaptırmak gerekiyormuş. Hersey yolunda görünüyor bişey ysptırmanıza gerek yok amniyon sıvısı olsa daha çok olur gece de olur falan dedi sakinleştim ben deKontrol amaçlı crp yaptırıcm bir de idrarı denedim idrarla da mavi oluyo turnusol kağıdı
Allahın izniyle geri kalan zananı da sağlkla geçirirşz inşallah
Canım geçmişi okumadım sıkıntı yok inşallah. Biliyorsun benim suyum sızdı. Spekulumla Arda bey baktı evet sızmıştı. Turnusolda da mor oldu su geldiği sürece. Kesilince normal kend renginde oldu elinde turnusol bulundur canım... Tedbiren diğer haberlere maşallah...
Sağol canım
Nasıl şikayetlerin olmuştu spekulum acı veriyo mu bı gebelik döneminde
Sonra kendiliğinden mi durdu nedeni neymiş bişi demişmiydi
Çok şükür canım sonu iyi bitmiş çok sevindimBaşından anlatayım: Benim 13 artı 4 te rahimağzı uzunluğum 1.8 olması nedeniyle laparoskopik serklaj yapılarak rahim ağzı dikildi. Ama benim 10 yaşındaki oğlumda olduğum sezaryen dikişim mesaneye yapışmış ameliyatımda ayırmışlar. 1 hafta sonda takıldı ondan mı bilemedim bir hafta sonra sonda takılıyken yatağıma portakal büyüklüğnde ıslaklık geçti. Be de sondadan kaçak yapıyor sandım. Ama yine de arda beye mesaj çektim pazar günüydü. Kendi toplantıdaymış memorialin aciline git demiş. Gittim nöbetçi dr yi yönlendirdi. Spekulumla açtılar içeri uzun bir şey soktular ucunda sanırım turnusol vardı. Epey acıdı aslında. Sonra baktık renk değişmedi. sonra eve geldik randevum çarşambaydı. sonda yine takılı kaldı o ara. yine aynı miktarda geldi yatağa. ben endişelenmedim . çarşamba gittiğimde arda bey ultrasonda baktı suyu sızmış dedi( 14 artı 4 tüm tekrar baktı spekulumla açıp. turnusol da mora döndü ( hemen yatış yapıldı. serum antibiyotik bol su ve büyük wc hariç sürgü tutuldu. pek ümitli konuşmadılar. pazartesi tekrar baktılar ümitsizdi. hatta son manevra su ekleyeceğiz dedi. baktı kese tamir etmiş kendini...
diğer topikten kızlar rengi ve kokusu başka oluyor amniyo sıvısının dediler ama ben farkı anlayamadım.
sen niye şüphelendin?
Çok şükür canım sonu iyi bitmiş çok sevindim
Bende okuduklarımdan böyle sızıntılar oluyo diye öğrenince yaşadığım nemlilikten şüphelendim. Zaten diken ğstündeyim Allah korusun yine bişey olcak diye.
Turnusol kağıdı aldım vajinaya koydum maviye dönünce çok kötü oldum Allah göstermesin inşallah bana da kimseye de. Dru aradım hemen idrardan bile olanilir dedi iki gün sonra kontrolüm vardı işte perinTologla kontrolü bekleyin dedi. muayne etti suyu normal azalma yok dedi şüphelerimi anlattım amnisure testi yaptırıyım mı diye sordum gerek yok hiçbişeye dedi. O gün sakinledim sma ıslaklık olunca yine pik yapıyor endişelerim Allahın izniyle 7 aylık ni olsaydık. Bu arada denedim idrarla da mora dönüyo kağıt. Bu sabah turnosola emdirdim yine ıslaklığı dönmedi maviye. Bi tarafım sakin ol diyo bi tarafım panik Allahım sağlıkla kucaklamayı nasip eder inşallah dayanamazsam bi randevu alıcam drdan yine vu speklumunda düşük yapma riski falan var mı ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?