• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Yani sadece kantesti yoluyla sadece genetik taraması yapılıyor dedi
Melek kan yoluyla nasıl bakılıyormuş ki .. Burda hep emriyolarına bakıldı arkadaşların .. Ilk defa duydum böyle birşey.. Ücret merkeze göre değiliyor .. Sen hangi ildesin.. Benim merkez emriyo başına 500 dolar alıyor .. Sen merkezinle Konuş emriyoları başka chg yapan merkeze nakil yapabiliyorlar mı .. Sanki olabilir diye duymuştum
Şimdi acaba ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama drun söylediği önce sizden kan örneği alıp sorunun ne ve nerde oldugunu bulup ona göre daha sonrasında dondurulmuş embriyolara cgh yapılacak.Bizden de kan örneği alınmıştı çünkü.

Rica ederim canım yardimci olabildiysem sevinirim.Yani cgh olsun ya da fish yöntemi ikisine de pgt deniyor ama senin embriyolarına uygulanacak yöntem fish yöntemi mi cgh mi?Cgh daha iyi,çünkü kromozomlarin hepsine bakılıyor. Yanlışım ya da eksiğim varsa bilen düzeltsin.
Hamileyken amniyosentez testini fish yöntemine göre yapmışlardı. Sadece kromozom bozukluğu 13.18.21. Bunlardan biri var mı diye bakmışlardi

Şimdi acaba ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama drun söylediği önce sizden kan örneği alıp sorunun ne ve nerde oldugunu bulup ona göre daha sonrasında dondurulmuş embriyolara cgh yapılacak.Bizden de kan örneği alınmıştı çünkü.
Embriyolar üzerinde herhangi bir test hic yapılmıyor. Kandaki test temizse zaten embriyolar saglikliymis. Testte Problem çıkarsa embriyolarda da problem olurmuş. Bu durumda Isterseniz kullanin yada atın. Sizin karar dedi bana

3. günler çözülüp PGT yapılıp 4 ya da 5. gün transfer yapılıyorlar sıkıntısız.

ama 5. gün embriyolarını, çözülüp - hücre alınıp tekrar donduruluyorlar ve sağlıklı çıkan varsa bir daha çözüp transfer yapıyorlar.

çok yeni bilgidir, benim başıma geldi, benim 2 tane 5. günüm var onlara pgt yapmak yerine yeniden tüp yapalım daha çok embriyo elde edelim demiştik. zaten rakam olarak da aralarında pek fark yoktu. ama benim tedavi 10. günde iptal edildi, 2 tane serseri yumoş çıktı.

3. günler çözülüp PGT yapılıp 4 ya da 5. gün transfer yapılıyorlar sıkıntısız.

ama 5. gün embriyolarını, çözülüp - hücre alınıp tekrar donduruluyorlar ve sağlıklı çıkan varsa bir daha çözüp transfer yapıyorlar.

çok yeni bilgidir, benim başıma geldi, benim 2 tane 5. günüm var onlara pgt yapmak yerine yeniden tüp yapalım daha çok embriyo elde edelim demiştik. zaten rakam olarak da aralarında pek fark yoktu. ama benim tedavi 10. günde iptal edildi, 2 tane serseri yumoş çıktı.
Teşekkürler açıklama icin. Dondurulmuşlari kullandınız mi? Son durumunuz ne şimdi. ?

Teşekkürler açıklama icin. Dondurulmuşlari kullandınız mi? Son durumunuz ne şimdi. ?
Yok canım pek yol kat edemedim. mart sonunda tedavi iptal edildi, 2 tane yumurta fazla büyüyünce riske atmak istemedik, 2 adet dinlenme sürem var ama Ramazana geliyor bayramdı tatildi derken Temmuz - Ağustosu bulur bizim yeniden başlamamız.

dondurulmuşlarım duruyor onlar en son çare transfer ve sonra kandan bakılan test ya da amniyosentez ile kontrol edilecek. bende 13-14 translokasyon olduğundan hasta bebeklerin yaşama şansı yok, ama ben gene de karnımda bu kararı veremeyeceğim için taze tüp bebe yolunu seçtik tekrar.. 2 tane olduklarından bu dondur çözdür ikikere bu işleme dayanamayabilirler diye düşündük

canım sağol düşündüğün için . sonuçlar çıktı ama gösteremedim daha doktora. elmalı gazoz gibi birşey içirdiler sonra 2 saat boyunca yarım sattae bir kan verdim.
ya kızlar sizler kocaman yaptınız meleklerinizi... maşallah suphanallah.. farklı dünyalardasınız şimdii.. darısı başımıza..

Kacnci haftada lekelenme oldu canm
lekelenmelerden kork ama çok da korkma, rengi çok önemli.. kırmızı olmadıkça endişelenme..

kızımda 6. hafta içinde lekelenmem başladı taaa 5,5 aylık olana kadar devam etti, iğne ve coraspin takviyesiyle devam etti. ama şükürler olsun sıkıntı olmadı.. şimdi 5,5 yaşında teyzesi ellerinden öper. o da benim gibi 13-14 translokasyon taşıyıcısı çıktı. Rabbimin bana heddiyesi o..

ya kızlar sizler kocaman yaptınız meleklerinizi... maşallah suphanallah.. farklı dünyalardasınız şimdii.. darısı başımıza..
canım valla bugünümüze şükür. hayat telaşı ve sıkıntı hiç bitmiyor ki. inşallah sağlıkla doğar korkusu bir türlü geçmiyor. rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

lekelenmelerden kork ama çok da korkma, rengi çok önemli.. kırmızı olmadıkça endişelenme..

kızımda 6. hafta içinde lekelenmem başladı taaa 5,5 aylık olana kadar devam etti, iğne ve coraspin takviyesiyle devam etti. ama şükürler olsun sıkıntı olmadı.. şimdi 5,5 yaşında teyzesi ellerinden öper. o da benim gibi 13-14 translokasyon taşıyıcısı çıktı. Rabbimin bana heddiyesi o..
Benm yok lekelenmem ama olursa dye korkuyorum.dogal yolla oldgu icin bebis .insallh benim bebisimde saglikli olur allahm.doktr sen hasta degilsn tasiyicisin dedi.bebegnde senin gbi olabilir dedi.allhm her sabah uyandgmda tek dusuncem saglikli olmasi .insallh dualarmz kabul olur canm

13-14 translokasyon ne demek

Back
X