• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Maşallah canım Allah bagislasin güzel, uzun,sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah.Kaçıncı denemende oldu canım? İlkinde olmuştur inşallah..:)
merhaba arkadaşlar.. bu sayfaya arada giriyorum. sizlere umut olmak ve dualarımla zorlu yolunuza destek olmak için. pgt yöntemiyle hamile kalan ve şuan 4 yaşında bir prensesi olan bir anneyim. sakın umudunuzu yitirmeyin. sakın pes etmeyin. sizleri sonuna kadar anlıyorum zor bir süreç ama bilin ki umutsuz olmuyor. rabbim sizlerede o hayalinizi kurduğunuz cennet kokuluları ulaştırsın. hepinizi çok öpüyorum.

Evet melek ben eminim dondurulmuş emriyolara uygulanıyor pgt chg.. Bizde dört tane gönderdik chg yapıldı .. Gerisi donduruldu .. Pgt de belli kromozomlar bakılıyormuş .. Chg de hepsi bakılıyor.. Ama Çoğu merkez artık chg uyguluyor.. Yalnız senin merkezde hemşirenin böyle birşeyden haberi yok Nerde yaptırmıştın .. Oradan emriyolar alınıp başka merkeze gider miki

Errik geçen konuşmuştuk zaten biraz kendini hazırlamıştın önümüzdeki aya ..bi ay dinlenmesi daha iyi canım.. Insan bi an önce başlasın diye hevesleniyor ama geç olsun güç olmasın inşallah

Arkadaşlar klinikten aradılar embriyoların durumu yarın belli olacakmış biraz yavaşlamışlar, benim için üç ihlas bir Fatiha okumanızı rica ediyorum şimdiden teşekkürler aeo.
İnanki ben bu sabah senin için 3 İhlas bir fatiha okudum.Gece de okudum ama çok uykuluydum,acaba eksik okumuş muyumdur diye sabah birdaha okudum.Yine okurum canım. İnşallah en güzel haberleri alırsın.

Errik geçen konuşmuştuk zaten biraz kendini hazırlamıştın önümüzdeki aya ..bi ay dinlenmesi daha iyi canım.. Insan bi an önce başlasın diye hevesleniyor ama geç olsun güç olmasın inşallah
Amin canım aynen öyle. Vardır bir hayır inşallah.

Evet melek ben eminim dondurulmuş emriyolara uygulanıyor pgt chg.. Bizde dört tane gönderdik chg yapıldı .. Gerisi donduruldu .. Pgt de belli kromozomlar bakılıyormuş .. Chg de hepsi bakılıyor.. Ama Çoğu merkez artık chg uyguluyor.. Yalnız senin merkezde hemşirenin böyle birşeyden haberi yok Nerde yaptırmıştın .. Oradan emriyolar alınıp başka merkeze gider miki
Teşekkür ederim açıklama icin. Benim merkez kan testi yoluyla genetik kontrolu yapılabilir dedi. Orda cikan sonuc yeterliymis. Başka bir merkezde genetik taraması yapiliyormus

Pgt den farki ne? Dondurulmuş lara yapiliyormu? Ücret nasil
Canim ücret gittiğin merkeze göre değişebiliyor. Pgt yöntemin genel adı zaten.Pgt fish ve cgh yöntemi diye kendi içinde ikiye ayrılıyor. Fish yönteminde belli kromozomlara,cgh de ise bütün kromozomlara bakılıyor. Yani en mantıklı si cgh yöntemi cnm.Dondurulmuslara yapılıyor.Ben de yeni öğrendim,öyle biliyorum.

Canim ücret gittiğin merkeze göre değişebiliyor. Pgt yöntemin genel adı zaten.Pgt fish ve cgh yöntemi diye kendi içinde ikiye ayrılıyor. Fish yönteminde belli kromozomlara,cgh de ise bütün kromozomlara bakılıyor. Yani en mantıklı si cgh yöntemi cnm.Dondurulmuslara yapılıyor.Ben de yeni öğrendim,öyle biliyorum.
Teşekkürler açıklama için

Melek kan yoluyla nasıl bakılıyormuş ki .. Burda hep emriyolarına bakıldı arkadaşların .. Ilk defa duydum böyle birşey.. Ücret merkeze göre değiliyor .. Sen hangi ildesin.. Benim merkez emriyo başına 500 dolar alıyor .. Sen merkezinle Konuş emriyoları başka chg yapan merkeze nakil yapabiliyorlar mı .. Sanki olabilir diye duymuştum

Melek kan yoluyla nasıl bakılıyormuş ki .. Burda hep emriyolarına bakıldı arkadaşların .. Ilk defa duydum böyle birşey.. Ücret merkeze göre değiliyor .. Sen hangi ildesin.. Benim merkez emriyo başına 500 dolar alıyor .. Sen merkezinle Konuş emriyoları başka chg yapan merkeze nakil yapabiliyorlar mı .. Sanki olabilir diye duymuştum
Ben yurtdışındayim.bizde böyle dediler

Teşekkürler açıklama için
Rica ederim canım yardimci olabildiysem sevinirim.Yani cgh olsun ya da fish yöntemi ikisine de pgt deniyor ama senin embriyolarına uygulanacak yöntem fish yöntemi mi cgh mi?Cgh daha iyi,çünkü kromozomlarin hepsine bakılıyor. Yanlışım ya da eksiğim varsa bilen düzeltsin.

Back
X