- 16 Ekim 2010
- 81
- 0
- 96
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #30.461
Sağolun kızlar 23 yumurta toplanmış İnş sağlıklı olursa Çarşamba transfer olacak
Sağolun kızlar 23 yumurta toplanmış İnş sağlıklı olursa Çarşamba transfer olacak
Bilmiyorum ki bugünü de saydıkları için mi acaba doktorum büyük ihtimalle Çarşamba seni çağırırız dedi yalnız benim hala sancılarım var acaba üşüttüğüm için mi her lavaboya gidişimde kasıklarım ağrıyo daha önce iki kere kürtaj oldum ama aynı ağrı değil daha çok gaz sancısı gibi
Herhalde vardır bi bildiği ilaç verdi . zaten ara ara oluyo ağrılarım
Merhaba arkadaşlar. Daha önce memorial bölümüne yazmıştım. Mustafa Beyin hastasıydım, ama maalesef benim adetimden 2 gün önce merkezden ayrıldı. Bende 1 gün içinde bahçeciye geçtim ve 2. tüp bebeğimi yaptırdım. Sonucu negatif alınca dondurulmuşlarımında transferi yapıldı. Onun sonucunuda dün aldım. O da negatif.
27 yaşındayım. 3 defa transferim oldu 5 tane kaliteli blast embriyo hiç biri tutmadı. Genetikte bişey çıkmamıştı ama ben 4. denememde pgt düşünüyorum. Bu sefer memorial mı bahçeci mi bilemiyorum. Bana neyi tavsiye edersiniz. Benim gibi hiç hamilelik oluşmamış arkadaşlar sizlere hangi tahlil ve operasyonlar yapıldı. Yardımcı olursanız sevinirim.
selam canım, okuyunca yazmak istedim, benim de başımdan bi mol bi kısmi mol gebelik geçti, mustafa bey genetik tahliller istedi, eşimde de bendede hiç bir sorun çıkmadı, biz yine de mustafa beyin önerisiyle pgt yaptırdık, 5. güne giden 4 embriyodan sadece 1 i sağlıklı çıktı, çok şükür oda tutundu, memorialde yaptırdık biz, şuan ben mustafa beye devam ediyorum medipole ama laboratuvar olarak bilmiyorum, incinin dediği gibi ikisiyle de konuş derim, hakkında hayırlısı olsun, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sevgicim grçmiş olsun en kısa zamanda dileğine kavusmanı dilerim benim de 6. Denemede oldu canım hepsi pgtli drğildi yalnızca 5. Pgtliydi sma hep A kalite embriyo denmişti. Bir sebep de olmayınca insan ne yapacağını şaşırıyor biliyorum . Diyebileceğim yalnızca sabırlı ol ve mücadeleyi bırakma sakın . pgt olması da hamileLiği hatta bebeğin sağlıklı olacağını garanti etmiyor ne yazıkki en sonunda öğrendiğimiz sonuç bu. Herkes için doğru bi zaman var o doğru zaman gelmeyince olmuyor işte dua et canım sağlıkla ve hayırlısıyla bebeğine kavusmak için.KIZLAR BANA UMUT OLABİLECEK VAR MI ARANIZDA.....Yada benzer durum yaşayan 3 doğal gebelik ve kürtaj olabildiğince kolay gebe kaldım düşükler sonrası genetik sorun nedeniyle pgt yapıldı 3 embriyo 5. güne ve pgt ye gitti 2si çok kaliteli ve sağlıklı 6. gün transfer edildi ama maalesef gebelik oluşmadı ..Kabullenmek zor kendiliğinden hamile kalan ben sağlıklı embriyo bulunamaz ddiye beklerken sağlıklı bulundu ama gebelik oluşmadı benle aynı durumu yaşayan var mı bundan sonrası için ne yapmalıyım hiç bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var ...
mrb arkadaşlar. nasılsınız? biz oğlumla 4 aylık olduk. yarın aşımız var. siteyi okuyorum ama anında cevap yazamayınca kalıyor sonra. ama bütün gelişmelerden haberim var. yeni yeni arkadaşlar gelmiş. hoş geldiniz hepiniz. allah en kısa zamanda bebişinize kavuştursun.
inci az kalmış seninde. zaman nasılda geçiyor.
armaan sen nasılsın?
KIZLAR BANA UMUT OLABİLECEK VAR MI ARANIZDA.....Yada benzer durum yaşayan 3 doğal gebelik ve kürtaj olabildiğince kolay gebe kaldım düşükler sonrası genetik sorun nedeniyle pgt yapıldı 3 embriyo 5. güne ve pgt ye gitti 2si çok kaliteli ve sağlıklı 6. gün transfer edildi ama maalesef gebelik oluşmadı ..Kabullenmek zor kendiliğinden hamile kalan ben sağlıklı embriyo bulunamaz ddiye beklerken sağlıklı bulundu ama gebelik oluşmadı benle aynı durumu yaşayan var mı bundan sonrası için ne yapmalıyım hiç bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var ...
Teşekkür ederim canım Allah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Memoriala randevu aldım, ön görüşme yapacağım. Ama Mustafa Beyin bulunduğu hastane bana çok uzak oraya gidebileceğimi zannetmiyorum. Bizde pgt düşünüyoruz size hangi yöntemle yapıldı fısh mi array mı
Sevgiciğim ,
Ben de ilk tedavimde 5. gün embiryosu ile hamile kaldım. Ama bebeği kaybettim. 2. tedavimde yine pgt li 5. gün embiryosu transfer edildi. Çok kaliteli dendi. Ama olmadı. Hamile kalamadım. Belli olmuyor yani. Doktorum bana rahimin bebeği kabul ettiği bir dönemin olduğunu, o dönem denk gelirse tutunma şansı daha fazla dedi. Bir de benim değerlerim çok yükselmişti. O da tutunmaya engel olabiliyormuş. İŞin özeti 2 kere 2 her zaman dört etmiyor. Çok bilinmeyenli denklem bu işler.
Sevgicim grçmiş olsun en kısa zamanda dileğine kavusmanı dilerim benim de 6. Denemede oldu canım hepsi pgtli drğildi yalnızca 5. Pgtliydi sma hep A kalite embriyo denmişti. Bir sebep de olmayınca insan ne yapacağını şaşırıyor biliyorum . Diyebileceğim yalnızca sabırlı ol ve mücadeleyi bırakma sakın . pgt olması da hamileLiği hatta bebeğin sağlıklı olacağını garanti etmiyor ne yazıkki en sonunda öğrendiğimiz sonuç bu. Herkes için doğru bi zaman var o doğru zaman gelmeyince olmuyor işte dua et canım sağlıkla ve hayırlısıyla bebeğine kavusmak için.
Senin kaybettiğin bebeklerine genetik test yapılmışmıydı
Kanda pıhtılaşma testi ve histeroskopi yapılmışydı düşük nedenini tespit etmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?