• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Arkadaşlar sizden dua istiyorum yarın klinikten haber bekliyorum embriyoların 5. günü güzel sonuç gelmesi için diken üstündeyim inşallah sorunsuz bir şekilde cgh gidecek şekilde sağlıklı olur ve sonuna kadar sağlıklı bir şekilde gider ve sağlıklı evlatlar olurlar buradaki herkesin samimiyetine inanıyorum Rabbim bu yolda mücadele veren herkese hem dünyada hem ahirette gurur duyacak evlatlar versin Aminn

Arkadaşlar sizden dua istiyorum yarın klinikten haber bekliyorum embriyoların 5. günü güzel sonuç gelmesi için diken üstündeyim inşallah sorunsuz bir şekilde cgh gidecek şekilde sağlıklı olur ve sonuna kadar sağlıklı bir şekilde gider ve sağlıklı evlatlar olurlar buradaki herkesin samimiyetine inanıyorum Rabbim bu yolda mücadele veren herkese hem dünyada hem ahirette gurur duyacak evlatlar versin Aminn
Canim ins en güzel haberleri alırsın. Rabbim yardımcın olsun.Özellikle bu gece dua edecem canım.

CanimAllah yardımcın olsun

Hepimizden Allah razı olsun bende sizlere dua ediyorum. Rabbim hepinizi evlatlarıyla dinlendirsin biz yaşadık onlar bu sıkıntıları yaşamasın. Aminnn

Birazdan meryem süresini hem senin adını hemde diğer arkadaşları düşünerek okuyacağım.Allah yardimcin olsun canım.

merhaba arkadaşlar.. bu sayfaya arada giriyorum. sizlere umut olmak ve dualarımla zorlu yolunuza destek olmak için. pgt yöntemiyle hamile kalan ve şuan 4 yaşında bir prensesi olan bir anneyim. sakın umudunuzu yitirmeyin. sakın pes etmeyin. sizleri sonuna kadar anlıyorum zor bir süreç ama bilin ki umutsuz olmuyor. rabbim sizlerede o hayalinizi kurduğunuz cennet kokuluları ulaştırsın. hepinizi çok öpüyorum.

merhaba arkadaşlar.. bu sayfaya arada giriyorum. sizlere umut olmak ve dualarımla zorlu yolunuza destek olmak için. pgt yöntemiyle hamile kalan ve şuan 4 yaşında bir prensesi olan bir anneyim. sakın umudunuzu yitirmeyin. sakın pes etmeyin. sizleri sonuna kadar anlıyorum zor bir süreç ama bilin ki umutsuz olmuyor. rabbim sizlerede o hayalinizi kurduğunuz cennet kokuluları ulaştırsın. hepinizi çok öpüyorum.

Allah bağışlasın darısı bizlere Maşallah size sırf bizlere manevi destek olmak için buraya gelip bize destek olmanız çok taktire şayan bir davranış inan ki sizin gibi olumlu sonuçlar alanların bize rol model olması bizim motivasyonumuzu inancımızı artırıyor. Çünkü siz sonucun ne kadar değerli olduğunu görüyor ve yaşıyorsunuz darısı bizlere inşallah. Âmin

Allah yardımcın olsun. İnşallah güzel sonuçlar alırsın.

Şimdi hastaneden çıktım kızlar benim transfer sonraki ay olacakmış. Bu ay dinlenecekmis vücudum :63: Hayırlısı artık bekliycem.
hayırlısı olsun inşallah.belki mayısta beraber balarız tedaviye :KK66: bende az önce doktordan geldim bende kist varmış basit kist ama tedavi bidahaki aya bırak dedi doktor.mayıs ta inşallah bende başlıycam bu ay iyice dinlenmek lazım güzel beslenmek

hayırlısı olsun inşallah.belki mayısta beraber balarız tedaviye :KK66: bende az önce doktordan geldim bende kist varmış basit kist ama tedavi bidahaki aya bırak dedi doktor.mayıs ta inşallah bende başlıycam bu ay iyice dinlenmek lazım güzel beslenmek
Evet canım hayırlısı olur inşallah. Ben biraz Kilo vermeliyim :oops:

Cgh nedir

Back
X