Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bilmiyorum ki bugünü de saydıkları için mi acaba doktorum büyük ihtimalle Çarşamba seni çağırırız dedi yalnız benim hala sancılarım var acaba üşüttüğüm için mi her lavaboya gidişimde kasıklarım ağrıyo daha önce iki kere kürtaj oldum ama aynı ağrı değil daha çok gaz sancısı gibi

Opu günü sayılmaz. Neyse vardır bir bildikleri. Ağrı normaldir aşırı olmadığı sürece. Doktorun vermiştir, parol minoset gibi ağrı kesiciler kullanabilirsin. Şiddetlenirse doktoruna haber ver ama.

selam canım, okuyunca yazmak istedim, benim de başımdan bi mol bi kısmi mol gebelik geçti, mustafa bey genetik tahliller istedi, eşimde de bendede hiç bir sorun çıkmadı, biz yine de mustafa beyin önerisiyle pgt yaptırdık, 5. güne giden 4 embriyodan sadece 1 i sağlıklı çıktı, çok şükür oda tutundu, memorialde yaptırdık biz, şuan ben mustafa beye devam ediyorum medipole ama laboratuvar olarak bilmiyorum, incinin dediği gibi ikisiyle de konuş derim, hakkında hayırlısı olsun, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Teşekkür ederim canım Allah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Memoriala randevu aldım, ön görüşme yapacağım. Ama Mustafa Beyin bulunduğu hastane bana çok uzak oraya gidebileceğimi zannetmiyorum. Bizde pgt düşünüyoruz size hangi yöntemle yapıldı fısh mi array mı

KIZLAR BANA UMUT OLABİLECEK VAR MI ARANIZDA.....Yada benzer durum yaşayan 3 doğal gebelik ve kürtaj olabildiğince kolay gebe kaldım düşükler sonrası genetik sorun nedeniyle pgt yapıldı 3 embriyo 5. güne ve pgt ye gitti 2si çok kaliteli ve sağlıklı 6. gün transfer edildi ama maalesef gebelik oluşmadı ..Kabullenmek zor kendiliğinden hamile kalan ben sağlıklı embriyo bulunamaz ddiye beklerken sağlıklı bulundu ama gebelik oluşmadı benle aynı durumu yaşayan var mı bundan sonrası için ne yapmalıyım hiç bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var ...

Sevgicim grçmiş olsun en kısa zamanda dileğine kavusmanı dilerim benim de 6. Denemede oldu canım hepsi pgtli drğildi yalnızca 5. Pgtliydi sma hep A kalite embriyo denmişti. Bir sebep de olmayınca insan ne yapacağını şaşırıyor biliyorum . Diyebileceğim yalnızca sabırlı ol ve mücadeleyi bırakma sakın . pgt olması da hamileLiği hatta bebeğin sağlıklı olacağını garanti etmiyor ne yazıkki en sonunda öğrendiğimiz sonuç bu. Herkes için doğru bi zaman var o doğru zaman gelmeyince olmuyor işte dua et canım sağlıkla ve hayırlısıyla bebeğine kavusmak için.
Senin kaybettiğin bebeklerine genetik test yapılmışmıydı
Kanda pıhtılaşma testi ve histeroskopi yapılmışydı düşük nedenini tespit etmek için

mrb arkadaşlar. nasılsınız? biz oğlumla 4 aylık olduk. yarın aşımız var. siteyi okuyorum ama anında cevap yazamayınca kalıyor sonra. ama bütün gelişmelerden haberim var. yeni yeni arkadaşlar gelmiş. hoş geldiniz hepiniz. allah en kısa zamanda bebişinize kavuştursun.
inci az kalmış seninde. zaman nasılda geçiyor.

armaan sen nasılsın?

Maşallah size
biz de iyiyiz çok şükür 20. Hafts kontrolüöüxü bekliyoruz şimdi
grip oldum bu arada baş ağrıları zorluyo biraz
Tulip sen ne zaman hissetmiştim bebişi
Herkese sevgiler

Merhaba arkadaşlar.sebebi bilinmeyen infertilite grubundayım.doğal yolla hiç gebe kalamadım.tüp bebek yöntemiyle iki kez hamile kaldım.ancak devam etmedi kürtaj oldum.benim durumumda olupta pgd ile gebelik sağlayan varmı aranızda.

Sevgiciğim ,

Ben de ilk tedavimde 5. gün embiryosu ile hamile kaldım. Ama bebeği kaybettim. 2. tedavimde yine pgt li 5. gün embiryosu transfer edildi. Çok kaliteli dendi. Ama olmadı. Hamile kalamadım. Belli olmuyor yani. Doktorum bana rahimin bebeği kabul ettiği bir dönemin olduğunu, o dönem denk gelirse tutunma şansı daha fazla dedi. Bir de benim değerlerim çok yükselmişti. O da tutunmaya engel olabiliyormuş. İŞin özeti 2 kere 2 her zaman dört etmiyor. Çok bilinmeyenli denklem bu işler.

saol canım, açıkcası hiç bilmiyorum yöntemi, dr um ne dediyse o oldu ben de pek araştırmadım, medipol evet uzak maalesf, güzel sonuçlar alırsın umarım hayırlısı olsun hakkında

ben kendiliğimden 3 kez hamile kaldım bu ilk tedavimdi sırf pgt için tüp yaptık 2 tane transfer edildi çok kaliteli dendi olmadı hangi değerlerin çok yükselmişti canım .Bende transfer öncesi ohssnin eşiğinden döndüm.Bana doktorum bir sebeb söylemedi açıkçası yani tutunmama nedenini o da bilmiyor....şimdi kararsızım doğal mı denesem yoksa tüp mü bilemiyorm....

dediğin testlerin hepsi yapıldı cnm yalnız sadece son bebeğe genetik yapıldı ve inanması zor ama bebek sağlıklı çıktı ama bizim testlerde problem olduğundan pgt yaptık birde bir tane gende pıhtılaşma var ...Artık şu var bu var hiç bir şey beni tatmin etmiyor sorun aradıkça bişeyler çıkıyor ama benim sorunumda tam belli değil çok yoruldum Rabbim ol demeden olmuyor işte İstediğine veriyor istediğinden alıyor ...İnşallah senin gibi bizlere de bir gün nasip eder....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…